Cautare: 1650 rezultate dupa tagul "barbat"

Laurette, întâlnire la miezul nopții. Cine este misteriosul bărbat din viața lui Laurette

acum 5 zile

Frumoasa Laurette s-a întâlnit cu un bărbat necunoscut. Vedete este în plin divorț cu soțul, dar a ieșit în oraș cu un alt bărbat de braț.

Înșelat cu amantul-paznic și lăsat să crească singur doi copii mici

acum 6 zile

A prins-o pe mama copiilor săi cu alt bărbat, după care femeia a fugit de acasă! Acuză Ionuț. Înşelat, părăsit şi lăsat să crească singur doi copii mici, la numai 28 de ani, Ionuţ este nevoit să ţină loc şi de mamă şi de tată pentru îngeraşii săi, de când cea care i-a...

Cei mai fustangii bărbați ai zodiacului – Sunt ”programați” să înșele și nu pot rămâne cu o singură femeie

acum 11 zile

Femeile trebuie să fie mereu precaute și să știe la ce să se aștepte de la partenerii lor

Bărbat prins sub tramvai. Martorii susțin că victima nu s-ar fi asigurat

acum 13 zile

Un bărbat a fost prins sub tramvai. Martorii susțin că victima nu s-ar fi asigurat. Victima este rănită dar în afara oricărui pericol.

Un bărbat din Constanţa a primit o amendă record după ce a intrat cu maşina pe plajă

acum 15 zile

A intrat cu maşina pe plajă, iar acum riscă să fie amendat cu o sumă aproape dublă faţă de valoarea autoturismului. Maşina a fost filmată de un trecător în timp ce era blocată în nisip. Deşi şoferul pare că a tot încercat să-şi continue drumul, a fost în zadar

Carla's Dreams, dincolo de mască: "Sunt un bărbat destul de cuminte"

acum 17 zile

Carla's Dreams a oferit un super interviu despre piesele următoare, dar și despre cum este privit proiectul lor de români, dar și de cei din străinătate.

Scenariu macabru pus la cale de un bărbat din Breaza

acum 17 zile

Pentru a nu pierde pensia de handicap a surorii lui, după moartea femeii, a dormit luni de zile cu cadavrul ei în casă! Anchetatorii s-au îngrozit când au ajuns în locuinţă. Sub un maldăr de pături, au găsit trupul femeii, în stare avansată de descompunere.

Inna are succes în carieră dar și în amor. Cine este bărbatul care o face fericită

acum 19 zile

Cine este John Perez, iubitul Innei? Acesta este cunoscut peste hotare, un artist cu experiență. Perez o susține pe Inna în cariera muzicală.

Ghinion teribil pe capul uni bărbat din Târgovişte. A încercat să vândă un pistol cu tot cu cartuşe chiar unui poliţist

acum 22 zile

Un bărbat din Dâmboviţa a fost prins în flagrant chiar în momentul în care voia să vândă cu bani frumoşi un pistol cu tot cu cartuşe, în parcarea unui supermarket din Târgovişte. Ghinionul său? S-a târguit cu clientul nepotrivit, un poliţist sub acoperire, semn că era urmărit...

Cel mai sexy bărbat a trecut la cratiță. David Beckham s-a apucat de gătit

acum 24 zile

David Beckham este râvnit de mai toate doamnele și domnișoarele. Artistul nu a stat pre mult pe gânduri și a trecut la cratiță. Soția lui este o adevărata norocoasă.

Virgil, bărbatul care a lăsat o minoră gravidă, vrea cu disperare să-și crească copilul

acum 26 zile

Răsturnare de situaţie! Mama copilei de 15 ani îl vrea pe cel care i-a lăsat fiica însărcinată, înapoi în braţele ei! Pentru Cati se pare că nu a contat că tata Virgil, cel care trebuia să-i fie ei iubit, s-a îndrăgostit și a și lăsat-o gravidă pe fiica sa.

Un accident în urma căruia un bărbat din Piatra Neamţ a intrat în moarte cerebrală a condus la salvarea a trei vieţi

acum 26 zile

Un şofer de taxi din Piatra Neamţ a intrat în moarte cerebrală, în urma unui accident suferit săptămâna trecută. Familia lui a decis să aprobe prelevarea organelor bărbatului. Astfel vor salva trei vieţi.

Scene de o cruzime înfiorătoare au fost filmate într-un cartier din Iaşi

acum 27 zile

Un trecător a surprins momentul în care stăpânul unui câine de luptă asistă nepăsător la atacul dezlănţuit al animalului său asupra unui biet maidanez. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. Imaginile au fost postate pe Internet şi au stârnit, imediat,...

Elena Merișoreanu despre motivele pentru care bărbații înșală: ”Îți părăsești soțul doar atunci când nu-și vede de familie”

acum 28 zile

Elena Merișoreanu face dezvăluiri incendiare. Vedeta știe că soțul a înșelat-o cu colegele de teatru, dar a ignorat acest fapt deoarece bărbatul din viața ei avea grijă de casă/

Bărbatul care și-a acuzat soția că a avut 56 de amanți: "Nu pot sta fără ea. De marţi nu am mâncat nimic!"

acum 30 zile

Acuzată că a avut 56 de amanți, doamna Lucia, femeia care susținea că soțul o bătea și o forța să întrețină relații intime cu el, îi va arată azi, care e purul și singurul adevăr!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV