Cautare: 222 rezultate dupa tagul "alexandra stan"

Anchetă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce Alexandra Stan s-a arătat şocată de condiţiile oferite pacienţilor

acum 8 zile

Este anchetă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce Alexandra Stan s-a arătat şocată de condiţiile oferite pacienţilor de acolo. Dar demersul făcut de artistă nu le-a picat bine infirmierelor şi asistentelor.

Alexandra Stan, propunere indecentă. Artistei i s-a propus să joace în filme pentru adulți

acum 17 zile

Considerată una dintre cele mai sexy apariţii din showbiz-ul autohton, Alexandra Stan a primit o ofertă incredibilă, din partea unui producător de filme pentru adulţi.

Alexandra Stan are probleme cu banii. Scandalul cu fostul impresar nu îi dă pace

acum 24 zile

Alexandra Stan a intrat într-un scandal de proporţii! Când credeaţi că apele s-au liniştit în scandalul cu fostul impresar.

Alexandra Stan, prea bătrână pentru Hollywood: „A trebuit cumva să o iau de la zero!”

acum 60 zile

A luat viaţa de la zero în Statele Unite, dar nu a ajuns să trăiască visul american. Alexandra Stan ne-a acordat un interviu în exclusivitate despre mutarea ei peste Ocean şi despre greutăţile pe care le-a întâmpinat acolo.

Alexandra Stan a comis-o din nou! Imagini din intimitatea vedetei

acum 82 zile

De când este în America, Alexandra Stan nu știe cum să mai atragă atenția fanilor ei. Acum, are noi metode și trucuri pentru a ieși în evidență.

Alexandra Stan şi două prietene au luat America cu asalt. Româncele își doresc celebritatea cu orice preț

acum 88 zile

Divele de România iau cu asalt America! Ce pun la cale Alexandra Stan şi alte două românce cu sete de succes? Imagini bombă şi toate detaliile despre modul în care încearcă să devină celebre peste Ocean.

Lovitură dură pentru Alexandra Stan. Judecătorii i-au dat cea mai rea veste de sărbători

acum 103 zile

Aflată în America, Alexandra Stan a primit o veste bună și una proastă. În urmă cu câteva zile, cântăreața a fost anunțată că îsi poate lua adio de la o sumă de bani pentru care a afost executată silit.

Ei le înșală și își trăiesc viața la maximum. Alexandra Stan, periculos de sinceră

acum 103 zile

Ei le înșală și își trăiesc viața la maximum. Acestea sunt vedetele care își înșală partenerii, dar și oamenii care le dau nenumărate șanse.

Alexandra Stan, decizie neașteptată. Ce a făcut vedeta în fața fanilor

acum 107 zile

Alexandra Stan e deja plecată de câteva luni plecată în Los Angeles şi se pare că viaţa peste Ocean îi prieşte. Dornică de o schimbare, vedeta şi-a luat inima în dinţi şi şi-a făcut un tatuaj

Cine pe cine a copiat? Alexandra Stan a purtat o bluză identică cu a Innei

acum 109 zile

Cine pe cine a copiat? Alexandra Stan a postat pe o rețea de socializare o imagine în care purta o bluză identică cu a Innei. Vedeta a șters poza la scurt timp, dar nu înainte de a începe un scandal.

Aventura Alexandrei Stan continuă. Artista a revenit pe meleaguri americane

acum 114 zile

Alexandra Stan continuă aventura în America. Cântăreaţa s-a întors în Los Angeles, iar pe drum a avut parte de un mic accident. Ce s-a întâmplat cu artista?

Alexandra Stan a plecat din nou departe

acum 125 zile

Alexandra Stan a plecat din nou departe de România! De data aceasta, nu în America, ci în. India. Se distrează şi se relaxează alături de iubitul ei şi de câţiva prieteni!

Alexandra Stan a făcut ravagii la Tokyo. Blonda a participat la un festival de film important

acum 142 zile

Alexandra Stan nu pierde timpul după ce a părăsit România! Mutată în America, artista nu renunţă la muzică, ba mai mult, vrea să dea lovitura şi în cinematografie.

Alexandra Stan a făcut ravagii la Tokyo. Artista a participat la un festival de film important

acum 143 zile

Alexandra Stan nu pierde timpul după ce a părăsit România! Mutată în America, artista nu renunţă la muzică, ba mai mult, vrea să dea lovitura în cinematografie. Cântăreaţa a participat la un eveniment pe covorul roşu şi a strălucit!

De când s-a mutat în Los Angeles, Alexandra Stan a dat iama în mâncare. Artista a devenit fan fast-food

acum 150 zile

De când s-a mutat în America, Alexandra Stan a devenit fan al mâncărurilor tip fast food! Cu toate că acest gen de mâncare nu este tocmai recomandat, se pare că pe artistă nu o sperie mai deloc, ba din contră.

Alexandra Stan îşi începe cariera muzicală în America! Artista nici nu s-a mutat bine, că deja s-a pus pe treabă!

acum 162 zile

Alexandra a surpins pe toată lumea în urmă cu puţin timp când s-a fotografiat într-un studio de înregistrări împreună cu 5 băieţi, care par a fi producători muzicali, rapperi chiar după stilul de îmbrăcăminte. Se pare că aerul american a făcut-o pe blondină să îşi schimbe...

Alexandra Stan vrea să îşi încerce norocul ca actriţă

acum 169 zile

Alexandra Stan spune motivele pentru care s-a mutat în America. Şi nu, nu e vorba în primul rând despre muzică.

Alexandra Stan, totul despre decizia de a lăsa totul în urmă

acum 170 zile

O super cantareata din romania s-a mutat definitiv din tara! Si-a luat bagajele si a plecat in america. Alexandra Stan, totul despre decizia de a lasa totul in urma si de a o lua de la zero in tara tuturor posibilitatilor

Alexandra Stan s-a făcut femeie de casă

acum 183 zile

Alexandra Stan s-a făcut femeie de casă! Ei bine, a dat sala de fitness pe bucătărie.

Alexandra Stan și-a înșelat iubitul. Artista l-a trădat pe Bogdan chiar la începutul relației

acum 187 zile

Par că au relaţia perfectă şi sunt nedespărţiţi, dar lucrurile n-au stat mereu aşa. Când erau la începutul relaţiei, blondina s-ar fi întâlnit şi cu un alt bărbat şi i-ar fi povestit actualului iubit despre acea escapadă.

1
2
3
4
5
»