Cautare: 883 rezultate dupa tagul "barbat"

Andra şi fetiţa ei au fost puse în pericol chiar de propriul angajat! Bărbatul a făcut ilegalităţi în trafic

acum 20 ore

Andra şi fetiţa ei au fost puse în pericol chiar de propriul angajat! Bărbatul a făcut ilegalităţi în trafic, fără a ţine cont că mai sunt şi ele în maşină. Priviţi ce drum haotic au avut prin capitală.

Un bărbat face mărturii incredibile din lumea de dincolo: „Am simțit că o putere mă ridică de pe pat”

acum 6 zile

A văzut iadul în timp ce era în moarte clinică! Medicii l-au declarat mort şi, în timp ce era în lumea de dincolo spune că s-a întâlnit cu diavolul! Apoi, după 13 ore s-a trezit în morgă! Mărturiile incredibile ale bărbatului

Laurette a recunoscut cine e noul bărbat din viaţa ei: "Sunt bine așa cum sunt"

acum 7 zile

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe actele de divorţ, că zâmbeşte din nou. După o perioadă grea, marcată de cuvinte grele şi acuzaţii urâte, Laurette a recunoscut cine e noul bărbat din viaţa ei.

Laurette, despre relația cu iubitul misterios: "Mă văd cu un bărbat străin"

acum 8 zile

Laurette a devenit o femeie singură de când a divorțat. De ceva timp, vedeta a început să se întâlnească cu un bărbat din altă țară.

Strategii între Gabi și Daniel : "Nu îmi place să stau ca un cățeluș după un bărbat"

acum 12 zile

În camera de strategii, Gabriela și Daniel discută despre cum să-l atragă pe Ștefan în capcana dragostei.

Mircea Lucescu, secretul unei căsnicii de nota 10

acum 12 zile

Ce ţi-e şi cu bărbaţii ăştia! Când sunt înconjuraţi de alţi bărbaţi, sunt cei mai duri, cei mai puternici, însă. atunci când apare ea, alta-i situaţia. Nu contează că el este un celebru antrenor în faţa căruia nu mişcă nimeni în front.

Văru' Săndel, sărut pasional cu un bărbat celebru!

acum 14 zile

Văru' Săndel, imagini şoc necenzurate! Actorul a fost surprins de camerele de vedere într-o ipostază incredibilă! Artistul, sărut pasional cu bărbat celebru!

Alin Turlea, fostul soţ al femeii ucise, spune că ştie cine a comis crima: "Îl suspectez pe amantul ei!"

acum 14 zile

Alin Turlea, bărbatul considerat, până ieri, principalul suspect în cazul morţii Andreei Turlea, mama de 29 de ani, găsită fără suflare în casă, a făcut, în urmă cu puţin timp, dezvăluiri şocante.

Roxana Nemeş, prinsă cu noul bărbat din viața ei

acum 15 zile

Roxana Nemeş nu a stat prea mult singură după despărţirea de iubit. Blondina nu varsă lacrimi amare, ba din contră, a găsit pe altcineva care o face să râdă cu gura până la urechi. Şi nu, nu e Radu Groza, aşa cum mulţi au crezut.

Tupeu mortal! Un bărbat bea şi se distrează, în timp ce conduce

acum 21 zile

A vrut să le arate prietenilor săi virtuali cât de curajos este el. Cu o sticlă de bere în mână, un bărbat bea şi se distrează, în timp ce conduce!

Cum se lasă cucerită Carmen Negoiţă

acum 21 zile

Carmen Negoiţă a dezvăluit cum trebuie să arate bărbatul care să ajungă la inima ei! Dar asta nu e tot! Vedeta a spus şi ce nu îi place la un bărbat

Magda Ciumac, terorizată pe Facebook! Un bărbat a adus-o în pragul disperării

acum 22 zile

Magda Ciumac este în pragul disperării! Un bărbat o hărţuieşte pe Facebook. Bruneta ar fi primit din partea unui necunoscut mai multe filmuleţe şi mesaje indecente, care au băgat-o în sperieţi.

Ce spune mama Cerasela, direct de pe patul de moarte

acum 26 zile

Grav bolnavã, cere mila unicului om care ar putea să-i îndeplinească cea mai mare dorinţă. Cere mila bărbatului care i-ar fi luat fiul de lângă ea. O mamă de doar 30 de ani, bolnavă în stadiu terminal, nu îşi doreşte decât să-şi vadă, pentru ultima oară fiul, înainte să se...

Ultima dorinţă a unei mame, chiar de pe patul de moarte! Vrea să-şi vadă fiul!

acum 26 zile

Grav bolnavã, cere mila unicului om care ar putea să-i îndeplinească cea mai mare dorinţă. Cere mila bărbatului care i-ar fi luat fiul de lângă ea. O mamă de doar 30 de ani, bolnavă în stadiu terminal, nu îşi doreşte decât să-şi vadă, pentru ultima oară fiul, înainte să se...

Anca Neacșu, amor ca-n telenovele cu un bărbat însurat

acum 27 zile

Anca Neacșu s-a îndrăgostit nebuneşte, dar a descoperit că are soţie şi copii! Cum au ajuns cei doi să renunţe la vieţile lor şi să se mute într-o altă ţară! Fosta componentă a trupei Asia îşi spune povestea incredibilă, la Star Magazin.

Baghera, bărbatul bănuit că vinde tinerilor drogul Zombie

acum 28 zile

Cine este bărbatul bănuit că vinde tinerilor substanţele interzise. Atenţie! Sunt imagini care vă pot afecta emoţional.

Cristian Boureanu, din bărbatul rebel s-a transformat în iubit model

acum 33 zile

Cristian Boureanu s-a schimbat radical! Din bărbatul rebel a devenit iubitul model şi o răsfaţă pe Laura Dincă de fiecare dată

Laurette şi tatăl copilului ei au petrecut timp împreună, spre surprinderea tuturor

acum 35 zile

Fetiţa i-a reunit! Laurette şi tatăl copilului ei au petrecut ceva timp împreună, spre surprinderea tuturor! Au vorbit, au discutat, dar totul a fost cu un scop! Unul foarte important!

Sorin Mihai, bărbatul acuzat că a bătut-o pe artista Raluca Drăgoi: "Soțul ei a bătut-o, nu eu!"

acum 36 zile

Bătută, jefuită şi ameniţată cu arme şi cuţite la o nuntă. Este coşmarul prin care ar fi trecut o cântăreaţă de muzică de petrecere, în urmă cu doar câteva ore. Artista, pe nume Raluca Drăgoi, a fost invitată la nunta unor prieteni, unde nu s-ar fi aşteptat să fie lovită de...

Cel mai mare secret al Mădălinei Manole a ieşit la iveală! El este bărbatul pentru care artista a fost în scandal cu părinţii ei

acum 36 zile

Cel mai mare secret al Mădălinei Manole a ieşit la iveală! Gura lumii spune că artista a fost în scandal cu părinţii ei pentru un bărbat! El este cel pentru care renunţase la tot!

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv