Cautare: 74 rezultate dupa tagul "atentie"

Cum ne dăm seama când o persoană ne minte pe internet: ”Trebuie să fii atentă la proporția prietenilor pe care îi are în listă”

acum 3 zile

Când cunoaștem sau intrăm în discuții cu o persoană nouă trebuie să fim foarte atenți la detalile precum preocupările pe care le are, deoarece acestea spun foarte multe despre acea persoană.

Permise luate pe o „atenție” modică, în Mureș

acum 10 zile

Direcţia Permise din Mureş este implicată într-un nou scandal de corupţie! De această dată este vorba de permise eliberate fraudulos contra unei sume de bani.

Existăm în trafic şi trebuie să ne respectăm reciproc. Este mesajul motocicliştilor din România

acum 32 zile

Existăm în trafic şi trebuie să ne respectăm reciproc. Este mesajul motocicliştilor din România, îngrijoraţi de numărul mare de accidente în care sunt implicaţi, multe din vina şoferilor care, spun ei, îi ignoră. Într-un nou demers de conştientizare, ei au ieşit în mai multe...

Distragerea atenției la volan, cauza principală a tragediilor

acum 46 zile

Distragerea atenției la volan, cauza principală a tragediilor. Pe fondul neatenției în trafic nu doar șoferii sunt vulnerabili ci și pietonii sau bicicliștii.

Totul pentru dragoste! Adriana Draguț, despre relația cu Eduard și viața de mămică: ”L-am luat pe David și am mers cu el la repetiții”

acum 57 zile

Adriana Draguț. soția lui Eduard, vorbește despre copil ei cu Eduard. Aceasta a fost nevoită să meargă cu cel mic la repetiții. Relația dintre cei doi soți s-au răcit, iar atenția a fost mai mult îndreptată spre copil.

Vine 8 Martie, atenție mare doamnelor la consumul de alcool!: ”Dacă de 8 Marie el o vede că s-a făcut... zmeu cu șapte capete, o lăsă se facă de râs, să vadă și ea cum e!”

acum 136 zile

Vine 8 Martie, atenție mare doamnelor la consumul de alcool!. ”Dacă de 8 Marie el o vede că s-a făcut... zmeu cu șapte capete, o lăsă se facă de râs, să vadă și ea cum e!”, spune Răzvan.

Atenție șoferi, se ridică mașini ”cu cârca”! Protaconiștii le-au dat idei oamenilor din politică

acum 149 zile

Atenție șoferi, se ridică mașini ”cu cârca”! Protaconiștii le-au dat idei oamenilor din politică.

Învață cum sa faci corect cumpărăturile! „Trebuie să citiți cu atenție eticheta”

acum 186 zile

Învață cum să faci cumpărături, ieftine şi simple, dar mai ales care nu îngraşă! Specialistul îţi spune tot ceea ce trebuie să ştii.

Semnele care îți arată că pertenerul de viață te înșală: „Îți acordă mai puțină atenție”

acum 282 zile

Cora Niculescu-Mizil ne vorbește despre primele semne că suntem înșelațăi. Partenerul de viață nu mai este atent cu noi, găsește scuze în orice, este mult mai preocupat de el, stă tot timpul plecat de acasă.

Atenție! Cum putem fi înșelați la achiziționarea produselor specifice sărbătorilor Pascale

acum 471 zile

Paul Anghel, director general ANPC, a venit la ”Prietenii de la 11” și a vorbit despre produsele specifice sărbătorilor Pascale din piețe sau magazine.

Atenţie la simptomele perimenopauzei! Iată cum poţi să le recunoşti

acum 576 zile

„In timpul premenopauzei, functia ovariana si productia de estrogen incep sa devina haotice."

Mihai Trăistariu are o nouă obsesie. Ar face orice pentru un pic de atenție!

acum 635 zile

Mihai Trăistariu ar face orice pentru a atrage atenţia asupra lui! Vrea cu orice preţ să fie mare vedetă. Acum a renunţat la fotografiile în lenjerie intimă şi a trecut la pozatul unei părţi a corpului pe care nu mulţi şi-ar dori s-o vadă!

Special! Atenție, mamă distrată în trafic!

acum 668 zile

Grijile pe care o mamă şi le face pentru propriul său copil nu pot fi comparate cu nimic pe lumea asta! Chiar dacă respectivul copil e ditamai adultul. Dar ce să facă biata mamă, dacă "băieţelul" şi-a luat motocicletă?

1
2
3
4