Cautare: 525 rezultate dupa tagul "artista"

Provocare senzuală pentru Nicoleta Nucă. Artista a acceptat întrecerea cu zâmbetul pe buze

acum 2 zile

Invitată la emisunea ”Gashka mare”, Nicoleta Nucă a acceptat provocarea venită de la Pepe. Iată ce mișcări a fost nevoită vedeta să execute.

Delia, mereu atentă de surioara ei. Artista și-a inclus sora într-un proiect muzical

acum 4 zile

Delia şi sora ei, Oana, ne surprind de fiecare dată când apar împreună. Surorile Matache au o relaţie deosebită de la care putem învăţa multe.

Oana Radu, la un pas să leșine! Artista are o mare fobie

acum 7 zile

Dacă pentru unele persoane zborul cu avionul înseamnă siguranță, iată că pentru Oana Radu călătoriile cu acest tip de transport sunt un adevărat coșmar.

Alexandra Stan, apariţie de infarct! Artista se tratează cu nămol de la Techirghiol

acum 11 zile

Alexandra Stan, apariţie de infarct! Face ce face şi tot iese ea în evidenţă cu câte ceva! Dar parcă de data aceasta a întrecut măsura

Provocare pentru Elena Ionescu! Artista recurge la mișcări senzuale ca să câștige proba

acum 15 zile

Elena Ionescu și Sonny Flame acceptă provocarea lui Pepe. Fosta componentă de la Mandinga recurge la mișcări lascive ca să câștige proba.

Amna, o mamă model! Artista se dedică cu totul fiului său

acum 17 zile

De când a devenit mamă, Amna încearcă să se ocupe atât de fiul său, dar și de cariera muzicală. Artista și-a dat copilul la grădiniță unde va fi coleg cu Rosa, fiica lui Pepe.

Marina Scupra, una din vocile celebre ale anilor '80, răpusă de cancer

acum 19 zile

Marina Scupra, una din vocile celebre ale anilor '80, s-a stins. Cântăreaţa de muzică uşoară aflase de câteva luni că suferă de cancer. Boala a avut o evoluţie violentă şi a răpit-o de lângă cei dragi înainte să împlinească 50 de ani.

Adda se laudă cu noua ei siluetă! Artista a revenit la formele pe care le avea înainte de a deveni mamă

acum 24 zile

După ce a fost aspru criticată de admiratori pentru silueta ei, Adda s-a pus pe slăbit, iar acum se laudă cu noua siluetă. Cântăreaţa s-a fotografiat în costum de baie, la piscină şi la aproape un an de la naştere, a revenit la formele pe care le avea înainte de a deveni mamă.

Andreea Bălan, în lacrimi! Artista a vizitat mai mulți copii bolnavi de cancer

acum 25 zile

Andreea Bălan, în lacrimi! Cu sufletul sfâşiat, artista a vorbit despre momentul dureros pe care l-a trăit atunci când a vizitat mai mulţi copii bolnavi de cancer. Unul dintre aceşti îngeraşi nevinovaţi, cu care soarta a fost atât de crudă, o fetiţă pe nume Natalia, s-a ataşat în...

Delia a mai bifat o vacanță de lux! Artista a ales să plece în Istanbul

acum 25 zile

Delia este fără doar şi poate campioana vacanţelor. Dacă până acum a ales destinaţii precum Thailanda, Grecia de data aceasta artista a plecat în Istanbul

Jennifer Lopez a găsit elixirul tinereții! La cei 48 de ani, artista arată senzațional

acum 26 zile

La cei 48 de ani, Jennifer Lopez are o avere estimată la 400 de milioane de dolari. Artista este una dintre cele mai dorite femei din lume.

Alina Eremia: ”Îmi place să risc”

acum 27 zile

Alina Eremia a vorbit la Dincolo de aparențe despre cariera ei artistică.

Surorile Lidiei Buble, la fel de talentate ca artista

acum 27 zile

Lidia Buble are agenda încărcată pentru toată vara, însă reuşeşte să îşi împartă perfect timpul între familie şi carieră! Cine o însoţeşte pe artistă pe drumurile spre concerte, în videoul de mai sus.

O zi din viața Annei Lesko! Cine îi dă ordine artistei acasă?

acum 32 zile

Pare o femeie puternică, dar am aflat cine o conduce pe Anna Lesko! Dacă pe scenă ea face legea, acasă, rolurile se schimbă radical.

Șapte ani de la moartea Mădălinei Manole

acum 36 zile

Zi tristă pentru muzica românească. În urmă cu şapte ani, artista Mădălina Manole avea să şocheze, după ce a fost găsită fără suflare în locuinţa sa. "Fata cu părul de foc" și-a pus capăt zilelor şi a lăsat în urmă o durere fără margini. Mădălina Manole a murit pe 14...

Tânără artistă, bătută crunt de soţul ei, la două săptămâni după nuntă. Bărbatul ar fi încercat să o ucidă!

acum 38 zile

Luna de miere s-a transformat într-un calvar pentru o tânără artistă. La nici două săptămâni de la nuntă, poza cu iulia inainte Iulia a fost bătută până la leşin de soţul ei. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional. poze cu iulia batuta Tânăra are răni grave...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV