Cautare: 320 rezultate dupa tagul "batrana"

Alertă în pădure, după ce o bătrână a fost dată dispărută

acum 3 zile

9 ore au periat pădurea zeci de poliţişti, pompieri şi salvamontişti din Dej. Au fost chemaţi să găsească o femeie în vârstă, plecată la cules de ciuperci care se rătăcise. Din fericire, bătrâna a fost găsită într-o râpă, în viaţă. A avut zile, spun oamenii din sat.

Bătrână terorizată de vecini: ”Mă omoară, dacă nu plec de aici din curte!”

acum 9 zile

Are 83 de ani şi a ajuns să se roage la Dumnezeu să mai trăiască încă o zi. Doamna de care vã vorbesc spune că de doi ani, viaţa ei s-a transfotmat în teroare. Cei pe care îi acuză că i-ar dori moartea ar fi chiar vecinii din curte. Cu lacrimi în ochi, bătrânica a bătut la...

Caz cutremurător în Cluj-Napoca! O bătrână imobilizată într-un scaun cu rotile ar fi fost aruncată de la etajul zece

acum 64 zile

Caz cutremurător în Cluj-Napoca. O femeie de 79 de ani - imobilizată de multă vreme într-un scaun cu rotile - a murit după ce a căzut de la etajul 10 al blocului în care locuia.

O bătrână a fost ucisă de un tânăr ce se afla sub influenţa stupefiantelor

acum 70 zile

O bătrână a fost ucisă de un tânăr agresiv, despre care apropiaţii spun că se afla sub influenţa stupefiantelor. Nici măcar nu o cunoştea. Femeia a apărut în calea lui într-un moment de furie oarbă.

Suntem în 2018 dar mulţi români încă folosesc lumânările drept sursă de lumină

acum 80 zile

Pericolul la care se expun, atunci când acestea sunt lăsate nespruvagheate, este de multe ori. mortal. A fost şi cazul unei bătrane din judeţul Vaslui a pierit în condiţii cumplite. Camera în care dormea femeia, o anexă a casei, s-a aprins după ce a adormit cu lumânarea aprinsă.

Tragedie în Capitală. O femeie de 82 de ani a murit în incendiul care i-a cuprins casa

acum 81 zile

Pompierii nu au mai putut face nimic pentru bătrână, dar nici nu au mai putut salva nimic din locuinţă. Din fericire, focul nu s-a extins şi la locuinţele învecinate.

O bătrână de 60 de ani a murit intoxicată cu fum. Tragedia a avut loc în cartierul Pantelimon

acum 92 zile

O bătrână de 60 de ani a murit intoxicată cu fum, după ce apartamentul în care locuia a fost cuprins de flăcări. Tragedia a avut loc, în această dimineaţă, în cartierul Pantelimon din Capitală! Femeia era singură în locuinţă când a pornit focul.

Ambulanţierul, care a transportat în spate o bătrână până la maşină, a stârnit zeci de mii de reactii

acum 92 zile

O fotografie stârneşte o emoţie uriaşă printre romani, dar şi un scandal de proporţii. Imaginea cu ambulanţierul care a transportat în spate o bătrână până la maşină pentru că drumul era impracticabil a stârnit zeci de mii de reactii, dar şi supărarea şefilor.

Snopită în bătaie! Bătrână călcată pe trup și jefuită de bărbatul care a violat-o?!: ”Eram plină de sânge”

acum 92 zile

O doamnă de aproape 70 de ani a fost tâlhărită și bătută, cu o cruzime de neimaginat, de doi indivizi. Agresorii i-au furat femeii cei 10 lei pe care îi avea în casă, însă doamna nu crede că banii au fost motivul pentru care a primit acea bătaie soră cu moartea. Ea bãnuieste că...

Zeci de localităţi au rămas pierdute în zăpadă, după ninsorile căzute

acum 93 zile

În Apuseni, o femeie de 84 de ani a fost salvată doar după ce soferul unei ambulanţe s-a dus pe jos la ea şi a cărat-o în spate, prin noroi.

Bătrână cărată în spate până la ambulanță. Zeci de localităţi au rămas pierdute în zăpadă

acum 93 zile

Zeci de localităţi au rămas pierdute în zăpadă, după ninsorile căzute în ultimele 24 de ore. În Apuseni, o femeie de 84 de ani a fost salvată doar după ce soferul unei ambulanţe s-a dus pe jos la ea şi a cărat-o în spate, prin noroi.

Dani Oțil: "Am fost la saună cu niște ruși. Am văzut o Rusie mare și bătrână. E o țară veche!"

acum 118 zile

Dani și Răzvan au fost în vacanță. Într-una din zile au fost și la saună împreună cu niște ruși. Au avut o priveliște nu tocmai plăcută.

Menajeră româncă, acuzată că a bătut o bătrână din Italia

acum 120 zile

O înregistrare video revoltătoare, în care o îngrijitoare româncă o loveşte şi o jigneşte în repetate rânduri pe o bătrână din Italia, a fost dată publicităţii de poliţişti. Rudele italiencei au sesizat autorităţile, după ce au văzut că femeia de 84 de ani are vânătăi...

Alexandra Stan, prea bătrână pentru Hollywood: „A trebuit cumva să o iau de la zero!”

acum 124 zile

A luat viaţa de la zero în Statele Unite, dar nu a ajuns să trăiască visul american. Alexandra Stan ne-a acordat un interviu în exclusivitate despre mutarea ei peste Ocean şi despre greutăţile pe care le-a întâmpinat acolo.

Bătrână de 87 de ani, găsită carbonizată de fiul întors în țară

acum 133 zile

O femeie de 87 de ani şi-a pierdut viaţa, astăzi, într-un incendiu care i-a cuprins apartamentul din centrul Capitalei. Bătrâna gătea pentru fiul ei, care urma sa se intoarca astazi din Suedia, când i s-a făcut rău şi şi-a pierdut cunoştinţa lângă aragazul aprins.

O bătrână din Dâmboviţa iubeşte foarte mult tradiţia românească. Femeia şi-a amenajat în propria locuinţă un muzeu cu obiecte vechi

acum 144 zile

O bunicuţă din Dâmboviţa a găsit o modalitate inedită de a-şi exprima dragostea faţă de tradiţia românească. În propria locuinţă, femeia şi-a amenajat un muzeu cu obiecte vechi. Iar pasiunea ei nu se opreşte aici. Acum visează să-şi construiască în curte o replică a casei...

Tragedie în Mureş. O bărână de 82 de ani a murit pe loc după ce a fost spulberată de un autoturism

acum 148 zile

Tragedie în Mureş, seara trecută! O bărână de 82 de ani a murit pe loc după ce a fost spulberată de un autoturism. Plecase de acasă să-şi cumpere pâine şi, deşi la câţiva metri era trecerea de pietoni, femeia a traversat prin loc nepermis. Şoferul nu a mai putut să o evite. Ar...

Mamaia Florentina ameninţă că îşi dă foc! Fiica adoptivă a renegat-o!

acum 159 zile

A înfiat un copil, i-a oferit toată dragostea ei, însă acum, când are cea mai mare nevoie de fiica sa adoptivă, aceasta o ignoră! Mamaia Florentina ameninţă că îşi dă foc, dacă cea pe care a înfiat-o, nu o va ajuta! Inima ei de mamă nu mai suportă atâta indiferenţă din partea...

Tragedie în Capitală. O bătrână şi-a pierdut viaţa după ce locuinţa a fost cuprinsă de flăcări

acum 165 zile

Femeia de 87 de ani era imobilizată la pat şi locuia într-un bloc aflat în apropiere de Piaţa Victoriei. Salvatorii au fost chemaţi de vecini, după ce un nor de fum a cuprins toată scara imobilului. Un alt locatar a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un hoţ român, arestat după ce a furat geanta unei bătrâne din Marea Britanie, a scăpat de închisoare

acum 168 zile

Revoltă în Marea Britanie după ce un hoţ român, arestat după ce a furat geanta unei bătrâne, a scăpat de închisoare. Pe imaginile filmate de camerele dintr-un supermarket din vestul Angliei se vede cum un complice al românului o ţine de vorbă de femeia de 87 de ani.

1
2
3
4
5
»