Cautare: 56 rezultate dupa tagul "atentie"

Atenţie la simptomele perimenopauzei! Iată cum poţi să le recunoşti

acum 96 zile

„In timpul premenopauzei, functia ovariana si productia de estrogen incep sa devina haotice."

Mihai Trăistariu are o nouă obsesie. Ar face orice pentru un pic de atenție!

acum 155 zile

Mihai Trăistariu ar face orice pentru a atrage atenţia asupra lui! Vrea cu orice preţ să fie mare vedetă. Acum a renunţat la fotografiile în lenjerie intimă şi a trecut la pozatul unei părţi a corpului pe care nu mulţi şi-ar dori s-o vadă!

Special! Atenție, mamă distrată în trafic!

acum 188 zile

Grijile pe care o mamă şi le face pentru propriul său copil nu pot fi comparate cu nimic pe lumea asta! Chiar dacă respectivul copil e ditamai adultul. Dar ce să facă biata mamă, dacă "băieţelul" şi-a luat motocicletă?

TEST: Poți să găsești iepurașul printre aceste pisici? Ce spune ASTA despre tine

acum 253 zile

De regulă, testele au rolul de a verifica diferite aspecte ce țin de personalitatea fiecărui individ. În cele mai multe cazuri, în urma lor, ne putem da seama dacă atenția noastră este una sporită sau nu.

Special! Pokerul, un joc de concentrare, inteligență și atenție

acum 313 zile

Pokerul nu este un joc de noroc! E nevoie de multă inteligență și mult exercițiu. E adevărat că oricine poate să joace, dar nu oricine poate să câștige.

TESTUL care îți arată cât de atent ești la detalii. Crezi că reușești să găsești diferența din imagini?

acum 349 zile

Unele persoane sunt extrem de atente la detalii. Este suficient să vadă o singura dată o imagine pentru a reține elementele esențiale sau pentru a o putea compara ușor cu alta.

Special! Acrobaţii pe scuter

acum 378 zile

Tinerii din imagini reuşesc să facă tot felul de acrobaţii pe scuter, ba chiar acestea sunt aproape identice cu cele pe care le fac unii motociclişti, doar că nu implică atât de multă forţă fizică. În schimb, implică la fel de multă atenţie.

Un SECRET ascuns în interiorul unei picturi a stârnit interesul! Dacă privești cu atenție îl poți observa!

acum 416 zile

John Dee era un savant cunoscut în timpul său, fiind chiar tutorele reginei Elisabeta I în matematică și astronomie. În anumite cercuri Dee era cunoscut drept practicant al magiei, pretinzând că poate comunica cu îngerii și demonii

Testează-ți capacitatea de concentrare! Poți să găsești CINCI DIFERENȚE între aceste imagini?

acum 424 zile

Se spune că ceea ce observi prima oară spune aproape totul despre tine. Dacă ești o persoană obsedată de igienă, vei observa la interlocutorul tău unghiile netăiate, dacă ești o persoană obsedată de a cunoaște omul, vei remarca imediat tăcerea acestuia și vei pune o serie de întrebări.

Tu vezi lunetistul din imagine? Doar 2% din cei care au făcut TESTUL au reușit

acum 425 zile

Uneori, ochii noștri nu sunt atât de buni cum am fi tentați să credem, dovadă fiind o imagine realizată de fotograful german Simon Menner.

Citiți cu ATENȚIE eticheta! O tânără s-a colorat în roz fluorescent pe tot corpul după ce a folosit un produs de baie în mod GREȘIT!

acum 429 zile

Este indicat ca de fiecare dată când încercați un produs de frumusețe nou, ori pur și simplu orice tip de produs pe care nu-l cunoașteți, să citiți eticheta

Ţi-o mai aminteşti pe Esmeralda? Vezi cum arată acum, la 46 de ani!

acum 482 zile

Telenovela “Esmeralda”, apărută în 1997, a adus-o în atenţia publicului şi a consacrat-o pe actriţa Leticia Calderon

Ascultă versurile cu atenție! Amalia și Flavia Mihășan sunt rele și talentate!

acum 484 zile

Amalia și Flavia Mihășan au cântat live, la ”Neatza, melodia ”Zice lumea că nu-s bună”.

Atenţie la capcane! Vinerea Neagră a devenit devenit Luna Neagră

acum 489 zile

Vinerea Neagră a reducerilor s-a prelungit. A devenit Luna Neagră. Zeci de magazine păstrează preţurile mici până la sfârşitul lui noiembrie. Atenţie însă la capcane!

Bunătatea vine de unde nu te aștepți! Un polițist i-a cântat unei fetițe ca să-i distragă atenția de la moartea părinților

acum 644 zile

O fotografie a făcut înconjurul Internetul după ce a stârnit admirația userilor Reddit. În imagine, se vede cum un polițist consolează o fetiță. Când afli motivul, te înfiori!

ATENȚIE! Există vitamine care pot duce la apariția CANCERULUI!

acum 688 zile

Cu fiecare an care trece, sănătate noastră devine tot mai șubredă, iar studiile și specialiștii sunt tot mai fixați pe ideea că trebuie să găsim soluții pentru a ne îmbunătății situația. Este dificil să mănânci mereu sănătos, să ai o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos, mai ales în condiții de stres

1
2
3