Cautare: 56 rezultate dupa tagul "aprilie"

Florile de salcâm au înghețat după ninsoarea din aprilie. Mierea e tot mai puţină

acum 289 zile

Mierea de salcâm o să ne lase un gust amar anul acesta. E tot mai puţină, şi dacă, o vom găsi pe tarabe, cu siguranţă va fi mai scumpă. Asta spun apicultorii şi dau vina pe vremea friguroasă care le strică strică socotelile pentru al doile an la rând

Dacă săptămâna trecută iarna revenise în forţă, la Tîrgu Mureş, mercurul din termometre a urcat ieri până la 27 de grade Celsius

acum 298 zile

Încântaţi de vremea bună, mai mulţi localnici au profitat din plin de razele soarelui şi au făcut. plajă. Cei mai mulţi vor să-şi etaleze bronzul la tradiţionalul grătar de 1 Mai.

Horoscopul Zilei, 21 Aprilie 2017. Taurii au probleme financiare și sentimentale

acum 305 zile

Berbec. S-ar putea să fiți indispus și să nu aveți chef de nimeni și de nimic. Iscați să vă izolați! Încercați să fiți mai sociabili.

Horoscopul Zilei, 20 Aprilie 2017. Racii sunt în pragul extenuării!

acum 306 zile

Berbec. Sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri în interes de familie. Puteți să fiți optimist vă veți descurca repede și bine. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune.

Previziuni pentru luna aprilie: Vor avea loc ÎNTÂLNIRI DE DESTIN

acum 320 zile

Ce surprize ne aduce cea de-a doua luna a primaverii.

Florin Ristei, comentariu la adresa colegei sale Diana Munteanu: "Toată luna aprilie o să fie devastată"

acum 323 zile

Diana Munteanu este foarte obosită pentru că a avut o prezentare în weekend, alături de Liviu Vârciu, până la ora 3. Vedeta susține că are nevoie de o săptămână ca să își revină.

Meteorologii anunță o vreme mai caldă decât în mod normal la această dată

acum 323 zile

Aprilie aduce soare în aproape toată țara. În centrul și vestul țării vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Ploile vor reveni în zona montană.

HOROSCOPUL lunii aprilie: Bate vântul schimbării!

acum 327 zile

Principalele previziuni pentru luna aprilie!

Horoscopul zilei: Momente grele pentru RACI

acum 663 zile

Berbec. Este multă forfotă în zona profesională, astfel că este posibil să fii luat la întrebări de către șefii de la locul de muncă sau de diverși alți reprezentanți oficiali.

Horoscopul zilei: GEMENII traversează o perioadă importantă

acum 664 zile

Berbec. Multă energie îţi este disponibilă astăzi, în zona carierei şi afacerilor. E momentul să faci un pas consistent înainte, ori să treci la acţiune spre a-ţi atinge un obiectiv important.

Horoscopul zilei: RACII lasă o impresie greşită

acum 665 zile

Berbec. S-ar putea să descoperi brusc şi neaşteptat ceva ce îţi este ascuns de multă vreme. În acelaşi timp, astăzi ai şansă de a de a pătrunde instinctiv în esenţă unor lucruri care până acum păreau banale.

HOROSCOP 22 aprilie: Zi delicată pentru GEMENI

acum 669 zile

Berbec.Luna Plină în Scorpion activează axa posesiunilor şi e posibil să iei nişte decizii importante astăzi, în acest sens.

Horoscopul zilei: Gemenii îşi schimbă percepţia despre iubire

acum 670 zile

Berbec. Relațiile parteneriale sunt contradictorii, astfel că este bine să nu te bazezi pe cele discutate astăzi. Indiferent de situație, numai tu poți descura sau încurca ițele acesteia.

Horoscopul zilei: Veşti proaste pentru TAURI

acum 671 zile

Berbec. Luna in Balanta te invita sa-ti evaluezi relatia cu partenerul si alte relatii care conteaza pentru tine in sfera profesionala. Chiar daca vei constata ca sunt necesare unele ajustari, negocieri si discutii lamuritoare

Horoscop 11 – 17 aprilie 2016: Puterea interioară a taurilor iese la suprafață pentru a-i face de neoprit

acum 681 zile

O nouă săptămână bate la ușile noastre, iar noi ar fi bine să fim cât de cât pregătiți. Așadar, fii cu un pas înainte și află ce-ți rezervă astrele pentru săptămâna 11-17 aprilie 2016.

Vreme de plajă, la început de aprilie

acum 685 zile

A fost vreme de plajă, azi pe litoral. La fel ca în ultimele zile. Iar oamenii au profitat la maxim pentru primul bronz de anul acesta. Cei mai curajoşi s-au aventurat şi în mare cu toate că apa nu avea mai mult de 11 grade. La mal. În larg era mult mai rece.

HOROSCOPUL lunii Aprilie. Previziunile astrale pentru fiecare zodie

acum 690 zile

Am început o nouă lună, iar specialiștii ne sar în ajutor cu sfaturi pentru aprilie, de care nu strică să ținem cont. Așadar, aveți mai jos previziunile astrale pentru fiecare zodie, care cuprind informații esențiale pentru toți nativii.

1
2
3

Observator.TV