Cautare: 106 rezultate dupa tagul "ascuns"

Ionela Prodan, relație secretă cu Ion Dolănescu. Apropiații marilor artiști, dezvăluiri picante

acum 1 zile

S-a iubit marea artistă, în secret, cu un alt artist adorat de români? Multă lume susţine că Ion Dolănescu era iubitul ei ascuns

Cavou roman unic în România, ascuns de comunişti timp de 44 de ani, scos la lumină. Cui aparţine

acum 14 zile

Un cavou roman, unic în România, a fost adus parţial la lumină de arheologi, în Galaţi! Cavoul a fost descoperit în urmă cu aproape patru decenii şi jumătate, numai că - la momentul respectiv - nimeni nu a ştiut ce are de făcut, aşa că autorităţile au preferat să-l conserve aşa...

Crima care a șocat o țară întreagă. Mama și-ar fi ascuns bebelușul în dulap!

acum 45 zile

O casă a groazei! Un scenariu desprins parcă din filmele horror. O crimă care a îngrozit o ţară întreagă! Așa am putea descrie. ceea ce se pare că a fost în stare să facă o mamă! Asta dacă putem să o mai numim așa. Femeia este acuzată că și-a ucis pruncul non-născut cu o...

Codin Maticiuc, prins cu mâța în sac. Pe cine iubește de fapt Don Juan-ul

acum 58 zile

Codin Maticiuc a fost prins cu mâța în sac. Pe cine iubește de fapt Don Juan-ul.

Poliția Prahova refuză să spună unde s-a ascuns mama care a fugit de acasă cu fiica ei. Tatăl Marian nu mai știe ce să facă

acum 195 zile

Una dintre vecinele tatălui Marian a văzut când iubita lui a plecat de acasă cu tot cu cea mică. Vedem ce ne-a spus și revenim

Ioana Grama nu se mai ascunde. Este îndrăgostită până peste cap

acum 220 zile

Cea mai cunoscută bloggeriţă, Ioana Grama, nu se mai ascunde! Este îndrăgostită până peste cap de un bărbat misterios. Dar oare cum a cucerit-o acesta pe frumoasa şatenă?!

Daniela Gyorfi s-a ascuns după scaun: ”Dă-te puțin la o parte, mor de rușine!”. Fiica artistei: ”Mi se pare super ciudat că mam are puțin păr acolo jos”

acum 223 zile

Copiii prezenți la ”Aici eu sunt vedeta” primesc câteva întrebări, iar părinții lor trebuie să ghicească ce au răspuns copiii lor. Au patru variante de răspuns.

Gabriel Jugaru nu a negat faptul că a avut o relație cu o femeie măritată: ”Nu raspund la provocări”

acum 226 zile

Gabriel Jugaru nu a negat faptul că a ascuns faptul că a avut o relație cu o femeie măritată. Atunci când a fost întrebat dacă a purtat vreo discuție cu șotul femeii, Jugaru a spus că nu răspunde la provocări.

Poftele secrete ale vedetelor. Andreea Bălan: "Soțul meu gătește o tocăniță foarte bună"

acum 244 zile

Sunt vedete şi mânâncă la cele mai de fiţe localuri. Dar, ce pofte ascunse au celebrităţile? Iată ce mănâncă vedetele acasă, când nu le vede nimeni.

Unul dintre cei mai cunoscuți burlaci, Andrei Andrei, s-a însurat pe ascuns

acum 262 zile

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România s-a căsătorit pe ascuns, iar nunta a avut loc pe alt continent! Vedeţi chiar acum despre cine este vorba şi de ce au ales să fie un eveniment privat!

Motivul pentru care și-a ascuns Alessia sarcina

acum 267 zile

O graviduţă din showbiz şi-a ascuns burtica de ochii presei. Astăzi, artista vrea şă ştie totul despre cum să aibă grijă de burtică şi se pregăteşte intens.

Au ascuns aurul în vie. Jaful de la casa de amanet din Oneşti, înscenat

acum 352 zile

Aurul furat de două femei dintr-o casă de amanet din Oneşti a fost găsit. Cele două, mamă şi fiică, au ascuns captura într-o vie din satul lor natal. Asta după un plan bine pus la punct care i-a uimit chiar şi pe anchetatori. Hoaţele au înscentat jaful. Şi au avut grijă să îi...

Sorana Mohamad, despre logodnicul ei ascuns: ”A fost cea mai frumoasă și curată relație. Încă suntem în relații bune”

acum 446 zile

Sorana Mohamad vorbește la 2k1 despre logodnicul ei ascuns și îi face și o caracterizare.

Un bărbat gol puşcă a fost surprins ascunzându-se sub fereastra unui apartament

acum 459 zile

Surprinse de un cameraman amator, imaginile următoare fac senzaţie în mediul on-line. Dezbrăcat până la piele, bărbatul pare că se ascunde. Un martor amuzat l-a filmat şi a postat videoul pe Internet, unde a fost vizionat de peste două milioane de oameni.

Anchetatorii, tot mai aproape de a o găsi pe mama care şi-ar fi ucis copiii şi le-a ascuns cadavrele într-un pod

acum 463 zile

Au revenit astăzi în blocul groazei şi au făcut percheziţii în locuinţa presupusului bunic al celor trei prunci ale căror cadavre au fost ascunse aproape un deceniu. Principala suspectă are peste 40 de ani şi mai are încă trei copii.

Daniela Crudu s-a tatuat pe ascuns!

acum 492 zile

Deși nimeni nu se aștepta, Daniela Crudu s-a tatuat pe ascuns cu cifra ”4”.

Carmen Minune l-a ţinut ascuns luni bune pe iubitul ei, Bogdan!

acum 523 zile

S-a afişat cu el în ultima lună, dar sunt împreună de mult mai mult timp! Carmen Minune l-a ţinut ascuns luni bune pe iubitul ei Bogdan!

Un kilogram de droguri, ascuns într-un Moș Crăciun!

acum 572 zile

Moș Crăciun este cunoscut de o lume întreagă drept aducătorul de cadourii, însă trei Brăileni au avut alte planuri cu el.

TESTUL pe care un copil îl rezolvă, iar un adult este pus în dificultate! Cât de repede poți găsi IEPURELE în această imagine?

acum 781 zile

Ceea ce nu pot uneori adulții, reușesc cu succes cei mici. Vă mai miră acest lucru! Testul pe care vi-l propunem vă va demonstra încă o dată că e adevărat!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV