Cautare: 1188 rezultate dupa tagul "apa"

Vladimir Putin a făcut baie în apele aproape îngheţate ale unui lac de Boboteaza pe rit vechi

acum 2 zile

Preşedintele rus Vladimir Putin a sărbătorit Boboteaza pe rit vechi, în stilul care l-a făcut remarcat în întreaga lume. A făcut baie în apele aproape îngheţate ale unui lac aflat la 400 de kilometri distanţă de Moscova.

Cumpărăm apă la preţ de peşte

acum 6 zile

E concluzia inspectorilor OPC, după ce au descoperit într-un mare lanţ de hipermarketuri din Constanţa peşte congelat. cu nereguli. Mai exact, gheaţa de pe el era atât de groasă încât ajungea să cântărească până la 40% din cantitatea totală a produsului. Peşte a fost retras de...

Un cadavru a fost găsit plutind pe la în parcul IOR. Mai multe echipe au ajuns la fața locului și fac investigații

acum 11 zile

Un cadavru a fost găsit pe lacul din parcul IOR. Mai multe autoutilitare au intervenit pentru a recpera trupul neînsufleșit. al omului.

Sărbătorile de iarnă nu le-au adus hotelierilor din Rânca profitul mult aşteptat!

acum 12 zile

Sărbătorile de iarnă nu le-au adus hotelierilor din Rânca profitul mult aşteptat! Mulţi dintre turiştii ajunşi acolo au preferat să se întoarcă acasă, din cauză că n-au avut apă. De altfel, jumătate din staţiune e afectată de problemele de la sistemul de alimentare.

Dani, aventură de neuitat sub apă alături de foci: ”Sar din apă și aterizează pe tine. Am stat peste 50 de minute cu ele”

acum 12 zile

Dani Oțil povestește la Neatza aventura lui de neuitat, de sub apă, alături de foci. ”Sar din apă și aterizează pe tine. Am stat peste 50 de minute cu ele”, a spus prezentatorul tv.

S-a dat alarma în localitatea bistriţeană Salva

acum 13 zile

Ore bune, pompierii şi voluntarii au căutat un bărbat de 66 de ani care ar fi căzut în apa rece ca gheaţa a râului Sălăuţa. Plănuia să meargă la o partidă de pescuit, aşa că, în drum spre casă, s-a oprit pe pod să vadă cum e apa. Atunci s-ar fi dezechilibrat. Salvatorii i-au...

Nea Mărin, pus în mare dificultate de Giani Kiriță, după ce a primit o sticlă cu apă în față: ”Îmi face tot felul de șicane. Cu asta a pus capac”

acum 18 zile

Nea Mărin este pus în mare dificultate de Giani Kiriță, după ce dinamovistul i-a aruncat o sticlă cu apă în față. ”Îmi face tot felul de șicane. Cu asta a pus capac”, a spus supărat nea Mărin.

Un grup de ruşi pasionaţi de înot subacvatic au sărbătorit Anul Nou printr-o scufundare în apele lacului Baikal din Siberia

acum 22 zile

Ei au încercat să formeze, cu corpurile lor, silueta unui brad şi, chiar dacă rezultatul nu a fost perfect, s-au declarat mulţumiţi. Nu a lipsit nici Moş Crăciun care le-a adus în dar o sticlă de vin. Fireşte, au ciocnit doar simbolic, deoarece, sub apă, sticla a rămas închisă....

O pisicuţă din Regatul Unit a devenit vedetă pe reţelele de socializare după ce le-a dovedit tuturor că nu îi este frică de apă

acum 34 zile

Curajoasă şi sportivă, felina a îmbrăcat o vestă specială şi s-a aventurat în apa adâncă ca o adevărată campioană. Elf, căci aşa o cheamă pe protagonistă, a luat lecţii de înot pentru a-şi vindeca lăbuţa la care a fost operată. Deşi tehnica era până acum rezervată doar...

Începând de astăzi, cine aruncă apa menajeră pe unde îl taie capul este în ilegalitate!

acum 46 zile

O ordonanţă de Guvern prevede că apa în care s-au spălat vase sau rufe trebuie să ajungă neapărat în canalizare sau într-o fosă septică. Neapărat betonată. Legea îi prinde însă nepregătiţi pe români. Mai ales pe cei de la ţară.

Aproximativ 60 de mii de oameni din oraşul Dej şi localităţile limitrofe au rămas fără apă potabilă de mai bine de 24 de ore!

acum 46 zile

Cauza este o avarie la noua magistrală. Disperaţi, unii au cumpărat toată apa pe care au găsit-o în magazine. Alţii preferă să stea la cozi interminabile la fântâni. Iar şcolile şi grădiniţele primesc apă cu cisterna de la pompieri.

Suspectul principal al triplului asasinat din localitatea sătmăreană Apa a fost reţinut

acum 55 zile

La cinci zile de la triplul asasinat din localitatea sătmăreană Apa, poliţiştii l-au ridicat pe suspectul principal! Individul ar fi fost capturat, astăzi, chiar după înmormântarea familiei.

Un triplu asasinat a zguduit liniştea din comuna Apa, Satu Mare!

acum 59 zile

Soţ, soţie şi soacră, toţi au fost găsiţi fără suflare. Un vecin a făcut descoperirea macabră.

Naufragiații au nevoie de foc, hrană și apă! Malone: "Vă e frig la 40 de grade?"

acum 60 zile

Naufragiații au nevoie de foc, hrană și apă! Malone încearcă să facă pe inteligentul, dar din păcate se afundă și mai mult în prostie.

Un izvor cu apă de munte din Baia Sprie, atracția localnicilor, dar și a turiștilor

acum 63 zile

Apa rece a unui izvor de munte va câştiga mereu teren în faţa celei de la robinet! Tocmai de aceea, sute de oameni se opresc zilnic la izvorul Ciontolan din Baia Sprie, ca să-şi umple bidoanele.

Smiley News! "Transhumanța" maimuțelor

acum 63 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, știrile amuzante ale zilei.

A plonjat cu maşina în apă şi a supravieţuit!

acum 63 zile

Un pensionar din Neamţ poate spune că s-a născut a doua oară după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. într-un canal adânc al râului Bistriţa. Martorii l-au scos din apa rece ca gheaţa, iar medicii au reuşit, după zeci de minute de resuscitare, să-l readucă la viaţă!

Cum se dă drumul la CĂLDURĂ în Reșița

acum 75 zile

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani, a povestit, în direct, cum se dă drumul la căldură în Reșița.

Comuna fără apă

acum 82 zile

Într-o comună din Cluj, oamenii trăiesc ca în Evul Mediu! Nu au apă, nici canalizare şi nici măcar speranţa că aceste probleme se vor rezolva în viitorul apropiat.

Flavia bea din paharele de apă ale lui Dani și Răzvan: "E total neadevărat"

acum 84 zile

Răzvan și Dani vor să afle cine le bea din paharele de apă. Prezentatorii cred că Flavia este cea care face acest lucru, dar asistenta nu recunoaște nimic.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV