• MARTI, 09 FEBRUARIE 2016

  ŞAPTE lucruri din casă pe care trebuie să le cureţi zilnic

   womansday.com

  Deşi unele lucruri sau locuri din casă par curate, ele ascund mai mulţi microbi decât ţi-ai fi imaginat. Iată cele cinci lucruri din casă pe care trebuie să le cureţi zilnic:

  Prosoapele de bucătărie

  Chiar dacă prosoapele de bucătărie nu par să fie murdare, acestea sunt cel mai contaminate puncte din bucătărie, potrivit cercetătorilor americani.

  Blatul de la bucătărie

  Când te gândeşti câte lucruri pui pe blatul de la bucătărie, de la cheile de la maşină, bricheta, geanta, sau orice alt obiect, este imposibil să ignori cât de murdar este acesta! Aşa că, ar trebui să ştergi şi să dezinfectezi blatul zilnic. Totuşi, asigură-te că nu foloseşti acelaşi burete, şerveţel de hârtie sau cârpă. 

  Pereţii din baie

  Dacă pereţii din baie sunt acoperiţi de faianţă, atunci după ce faci baie sau duş, îndepărtează surplusul de apă de pe faianţă cu ajutprul unei raclete. În acest fel vei preveni formarea petelor de mucegai în baie.

  Toate chiuvetele din casă

  Chiar dacă te gândeşti că după ce te-ai spălat pe mâini sau după ce ai spălat vasele chiuveta este la fel de curată, de fapt laşi în urmă bacterii şi grăsimi care se lipesc de pereţii chiuvetei, astfel că trebuie curăţată zilnic.

  Vasele murdare

  Resturile de mâncare lăsate pe farfurii vor atarge insecte. Dacă laşi farfuriile în chiuvetă peste noapte, îţi va fi mult mai greu să îndepărtezi resturile de mâncare.

  Cafetiera

  Dacă bei zilnic cafea, ai grijă că cureţi şi cafetiera, deoarece este un mediu propice pentru bacterii şi mucegai.

  Podeaua

  Dacă ai gătit şi au mai scăpat alimente pe jos, mai bine cureţi de îndată, dacă nu vrei ca gândacii să ajungă primii la mâncarea scăpată pe podea.

  COMENTARII

  O femeie care a fost lovita de un tren pentru că era beată a dat în judecată compania de cai ferate. Vezi la ce sumă se ridică despăgubirea!

  acum 39 minute

  Amanda Bell, 20 de ani, din Sidney, a fost lovită de tren când avea 14 ani. Acum ar putea primi o suma importantă pentru suferinţă prin care a trecut şi care a lăsat-o într-un scaun cu roţile şi cu un prejudiciu mental semnificativ.

  Tom Hanks şi Meg Ryan se reîntâlnesc pe platoul de filmare, după 23 de ani de la “Sleepless în Seattle”

  acum 1 ore

  Meg Ryan va face o schimbare importantă în carieră, va fi regizorul dramei de război “Ithaca”, unde se va reîntâlni cu Tom Hanks. “Sleepless în Seattle” şi “You’ve got mail” sunt două dintre cele mai frumoase comedii romantic care i-au avut în rolurile principale pe cei doi mari actori.

  Vei fi impresionată până la lacrimi! O fetiţă de şase ani a intrat în flăcări că să-şi salveze frăţiorul de 11 luni dintr-un incendiu

  acum 19 ore

  O fetiţă de şase ani, din Marea Britanie, şi-a riscat viaţa pentru a-şi salva fratele de 11 luni din casa care a fost cuprinsă de un puternic incendiu. Din păcate, celălalt puşti al familiei, în vârstă de trei ani, nu a mai avut nicio şansă. Mama copiilor a scăpat cu viaţă.

  Imagine virală: o fetiţă s-a spălat pe cap cu crema depilatoare, crezând că e şampon. Vezi ce i s-a întâmplat

  acum 19 ore

  Fotografia a fost postată pe Twitter de sora fetiţei, Kayla Connors din Massachusetts, şi a fost redistribuită de peste o sută de mii de ori.

  Ţânţarii nu înţeapă pe oricine: vezi dacă tu te afli printre “preferinţele” lor!

  acum 1 zile

  Nu e o glumă, din cauza bolilor pe care le răspândesc, cercetătorii fac tot felul de studii în ceea ce-i priveşte pe ţânţari. Aşa au ajuns la concluzia că unele persoane sunt mai expuse decât celelalte întepaturilor, deci riscul de a se îmbolnăvi este mai mare.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro