Cautare: 447 rezultate dupa tagul "animal"

Mai bine goală, decât să port blana unui animal

acum 9 zile

Cu acest mesaj şi o fotografie în care apare goală şi zâmbitoare. Gillian Anderson face lobby pentru PETA. Faimoasa Deina Scally din "Dosarele X". este o veche susţinătoare a campaniilor organizate de organizaţia non-profit ce susţine drepturile animalelor. Şi se declară onorată că...

Gerul poate ucide animăluțul de companie!

acum 28 zile

Gerul şi viscolul pot fi fatale pentru animalele de companie. Dacă nu suntem atenţi la cum îi expunem la frig, îi putem pierde.

Lariss feat. Carlito - „Animal”

acum 34 zile

Lariss și Carlito au cântat la Star Matinal melodia „Animal”.

Matinalii au nevoie de ajutor! Ce animal crezi că este?

acum 40 zile

Matinalii au nevoie de ajutor telespectatorilor. Aceștia au descoperit un animal, dar nu știu cum se numește.

Matinalii au nevoie de ajutor. Ce animal credeți că este?

acum 42 zile

Matinalii au descoperit un animal mic pe o rețea de socializare, dar nu stiu ce specie este. Aceștia cer părerile celor care urmăresc emisiunea.

Larissa feat. Carlito - Animal

acum 61 zile

Invitați la "Neatza", Larissa şi Carlito au cântat melodia "Animal".

Lariss şi Carlito lansează piesa şi clipul "Animal"

acum 64 zile

La trei ani de la apariția single-ului de debut, „Dale Papi”, Lariss lansează piesa „Animal” feat. Carlito.

Cea mai frumoasă vidră. Adorabilul animaluț face furori pe internet

acum 94 zile

Ați tot auzit de pisici, căţei sau porcuşori de guineea ca animale de companie, dar ce ziceți de o vidră? Animaluțul face deja furori pe internet.

Un bărbat din Drobeta-Turnu-Severin a trecut pe lângă moarte

acum 107 zile

Mergea cu maşina spre serviciu când, pe centura oraşului, un cal, lăsat nesupravegheat, i-a tăiat calea. Şoferul a fost rănit, iar maşina - distrusă în totalitate. Poliţiştii îl caută acum pe proprietarul animalului care a murit în impact.

Un urs a intrat în cabana Postăvaru! Turiștii au privit îngroziți cum animalul umblă după mâncare

acum 107 zile

În miez de noapte, un urs a reuşit să intre în cabana Postăvaru.A spart uşa şi a îngrozit oameni, care au privit înlemniţi cum fiara umblă după mâncare. Au încercat să facă zgomot pentru a-l alunga. Într-un alt corp al complexului situat în vârf de munte se aflau peste 50 de...

Adelina își hrănește ratonul cu zmeură. Animalul de companie al vedetei are un stil de viață sănătos

acum 111 zile

Adelina își hrănește ratonul cu zmeură. Deosebitul animal de companie al vedetei este răsfățat cu fructe, astfel acesta are un stil de viață sănătos.

Speak și „Libelula”, primele certuri în cuplu

acum 116 zile

Speak şi Libelula au parte de primele certuri în cuplu. Artistul şi-a supărat iubita după ce a minţit-o că îi face un cadou inedit şi nu s-a ţinut de cuvânt. Ştefania a izbucnit în lacrimi din cauza lui şi a plecat de lângă el.

Marina Voica, terorizată de o vacă? „Nu mă pot speria de animale, le iubesc pe toate”

acum 126 zile

Marina Voica spune că nu a fost terorizată de o vacă. În momentul în care a văzut vaca, a tras un țipăt de entuziasm și nu de frică.

Imagini șocante! Piton de șase metri, animal de companie pentru un copil!

acum 128 zile

Un copil din Vietnam a stârnit temeri pentru viaţa lui, după ce s-a urcat pe spatele unui piton uriaş. Atenţie, urmează imagini care vă vor da fiori! Micuţul este foarte încântat că se poate juca în voie cu şarpele şi că părinţii chiar îl încurajează să stea aproape de el.

Adelina Pestrițu, cu ratonul Cindy la plimbare! Cățelușa Nobby, geloasă pe noul animăluț al vedetei

acum 132 zile

Adelina Pestrițu are un nou animal de companie. Ratonul Cindy este patrupedul care îi face zilele mai frumoase, dar cățelușa Nobby este geloasă și nu știe cum să scape de rival.

Cindy a devenit vedetă pe internet. De ce și-a luat Adelina Pestrițu un raton?

acum 155 zile

Adelina şi-a făcut poftele şi şi-a cumpărat ratonul mult dorit. Vedeta îşi iubeşte animăluţul ca pe ochii din cap. Nu exstă aproape nicio poză în care Adelina să nu se afişeze alături de Cindy, domnişoara raton.

Noapte albă la Grădina Zoologică. Vizitatorii au putut observa noaptea comportamentul animalelor

acum 158 zile

O noapte întreagă în mijlocul animalelor sălbatice! Şi nu, nu vorbim despre un safari în Africa de Sud. Ci de o vizită nocturnă la Grădina Zoologică de lângă Ploieşti. Porţile parcului s-au deschis pentru toţi curioşii, care nu au admirat doar animalele.

Imagini nemaivăzute au fost filmate în oraşul Constanţa. Un berbec a evadat dintr-o curte şi a luat-o la goană pe străzi cu stăpânii lui pe urme

acum 172 zile

Animalul ştie de ce fuge. A început Kurban Bayram- cunoscut drept Sărbătoarea Sacrifiului la musulmani. Cu alte cuvinte, soarta lui este pecetluită. Dar animalul nu s-a resemnat. A traversat strada, s-a ascuns printre maşini şi, în cele din urmă, a intrat într-un magazin de haine....

Adelina Pestriţu și-a luat animal de fițe

acum 176 zile

Credeaţi că să ai un căţel pe care să îl răsfeţi la cele mai scumpe saloane e fiţă? Nici vorbă! Adelina Pestriţu a scos aproape o mie de euro din buzunar pentru noul animăluţ de companie. O cheamă Cindy şi e un raton!

Adelina Pestrițu și-a luat un nou animal de companie și este extrem de... ”exotic”! Te așteptai să-și ia un ...?...

acum 176 zile

 Nu e câine sau pisică, nici găină sau porc. Adelina Pestrițu a vrut să fie originală și la capitolul animale de companie. Bruneta le-a făcut cunoștință prietenilor virtuali cu Cindy, un raton gri extrem de drăgăstos. Animalul este unul ”exotic”...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV