Cautare: 74 rezultate dupa tagul "aprilie"

Horoscopul zilei 29 Aprilie 2018. Berbecii lămuresc o problemă veche

acum 142 zile

Horoscopul zilei de 29 aprilie aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. În timp ce, pentru unele zodii se recomandă odihna, pentru altele este momentul ideal pentru o vacanţă.

Horoscopil zilei 28 Aprilie 2018. Berbecii sunt în formă maximă

acum 143 zile

Ce ne rezervă horoscopil zilei 28 Aprilie 2018. Berbecii sunt în formă maximă, iar taurii vor impresiona cu o poveste emoționantă.

Horoscopul zilei 25 Aprilie 2018. Racii merg de urgență la medic

acum 146 zile

Berbec: Va îndreptăți cu mai multă perseverență și atenție asupra acelor lucruri ce nu vi se par plăcute, dar știți că sunt necesare, pentru a finaliza o activitate sau un proiect în stil mare, fără cusur. Cheltuieli importante; poate nu acum, ci doar va faceți un plan, socoteli,...

Horoscopul zilei 24 Aprilie 2018. Taurii se pregătesc să plece într-o vacanță

acum 147 zile

Berbec: Șanse excelente pentru o reușită personală legată de finanțarea unui proiect ambițios; pare să fi fost de folos insistență și încrederea voastră pe care ați reușit să o transmiteți și altora. Sau ajungeți acum la un acord în plan financiar și evitați supărări,...

Horoscopul zilei 23 Aprilie 2018. Taurii depășesc o perioadă grea

acum 148 zile

Berbec: O bună stare sufletească, inspirație de zile mari; adăugate la un proiect ambițios, va pot aduce rezultate neașteptate. O zi excelență pentru socializare, pentru reluarea unei legături care s-a întrerupt din motive obscure și poate veți lămuri acum situația.

Meteo, 16 aprilie 2018. Vreme frumoasă cu soare și maxime de 26°C

acum 155 zile

Începem săptămâna cu vreme frumoasă și în continuare mai caldă decât în mod normal la această dată.

Lună Nouă în Berbec între 15 și 16 aprilie! Este una dintre cele mai bune perioade din an

acum 156 zile

Lună Nouă în Berbec între 15 și 16 aprilie! Este una dintre cele mai bune perioade din an.

Horoscopul zilei 15 Aprilie 2018. Gemenii au noroc în bani!

acum 156 zile

Lună Nouă în Berbec! Urmează schimbări puternice şi dramatice pentru multe zodii! Astrologul, Remus Ionescu, ne explică tot ce se întâmplă, dar şi de ce trebuie să ne ferim!

Horoscopul zilei 14 Aprilie 2018. Emoţii și schimbări mari pentru nativii Taur

acum 157 zile

Horoscopul zilei de 14 aprilie vine cu vești bune și noutăți pentru toate zodiile. Unii nativi au probleme cu banii, iar alte zodii au parte de surprize din partea celor dragi.

Horoscopul zilei 13 Aprilie 2018. Taurii vor avea o zi norocoasă

acum 158 zile

Berbec: O zi mai liniștită în care îndepliniți formalități de protocol, îndepliniți angajamente pe care vi le-ați luat anterior. Veți găsi acum înțelesuri pentru experiențe ale trecutului, trageți concluzii de care va veți folosi cât de curând.

Horoscopul zilei 12 Aprilie 2018. Taurii primesc un telefon neașteptat

acum 159 zile

Berbec: Zile mai liniștite pentru voi: priviți cu relaxare evenimentele din jurul vostru, va mulțumiți acum să faceți observații și să trageți concluzii. Se poate să primiți o oferta de muncă sau de afaceri, însă pare să nu fie suficient de convingătoare pentru voi.

Horoscopul zilei 11 Aprilie 2018. Taurii au parte de discuții importante cu partenerul

acum 160 zile

Berbec: O perioada dinamică în plan profesional sau al afacerilor. Va gândiți poate să repuneti în discuție câștigurile voastre , că să țînă pasul cu complexitatea proiectului in care sunteți angajați ori cu rezultatele pe care le-ați obținut.

Horoscopul zilei 10 Aprilie 2018. Berbecii au parte de întâlniri interesante

acum 161 zile

Berbec: O zi plăcută, norocoasă chiar, cu întâlniri și discuții interesante ale căror rezultate se vor vedea în timp. Traversați o bună perioada în plan financiar, se poate să reeechilibrati o balanță, să refaceți niște rezerve chiar în zilele sau săptămânile care urmează.

Horoscopul zilei 9 Aprilie 2018. Berbecii fac afaceri cu partenerul

acum 162 zile

Berbec: O atmosfera plăcută, glumeață: va tachinați cu persoană iubita, faceți declarații de dragoste. Ajungeți poat și la subiecte mai practice, legate de viitorul profesional al vreunuia dintre voi, despre o posibilă afacere pe care să o conduceți împreună.

Previziuni sumbre pentru luna Aprilie: ”Cocoșii trebuie să fie atenți la partener”

acum 166 zile

Specialistul face previziuni sumbre pentru luna Aprilie. Potrivit zodiacului chinezesc, luna va aduce numeroase certuri între generații.

Anca Dimancea, despre luna Aprilie: ”Intrăm într-o zonă conflictuală”

acum 166 zile

Anca Dimancea, maestru Feng Shui face previziuni pentru luna Aprilie. Specialistul oferă sfaturi pentru a remedia certurile și conflictele apărute

Meteo, 05 aprilie 2018. Vreme călduță, însă și instabilă în vestul țării

acum 166 zile

Urmează o nouă zi caldă și în general frumoasă, excepție făcând jumătatea de vest a țării și zona montană.

Meteo, 04 aprilie 2018. Vremea se va menține în general frumoasă

acum 167 zile

Vremea se va menține în general frumoasă și va continua să se încălzească în toată țara. Vor fi înnorări, însă sansele de precipitații vor fi destul de slabe.

Horoscopul Zilei, 4 aprilie 2018. Nativii din zodia berbec au probleme cu banii

acum 167 zile

Berbec. Aveți de făcut mai multe drumuri scurte și sunteți nevoiți să faceți cheltuieli mari. Dacă nu vă ajung bani, puteți apela la prieteni.

Meteo, 03 aprilie 2018. Vremea va fi, în general, frumoasă şi caldă

acum 168 zile

Astăzi vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în special în nord, vest și centru. Vântul va sufla slab și moderat.

1
2
3
4