• MIERCURI, 11 IANUARIE 2017

  După SHOW-ul dezastruos, din Noaptea dintre ANI, Mariah Carey este acum implicată într-un alt SCANDAL

   hepta.ro

  După spectacolul eșuat, din noaptea de Revelion, în Times Square, Mariah Carey este acum implicată într-un alt scandal! Artista a dat in judecată producatorii unor concerte, pe motiv că aceștia nu și-au respectat înțelegerea financiară.

  Cântăreaţa americană Mariah Carey a dat în judecată, marţi, producătorii unor concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în Chile şi Argentina anul trecut, FEG Entretenimientos, pentru că nu i-au oferit toată suma stabilită şi pentru că au încălcat contractul semnat, după ce artista a fost nevoită să anuleze spectacolele, informează contactmusic.com.

  Mariah Carey susţine că a fost nevoită să anuleze concertele din cauza plăţilor întârziate şi că trebuie să primească întregul onorariu.

  Pe de altă parte, reprezentanţii FEG au acuzat cântăreaţa că prin anularea spectacolelor le-a afectat reputaţia.

  În industria muzicală toată lumea cunoaşte povestea producătorilor înşelători care promit să plătească şi nu se ţin de cuvânt. Acest proces a fost intentat atât pentru a confirma multiplele încălcări ale contractelor cu FEG, dar şi pentru a avertiza comunitatea artistică să nu aibă încredere în promisiunile companiei”, au transmis reprezentanţii legali ai artistei, potrivit Toronto Sun.

  Documentele legale arată că FEG a fost de acord să îi ofere vedetei o sumă şi că urmau să efectueze plata.

  Documentele mai arată că echipa de management a cântăreţei a anulat spectacolele pentru că nu s-au efectuat plăţile în preajma concertelor stabilite în luna octombrie, precum şi că Mariah Carey a pierdut alte oportunităţi de a susţine concerte din cauza acordului cu FEG.

  Recent, Mariah Carey a acuzat producătorii show-ului din Times Square că i-au întins o cursă, făcând imposibilă susţinerea recitalului de Anul Nou, în timp ce Dick Clark Productions s-a apărat, afirmând că declaraţia este absurdă şi defăimătoare.

  Luni, steaua cântăreţei Mariah Carey de pe Hollywood Walk of Fame a fost vandalizată, o persoană neidentificată încă desenând un semn al întrebării în dreptul numelui artistei.

  Poliţia din Los Angeles caută vinovatul pentru vandalizarea stelei, care a fost reparată cu o sumă de 1.500 de dolari.

  Incidentul ar fi avut legătură cu spectacolul eşuat susţinut de Mariah Carey de Anul Nou, în Times Square.

  Purtătoarea de cuvânt a artistei, Nicole Perna, a declarat duminică pentru Billboard, că producătorii spectacolului ”i-au întins (artistei, n.r.) o cursă” pentru a nu reuşi să cânte.

  Ea a afirmat că Mariah Carey s-a plâns de probleme cu casca înainte de a urca pe scenă. Cântăreaţa a dat vina pentru eşecul de la New York pe problemele tehnice şi pe faptul că nu a putut auzi muzica în cască, nereuşind, astfel, să cânte cele trei piese programate.

  Programul “Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest” a fost transmis de ABC şi a fost urmărit de peste 8,2 milioane de telespectatori, potrivit estimărilor.

  Dick Clark Productions a transmis un comunicat, replică la declaraţiile artistei: ”Ca principal producător al evenimentelor live de televiziune de aproximativ 50 de ani, ne mândrim cu reputaţia de a avea relaţii de lungă durată cu artiştii. Să se sugereze că DCP, ca producător al unor show-uri precum American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year’s Rockin’ Eve şi Academy of Country Music Awards, ar compromite vreodată intenţionat succesul oricărui artist este defăimător, scandalos şi de-a dreptul absurd”.

  ”Foarte rar există erori tehnice care pot apărea în show-uri live de televiziune, cu toate acestea, o investigaţie iniţială a arătat că Dick Clark Productions nu a avut de-a face cu provocările asociate recitalului doamnei Carey de Anul Nou. Vrem să fie clar că avem tot respectul pentru Mariah Carey ca artist şi îi recunoaştem realizările formidabile în industrie”, se mai arată în comunicat.

  COMENTARII

  Iată ce invitat de seamă au avut Criss și Vlad la vizionarea celui de-al doilea episod din ”Fructul oprit”

  acum 1 zile

   S-a terminat și cel de-al doilea episod al serialului ”Fructul Oprit”, difuzat de Antena 1 în fiecare luni, de la 20.00. Vedetele Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, au urmărit și ele acest episod, din mansarda lor. Dar nu singuri, ci au avut...

  Renunță la femeia care-l iubește pentru una mai tânără! Urmează a doua nuntă în serialul “Fructul oprit”?

  acum 1 zile

   După moartea soției, s-a concentrat strict pe creșterea celor doi copii ai săi, punând pe planul secund viața personală. După 11 ani de când femeia iubită s-a stins din viață, T udor Caragea – personajul interpretat de Adrian Titieni face primul pas pentru...

  Au fost profesor și elev, iar acum sunt colegi în serialul “Fructul oprit”

  acum 5 zile

  Adrian Titieni și Vlad Gherman pot fi urmăriți la Antena 1, luni, de la ora 20.00

  Cristina Ciobănașu dă din casă despre Carmen Tănase: ”Vine la filmări bosumflată pentru că am...”

  acum 8 zile

  Cristina Ciobanasu a povestit ce se intampla la filmarile cu actrita Carmen Tanase.

  Ana Crețu, fiica lui Marian Râlea din ”Fructul oprit”, despre marele actor: ”Nu i-am spus lucrurile astea niciodată, de teamă să nu...”

  acum 8 zile

  Marian Râlea, Adriana Trandafir și Ana Crețu formează familia Boască și, împreună, aduc un plus de savoare și umor serialului.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  Happy Day
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Vlad Gherman este “Don Apetit”! De luni până miercuri, de la ora 12.30
  Citește mai mult... »