Cautare: 1040 rezultate dupa tagul "apa"

Italia este lovită de cea mai mare secetă din ultimii 60 de ani. De vineri, apa va fi oprită la robinete timp de opt ore pe zi

acum 1 zile

În Roma, apa va fi raţionalizată, iar celebrele fântâni arteziene, considerate unele dintre cele mai romantice locuri din lume, ar putea fi oprite în această vară.

Doi elefanţi au fost salvaţi de la înec de membrii Marinei Militare din Sri Lanka!

acum 1 zile

Pachidermele au intrat în Oceanul Indian să se răcorească, însă au fost trase în larg de curenţii puternici. Operaţiunea a fost destul de dificilă, însă mamiferele se află acum în afara oricărui pericol.

A fost panică pe faleza din Constanţa! Un scafandru amator a descoperit o grenadă în apa mării

acum 1 zile

A alertat imediat autorităţile şi în doar câteva minute, zona de promenadă din faţa Cazinoului a fost împânzită de pompieri, jandarmi şi poliţişti. Locaţia a fost evacuată şi izolată, iar o echipă de pirotehnişti a verificat proiectilul. Experţii au constatat că este vorba...

Diana Munteanu și-a ”luat-o”! I-a aruncat un pahar cu apă în față, în direct, la TV.

acum 1 zile

Diana Munceanu a fost protagonista unui episod nedorit, in direct, la tv.

Diana Munteanu, incident în direct la TV. Iată cine i-a aruncat un pahar cu apă în față!

acum 1 zile

Pe neașteptate, Ristei i-a turnat un pahar plin cu apă Dianei Munteanu în față. Iată reacția prezentatoarei TV.

Ruperea unui bazin de o mie de metri cubi de apă a provocat un dezastru la Tecuci

acum 2 zile

Bazinul aparţinea unei fabrici de conserve, însă distrugerile au afectat patru societăţi comerciale aflate în zonă. Mai mult, 14 maşini şi chiar 2 tiruri s-au transformat în nişte bărci, izbite dintr-o parte într-alta de fluxul puternic de apă.

Provocare pentru Rellys Tonu! Vedeta încearcă pentru prima oară să zboare deasupra apei

acum 6 zile

Mihai Morar și echipa de la Răi da' buni lansează o provocare pentru Rellys Tonu. Vedeta trebuie să zboare deasupra apei pentru prima dată.

Copil dispărut în apele râului Buzău

acum 12 zile

De ieri după-amiază, o altă mamă aşteaptă cu disperare ca fiul ei să fie găsit. La 13 ani, Ştefan a dispărut în apele râului Buzău. Nu ştia să înoate, dar a mers cu doi prieteni la scăldat. Copiii ar fi vrut să intre într-un loc cu apă mică, doar că malul a luat-o la vale.

Marea Neagră a mai înghiţit o viaţă! Scafandrii caută de mai bine de 12 ore o tânără dispărută în larg

acum 13 zile

Marea Neagră a mai înghiţit o viaţă, iar o turistă este încă dată dispărută în larg. Salvamarii şi scafandrii caută de mai bine de 12 ore în larg, la Mangalia, o tânără de 29 de ani.

Concert sub apă. S-a întâmplat în Florida, unde peste 400 de curajoşi s-au scufundat în adâncuri pentru a cânta la diferite instrumente muzicale

acum 16 zile

A fost petrecere. sub apă în Cheile Floridei. Sute de curajoşi s-au scufundat în adânc pentru a cânta la diferite instrumente muzicale printre recifurile de corali, sau cel puţin au pretins că fac asta. Totul a făcut parte din Festivalul anual de muzică sub apă care are şi un scop...

O furtună violentă a creat haos în Madrid

acum 17 zile

Mai multe staţii de metrou din capitala Spaniei au fost inundate, iar circulaţia trenurilor oprită minute în şir, pe mai multe tronsoane. Pasagerii au filmat cu telefoanele mobile şuvoaiele care blocau peroanele şi care, în unele staţii, au ajuns până în vagoane.

Fitness la Neatza! AquaGym, gimnastică în apă pentru copii şi adulţi

acum 19 zile

Gimnastică în apă sau Aqua Gym reprezintă o modalitate plăcută de a face mişcare în apă. Faţă de antrenamentele din sălile de fitness, cele efectuate în apă au un impact redus asupra coloanei vertebrale şi a articulaţiilor.

Marea şi-a cerut din nou tributul! Un bărbat de 37 de ani s-a înecat la Eforie Sud!

acum 21 zile

Marea şi-a cerut din nou tributul! Un bărbat de 37 de ani s-a înecat la Eforie Sud! Era din Bucureşti şi venise în concediu cu familia.

Provocare la Prietenii de la 11! Mike Diamondz intră în apă pentru Ana Morodan

acum 27 zile

Florin Ristei și Diana Munteanu lansează o provocare pentru Mike Diamondz și Ana Morodan. Artistul trebuie să aducă din piscină fructele, iar moderatoarea rubricii "Cum să pari și să apari ca să nu dispari" trebuie să le mănânce.

Metodica învățării elementelor de bază ale săriturilor în apă

acum 27 zile

De la bazinul olimpic din Bacău, Marian Duță a realizat un material în care se prezintă modul în care se realizează săriturile în apă într-un mod corect.

Nenorocire fără margini într-o familie cu 8 copii din judeţul Constanţa

acum 28 zile

Cei mai mici, un băiat de 4 ani şi o fată de 6 ani, se zbat între viaţă şi moarte după ce fratele lor mai mare a scăpat sticla cu benzină pe foc. Băiatul voia să încălzească apă într-un tuci, dar recipientul cu lichid inflamabil i-a căzut din mână. Cei mici erau în apropiere...

Bătaie cu baloane pline cu apă! Uite cât de bine s-au distrat Pepe și Răzvan

acum 29 zile

Pepe și Răzvan au parte de o întrecere udă! Cei doi au parte de o provocare în care trebuie să spargă baloane pline cu apă.

Vreamea urâtă le-a stricat planurile turiştilor de pe litoral

acum 38 zile

Cei care şi-au început vacanţa în acest weekend pe litoral nu au fost chiar cei mai norocoşi. Vreamea urâtă le-a stricat planurile. Din cauza vântului şi a ploii turiştii au fost nevoiţi sa caute alternative la statul pe plajă şi baia in mare. Au fost cozi la Delfinariu, terasele au...

Două copile de 11 ani se luptă pe viaţă şi pe moarte, după ce au fost scoase de salvatori inconştiente dintr-un râu din judeţul Iaşi

acum 39 zile

Împreună cu alte două colege au plecat de la şcoală direct la scăldat. Însă nu ştiau să înoate. Au stat zeci de minute sub apă, iar şansele lor sunt extrem de slabe.

Cea mai sexy femeie din România n-a băut apă 3 zile. 17 săptămâni de dietă au costat-o 3.000 de euro!

acum 40 zile

Ioana Şulea a participat la cel mai important concurs privat de amatori din lume, unde a câştigat medelia de bronz. Concursul se numeşte OLYMPIA AMATEUR şi s-a ţinut la Marbella.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV