Cautare: 957 rezultate dupa tagul "apa"

Ploile torenţiale, grindina şi descărcările electrice au făcut ravagii în Maramureş

acum 6 zile

Gospodării inundate şi drumuri judeţene acoperite de apă. Este bilanţul a zeci de minute de ploi torenţiale şi căderi de grindină în Maramureş. Capriciile vremii au fost resimţite şi în nordul Capitalei, unde au fost străzi inundate, dar şi în Argeş. Din cauza vântului...

TEST de Inteligenţă! Pare simplu, dar e nu e! 95% dintre adulţi dau răspunsul GREŞIT!

acum 13 zile

95% dintre respondenti ofera solutii greşite la testul de mai sus.

O tânără a căzut în apa rece ca gheața a mării, de pe pasarela din Mamaia

acum 18 zile

Momente dramatice la malul mării. O tânără de 27 de ani a căzut în apă rece ca gheaţa a mării, de pe pasarela din staţiunea Mamaia. Fata spune că i s-ar fi făcut rău şi ar fi picat peste balustradă. Însă pompierii au scos-o din apropierea zonei interzise turiştilor

România se confruntă cu furtuni puternice şi inundaţii. În Mehedinţi, apa a pătruns în locuințele oamenilor

acum 20 zile

După zăpada din aprilie, România se confruntă cu furtuni puternice şi inundaţii. În Mehedinţi, o rupere de nori cu grindină a inundat mai multe drumuri şi gospodării. Zeci de culturi sunt compromise şi în Gorj, unde a plouat torenţial ore bune

Un bărbat din Argeş părea că a găsit reţeta perfectă pentru a face rapid, bani frumoşi

acum 29 zile

Apă, colorant alimentar din plin şi puţină motorină. pentru miros. Este combustibilul pe care individul îl vindea în satele învecinate. Chiar când afacerea mergea ca pe roate, clienţii care au ajuns cu maşinile la reparat - l-au dat pe mâna autorităţilor.

Cascadă de vis în nordul Chinei

acum 32 zile

Peisaj spectactulos într-o provincie din nordul Chinei! Cascada Hukou, renumită drept cea de a doua cea mai lungă apă curgătoare din China atrage anual milioane de vizitatori din întreaga lume. În această perioadă a anului, apa de culoare aurie, care dă numele faimosului râu chinez,...

Cât costă să practici sporturile nautice

acum 36 zile

Sporturile nautice, cunoscute și ca sporturi acvatice, acestea sunt practicate pe apa, in apa, sau sub apa

Apa îmbuteliată poate să aibă şi de 70 de ori mai mulţi microbi decât limita admisă

acum 36 zile

Apa de băut de pe rafturile magazinelor a ajuns sub lupa parlamentarilor. Un grup de deputaţi vrea ca aceasta să fie sută la sută sigură pentru sănătatea noastră. Astfel, aleşii ar vrea să introducă un al treilea test de laborator, în plus faţă de cele deja obligatorii.

Bătaie cu apă, în direct la TV. Și-au aruncat paharele cu apă unul în fața celuilalt

acum 37 zile

Sunt nedespartiti de 30 de ani, dar au ajuns sa se bata cu apa in platoul emisiunii pe care o prezinta.

Obiceiuri în a doua zi de Paște: Tradiția stropitului fetelor de măritat

acum 39 zile

Un obicei din Ardeal le întrece pe toate. În ciudăţenie. În fiecare an, în a doua zi de Paşte, fetele din sate sunt udate de băieţi, din cap până în picioare. În stradă, în văzul tuturor, tinerii varsă peste domnişoare găleţi întregi de apă de izvor. Totul, în numele...

Mii de locuitori din Ilfov se expun pericolului de fiecare dată când beau apă sau spală vasele

acum 43 zile

Direcţia de Sănătate Publică le-a trimis autorităţilor locale o notă prin care le-a informat că apa din reţeaua publică a depăşit limitele legale la concentraţia de mangan, amoniu şi nitraţi, substanţe extrem de dăunătoare pentru organism. Deşi avertismentul este cât se poate...

Florin Dumitrescu dezvăluie rețeta sa specială de pește: "În momentul în care vrei să gătești un pește, apa devine cel mai mare dușman"

acum 48 zile

Florin Dumitrescu dezvăluie rețeta sa specială de pește. Apa este cel mai mare dușman atunci când vrei să gătești acest preparat.

Smiley News: Cea mai tare tiribombă pe apă

acum 50 zile

Cătălin Oprișan, redactorul de la A1.ro, vine cu un clip ieșit din comun. Rușii au inventat cea mai tare tiribombă pe apă.

Radu Ille bea doi litri de apă înainte de fiecare concert sau emisiune

acum 52 zile

Radu Ille a spus motivul pentru care are atât de multă energie. Înainte de fiecare concert sau emisiune, artistul bea doi litri de apă.

Poluare în apele râului Arieş

acum 53 zile

Poluare chimică sau doar noroi amestecat cu steril? Este întrebarea dificilă la care trebuie să răspundă reprezentanţii Gărzii de Mediu Alba. Asta după ce ieri, în apele râului Arieş, a ajuns o cantitate foarte mare de steril de la o companie din Abrud.

Meteorologii anunță ploi în toate regiunile țării

acum 53 zile

Ploile revin în majoritatea zonelor, cantitățile de apă vor fi pe alocuri însemnate. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte.

Apa ”potabilă” care ne îmbolnăvește

acum 60 zile

Nu doar la capitolul dependenţă de zahăr stăm rău, ci şi atunci când vine vorba despre apa pe care o bem! Mulţi români au propriile puţuri sau fântâni, însă nimeni nu le garantează că apa lor este de cea mnai bună calitate.

Trei din opt români nu sunt legați la sistemul centralizat de distribuție a apei

acum 60 zile

Trei din opt români consumă apă nepotabilă. Nu sunt racordaţi la un sistem de alimentare centralizat şi beau apa pe care şi-o extrag singuri. Deşi autorităţile sunt obligate să monitorizeze periodic calitatea, se bazează mai mult pe analizele pe care şi le face fiecare distribuitor.

Apă cu germeni la un centru de bătrâni din Gorj

acum 71 zile

Anchetă la un centru de bătrâni din Gorj, unde - timp de aproape 3 ani - cei internaţi au băut apă infestată! Sutele de germeni au fost descoperiţi în analizele făcute de inspectorii de sănătate. De altfel, câţiva bătrâni internaţi acolo s-au îmbolnăvit din cauza apei mizerabile.

1
2
3
4
5
»