Cautare: 96 rezultate dupa tagul "ascuns"

Ioana Grama nu se mai ascunde. Este îndrăgostită până peste cap

acum 10 zile

Cea mai cunoscută bloggeriţă, Ioana Grama, nu se mai ascunde! Este îndrăgostită până peste cap de un bărbat misterios. Dar oare cum a cucerit-o acesta pe frumoasa şatenă?!

Daniela Gyorfi s-a ascuns după scaun: ”Dă-te puțin la o parte, mor de rușine!”. Fiica artistei: ”Mi se pare super ciudat că mam are puțin păr acolo jos”

acum 13 zile

Copiii prezenți la ”Aici eu sunt vedeta” primesc câteva întrebări, iar părinții lor trebuie să ghicească ce au răspuns copiii lor. Au patru variante de răspuns.

Gabriel Jugaru nu a negat faptul că a avut o relație cu o femeie măritată: ”Nu raspund la provocări”

acum 16 zile

Gabriel Jugaru nu a negat faptul că a ascuns faptul că a avut o relație cu o femeie măritată. Atunci când a fost întrebat dacă a purtat vreo discuție cu șotul femeii, Jugaru a spus că nu răspunde la provocări.

Poftele secrete ale vedetelor. Andreea Bălan: "Soțul meu gătește o tocăniță foarte bună"

acum 33 zile

Sunt vedete şi mânâncă la cele mai de fiţe localuri. Dar, ce pofte ascunse au celebrităţile? Iată ce mănâncă vedetele acasă, când nu le vede nimeni.

Unul dintre cei mai cunoscuți burlaci, Andrei Andrei, s-a însurat pe ascuns

acum 51 zile

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România s-a căsătorit pe ascuns, iar nunta a avut loc pe alt continent! Vedeţi chiar acum despre cine este vorba şi de ce au ales să fie un eveniment privat!

Motivul pentru care și-a ascuns Alessia sarcina

acum 57 zile

O graviduţă din showbiz şi-a ascuns burtica de ochii presei. Astăzi, artista vrea şă ştie totul despre cum să aibă grijă de burtică şi se pregăteşte intens.

Au ascuns aurul în vie. Jaful de la casa de amanet din Oneşti, înscenat

acum 141 zile

Aurul furat de două femei dintr-o casă de amanet din Oneşti a fost găsit. Cele două, mamă şi fiică, au ascuns captura într-o vie din satul lor natal. Asta după un plan bine pus la punct care i-a uimit chiar şi pe anchetatori. Hoaţele au înscentat jaful. Şi au avut grijă să îi...

Sorana Mohamad, despre logodnicul ei ascuns: ”A fost cea mai frumoasă și curată relație. Încă suntem în relații bune”

acum 235 zile

Sorana Mohamad vorbește la 2k1 despre logodnicul ei ascuns și îi face și o caracterizare.

Un bărbat gol puşcă a fost surprins ascunzându-se sub fereastra unui apartament

acum 249 zile

Surprinse de un cameraman amator, imaginile următoare fac senzaţie în mediul on-line. Dezbrăcat până la piele, bărbatul pare că se ascunde. Un martor amuzat l-a filmat şi a postat videoul pe Internet, unde a fost vizionat de peste două milioane de oameni.

Anchetatorii, tot mai aproape de a o găsi pe mama care şi-ar fi ucis copiii şi le-a ascuns cadavrele într-un pod

acum 252 zile

Au revenit astăzi în blocul groazei şi au făcut percheziţii în locuinţa presupusului bunic al celor trei prunci ale căror cadavre au fost ascunse aproape un deceniu. Principala suspectă are peste 40 de ani şi mai are încă trei copii.

Daniela Crudu s-a tatuat pe ascuns!

acum 282 zile

Deși nimeni nu se aștepta, Daniela Crudu s-a tatuat pe ascuns cu cifra ”4”.

Carmen Minune l-a ţinut ascuns luni bune pe iubitul ei, Bogdan!

acum 312 zile

S-a afişat cu el în ultima lună, dar sunt împreună de mult mai mult timp! Carmen Minune l-a ţinut ascuns luni bune pe iubitul ei Bogdan!

Un kilogram de droguri, ascuns într-un Moș Crăciun!

acum 361 zile

Moș Crăciun este cunoscut de o lume întreagă drept aducătorul de cadourii, însă trei Brăileni au avut alte planuri cu el.

TESTUL pe care un copil îl rezolvă, iar un adult este pus în dificultate! Cât de repede poți găsi IEPURELE în această imagine?

acum 570 zile

Ceea ce nu pot uneori adulții, reușesc cu succes cei mici. Vă mai miră acest lucru! Testul pe care vi-l propunem vă va demonstra încă o dată că e adevărat!

Cel mai scump drog, cocaina verde, descoperită, pentru prima dată și în România. Era ascunsă în vopsea de păr

acum 629 zile

Un transport special cu droguri de mare risc a fost descoperit în România! Pentru prima oară, pe teritoriul ţării noastre a fost depistată cocaina verde. Un stupefiant de mare risc, de puritate mare şi, mai ales, foarte scump.

Un SECRET ascuns în interiorul unei picturi a stârnit interesul! Dacă privești cu atenție îl poți observa!

acum 654 zile

John Dee era un savant cunoscut în timpul său, fiind chiar tutorele reginei Elisabeta I în matematică și astronomie. În anumite cercuri Dee era cunoscut drept practicant al magiei, pretinzând că poate comunica cu îngerii și demonii

Poți să îți dai seama unde se ascunde ghepardul în această imagine? E mai simplu decât crezi!

acum 659 zile

Poate părea simplu, dar animalele sălbatice au o mulțime de tehnici de a se ascunde și a se camufla în fața pericolelor. Deși un ghepard nu ar avea motive de teamă, imaginea din galeria foto ne demonstrează că nu este doar un maestru în alergare și prins prada, ci și un bun animal ce se poate ascunde în junglă

Doar 1 din 10 persoane pot descoperi unde este ascuns Super Mario în această imagine! Tu reușești?

acum 660 zile

Este destul de dificil să ne dăm seama unde se ascunde Super Mario în această imagine, ba chiar aproape imposibil, dar se pare că există persoane cu ochi de vultur, care reușesc să-l identifice

PROVOCAREA ZILEI! În această imagine sunt ascunse ȘASE CUVINTE. Poți să le găsești pe toate?

acum 666 zile

La prima vedere, această imagine prezintă o familie anti-socială, în care toți membri preferă să se cufunde în literatură decât să vorbească unul cu celălalt. Dar dacă privești cu atenție, vei observa că imaginea ascunde un detaliu inedit.

1
2
3
4
5

Observator.TV