Cautare: 22 rezultate dupa tagul "brave and beautiful"

Ce fac Tuba și Kıvanç când nu filmează pentru ”Brave and beautiful”? Regizorul serialului ne-a povestit totul despre cei doi actori

acum 11 zile

Regizorul serialului turcesc a acordat un interviu in exclusivitate pentru Happy Channel.

Happy Channel, lider de audiență la nivelul întregii zile și în Prime Time, pe nișa posturilor de televiziune pentru femei

acum 12 zile

Happy Channel a fost, marti (12 septembrie), lider de audienta la nivelul intregii zile, în clasamentul posturilor de televiziune dedicate femeilor, target femei cu varste cuprinse intre 18 și 49 de ani, mediul urban.

Știai ce semnificație are numele lui Kivanç Tatlitug, protagonistul din ”Brave and Beautiful”?

acum 13 zile

Numele de Kivanç i se potriveste de minune protagonistului din ”Brave and beautiful”.

Super premiu adjudecat de serialul turcesc ”Brave and beautiful”

acum 14 zile

”Brave and beautiful”, serialul difuzat de Happy Channel, si-a mai adjudecat un premiu.

Poate fi urmărită în “Iubire și răzbunare”, de luni până joi, la Happy Channel. Tuba Büyüküstün, despre personajul ei: “Suhan este destul de fițoasă”

acum 35 zile

In serialul, care poate fi urmarit de telespectatori de luni pana joi, de la ora 20.00, Tuba o interpreteaza pe Suhan, o femeie obisnuita sa detina controlul.

Happy Channel, lider de audiență în Prime Time, pe nișa posturilor pentru femei. “Iubire și răzbunare” și “Elif” au fost, marți seara, la putere

acum 40 zile

"Iubire si razbunare" si "Elif" au condus Happy Channel pe primul loc, pe nisa posturilor de televiziune dedicate femeilor.

Serialul care a cucerit Spania-“Iubire și răzbunare” se lansează, astăzi, la Happy Channel

acum 42 zile

Cel mai nou blockbuster turcesc - “Iubire si razbunare” (“Brave and Beautiful” aka “Cesur ve Güzel”) incepe, luni-14 august, la Happy Channel cu un maraton special de trei ore.

În “Iubire și răzbunare”(“Brave and Beautiful”), Kıvanç Tatlıtuğ este un om cu sânge rece

acum 43 zile

Serialul de mare succes il aduce in fata telespectatorilor pe Kıvanç Tatlıtuğ, castigatorul Best Model of Turkey si Best Model of The World.

Recunoaștere. Protagonista din ”Brave and beautiful” a fost premiată la Vatican

acum 47 zile

Pentru activitatile sale caritabile, Tuba Büyüküstün a primit una dintre cele mai inalte distinctii de la Vatican.

Kıvanç Tatlıtuğ este protagonist în blockbusterul turcesc “Brave and Beautiful”. Cel mai frumos bărbat din lume vine, din 14 august, la Happy Channel

acum 47 zile

Telespectatorii il vor putea urmări pe Kıvanç Tatlıtuğ, de luni pana joi, de la ora 20.00, in cel mai nou blockbuster turcesc – “Brave and Beautiful” (“Iubire si razbunare”).

1
2

Observator.TV