• VINERI, 12 OCTOMBRIE 2018

  Aoro.ro a primit un nou nume

   Magazinul românesc online de parfumuri și cosmetice rafinate Aoro.ro și-a anunțat rebrandingul. De acum se va numi Notino.ro și va face parte din grupul Notino.

  Scopul principal al rebranding-ului este de a introduce principiile Notino către cât mai mulți clienti. Produsele de calitate, livrarea la timp, un serviciu bun și prețurile scăzute sunt calitățile distinctive ale companiei. Notino oferă asistență non-stop, consultanță de specialitate cu privire la selecția de produse și parfumuri de la Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Davidoff, Kenzo etc. Numărul total de branduri depășește 1500.

  Compania primește mai mult de 6 milioane de comenzi și vinde 18 milioane de produse pe an. În timpul unei zile, Notino servește mai mult de 2000 de clienți. În depozitul companiei sunt întotdeauna disponibile cel puțin 5 milioane de produse și un milion de cadouri.

  Simplicitate și conveniență

  Pentru clienți, nu se va schimba nimic odată cu rebrandingul, cu excepția adresei site-ului și a e-mailului companiei. Informațiile asociate conturilor vor fi transferate în mod corespunzător. Utilizatorii nu vor trebui să facă nimic pentru a avea acces la istoricul comenzilor lor.

  Parfumuri rafinate la prețuri accesibile reprezintă principalul avantaj al companiei Notino. O companie mare își prezintă filosofia în fața clienților din întreaga lume. Nu există nimic mai plictisitor decât recrearea conturilor, setarea lor și reconstituirea istoricului vizitelor. Rebrandingul nu va provoca astfel de probleme. Cumpărăturile vor deveni și mai ușoare pentru clienți.

  Perfecțiunea ca stil de viață

  Misiunea principală a lui Notino este de a aduce clienților cele mai bune branduri de cosmetice și parfumuri. Compania operează în 22 de țări și oferă servicii de calitate. Consultanții cu experiență, o gamă largă de produse și livrarea rapidă sunt avantajele principale ale Notino.

  În Europa, Notino activează de mai bine de 10 ani. În acest timp, compania a oferit în mod constant clienților săi reduceri și și-a extins gama de produse. Notino returnează banii în cazul în care cumpărătorul primește un produs care este substandard. Puteți să returnați produsele în termen de 90 de zile.

  Pentru grup, reputația este mult mai importantă decât profiturile pe termen scurt. De aceea, compania vinde numai parfumuri și produse cosmetice originale. Cooperarea strânsă cu distribuitorii nu permite înșelarea clienților și o face lipsită de sens.

  COMENTARII

  “Fructul oprit”, lider de audiență la nivelul întregii țări: aproape douã milioane de telespectatori au urmărit episodul 16

  acum 5 zile

  Aproape douã milioane de telespectatori, la nivel național, au ales să urmărească serialul ”Fructul Oprit”, difuzat la Antena 1.

  Sonia, din nou MIREASĂ: „Mă mărit cu tine...” Cu cine se mărită, în cele din urmă?

  acum 6 zile

  „Vrei să fii soțul meu în fața lui Dumnezeu?”, așa suna propunerea pe care Sonia i-a făcut-o lui Alex, în urmă cu aproape șase ani, când îmbrăcată în rochie de mireasă îl aștepta în fața bisericii. În episodul din această dată, Sonia îmbracă din nou rochia albă. „Mă mărit cu tine, dar...”.

  Să fie posibil, oare? Se împacă Ioan cu tatăl lui, Marius Cristescu?

  acum 12 zile

  Imaginea momentului: Ioan și Marius Cristescu, tată și fiu, îmbrățișați și zâmbitori. La vederea acesteia, fanii serialului ”Fructul Oprit” au sperat ca Ioan să fi trecut peste ura ce i-o poartă tatălui său biologic și să se împace.  ”...

  Mesajul lui Marian Râlea, de Moș Nicolae: ”Oprește goana asta din supermarket și înveselește...”

  acum 12 zile

  Simbol al fenomenului ”Abracadabra”, Magicianul Marian Râlea i-a scris Moșului o scrisoare, pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook.

  Îl împușcă sau nu Alex pe Adrian? În seara asta, episod 15, sezon 2 “Fructul oprit”

  acum 13 zile

   Momente tensionate, suspans și numeroase răstunări de situație, într-un nou episod din cel de-al doilea sezon „Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00. La aproape șase ani de la tragicul eveniment, când Tudor...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »