Cautare: 88 rezultate dupa tagul "aprilie"

Luna aprilie a adus scumpiri peste tot. Românii au plătit mai mult aproape pentru tot ce au cumpărat

acum 42 zile

În luna aprilie, am plătit mai mult aproape pentru tot ce am cumpărat! Faţa de finalul anului trecut, fructele proaspete s-au scumpit cel mai mult, cu aproape 14%, citricele cu 12 procente, iar pentru factura la gaze pe aprilie o să dam cu 10% mai mult. Asta arată cele mai recente date...

Arșița de aprilie, începutul secetei. Metorologii avertizează agricultorii să folosească raţional apa la munca pământului

acum 51 zile

Fermierii se uită îngroziți spre cerul de unde nu a mai căzut picătură de ploaie de săptămâni bune. La picioarele lor, pământul crăpat le înghite culturile de floarea-soarelui și mai ales pe cele de porumb. Şi răul abia vine. Urmează o vară secetoasă, iar metorologii...

Temperatui istorice în luna aprilie. Urmează o vară extrem de secetoasă

acum 53 zile

În vacanţă, ne-am bucurat de temperaturi ca de vară. Însă meteorologii trag un semnal de alarmă. A fost cea mai călduroasă lună aprilie de când se fac măsurători şi, mai important, nu am mai avut ploi semnificative de trei săptămâni. Urmează o vară extrem de secetoasă.

Horoscopul zilei 29 Aprilie 2018. Berbecii lămuresc o problemă veche

acum 57 zile

Horoscopul zilei de 29 aprilie aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. În timp ce, pentru unele zodii se recomandă odihna, pentru altele este momentul ideal pentru o vacanţă.

Horoscopul Zilei, 29 aprilie 2018. Fecioarele au energie cât pentru zece.Vor fi doar un zâmbet

acum 57 zile

Taurii sunt hotărâţi să-şi aducă dorinţele la realitate. Au o stare fizică de invidiat. şi vor câştiga admiraţia celor din jur imediat.

Horoscopil zilei 28 Aprilie 2018. Berbecii sunt în formă maximă

acum 58 zile

Ce ne rezervă horoscopil zilei 28 Aprilie 2018. Berbecii sunt în formă maximă, iar taurii vor impresiona cu o poveste emoționantă.

Specialiștii au anunțat cea mai călduroasă lună aprilie de când se fac măsurătorile meteorologice

acum 59 zile

Bate vânt de vacanţă la final de aprilie, o lună pe care meteorologii au decretat-o deja ca fiind cea mai călduroasă din ultimii 60 de ani. Termometrele înregistrează record după record, iar tendinţa de încălzire va continua şi în mai, când vom avea temperaturi de august.

Horoscopul zilei 25 Aprilie 2018. Racii merg de urgență la medic

acum 61 zile

Berbec: Va îndreptăți cu mai multă perseverență și atenție asupra acelor lucruri ce nu vi se par plăcute, dar știți că sunt necesare, pentru a finaliza o activitate sau un proiect în stil mare, fără cusur. Cheltuieli importante; poate nu acum, ci doar va faceți un plan, socoteli,...

Horoscopul zilei 24 Aprilie 2018. Taurii se pregătesc să plece într-o vacanță

acum 62 zile

Berbec: Șanse excelente pentru o reușită personală legată de finanțarea unui proiect ambițios; pare să fi fost de folos insistență și încrederea voastră pe care ați reușit să o transmiteți și altora. Sau ajungeți acum la un acord în plan financiar și evitați supărări,...

Horoscopul zilei 23 Aprilie 2018. Taurii depășesc o perioadă grea

acum 63 zile

Berbec: O bună stare sufletească, inspirație de zile mari; adăugate la un proiect ambițios, va pot aduce rezultate neașteptate. O zi excelență pentru socializare, pentru reluarea unei legături care s-a întrerupt din motive obscure și poate veți lămuri acum situația.

Meteo, 16 aprilie 2018. Vreme frumoasă cu soare și maxime de 26°C

acum 70 zile

Începem săptămâna cu vreme frumoasă și în continuare mai caldă decât în mod normal la această dată.

Petrecere ca de Revelion în Nepal, la jumătatea lui aprilie

acum 70 zile

Mii de oameni au celebrat intrarea într-un nou an, conform tradiţiei locale, pe străzile unui oraş medieval din centrul ţării. Nepalezii au dansat, au cântat şi s-au acoperit cu o pudră portocalie specifică. Oamenii au adus cu ei torţe şi imagini ale unor zei veneraţi în ţara din...

Vara din aprilie pare pe sfârşite. La malul mării, au fost cu 16 grade mai puţin decât în cel mai călduros loc din România

acum 70 zile

A fost ziua contrastelor meteorologice. Bucureştenii au căutat umbra la 26 de grade Celsius, în timp ce la malul mării, turiştii au îmbrăcat gecile de iarnă şi s-au uitat după soare. La Constanța au fost 11 grade, vânt şi ceaţă. Curenţii de pe mare au făcut ca pe litoral...

Lună Nouă în Berbec între 15 și 16 aprilie! Este una dintre cele mai bune perioade din an

acum 71 zile

Lună Nouă în Berbec între 15 și 16 aprilie! Este una dintre cele mai bune perioade din an.

Horoscopul zilei 15 Aprilie 2018. Gemenii au noroc în bani!

acum 71 zile

Lună Nouă în Berbec! Urmează schimbări puternice şi dramatice pentru multe zodii! Astrologul, Remus Ionescu, ne explică tot ce se întâmplă, dar şi de ce trebuie să ne ferim!

Horoscopul zilei 14 Aprilie 2018. Emoţii și schimbări mari pentru nativii Taur

acum 72 zile

Horoscopul zilei de 14 aprilie vine cu vești bune și noutăți pentru toate zodiile. Unii nativi au probleme cu banii, iar alte zodii au parte de surprize din partea celor dragi.

Horoscopul zilei 13 Aprilie 2018. Taurii vor avea o zi norocoasă

acum 73 zile

Berbec: O zi mai liniștită în care îndepliniți formalități de protocol, îndepliniți angajamente pe care vi le-ați luat anterior. Veți găsi acum înțelesuri pentru experiențe ale trecutului, trageți concluzii de care va veți folosi cât de curând.

Horoscopul zilei 12 Aprilie 2018. Taurii primesc un telefon neașteptat

acum 74 zile

Berbec: Zile mai liniștite pentru voi: priviți cu relaxare evenimentele din jurul vostru, va mulțumiți acum să faceți observații și să trageți concluzii. Se poate să primiți o oferta de muncă sau de afaceri, însă pare să nu fie suficient de convingătoare pentru voi.

A fost cea mai călduroasă zi de 11 aprilie din istorie

acum 74 zile

De când se fac măsurători, nu s-au înregistrat 28 de grade în această perioadă. Sunt temperaturi ca de început de vară. Vremea spectaculoasă a scos oamenii din case. Mulţi s-au gândit deja la vacanţa din sezonul estival. La orele amiezii, erau toropiţi de căldură.

Horoscopul zilei 11 Aprilie 2018. Taurii au parte de discuții importante cu partenerul

acum 75 zile

Berbec: O perioada dinamică în plan profesional sau al afacerilor. Va gândiți poate să repuneti în discuție câștigurile voastre , că să țînă pasul cu complexitatea proiectului in care sunteți angajați ori cu rezultatele pe care le-ați obținut.

1
2
3
4
5

Observator.TV