Cautare: 332 rezultate dupa tagul "alex velea"

Interviu fără perdea! Antonia ne-a spus cât de dotat este Alex Velea

acum 1 zile

Supranumită de mulţi regina frumuseţii din muzica autohtonă, Antonia a arătat că în ciuda farmecului răpitor, a rămas o femeie normală, când vine vorba de statutul de mamă şi de cel de soţie. Pentru prima dată însă, diva cu ochi verzi şi cu părul ca abanosul a dezvăluit...

Antonia, despre iubire, căsnicie şi sacrificii: "Mereu ne arătăm afecţiune"

acum 1 zile

Antonia, într-un super interviu despre iubire, fericire şi sacrificii. Artista a vorbit despre începuturile relaţiei ei cu Alex Velea, despre fosta căsnicie a partenerului ei şi despre motivul pentru care, deşi erau amândoi căsătoriţi, s-au îndrăgostit unul de celălat.

Mama Antoniei, interviu de colecție: "Fiica mea se luptă și în ziua de astăzi pentru custodia fetiței"

acum 1 zile

Mama Antoniei a acordat un interviu, în premieră, în care a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat fiica sa, dar și despre lupta pentru custodia micuței Maya.

Durerile Antoniei! Ce a ţinut ascuns până acum?

acum 2 zile

Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, este o cântăreață și fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii.

Alex Velea nu-și poate boteza copiii! Vedeta a ajuns la capătul răbdării

acum 5 zile

Alex Velea a ajuns la capătul răbdării. Artistul nu-și poate boteza copiii, întrucât încă nu a reușit, din cauza procedurilor, să le dea numele lui.

Mama lui Alex Velea, invitată la "Aici eu sunt vedeta": "Fiul meu era atras de toate vietățile care circulau prin iarbă, șopârle, gușteri și bondari"

acum 6 zile

Alex Velea a vinit împreună cu mama sa, iar aceasta va spune o întâmplare din copilăria fiului său. Întâmplarea va fi povestită până la un anumit punct, deznodământul urmând a fi ghicit de cei trei părinți celebri din platou.

Alex Velea și fostul său impresar Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică, în plin război!

acum 13 zile

Asta după ce Velea, actualul iubit al Antonie i-a avut pe Lucian și pe Andreea ca părinți spirituali, la primul său mariaj. Ei bine, pentru prima oară, Andreea Bănică, naşa de cununie a lui Alex Velea a vorbit despre acest scandal în care banii sunt ochiul dracului.

Andreea Bănică spune totul despre scandalul cu Alex Velea! „ Poate că odată ne vom întâlni și vom sta de vorbă”

acum 13 zile

Pentru prima dată, Andreea Bănică a decis să spună lucrurilor pe nume! Artista vorbeşte despre scandalul dintre soţul ei şi Alex Velea. „Este vorbe despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert”.

Alex Velea, în culmea fericirii! Micuțul Akim a spus „tată”

acum 19 zile

Deşi vor rămâne mereu micuţii lor, Antonia şi Alex Velea au doi băieţi care cresc pe zi ce trece! Recent, cel mic a făcut ceva ce părinţii aşteptau de mult timp!

Alex Velea, sesiune de gâdilat cu fiii săi

acum 22 zile

Băieţii lui Alex Velea şi Antonia sunt pur şi simplu adorabili. Cântăreţul încearcă să se joace cu fiii săi, de câte ori are timp. De data aceasta micuţii au trecut printr-o sesiune de gâdilat.

Alex Velea este unul dintre cei mai iubiţi artişti români şi a reuşit să cucerească încă din tinereţe topurile muzicale

acum 26 zile

Acum, la 33 de ani, ştie clar ce înseamnă fericirea. Are o carieră de succes, însă, şi mai important, are familia la care visa. Antonia şi cei doi copii ai săi îl fac să se simtă atotputernic.

Război în showbiz! Alex Velea și soțul Andreei Bănică, la cuțite!

acum 27 zile

Alex Velea a fost trădat și păcălit de soțul Andreei Bănică. Vedeta l-a dat în judecată pe fostul său impresar, Lucian Mitrea, pentru ca nu și-ar fi primit onorariul pentru un concert care ar fi avut loc acum câțiva ani.

Alex Velea, secretul pătrăţelelor perfecte

acum 51 zile

Alex Velea este tare mândru de fizicul său și muncește mult pentru forma fizică de invidiat. Haideţi să vedem care este "secretul discret" al artistului.

Din băieţi răi, tătici responsabili. Cei mai implicaţi tătici din showbiz

acum 57 zile

De când a devenit tătic, Alex Velea se consideră un bărbat împlinit. Artistul încearcă să se împartă între carieră şi cei doi copii. Atunci când Antonia este plecată pe la concerte prin ţară, Alex îşi petrece timpul cu Akim şi Dominic

Alex Velea, antrenament din greu, chiar și la metrou

acum 61 zile

În spatele fizicului de invidiat al lui Alex Velea stau multe ore petrecute în sala de sport. Artistul se antrenează din greu, oricând şi oriunde chiar şi la metrou. Vedeta are mare grijă de "pacheţelele" lui, aşa că trage din greu la sală. Şi. ca un bărbat conştiincios, artistul...

Băieţii cuplului Alex Velea - Antonia, filmați la distracție, în cadă

acum 62 zile

Băieţii lui Alex Velea şi Antonia sunt pur şi simplu adorabili. Mămica lor i-a filmat în timp ce făceau baie şi a făcut imaginile publice. Haideţi să îi vedem şi noi pe Dominic şi Akim în timp ce se distrează în cadă.

Zici că au făcut gemeni! Băieții Antoniei și ai lui Alex Velea sunt indentici, deși îi despart doi ani

acum 98 zile

Antonia si Alex Velea sunt fericitii parinti a doi baieti. Desi s-au nascut la 2 ani distanta, ei seamana precum doua picaturi.

Antonia şi Alex Velea s-au luat la ceartă în public! De la ce a început totul!

acum 105 zile

Antonia si Alex Velea nu se menajeaza unul pe celalalt!

1
2
3
4
5
»