• JOI, 07 IANUARIE 2016

  Uneşte palmele şi vezi dacă aceste dungi se aliniază. Ce spune asta despre tine

  Dacă nu știai deja, palmele reprezintă o „hartă” a personalității tale, care îți arată ce alegeri vei face în viață și ce îți suscită interesul. Una dintre liniile din palma ta îți răspunde la întrebarea: “când te vei căsători?”.  

  Pentru a afla răspunsul la această întrebare, este suficient să apropii palmele şi să vezi în ce caterogie te încadrezi. Astfel:

  Dacă cele două linii se aliniează înseamnă că îţi doreşti stabilitate şi echilibru în viaţă. Eşti o fire caldă, plină de compasiune şi vei căuta pe cineva la fel de liniştit ca tine. Nu în ultimul rând, vei ţine cont de părerea celor apropiaţi atunci când îţi alegi jumătatea.

  Dacă linia de la palmă dreapta este poziţionată mai sus decât cea de la palmă stânga înseamnă că eşti o persoană înţeleaptă şi analitică.Eşti foarte selectivă şi cauţi un partener care să fie la fel de înţelept că ţine, de aceea ai şanse mari să te căsătoreşti cu o persoană mai în vârstă.

  Dacă linia din stânga e amplasată mai sus decât cea de la mâna dreaptă înseamnă că eşti o persoană puternică, dar foarte geloasă. Vei caută un partener loial şi care să îţi fie cumva supus, căci eşti un om încăpăţânat.

  Tu în care categorie te încadrezi?

  COMENTARII

  FOTO: Are un trup de ZEIȚĂ! La 46 de ani, Naomi Campbell a pozat SEXY în lenjerie intimă

  acum 50 minute

  Nu mai este demult o adolescentă, dar arată ca și când ar fi! Timpul nu îi este dușman, ci prieten! La 46 de ani, Naomi Campbell demonstrează că își merită din plin titulatura de top-model, dovadă fiind și ultimul shooting realizat în lenjerie intimă.

  Robbie Williams BĂTUT? Cântărețul a apărut cu o rană pe ARCADĂ

  acum 52 minute

  Cantaretul britanic a fost fotografiat cu niste semne ciudate pe arcada si la nas.

  Prințul William, declarații emoționante despre Lady Di: "Încă îmi e dor de mama în fiecare zi — și au trecut 20 de ani de când a murit"

  acum 1 ore

  Timpul nu aduce uitarea, însă aduce alinarea. De această părere este și Prințul William, care a mărturisit că se gândește în fiecare zi la mama lui, deși au trecut două decenii de la decesul ei.

  El este PROFESORUL care se prezintă copiilor PRINTR-UN CÂNTEC

  acum 1 ore

  Un profesor bun reuşeşte să-l convingă să înveţe chiar şi pe cel mai dezinteresat elev. Cu condiţia să ştie cum să-l abordeze pe copil. Un foarte tânăr profesor din Statele Unite a găsit o soluție inedită pentru a-i face pe elevii săi de clasa a IV-a să fie atenți...

  Andreea Bălan a spus TOT! Ce se întâmpla cu cariera ei, după ce va naște

  acum 3 ore

  Trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar acest lucru se vede din plin. Însărcinată cu primul ei copil, Andreea Bălan ne-a dezvăluit ce se va întâmpla cu cariera ei, după ce va naște.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Observator.TV


  Neatza cu Razvan si Dani

  neatza.a1.ro


  Top stiri
  A1.ro
  Observator.TV
  SpyNews
  AntenaStars.ro