Cautare: 927 rezultate dupa tagul "apa"

Cascadă de vis în nordul Chinei

acum 2 ore

Peisaj spectactulos într-o provincie din nordul Chinei! Cascada Hukou, renumită drept cea de a doua cea mai lungă apă curgătoare din China atrage anual milioane de vizitatori din întreaga lume. În această perioadă a anului, apa de culoare aurie, care dă numele faimosului râu chinez,...

Cât costă să practici sporturile nautice

acum 4 zile

Sporturile nautice, cunoscute și ca sporturi acvatice, acestea sunt practicate pe apa, in apa, sau sub apa

Apa îmbuteliată poate să aibă şi de 70 de ori mai mulţi microbi decât limita admisă

acum 4 zile

Apa de băut de pe rafturile magazinelor a ajuns sub lupa parlamentarilor. Un grup de deputaţi vrea ca aceasta să fie sută la sută sigură pentru sănătatea noastră. Astfel, aleşii ar vrea să introducă un al treilea test de laborator, în plus faţă de cele deja obligatorii.

Bătaie cu apă, în direct la TV. Și-au aruncat paharele cu apă unul în fața celuilalt

acum 5 zile

Sunt nedespartiti de 30 de ani, dar au ajuns sa se bata cu apa in platoul emisiunii pe care o prezinta.

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat

acum 7 zile

Un obicei din Ardeal le întrece pe toate. În ciudăţenie. În fiecare an, în a doua zi de Paşte, fetele din sate sunt udate de băieţi, din cap până în picioare. În stradă, în văzul tuturor, tinerii varsă peste domnişoare găleţi întregi de apă de izvor. Totul, în numele...

Mii de locuitori din Ilfov se expun pericolului de fiecare dată când beau apă sau spală vasele

acum 11 zile

Direcţia de Sănătate Publică le-a trimis autorităţilor locale o notă prin care le-a informat că apa din reţeaua publică a depăşit limitele legale la concentraţia de mangan, amoniu şi nitraţi, substanţe extrem de dăunătoare pentru organism. Deşi avertismentul este cât se poate...

Florin Dumitrescu dezvăluie rețeta sa specială de pește: "În momentul în care vrei să gătești un pește, apa devine cel mai mare dușman"

acum 16 zile

Florin Dumitrescu dezvăluie rețeta sa specială de pește. Apa este cel mai mare dușman atunci când vrei să gătești acest preparat.

Smiley News: Cea mai tare tiribombă pe apă

acum 18 zile

Cătălin Oprișan, redactorul de la A1.ro, vine cu un clip ieșit din comun. Rușii au inventat cea mai tare tiribombă pe apă.

Radu Ille bea doi litri de apă înainte de fiecare concert sau emisiune

acum 20 zile

Radu Ille a spus motivul pentru care are atât de multă energie. Înainte de fiecare concert sau emisiune, artistul bea doi litri de apă.

Poluare în apele râului Arieş

acum 21 zile

Poluare chimică sau doar noroi amestecat cu steril? Este întrebarea dificilă la care trebuie să răspundă reprezentanţii Gărzii de Mediu Alba. Asta după ce ieri, în apele râului Arieş, a ajuns o cantitate foarte mare de steril de la o companie din Abrud.

Meteorologii anunță ploi în toate regiunile țării

acum 21 zile

Ploile revin în majoritatea zonelor, cantitățile de apă vor fi pe alocuri însemnate. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte.

Apa ”potabilă” care ne îmbolnăvește

acum 28 zile

Nu doar la capitolul dependenţă de zahăr stăm rău, ci şi atunci când vine vorba despre apa pe care o bem! Mulţi români au propriile puţuri sau fântâni, însă nimeni nu le garantează că apa lor este de cea mnai bună calitate.

Trei din opt români nu sunt legați la sistemul centralizat de distribuție a apei

acum 29 zile

Trei din opt români consumă apă nepotabilă. Nu sunt racordaţi la un sistem de alimentare centralizat şi beau apa pe care şi-o extrag singuri. Deşi autorităţile sunt obligate să monitorizeze periodic calitatea, se bazează mai mult pe analizele pe care şi le face fiecare distribuitor.

Apă cu germeni la un centru de bătrâni din Gorj

acum 39 zile

Anchetă la un centru de bătrâni din Gorj, unde - timp de aproape 3 ani - cei internaţi au băut apă infestată! Sutele de germeni au fost descoperiţi în analizele făcute de inspectorii de sănătate. De altfel, câţiva bătrâni internaţi acolo s-au îmbolnăvit din cauza apei mizerabile.

Află ce se întâmplă în corpul tău când bei apă cu lămâie!

acum 41 zile

Te-ai întrebat ce se întâmplă în corpul tău când consumi apăcaldă pe stomacul gol? Apa cu lămâie acționează ca un medicament: luptă împotriva răcelii, ajută digestia, scade presiunea arterială, curăță pielea și detoxifică întregul organism.

Un îngrijitor al unui adăpost de câini s-a aruncat, fără motiv, în apele râului Jiu, chiar în timpul unei petreceri

acum 46 zile

Operațiune de salvare dramatică în mijlocul unei petreceri, după ce un invitat s-a aruncat în apele râului Jiu. Îngrijitor al unui adăpost de câini, bărbatul de 42 de ani se afla la un chef al vânătorilor din judeţ, pe malul apei.

Dan Negru este pe val! CRBL îi toarnă o găleată de apă pe cap

acum 47 zile

Dan Negru este udat de CRBL. Juratul Next Star îi toarnă o găleată de apă în cap.

Efectele apei asupra comportamentului uman. ”Această discuție m-a eviscerat în creier! Pe viitor, cine va avea apă, va avea diamante”

acum 53 zile

Echipa de la Neatza discută despre hidratarea organismului și efectele apei asupra creierului.

Cercetătorii britanici susțin că apa ne face mai inteligenți. Iată părerea românilor

acum 53 zile

Apa ne face mai inteligent. Aceasta este noua concluzie la care au ajuns cercetătorii britanici, în urma ultimului studiu realizat.

1
2
3
4
5
»