Cautare: 307 rezultate dupa tagul "antonia"

La ce soluție a recurs avocatul Antoniei pentru ca divorțul să se termine cât mai repede

acum 26 zile

Divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano poate fi considerat unul din cele mai lungi și mai dificile din showbiz. Cei doi se războiesc de ani de zile pentru custodia fetiței pe care o au împreună, în ciudă faptului că artistă și-a clădit deja o adevărată familie alături de Alex Velea.

Dominic, fiul cel mare al Antoniei, merge la grădiniță cu polonicul

acum 36 zile

Băieţelul cel mare al Antoniei şi al lui Alex Velea nu încetează să surprindă! Poznaş de fel, năzdrăvanul Dominic nu a vrut să plece cu mâna goală azi dimineaţă la grădiniţă, aşa că a luat cu el o lingură uriaşă.

Cum au fost surprinși Velea și Antonia, ziua în amiaza mare!

acum 37 zile

Imagini de povestit nepoţilor cu Antonia şi Alex Velea! Artistul i-a făcut iubitei sale o surpriză de zile mari. Totul a fost filmat de paparazzi spynews.ro

Are trei copii, dar Antonia a uitat de pensia alimentară a fiicei sale, Maya

acum 38 zile

Antonia nu a plătit un leu de când Maya, fetița sa, a ajuns în Italia. Artista a cheltuit însă nu mai puțin de 10.000 de euro, pe avocați, prin tribunale, pentru a divorța de Vincenzo Castellano. Mai mult, cântăreaţa susţine că este dispusă să-i ofere...

Antonia a uitat de pensia alimentară

acum 38 zile

Antonia nu a plătit un leu de când Maya, fetița sa, a ajuns în Italia. Artista a cheltuit însă nu mai puțin de 10.000 de euro, pe avocați, prin tribunale, pentru a divorța de Vincenzo Castellano.

Iată cum arată Maya, fiica Antoniei!

acum 40 zile

Antonia a postat o fotografie pe Facebook cu fiica ei, Maya, alături şi a transmis un mesaj emoţionant!

Antonia și-a făcut un nou tatuaj

acum 41 zile

Antonia are un punct în comun cu iubitul său, Alex Velea. Cei doi artiști sunt cu adevăraţi pasionați de tatuaje. Aşa că după ce a devenit mămică pentru a treia oară, artista a dat fuga la salonul de tatuat şi şi-a făcut un nou desen permanent.

Tatăl Antoniei, copila de șase ani părăsită de cea care i-a dat viață "Mama a refuzat să se întoarcă la fiica ei"

acum 42 zile

Antonia plânge cu suspine şi ar vrea să dea timpul înapoi, dar. ştie că nu se poate. În tot acest timp tatăl ei încearcă din răsputeri să-i aline dorul fiicei şi să o crească aşa cum ştie el mai bine

Antonia, o copilă de 6 ani, a uitat chipul mamei "Mi-e dor de ea. Nu ;tiu de ce a plecat"

acum 42 zile

Ochii verzi ai Antoniei, o copilă de 6 ani, exprimă multă durere şi suferinţă! Mama a părăsit-o în urmă cu 3 ani şi nici măcar chipul ei nu şi-l mai aminteşte, iar cea care a crescut-o, străbuni, nu mai e nici ea.

Alexandra Stan vrea să sărute o femeie: Sunt o grămadă de femei pe care aş vrea să le sărut. Antonia ar fi una dintre ele"

acum 43 zile

Alexandra Stan a făcut o dezvăluire şoc. Invitată în platoul emisiunii "Răi da Buni", cântăreaţa a declarat că i-ar plăcea să sărute femei.

Antonia îi calcă pe urme lui Alex Velea! Artista și-a mai făcut un tatuaj

acum 45 zile

Artista si-a imbogatit colectia de tatuaje.

Antonia si-a facut un nou tatuaj

acum 45 zile

Antonia a demonstrat că este o împătimită a tatuajelor. Artista îi calcă pe urme iubitului ei, Alex Velea, şi se pare că în permanenţă lucrează să-şi îmbunătăţească colecţia. Solista s-a fotografiat recent şi a arătat tuturor noul său tatuaj, făcut lângă ureche.

FOTO: Antonia și-a schimbat LOOK-ul! Nu ai mai văzut-o AȘA până acum:"Ești superbă!"

acum 45 zile

Este prima data cand artista trece printr-o astfel de transformare!

FOTO: Cum îl așteaptă Antonia pe Velea acasă. POZA a făcut senzație pe internet!

acum 53 zile

Wow! Antonia merita pe deplin titulatura de sexy mama!

1
2
3
4
5
»