Cautare: 454 rezultate dupa tagul "animal"

Târgul de Adopții "Adopt Don't Shop" are ca scop sporirea conștientizării asupra adopției unui animal

acum 1 zile

În cadrul Târgului de adopții "Adopt Don't Shop", oricine își poate cunoaște viitorul prieten patruped alături de care să înceapă cea mai frumoasă călătorie.

Cristina Spătar: „Este un motănel foarte deștept, știe să închidă ușa cu lăbuța”

acum 6 zile

Cristina Spătar are un motănel foarte ascultător. „Este un motănel foarte deștept, știe să închidă ușa cu lăbuța”, a declarat aceasta.

Irina Loghin, despre animalul sacrificat de Paște: ”Mielușeii ăștia au o viață atât de scurtă. Mă consum foarte mult. Sufăr mai ales de Paște, dar și de Crăciun”

acum 11 zile

Irina Loghin vorbește despre animalul sacrificat de Paște.: ”Mielușeii ăștia au o viață atât de scurtă. Mă consum foarte mult. Sufăr mai ales de Paște, dar și de Crăciun”, a spus artista.

Procușorul care a cucerit internetul. Cel mai răsfățat animăluț din lume

acum 25 zile

Toată lumea îl admiră, este cel mai răsfăţat animălut şi duce o viaţă cum şi-ar dori foarte multe persoane! Haideţi să-l cunoaştem pe cel care a reuşit să cucerească Internetul!

Mai bine goală, decât să port blana unui animal

acum 67 zile

Cu acest mesaj şi o fotografie în care apare goală şi zâmbitoare. Gillian Anderson face lobby pentru PETA. Faimoasa Deina Scally din "Dosarele X". este o veche susţinătoare a campaniilor organizate de organizaţia non-profit ce susţine drepturile animalelor. Şi se declară onorată că...

Gerul poate ucide animăluțul de companie!

acum 87 zile

Gerul şi viscolul pot fi fatale pentru animalele de companie. Dacă nu suntem atenţi la cum îi expunem la frig, îi putem pierde.

Lariss feat. Carlito - „Animal”

acum 93 zile

Lariss și Carlito au cântat la Star Matinal melodia „Animal”.

Matinalii au nevoie de ajutor! Ce animal crezi că este?

acum 99 zile

Matinalii au nevoie de ajutor telespectatorilor. Aceștia au descoperit un animal, dar nu știu cum se numește.

Matinalii au nevoie de ajutor. Ce animal credeți că este?

acum 100 zile

Matinalii au descoperit un animal mic pe o rețea de socializare, dar nu stiu ce specie este. Aceștia cer părerile celor care urmăresc emisiunea.

Larissa feat. Carlito - Animal

acum 120 zile

Invitați la "Neatza", Larissa şi Carlito au cântat melodia "Animal".

Lariss şi Carlito lansează piesa şi clipul "Animal"

acum 123 zile

La trei ani de la apariția single-ului de debut, „Dale Papi”, Lariss lansează piesa „Animal” feat. Carlito.

Cea mai frumoasă vidră. Adorabilul animaluț face furori pe internet

acum 153 zile

Ați tot auzit de pisici, căţei sau porcuşori de guineea ca animale de companie, dar ce ziceți de o vidră? Animaluțul face deja furori pe internet.

Un bărbat din Drobeta-Turnu-Severin a trecut pe lângă moarte

acum 165 zile

Mergea cu maşina spre serviciu când, pe centura oraşului, un cal, lăsat nesupravegheat, i-a tăiat calea. Şoferul a fost rănit, iar maşina - distrusă în totalitate. Poliţiştii îl caută acum pe proprietarul animalului care a murit în impact.

Un urs a intrat în cabana Postăvaru! Turiștii au privit îngroziți cum animalul umblă după mâncare

acum 166 zile

În miez de noapte, un urs a reuşit să intre în cabana Postăvaru.A spart uşa şi a îngrozit oameni, care au privit înlemniţi cum fiara umblă după mâncare. Au încercat să facă zgomot pentru a-l alunga. Într-un alt corp al complexului situat în vârf de munte se aflau peste 50 de...

Adelina își hrănește ratonul cu zmeură. Animalul de companie al vedetei are un stil de viață sănătos

acum 170 zile

Adelina își hrănește ratonul cu zmeură. Deosebitul animal de companie al vedetei este răsfățat cu fructe, astfel acesta are un stil de viață sănătos.

Speak și „Libelula”, primele certuri în cuplu

acum 175 zile

Speak şi Libelula au parte de primele certuri în cuplu. Artistul şi-a supărat iubita după ce a minţit-o că îi face un cadou inedit şi nu s-a ţinut de cuvânt. Ştefania a izbucnit în lacrimi din cauza lui şi a plecat de lângă el.

Marina Voica, terorizată de o vacă? „Nu mă pot speria de animale, le iubesc pe toate”

acum 185 zile

Marina Voica spune că nu a fost terorizată de o vacă. În momentul în care a văzut vaca, a tras un țipăt de entuziasm și nu de frică.

Imagini șocante! Piton de șase metri, animal de companie pentru un copil!

acum 187 zile

Un copil din Vietnam a stârnit temeri pentru viaţa lui, după ce s-a urcat pe spatele unui piton uriaş. Atenţie, urmează imagini care vă vor da fiori! Micuţul este foarte încântat că se poate juca în voie cu şarpele şi că părinţii chiar îl încurajează să stea aproape de el.

Adelina Pestrițu, cu ratonul Cindy la plimbare! Cățelușa Nobby, geloasă pe noul animăluț al vedetei

acum 191 zile

Adelina Pestrițu are un nou animal de companie. Ratonul Cindy este patrupedul care îi face zilele mai frumoase, dar cățelușa Nobby este geloasă și nu știe cum să scape de rival.

Cindy a devenit vedetă pe internet. De ce și-a luat Adelina Pestrițu un raton?

acum 214 zile

Adelina şi-a făcut poftele şi şi-a cumpărat ratonul mult dorit. Vedeta îşi iubeşte animăluţul ca pe ochii din cap. Nu exstă aproape nicio poză în care Adelina să nu se afişeze alături de Cindy, domnişoara raton.

1
2
3
4
5
»