Cautare: 376 rezultate dupa tagul "animal"

Motanul Bozo, primul animal de companie din familia lui Florin Ristei

acum 6 zile

Florin Ristei își face motanul vedetă, în schimb Bozo nu este prea mulțumit că a fost luat cu forța din sânul familiei lui.

Un cal a fost filmat în timp ce alerga după un autoturism. Animalul era legat de cârligul de remorcare al vehicului

acum 14 zile

Imagini revoltătoare pe un drum intens circulat din Galaţi, acolo unde un cal a fost filmat în timp ce alerga după un autoturism! Animalul era legat de cârligul de remorcare al vehicului şi încerca să ţină pasul cu maşina

Imagini rare: un râs, într-un parc național

acum 33 zile

Imagini rare au fost captate de curând în Parcul Naţional Semenic din judeţul Caraş-Severin. În Munţii Banatului, camerele de supraveghere instalate pe copaci au înregistrat un râs. Apariţia lui este specială, pentru că râsul este considerat unul dintre cele mai discrete animale, pe...

Un copil din Dâmbovița a fost mușcat de un câine lup

acum 102 zile

Un băiat de numai 8 ani a fost cât pe ce să sfârşească în colţii unui câine lup, extrem de agresiv. Atacul fulgerător al animalului a fost surprins de camerele de supraveghere

Elena Marin vrea să-și ia o capră ca animal de companie!

acum 141 zile

Elena Marin, asistenta de la Răi da buni, este îndrăgostită de animale.

Un animal de companie care dă fiori

acum 141 zile

Cei mai mulţi oameni se mulţumesc cu o piscă sau un câine drept animal de companie. Un japonez a ales să facă notă discordantă şi a adoptat un. aligator. Uriaşul măsoară 2 metri lungime şi are o greutate de 46 de kilograme, dar asta nu îl împiedică pe stăpân să îl prezinte...

Iată în ce lux trăiesc cele mai bogate animale din lume

acum 166 zile

Milionari necuvântători! Iubitorii de animale sunt în stare să facă orice pentru ele, ba chiar să le lase moştenire toată averea. Iată în ce lux trăiesc cele mai bogate animale din lume.

Uciderea puiului de urs din Sibiu, condamnată de iubitorii de animale

acum 167 zile

Uciderea ursului, hăituit şi încolţit de o armată de vânători înarmaţi până-n dinţi, a stârnit revoltă printre iubitorii de animale. Reprezentanţii unui ONG au depus o plângere penală pentru ucidere.

Special! Cel mai agitat cățel

acum 169 zile

Regina Marii Britanii a făcut, însă, o pasiune pentru corghi. Aceștia sunt nostimi, plini de viaţă şi au veşnic chef de joacă. Oricum, dacă vă doriţi un astfel de animăluţ, trebuie să reţineţi că sunt - totuşi - câini de vânătoare, aşa că agitaţia este un cuvânt de...

Intrare gratuită la Muzeul Antipa pentru vizitatorii care poartă numele unui animal

acum 175 zile

Muzeul Antipa are azi o promoţie inedită. Vizitatorii care poartă numele unui animal beneficiază de intrare gratuită azi, de Ziua Mondială a Animalelor.

În SUA, un drum cu avionul a început să semene cu o vizită fermă!

acum 187 zile

În Statele Unite, un drum cu avionul a început să semene cu o vizită la grădina zoologică, la fermă sau la o menajerie. O spun călători şi însoţitori de zbor exasperaţi de numărul tot mai mare de căţei, purcei şi alte animale de companie care au acces la bord gratis, alături de...

Cruzime de neimaginat. Un cal a fost torturat de mai mulţi oameni, apoi lăsat în agonie lângă un pârâu, în apropiere de Ploieşti

acum 215 zile

Două animale au fost victime ale unor acte de o violenţă iesite din comun. Un cal a fost părăsit şi torturat pe marginea unui pârâu, lângă Ploieşti, în timp ce într-o localitate gorjeană un câine comunitar a fost ucis de un tânăr, în plină stradă. Cei care au chinuit animalele...

Cum se strigă PISICA în alte țări. Formularea din Lituania este foarte TARE!

acum 232 zile

Se regăsesc printre animalele preferate ale tuturor și se vor răsfățate întru totul de stăpânii lor! Pisicile, căci despre ele este vorba, beneficiază de formulări speciale, adecvate fiecărei țări în parte.

FOTO: Când stăpânul nu-i acasă, CÂINELE joacă pe masă. 10 imagini INCREDIBILE, care te vor face să râzi în hohote

acum 253 zile

Cei mai buni prieteni ai omului își fac de cap, atunci când rămân singuri acasă! Asta reușește să demonstreze cu brio galeria foto din acest material. Vei râde în hohote, după ce vei vedea imaginile!

VIDEO: Cel mai credincios animal! Şi-a aşteptat stăpânul să vină din război, iar când l-a văzut…momentul nu poate fi exprimat în cuvinte!

acum 259 zile

Că prietenii cei mai buni ai omului sunt câinii, am auzit de foarte multe ori! Dar când ţi se întâmplă să vezi cu ochii tăi asta, cuvintele devin prea sărace pentru a descrie scena!

Câini arşi în adăpostul unei asociaţii de protecţie a animalelor

acum 273 zile

E scandal într-o localitate din Prahova după ce membrii unei asociaţii de protecţie a animalelor au deschis acolo un adăpost pentru câini.

Special! Jandarmul și ferma animalelor

acum 274 zile

E hărmălaie mare în curtea unei case din Satu Mare. Însă, ceea ce pentru noi este, în mod normal, gălăgie, pentru Răzvan e linişte. Nu o linişte în sensul fizic. Ci una interioară. Acolo, între păsări exotice şi animăluţe pufoase, e locul în care se simte cel mai bine.

VIDEO: Ea este pisica "Terminator"! Nu o să-ți vină să crezi de ce este în stare

acum 274 zile

Înainte să-ți iei un animal de companie, ar fi bine să te gândești de două ori. Comportamentul noului tovarăș este posibil să te surprindă. Și nu neapărat plăcut, ci dimpotrivă!

Farsă de milioane

acum 294 zile

Imagini incredibile au fost surprinse în Mexic, unde o panteră pare că vrea să atace un bărbat. Numai că totul a fost filmat şi calculat să pară înfricoşător în primă fază. Iar mai apoi să vedem că pantera, de fapt, se juca cu îngrijitorul ei.

Imagini neobişnuite în Argeş. Puii unei berze au fost adoptați de o curcă

acum 302 zile

Salvarea lor are un nume. Tanti Maria din Valea Mănăstirii. Ea a fost cea care a observat că una dintre cele două berze care aveau grijă de pui era rănită. Era chiar masculul, cel care asigura hrana, dar din cauza unei răni nu a mai putut zbura pe stâlpul unde îşi avea cuibul.

1
2
3
4
5
»