Cautare: 69 rezultate dupa tagul "atentie"

Vine 8 Martie, atenție mare doamnelor la consumul de alcool!: ”Dacă de 8 Marie el o vede că s-a făcut... zmeu cu șapte capete, o lăsă se facă de râs, să vadă și ea cum e!”

acum 10 zile

Vine 8 Martie, atenție mare doamnelor la consumul de alcool!. ”Dacă de 8 Marie el o vede că s-a făcut... zmeu cu șapte capete, o lăsă se facă de râs, să vadă și ea cum e!”, spune Răzvan.

Atenție șoferi, se ridică mașini ”cu cârca”! Protaconiștii le-au dat idei oamenilor din politică

acum 22 zile

Atenție șoferi, se ridică mașini ”cu cârca”! Protaconiștii le-au dat idei oamenilor din politică.

Învață cum sa faci corect cumpărăturile! „Trebuie să citiți cu atenție eticheta”

acum 60 zile

Învață cum să faci cumpărături, ieftine şi simple, dar mai ales care nu îngraşă! Specialistul îţi spune tot ceea ce trebuie să ştii.

Semnele care îți arată că pertenerul de viață te înșală: „Îți acordă mai puțină atenție”

acum 156 zile

Cora Niculescu-Mizil ne vorbește despre primele semne că suntem înșelațăi. Partenerul de viață nu mai este atent cu noi, găsește scuze în orice, este mult mai preocupat de el, stă tot timpul plecat de acasă.

Atenție! Cum putem fi înșelați la achiziționarea produselor specifice sărbătorilor Pascale

acum 345 zile

Paul Anghel, director general ANPC, a venit la ”Prietenii de la 11” și a vorbit despre produsele specifice sărbătorilor Pascale din piețe sau magazine.

Atenţie la simptomele perimenopauzei! Iată cum poţi să le recunoşti

acum 449 zile

„In timpul premenopauzei, functia ovariana si productia de estrogen incep sa devina haotice."

Mihai Trăistariu are o nouă obsesie. Ar face orice pentru un pic de atenție!

acum 508 zile

Mihai Trăistariu ar face orice pentru a atrage atenţia asupra lui! Vrea cu orice preţ să fie mare vedetă. Acum a renunţat la fotografiile în lenjerie intimă şi a trecut la pozatul unei părţi a corpului pe care nu mulţi şi-ar dori s-o vadă!

Special! Atenție, mamă distrată în trafic!

acum 541 zile

Grijile pe care o mamă şi le face pentru propriul său copil nu pot fi comparate cu nimic pe lumea asta! Chiar dacă respectivul copil e ditamai adultul. Dar ce să facă biata mamă, dacă "băieţelul" şi-a luat motocicletă?

TEST: Poți să găsești iepurașul printre aceste pisici? Ce spune ASTA despre tine

acum 606 zile

De regulă, testele au rolul de a verifica diferite aspecte ce țin de personalitatea fiecărui individ. În cele mai multe cazuri, în urma lor, ne putem da seama dacă atenția noastră este una sporită sau nu.

Special! Pokerul, un joc de concentrare, inteligență și atenție

acum 666 zile

Pokerul nu este un joc de noroc! E nevoie de multă inteligență și mult exercițiu. E adevărat că oricine poate să joace, dar nu oricine poate să câștige.

TESTUL care îți arată cât de atent ești la detalii. Crezi că reușești să găsești diferența din imagini?

acum 702 zile

Unele persoane sunt extrem de atente la detalii. Este suficient să vadă o singura dată o imagine pentru a reține elementele esențiale sau pentru a o putea compara ușor cu alta.

Special! Acrobaţii pe scuter

acum 731 zile

Tinerii din imagini reuşesc să facă tot felul de acrobaţii pe scuter, ba chiar acestea sunt aproape identice cu cele pe care le fac unii motociclişti, doar că nu implică atât de multă forţă fizică. În schimb, implică la fel de multă atenţie.

Un SECRET ascuns în interiorul unei picturi a stârnit interesul! Dacă privești cu atenție îl poți observa!

acum 768 zile

John Dee era un savant cunoscut în timpul său, fiind chiar tutorele reginei Elisabeta I în matematică și astronomie. În anumite cercuri Dee era cunoscut drept practicant al magiei, pretinzând că poate comunica cu îngerii și demonii

1
2
3
4