Cautare: 1009 rezultate dupa tagul "actrita"

Laura Cosoi, despre suferințe și atacuri de panică: ” Nu mai ajung la atacuri de panică, pentru că deja mă cunosc foarte bine”

acum 9 ore

Actriţa a vorbit pentru Antena Stars despre perioada grea din viaţa ei. Laura a mărturisit că știe ce înseamnă să fii un om disperat, pentru că la un moment dat a trecut și ea prin asta!

Laura Cosoi: „Soțul meu mă susține în tot ceea ce fac”

acum 2 zile

Laura Cosoi, invitată în emisiunea Dincolo de aparențe, vorbește despre viața ei de actriță. Aceasta spune că iubește foarte mult cea ce face și se implică foarte mult în proictelesale.

De ce nu vrea Angelia Jolie să divorțeze de Brad Pitt. Actrița nu vrea să semneze actele de divorț

acum 8 zile

De ce nu vrea Angelia Jolie să divorțeze de Brad Pitt. Actrița nu vrea să semneze actele de divorț. Se pare actrița speră la o împăcare cu faimosul actor.

Adevărul despre starea de sănătate a marii actrițe Draga Olteanu Matei

acum 9 zile

Adevărul despre starea de sănătate a marii actrițe Draga Olteanu Matei. Actrița duce dorul soțului. Acesta a decedat recent iar vedeta nu poate să-și revină.

Actrita Stefania Dumitru, concurentă iUmor, show creat special pentru toți copiii

acum 11 zile

Actrita Stefania Dumitru, concurentă iUmor, cunoscută și sub numele de Spiridușul Piciulică, are un show special creat pentru copiii de pretudindeni.

Angelina Jolie, scrisoare emoționantă pentru mamă

acum 11 zile

Au trecut 10 ani de când a rămas fără mamă. Nici acum rănile nu s-au vindecat, iar amintirea femeii care i-a dat viaţă este şi acum vie. I-a scris o scrisoare emoţionantă, în care i-a spus tot ce nu a reuşit să îi spună în perioada în care nu era în viaţă.

Zeci de oameni şi-au luat rămas bun de la actriţa "cu zâmbetul molipsitor"

acum 12 zile

La Teatrul de Revistă, acolo unde a jucat ani de zilre, Cristina Stamate a primit aplauze de la publicul ei. Prietenii şi colegii au condus-o pe ultimul drum pe artistă.

Iulia Vântur, alături de cea mai bogată actriță din India

acum 12 zile

Iulia Vântur a primit binecuvântarea unei fiinţe importante din viaţa lui Salman Khan. Românca a legat o prietenie strânsă cu una dintre cele mai importante femei din India, cu care actorul indian se cunoaşte de mai bine de douăzeci de ani.

Monica Pop, despre moartea Cristinei Stamate: "Cred ca nu mai voia să trăiască"

acum 13 zile

A avut succes, a fost aplaudată la scenă deschisă zeci de ani şi chiar invidiată pentru pofta de viaţă şi cochetăria ei, dar a ascuns cea mai mare dramă, poate cea mai cumplită boală care se pare că i-a grăbit sfărşitul: singurătea. Da, singurătatea pe care Cristina Stamate o...

Pe urmele Stelei Popescu! Cristina Stamate, ultimul rol!

acum 13 zile

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Cristinei Stamatea fost depus în foaierul Teatrului Constantin Tănase. Actori colegi, dar şi admiratori merg să-şi ia bun rămas de la actriţă.

Cristina Stamate, ultimul drum la teatru. Trupul actriței va fi depus în foaierul Teatrului Constantin Tănase

acum 13 zile

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Cristinei Stamate va fi depus în scurt timp în foaierul Teatrului Constantin Tănase. Actori colegi dar şi admiratori vor merge să-şi ia bun rămas de la actriţă.

Cristina Stamate, înconjurată de cei care au iubit-o. Trupul artistei a fost depus la teatrul Constantin Tănase

acum 13 zile

Trupul neînsuflețit al actriței Cristina Stamate a fost depus la teatrul Constantin Tanase preț de două zile. Vedeta urmează să fie înmormantată pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Belu

Prințul Harry s-a logodit cu actrița Meghan Markle

acum 13 zile

Prințul Harry a făcut anunțul că s-a logodit cu actrița americană Meghan Markle. Cununia va fi oficiată în primăvara anului viitor.

Cristina Stamate a fost nevoită să se împrumute de bani pentru a achita operația care i-a salvat viața

acum 13 zile

Cristina Stamate, una din cele mai cunoscute și iubite actrițe de teatru, a fost nevoită să se împrumute de bani pentru opeația care i-a salvat viață. Se pare că actrița nu avea o situație financiara extraordinar de buna.

Cristina Stamate s-a stins din viata. Cel mai mare regret al celebrei actrițe

acum 14 zile

Cirsitna Stamate s-a stins din viata la vârsta de 71 de ani. Artista a vrut să devina avocat, dar printr-o întamplare a devenit actriță.

Râsul, filosofia de viață a actriței Cristina Stamate

acum 14 zile

Actriţa Cristina Stamate ne-a lăsat moştenire cuplete şi roluri multe, dar mai ales. amintirea unui zâmbet molipsitor. Râsul a fost filosofia ei de viaţă şi cu el şi-a mobilizat mereu colegii. Era o actriţă "de atac", spune Alexandru Arşinel, era perfectă pentru a atrage atenţia...

Stela Popescu, sufletul teatrului românesc a urcat la cer

acum 15 zile

Întreaga Românie e învăluită într-o durere apăsătoare. E foarte greu să spui că Stela Popescu nu mai e, însă azi este ziua în care va trebui să ne luăm "rămas bun" de la doamna teatrului românesc.

Din miile de spectacole, Stela Popescu a adunat o avere

acum 16 zile

În cei peste 60 de ani de muncă, actriţa Stela Popescu a strâns peste jumătate de milion de euro. Lasă în urmă un bloc cu trei etaje în Capitală, alte două case, una la mare şi una în Bucureşti, plus o moştenire culturală impresionantă. Toate îi vor rămâne fiicei sale...

Stela Popescu putea fi salvată? Ultimele ore de viață ale doamnei teatrului românesc

acum 17 zile

A plecat dintre noi şi a lăsat în urma ei durere, dar şi multe întrebări! De ce s-a stins atât de fulgerător marea actriţă Stela Popescu?

Prietena Stelei Popescu: "A fost prima dată când a spus că este obosită!"

acum 17 zile

Stela Popescu, moarte învăluită în mister! Oricât de mult am încerca să punem cap la cap toate detaliile, ceva parcă tot nu se leagă! Prietena regretatei artiste a făcut declaraţii halucinante!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV