Cautare: 1128 rezultate dupa tagul "apa"

Cum se dă drumul la CĂLDURĂ în Reșița

acum 10 zile

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit, în direct, cum se dă drumul la căldură în Reșița.

Comuna fără apă

acum 17 zile

Într-o comună din Cluj, oamenii trăiesc ca în Evul Mediu! Nu au apă, nici canalizare şi nici măcar speranţa că aceste probleme se vor rezolva în viitorul apropiat.

Flavia bea din paharele de apă ale lui Dani și Răzvan: "E total neadevărat"

acum 19 zile

Răzvan și Dani vor să afle cine le bea din paharele de apă. Prezentatorii cred că Flavia este cea care face acest lucru, dar asistenta nu recunoaște nimic.

A fost inventată bicicletă acvatică. Permite deplasarea pe lacuri, râuri şi chiar oceane!

acum 22 zile

O comanie din Noua Zeelandă a creat o bicicletă acvatică, de natură să permită deplasarea pe lacuri, râuri şi chiar oceane! Este un vehicul electric, are pedale, dar şi un motor de 400 de W. Este uşor de transportat, pentru că se pliază şi nu ocupă mult spaţiu. Însă cel mai...

Smiley News. Şi-a spalat interiorul maşinii cu jet de apă şi spumă

acum 22 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza un american care îşi spală maşina pe interior cu jet de apă şi spumă.

Incident grav într-o şcoală din judeţul Brăila. 13 elevi au ajuns la spital după ce au băut apă în care era antigel

acum 29 zile

De la şcoală, 13 copii au ajuns direct la spital după ce au băut apă de la robinet, în care era antigel. Două ambulanţe i-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean Brăila.

Diana Munteanu, probleme la un restaurant din Brașov: "Am cerut apă minerală și mi-au dat apă de la robinet. Am făcut reclamație la OPC"

acum 31 zile

Peripețiile Dianei Munteanu la un restaurant din Brașov. Vedeta a fost nevoită să facă reclamație la OPC pentru că a primit apă de la robinet în loc de apă minerală sau plată.

Cine a avut drum la Gara de Nord a trăit momente desprinse parcă din filme de groază

acum 36 zile

Nu se vedea la câţiva metri în faţă din cauza unui abur dens, iar carosabilul a fost înghiţit de apă. Totul din cauza unei avarii la reţeaua de termoficare. Traficul a fost deviat, iar străzi întregi au rămas astăzi fără apă caldă şi căldură.

Primarul care vrea să schimbe sistemul a parcurs deja 200 de kilometri! A plecat pe jos spre Capitală pentru a aduce apa şi canalizarea în oraşul său

acum 52 zile

Primarul din Copşa Mică, plecat pe jos spre capitală din cauză tocmai pentru a aduce apa şi canalizarea în oraşul său, a poposit astăzi în judeţul Argeş. Mai are puţin şi ajunge în Bucureşti, acolo unde, speră el, problemele localnicilor vor fi rezolvate.

Un primar a plecat să străbată pe jos jumătate de ţară, pentru dreptul la apă!

acum 59 zile

Oamenii din oraşul lui nu au nici astăzi, în 2017, apă potabilă. Drumul va dura 12 zile. Edilul din Copşa Mică speră să găsească măcar o soluţie de moment, la preşedinte sau la premier. Ar fi nevoie de 10 milioane de euro, pentru sistemul de apă şi canal. Plecat luni din Copşa...

Chef Sorin Bontea, vânat de chef Florin Dumitrescu

acum 61 zile

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scarlatescu şi chef Sorin Bontea s-au duelat în pistoale cu apă.

Mirel a fost ținta chefilor în lupta cu pistoalele de apă! Concurentul n-a mai avut scăpare!

acum 61 zile

Ilieș Vasile Mirel are 22 de ani, vine de la Timișoara și este ajutor de bucătar. A venit la „Chefi la cuțite” ca să se simtă bine și să facă ceea ce îi place: să gătească!

Chefii au dat în mintea copiilor şi se bat cu pistoale cu apă

acum 61 zile

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scarlatescu şi chef Sorin Bontea s-au duelat în pistoale cu apă.

Alexander Bacher îl imită pe chef Sorin Bontea

acum 61 zile

Alexander Bacher este din Timișoara și a venit cu fanul său numărul unu: bunica!

Smiley News: Cel mai tare camion! Nu are nevoie de străzi sau de aer

acum 68 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un şofer de camion care trece cu maşina printr-un rău învolburat.

Muştar îndoit cu apă de câţiva ospătari din Târgovişte

acum 72 zile

Nimic nu se pierde, totul se transformă. Pare să fie motto-ul unor ospătari din Târgovişte, surprinşi în timp ce îndoiau muştarul cu apă. Câţiva trecători i-au filmat în acţiune.

Guvernul vrea să pună un timbru pe sticla cu apă, dar asta înseamnă o nouă taxă

acum 80 zile

Guvernul vrea să pună taxă şi pe apa îmbuteliată. Este semnalul tras de producători, după ce Executivul a publicat spre dezbatere un proiect care reglementează mult mai strict acest domeniu. Guvernanţii cred că trebuie să scăpăm de etichetele mincinoase şi de apa neconformă. Şi...

Flavia Mihăşan, dans pasional în apă mării!

acum 80 zile

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, îşi unduiește trupul pe melodia lui Bruno Mars.

Lectia de prim ajutor. Cum poţi oferi primul ajutor în caz de înec

acum 80 zile

Coordonatorul salvamarilor din staţiunea Mamaia, Gabriel Culea, a venit la Neatza cu Razvan si Dani sa vorbeasca despre pericolul de pe litoral.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV