Cautare: 327 rezultate dupa tagul "antonia"

Ce făcea Antonia înainte de a deveni vedetă

acum 6 zile

Cu toţii cunoaştem viaţa de acum a Antoniei. Are un soţ care o iubeşte, trei copii frumoşi, un succes remarcabil şi o mamă care la vârsta de 50 de ani este model. Însă nimeni nu ştie ce făcea artista înainte să fie vedetă.

Maya, fetiţa Antoniei calcă pe urmele mamei

acum 12 zile

Maya, fetiţa Antoniei calcă pe urmele mamei

Vincenzo este un tată fericit şi a petrecut a doua zi de Paşte cu micuţa Maya

acum 12 zile

Cât de mult a crescut fetiţa Antoniei vedem chiar acum!

Antonia a împlinit 28 de ani

acum 18 zile

Antonia a împlinit 28 de ani

La mulţi ani, Antonia! Amintiri de la prima apariţie de la Neatza

acum 18 zile

Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, este o cântăreață și fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii.

Antonia, şoc în vizita la fetiţa Mădălinei Ghenea!

acum 23 zile

Antonia, şoc în vizita la fetiţa Mădălinei Ghenea!

Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit vizita unei alte mămici

acum 24 zile

Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit astăzi vizita prietenei sale, Antonia. Cântăreaţa a vizitat-o în secret, în rezerva de lux a maternităţii private, unde actriţa este păzită de bodyguarzi precum un şef de stat.

Antonia a gafat la ultima şedinţă foto

acum 28 zile

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din ţară însă în ultimul timp se cam neglijează. Să fie din pricina copiilor? Să fie doar neatenţie?

La aproape 50 de ani, mama Antoniei are o siluetă de invidiat

acum 32 zile

Niciodată nu e prea târziu să faci ceea îţi place. O dovedeşte Denise Iacobescu, mama Antoniei. La aproape 50 de ani, frumoasa brunetă a defilat pe un podium de modă şi a atras toate privirile. Antonia şi Alex Velea nu au putut fi alături de ea, dar tehnologia i-a adus aproape

Mama Antoniei, interviu fabulos!

acum 32 zile

Mama Antoniei, interviu fabulos!

Ea este cea care face senzaţie în lumea make-up-ului. Antonia, Lora, Ruby, Anda Adam sau Madălina Ghenea au trecut prin mâna ei

acum 33 zile

Regina transformărilor, Ema Uta, ne spune care este secretul succesului ei şi cum şi-a construit un imperiu din farduri şi pensule.

La ce soluție a recurs avocatul Antoniei pentru ca divorțul să se termine cât mai repede

acum 62 zile

Divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano poate fi considerat unul din cele mai lungi și mai dificile din showbiz. Cei doi se războiesc de ani de zile pentru custodia fetiței pe care o au împreună, în ciudă faptului că artistă și-a clădit deja o adevărată familie alături de Alex Velea.

Dominic, fiul cel mare al Antoniei, merge la grădiniță cu polonicul

acum 72 zile

Băieţelul cel mare al Antoniei şi al lui Alex Velea nu încetează să surprindă! Poznaş de fel, năzdrăvanul Dominic nu a vrut să plece cu mâna goală azi dimineaţă la grădiniţă, aşa că a luat cu el o lingură uriaşă.

Cum au fost surprinși Velea și Antonia, ziua în amiaza mare!

acum 73 zile

Imagini de povestit nepoţilor cu Antonia şi Alex Velea! Artistul i-a făcut iubitei sale o surpriză de zile mari. Totul a fost filmat de paparazzi spynews.ro

Are trei copii, dar Antonia a uitat de pensia alimentară a fiicei sale, Maya

acum 74 zile

Antonia nu a plătit un leu de când Maya, fetița sa, a ajuns în Italia. Artista a cheltuit însă nu mai puțin de 10.000 de euro, pe avocați, prin tribunale, pentru a divorța de Vincenzo Castellano. Mai mult, cântăreaţa susţine că este dispusă să-i ofere...

Antonia a uitat de pensia alimentară

acum 74 zile

Antonia nu a plătit un leu de când Maya, fetița sa, a ajuns în Italia. Artista a cheltuit însă nu mai puțin de 10.000 de euro, pe avocați, prin tribunale, pentru a divorța de Vincenzo Castellano.

1
2
3
4
5
»