• DUMINICA, 31 IANUARIE 2016

  FOTO: Basmele s-au transformat în filme de groază! Cum ar arăta eroii copilăriei tale în viziunea lui Tim Burton

   Bored Panda

  Te-ai fi gândit vreodată că poveștile Disney s-ar putea transforma în istorisiri horror? Andrew Turasov, un artist extrem de talentat originar din Rusia, a făcut un exercițiu de imaginație și a redesenat celebrele personaje de desene animate în viziunea regizorului Tim Burton.

  Albă ca Zăpada, Mica Sirenă, Pinocchio sau Bambi sunt doar câteva dintre personajele care au căpătat alura morbidă, atât de des exploatată în filmele lui Tim Burton.

  Ce a ieșit? Descoperă în GALERIA FOTO de mai sus!

  COMENTARII

  O explozie a cazurilor de meningită, care afectează bărbaţii homosexuali şi bisexuali, are loc în Statele Unite

  acum 13 ore

  O creştere alarmantă a cazurilorde meningită în SUA, care afectează bărbaţii gay şi bisexuali, a luat oficialii din domeniul sănătăţii pe nepregătite, deoarece nu poate fi explicată.Nu se poate vorbi de o epidemie, doar că proporţia persoanelor gay care contactează boală este mult mai mare comparativ cu anii trecuţi. Cele mai multe cazuri se inregistrreaza în New York, Chicago şi California de Sud.

  Jean Claude Van Damme isi arata muschii. A iesit dintr-o emisiune in direct, injurandu-I pe australieni!

  acum 14 ore

  Cunoscutul actor de origine belgiana, Jean Claude Van Damme, si-a scos lavaliere si a iesit dintr-un platou de televiziune, unde dadea un interviu in direct. Motivul? “M-am plictisit rau sa raspund acelorasi intrebari timp de 25 de ani”.

  Justin Bieber a refuzat să cânte pentru 5 milioane de euro. Vezi motivul!

  acum 17 ore

  Justin Bieber a fost ofertat, conform zvonurilor, cu 5 milioane $ pentru a cânta la un concert organizat de partidul republican, la începutul acestei luni. Cântăreţul a refuzat oferta după ce managerul sau dintotdeauna, Scooter Braun, l-a ameninţat pe artist că îşi da demisia în cazul în care acceptă oferta.

  Cum scapi de migrene fără să mai iei medicamente

  acum 17 ore

  Multe dintre noi avem nişte dureri de cap îngrozitoare, acompaniate de greaţă, sensibilitate la lumină sau probleme de vedere. Nu se ştie cauza lor, există diverse teorii între care şi moştenirea genetică, cert este că de multe ori apelăm la medicamente puternice pentru a scapă de migrene.

  O femeie care a fost lovita de un tren pentru că era beată a dat în judecată compania de cai ferate. Vezi la ce sumă se ridică despăgubirea!

  acum 18 ore

  Amanda Bell, 20 de ani, din Sidney, a fost lovită de tren când avea 14 ani. Acum ar putea primi o suma importantă pentru suferinţă prin care a trecut şi care a lăsat-o într-un scaun cu roţile şi cu un prejudiciu mental semnificativ.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro