Cautare: 857 rezultate dupa tagul "artista"

Copiii Ilenei Ciuculete îi aduc acuzații grave lui Cornel Galeş, fostul soţ al regretatei artiste

acum 6 zile

Cornel Galeş, fostul soţ al Ilenei Ciuculete, din nou la tribunal după ce a fost dat în judecată de fiii regretatei artiste. Mugurel Sfetcu, fiul Ilenei Ciuculete, face declaraţii în exclusivitate despre motivele pentru care l-a chemat în instanţă pe Cornel Galeş, dar şi despre...

Silvia Dumitrescu arată senzaţional la 58 de ani! Artista a făcut furori la mare!

acum 7 zile

Silvia Dumitrescu arată senzaţional la 58 de ani! Artista a făcut furori la mare! Cântăreaţa este una dintre cele mai îndrăgite artiste din perioada de aur a muzicii româneşti.

Interviu în exclusivitate cu fiica Stelei Popescu: "Am avut momente când am visat-o"

acum 10 zile

Interviu în exclusivitate, pentru Antena Stars, cu fiica Stelei Popescu. Pentru prima dată de la moartea ei, familia vorbeşte despre ultimele zile din viaţa marii artiste, dar şi despre ce se întâmplă cu moştenirea ei.

Nicoleta Nucă, despre despărțire! Ce a motivat-o pe artistă să meargă mai departe

acum 12 zile

NIcoleta Nucă se poate considera norocoasă pentru că momentan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Ursache. Cei doi au în comun pasiunea pentru muzica, iubitul cântăreţei fiind producător al unei case de producţie

Florin Pește, impresarul Denisei Răducu, oferă informaţii exclusive despre averea artistei

acum 14 zile

Impresarul Denisei Răducu oferă informaţii exclusive. Reporterii Antena Stars au aflat ce se întâmplă în aceste momente cu averea îndrăgitei artiste. Florin Peşte a luat o decizie care a căzut ca un trăznet peste familia Denisei

Sylvia este pasionată de yoga și are o colecție de pietre cu puteri nebănuite

acum 15 zile

Când nu merge la concerte, Sylvia se dedică lucrurilor care au pasionat-o mereu, dar pentru care nu a avut timp niciodată. Cântăreața a început să studieze mai mult și s-a apucat de lecturat cărți motivaționale, cărți care o ajută la yoga și la meditație.

Elena Merișoreanu, primele declarații după ce a fost operată

acum 17 zile

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Elenei Merişoreanu. Aflați ce se întâmplă cu îndrăgita artistă după ce a fost operată de urgenţă.

În martie 2019, Carmen Rădulescu împlinește 35 de ani de carieră

acum 20 zile

Carmen Rădulescu este una dintre marile artiste de muzică ușoară din România și a apărut prima dată pe scenă când avea trei ani. În martie 2019, aceasta împlinește 35 de ani de carieră

Mirabela Dauer, confesiuni de suflet: “M-a lovit trenul și nu m-a omorât”

acum 23 zile

Este o artistă împlinită şi iubită de o ţară întreagă, dar viața nu a fost întotdeauna ușoară pentru Mirabela Dauer. Cu toate astea, Mirabela a găsit puterea să treacă peste orice obstacol, iar astăzi radiază de fericire

Imagini de la parastasul Denisei Răducu! Familia artistei a pregătit un meniu ca la nuntă

acum 26 zile

S-a împlinit un an de când Denisa Răducu a încetat din viaţă, iar părinţii şi apropiaţii i-au făcut parastas! Avem imagini şi declaraţii, în premieră, de la slujba de pomenire a regretatei cântăreţe.

Iubitul Denisei Răducu lipsește de la parastasul artistei

acum 26 zile

A trecut aproape un an de când Denisa Răducu a încetat din viață! Iubitul artistei lipsește de la parastas

Interviu exclusiv cu Lora: "Sunt îndrăgostită iremediabil de ceea ce fac"

acum 26 zile

Lora şi-a deschis sufletul în faţa noastră, într-un interviu exclusiv, şi a vorbit despre lucrurile mai puţin ştiute din viaţa ei! Ne-a spus cum era ea în copilărie, cât de greu i-a fost drumul până a ajuns astăzi şi de ce a fost nevoită să fugă de acasă.

Ioana Ignat, artista cu una din cele mai interesante voci din muzica românească, face primele declarații despre familia numeroasă: "Am trei surori, un frate, iar mama e însărcinată"

acum 27 zile

Ioana Ignat, artista cu una din cele mai interesante voci din muzica românească, face primele declarații despre familia numeroasă. Cântăreața are trei surori, un frate, iar mama ei este însărcinată.

Carmen Șerban - "Am crezut în toți nebunii"

acum 27 zile

Carmen Șerban cântă la Răi da' buni piesa "Am crezut în toți nebunii".

Carmen Șerban, dezvăluiri neașteptate: "Uneori mă dau jos din pat și mă pun în genunchi"

acum 27 zile

Carmen Șerban face dezvăluiri neașteptate la Răi da' buni. Artista are o relație foarte bună cu divinitatea, ține post o zi sau două pe săptămână.

Adevărul despre parastasul Denisei Răducu! Iubitul artistei va lipsi de la comemorare

acum 27 zile

Am aflat adevărul despre parastasul Denisei Răducu! La comemorare, vor participa rude, prieteni, dar și persoane care au cunscut-o pe manelistă, însă. va exista şi un mare absent. O persoană la care regretata artistă a ţinut, până în ultima clipă.

Roxana Cozma a câștigat toate consursurile de specialitate la care a participat

acum 28 zile

Roxana Cozma a visat de mică să ajungă artisă. La doar 16 ani, Roxana face show la toate spectacolele la care a participă și colaborează cu artiști foarte cunoscuți de la noi.

Mădălina Manole, asasinată de Serviciile Secrete? Tatăl regretatei artiste rupe tăcerea

acum 30 zile

Au trecut opt ani de la moartea Mădălinei Manole, însă familia nu își găsește liniștea. Tatăl regretatei artiste face dezvăluiri șoc.

Fratele Mădălinei Manole, informații șoc despre moartea artistei: "Legile securității sunt foarte dure"

acum 30 zile

Fratele Mădălinei Manole face primele declaraţii, după ce s-a vorbit despre implicarea artistei într-un joc periculos al Serviciilor Secrete! Fata cu părul de foc a fost asasinată? Fratele Mădălinei Manole a primit informaţii şoc!

Sora și tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri șoc despre moartea artistei

acum 31 zile

La aproape un an de la moartea Denisei Răducu, sora și tatăl regretatei cântărețe, au vorbit, pentru prima dată, despre ultimele luni din viața artistei. Chiar din camera în care Denisa a copilărit, familia ei a făcut dezvăluiri tulburătoare.

1
2
3
4
5
»

Program TV

Happy Channel