Cautare: 590 rezultate dupa tagul "andreea balan"

Andreea Bălan, lecții de dans pentru matinali! Ei au acceptat provocarea!

acum 2 zile

Andreea Bălan dă lecții de dans! Vedeta a postat două poze în care executa mișcări complicate de dans. Matinalii au acceptat provocarea și au reprodus mișcările în platoul emisiunii.

Andreea Bălan, o nouă vacanță în familie. Vedeta se relaxează alaturi de cei dragi

acum 11 zile

Andreea Bălan şi soţul ei, George Burcea, şi-au făcut bagajele şi împreună cu micuţa Ella, au plecat în a doua vacanţă în trei, departe de Capitală.

Andra și Andreea Bălan, prietene de 17 ani

acum 16 zile

Andra Măruță și Andreea Bălan sunt foarte bune prietene de peste 17 ani. Acestea au mărturisit cum își petreceau ele timpul la începutul carierei.

Poftele secrete ale vedetelor. Andreea Bălan: "Soțul meu gătește o tocăniță foarte bună"

acum 28 zile

Sunt vedete şi mânâncă la cele mai de fiţe localuri. Dar, ce pofte ascunse au celebrităţile? Iată ce mănâncă vedetele acasă, când nu le vede nimeni.

Andreea Bălan: „Nu îmi doresc neapărat ca fiica mea să devina cântăreață”

acum 30 zile

Andreea Bălan spune ca nu își dorește neapărat ca fiica ei să devina cântăreață și să-i calce pe urme. Vrea doar să fie fericită și să facă ce-i place.

Andreea Bălan și Udii - „Rece”

acum 31 zile

Andreea Bălan și Udii au reinventat melodia „Rece” la Răi da buni.

Andreea Bălan: „Prima mea nopate de dragoste a fost pe litoral”

acum 31 zile

Andreea Bălan dă frâu liber sincerității și răspunde fiecărei intrebări. Artista povestește despre prima ei noapte de dragoste.

Andreea Bălan și Uddi au fost supuși de Mihai Morar la testul sincerității. Andreea Bolan:„Băieții erau timorați și eu făceam primul pas”

acum 31 zile

Andreea Bălan și Uddi au acceptat provocarea lui Mihai Morar și au decis să facă testul sincerității.

Andreea Bălan feat. Uddi: "Îți mai aduci aminte"

acum 32 zile

Andreea Bălan a realizat piesa "Îți mai aduci aminte" în colaborare cu Uddi. Artista cântă melodia în platoul de la Neatza.

Cum se împarte Andreea Bălan între copil și carieră: ”Ella este fascinată de pian”

acum 33 zile

Andreea Bălan se pregăteşte pentru cel de-al doilea copil? Răspunsul îl aflaţi chiar de la ea! Artista vine la Star Matinal de Weekend şi ne va spune tot! Ne va povesti şi cum a sărbătorit-o pe micuţa Ella când a împlinit un anişor. Rămâneţi cu noi!

Andreea Bălan, interviu fără perdea: "Este important să înveţi din eşecuri"

acum 35 zile

Andreea Bălan este o mămică fericită, dar şi o artistă pe val. Dar nu îi este mereu uşor, deşi o vedem mereu cu zâmbetul pe buze. Andreea ne-a vorbit despre cele mai grele momente din cariera ei, dar şi ce lecţii a învăţat din eşecuri.

Interviu emoţionant cu tatăl Andreei Bălan: "Am fost mereu apropiat de fiica mea"

acum 37 zile

Interviu în exclusivitate cu tatăl Andreei Bălan, despre viaţa de bunic şi despre cum a schimbat micuţa Ella Maya întreaga familie. Mai mult, Săndel Bălan ne-a vorbit şi despre relaţia lui cu frumoasa artistă.

Zi mare pentru Andreea Bălan! Micuţa Ella Maya împlineşte un anişor

acum 39 zile

În familia Andreei Bălan e mare mare săbătoare azi! E ziua de naştere a celei mai importante fiinţe pentru ei! Micuţa Ella Maya împlineşte un anişor.

Tatăl Andreei Bălan se confruntă cu probleme de sănătate

acum 46 zile

Tatăl Andreei Bălan nu trece printr-o perioadă tocmai bună. Se pare că bărbatul se confruntă cu probleme de sănătate, iar apropiaţii îşi fac griji pentru el.

Videoclip! Andreea Bălan feat. Uddi - "Îţi mai aduci aminte"

acum 49 zile

Andreea Bălan a lansat alături de Uddi o piesă care ne sună parţial cunoscut, deoarece foloseşte un sample după piesa cu acelaşi nume, "Îţi mai aduci aminte", lansată acum câţiva ani de Krypton.

Andreea Bălan, trecut dureros: ”Nu-mi aduc aminte nicio vacanță în familie. M-am simțit singură și blamată”

acum 50 zile

Andreea Bălan vorbește la Răi da buni despre copilăria ei. ”Nu-mi aduc aminte nicio vacanță în familie. M-am simțit singură și blamată”, a declarat artista.

Andreea Bălan: ”Îmi mai dorec un copil”

acum 50 zile

Andreea Bălan a trăit cea mai frumoasă experienţă din viaţa ei. Prima vacanţă în trei. Toate detaliile despre visul artistei devenit realitate, în clipul de mai sus.

Aurelian Temişan şi fiica lui, Dora, au făcut karaoke în maşină

acum 50 zile

Aurelian Temişan şi fiica lui, Dora, au o relaţie foarte apropiată şi se distrează de minune împreună. Artistul s-a filmat alături de fiica sa în maşină, în timp ce făceau karaoke pe piesa "Carusel" a Andreei Bălan.

Andreea Bălan, amintiri din prima vacanță a Ellei: "Am urcat două zile la rând 1350 de trepte"

acum 51 zile

Andreea Bălan a avut parte de momente unice în prima vacanţă cu Ella, dar şi de clipe mai puţin plăcute. Aflați chiar de la artistă ce s-a întâmplat în cea mai importantă vacanță din viața fiicei sale.

Andreea Bălan - "Îţi mai aduci aminte"

acum 51 zile

Andreea Bălan cântă la Acces Direct melodia "Îţi mai aduci aminte" .

1
2
3
4
5
»

Observator.TV