• Petru Păun, alias Alex, din ”Fructul Oprit”: ”Mă relaxez încordându-mă”

  acum 57 zile

  Petru Păun îl interpretează pe Alex iova în serialul ”Fructul oprit”, difuzat în fiecare miercuri, dela ora 20.00, la Antena1.

  Poftiți în culisele serialului ”Fructul Oprit”! Iată imagini pe care nu le vedeți la televizor

  acum 60 zile

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

  ”Nu știu cum rezistă Vlad!”. Iată mesajele fanilor pentru Criss și Vlad, după episodul 14 din ”Fructul Oprit”

  acum 61 zile

  “Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România.

  Mesajul primit de Cristina Ciobănașu, după scena sărutului cu Alex în serialul ”Fructul Oprit”

  acum 61 zile

  În episodul 14 din serialul ”Fructul Oprit”, Ana (Cristina Ciobănașu), în sfârșit, se sărută cu bărbatul pe care îl iubește enorm, Alex (Petru Păun).

  Vlad Gherman dă foc unor hârtii, fanii sunt curioși ce conțineau acestea. Răspunsul?

  acum 62 zile

  Vlad Gherman le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețeaua de socializare Instagram un moment din serialul ”Fructul Oprit” din această seară. Actorul, care îl interpretează pe Ioan în serialul produs de Ruxandra Ion, a publicat o fotografie de la filmările pentru...

  Ioan îi surprinde împreună pe Alex și Sonia, iar Ana se sărută cu bărbatul iubit

  acum 62 zile

  Iubiri ascunse ies la iveală în episodul 14 al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 20.00. Suspansul crește pe măsură ce secrete importante sunt descoperite, dezvăluiri care ar putea schimba radical viața...

  Care este originea numelui actorului Conrad Mericoffer, din serialul ”Fructul Oprit”

  acum 63 zile

  Conrad Mihai Mericoffer, actorul care îl interpretează pe Mihai Lăzărescu în serialul “Fructul oprit”, difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, are rădăcini pe care puțini le cunosc.

  Ce spune Doinița Oancea despre colegul ei din “Fructul oprit”, Liviu Vârciu

  acum 64 zile

  Costică și Tanța formează cel mai nou cuplu din “Fructul oprit”, serialul care poate fi urmărit de telespectatori, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

  Iutta aniversează 5 ani și te invită la lansarea colecției "Dor Regal". Iată cum poți participa la eveniment!

  acum 67 zile

  Iutta, brandul cu dor de românesc, sărbătorește 5 ani de brodat povești autentice printr-un eveniment aniversar care are loc la Galeriile Artmark marți 17 aprilie, începând cu ora 19:00. Iar cum un motiv de bucurie nu vine niciodată singur, Iutta marchează ocazia prin...

  Cinci tineri și-au adjudecat marele premiu de 1.000 de euro pentru oratorie

  acum 68 zile

  Cinci tineri talentați și-au luat ipostaza de oratori în serios atunci când s-au înscris la concursul ”Dezbate România”, și au fost recompensați pentru talentul și efortul lor cu marele premiu în valoare de 1.000 de euro. Competiția, ajunsă la ediția a VIII-a, este organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

  Alex și Sonia îi dau socoteală lui Tudor pentru relația lor, iar Ioan îl confruntă pe Alin

  acum 69 zile

  În episodul 13 al serialului, Ana Caragea (interpretată de Cristina Ciobănașu) descoperă adevărul despre noaptea petrecută alături de Alin, iar Sonia (Michaela Prosan) și Alex (Petru Păun) sunt puși în situația de a-i da socoteală lui Tudor pentru dovezile pe care el le-a strâns împotriva lor.

  Liviu Vârciu și Doinița Oancea, primul sărut în “Fructul oprit”

  acum 69 zile

   A revenit la marea sa dragoste, la actorie, iar acum poate fi urmărit de telespectatori, miercurea, de la ora 20.00, în serialul “Fructul oprit”, difuzat la Antena 1. În episodul din această seară, personajul lui Liviu Vârciu – Costică are prima...

  Un Paște creativ oferit copiilor

  acum 74 zile

  Ideea de primenire era bine înrădăcinată în imaginarul colectiv al bătrânilor noștri. Iar Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a organizat acest eveniment, de primenire artistică, oferit de copii părinților lor, în spiritul păstrării acestei tradiții vechi și frumoase.

  Lăzărescu, semnal de alarmă către Caragea: “Tudore, trezește-te, până nu e prea târziu!”

  acum 76 zile

  În această seară, de la ora 20.00, în “Fructul oprit”, la Antena 1.

  Halkidiki: vacanța ta de vis în 2018

  acum 78 zile

  În prezent, peninsula este considerată una dintre cele mai populare destinații turistice de vară.

  Petru Păun, din ”Fructul oprit”: ”Lecția iubirii vine la pachet cu sacrificiile”

  acum 78 zile

  Ce spune Petru Păun despre asemănarea cu personajul său din “Fructul oprit”.

  Ana Caragea trăiește prima experiență traumatizantă. În ACEASTĂ SEARĂ, în serialul ”Fructul Oprit”

  acum 83 zile

  Alin îi propune Anei să vadă orașul de sus, așa că ei ajung într-un hotel și își iau cameră la un etaj situat la mare înălțime pentru a admira astfel priveliștea.

  Trucul pe care Marian Râlea i l-a dezvăluit lui Tudor Roșu

  acum 84 zile

  Acum, Tudor poate fi urmărit de telespectatori în “Fructul oprit”, serialul difuzat de Antena 1, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, în cadrul căruia îl interpretează pe Petru Caragea.

  Minivacanță de cinci zile pentru români, în 2018. Zilele libere urmează să fie aprobate de Guvern

  acum 85 zile

  În 2018, vom avea mai multe zile libere, iar în cazul în care guvernul va aproba și câteva zile intercalate cu zilele de odihnă din weekend vor fi în total 21 de zile libere.

  A înnebunit Mapamondul! Piesa asta o sa fie hitul verii 2018! Face ravagii pe Youtube!

  acum 85 zile

  După ce în 2017 a cucerit topurile cu "HAVANA", Camila Cabello a pregătit o nouă surpriză fanilor. Artista a lansat piesa "Never Be The Same" iar fanii au reacţionat cum nu se putea mai bine

  Vlad Gherman, mărturisiri despre experiența de pe platourile de filmare de la “Fructul oprit”: “Mori de râs!”

  acum 85 zile

   Vlad Gherman, actorul care îl interpretează pe Ioan în serialul “Fructul oprit”- difuzat miercurea,de la ora 20.00, la Antena 1, mărturisește că zilele petrecute la filmări se încheie de multe ori cu mult umor . Fac echipă pe platourile de filmare și...

  A apărut o nouă baladă dedicată serialului ”Fructul Oprit”

  acum 88 zile

   Serialul ”Fructul Oprit”, difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri, de la ora 20.00, este sursă de inspirație pentru tot mai mulți telespectatori. Prima a fost scrisă de un telespectator , iar Vlad Gherman a publicat-o pe pagina sa de Instagram. De data...

  Liviu Vârciu revine la marea sa dragoste: actoria. El se alătură echipei serialului “Fructul oprit”

  acum 90 zile

  Actorul va putea fi urmărit în serialul Antenei 1, miercurea, de la ora 20.00

  Mihai Călin: "Este foarte haios să lucrezi cu doamna Carmen Tănase"

  acum 92 zile

  Serialul “Fructul oprit”, difuzat în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 la Antena 1, le-a oferit posibilitatea actorilor Mihai Călin și Carmen Tănase să formeze un cuplu pe platourile de filmare.

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  »

  Observator.TV


  Top stiri
  PoveștiCOOL
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit&Co! Sâmbătă și duminică, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »