Cautare: 118 rezultate dupa tagul "bruneta"

Andreea Mantea, în doliu! Celebrul make-up artist al brunetei, răpusă de cancer

acum 8 zile

Andreea Mantea, în doliu! Cum şi-a prevestit celebrul make-up artist al brunetei moartea. Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe ale Monalisei.

O zi din viaţa de divă a Oanei Zăvoranu!

acum 36 zile

O zi din viaţa de divă a Oanei Zăvoranu! Bruneta îşi arată sânii operaţi de opt ori!

Lecții de viață de la Andreea Marin: ”Cine mă place, mă place și cu normalitatea mea”

acum 84 zile

Andreea Marin, interviu despre schimbările din viaţa ei. De când trăieşte o nouă poveste de iubire, vedeta este din ce în ce mai fericită. Bruneta ne-a vorbit despre lecţiile pe care le-a învăţat.

Roxana Vancea, declaraţii în exclusivitate despre noul iubit: "E exact ce îmi trebuie"

acum 97 zile

Roxana Vancea, declaraţii în exclusivitate despre noul iubit. Bruneta ne-a vorbit despre cel care o face atât de fericită şi, mai ales, despre motivul pentru care îl consideră bărbatul perfect.

Catrinel Menghia, organizatoare de petreceri! Modelul i-a pregătit un super party nepoatei sale

acum 98 zile

Catrinel Menghia, într-o postură adorabilă! Bruneta a organizat o petrecere surpriză pentru una din cele mai importante persoane din viaţa ei.

Toate secretele surorii lui Brigitte Năstase: "Sunt pasionată de artă. Am avut şi expoziţii"

acum 100 zile

Azi sunt mai mereu împreună, dar nu au avut mereu o relaţie atât de apropiată. Cristina, sora lui Brigitte Sfăt a vorbit despre cum a reluat legătura cu bruneta după mulţi ani, dar şi care a fost cea mai grea perioada din viaţa ei.

Nicoleta Luciu, trucuri de frumusețe

acum 122 zile

Nicoleta Luciu nu este doar o mamă eroină, ci şi o vedetă care ştie multe trucuri de înfrumuseţare pe care le aplică acasă. Bruneta nu le păstrează numai pentru ea! Le împărtăşeşte cu doamnele şi domnişoarele care vor să-i afle secretele.

Madălina Ghenea, ținta unor atacuri fără precedent

acum 128 zile

Mădălina Ghenea, ţinta unor atacuri fără precedent! Bruneta a fost acuzată că şi-a părăsit copilul şi că ar fi rupt logodna cu Matei Stratan. Cine îi vrea răul brunetei şi ce spune ea despre toate acestea?

Mădălina Ghenea, semn suspect pe față! Bruneta a apărut cu o umflătură sub ochi

acum 149 zile

Mădălina Ghenea a postat o fotografie care a ridicat multe semne de întrebare. Se vede destul de clar că, într-o parte, aproape de ochi, vedeta are o umflătură. Oare modelul s-a accidenat în timp ce trăgea cu arma? Nu este prima dată când diva se loveşte. Într-o altă fotografie,...

Ilie Dumitrescu învârte femeile pe deget. Fostul mare fotbalist a cucerit o brunetă pe care o răsfaţă aşa cum ştie el mai bine

acum 203 zile

De când este singur, Ilie Dumitrescu învârte femeile pe deget! Când cu una, când cu alta. Dar acum, fostul mare fotbalist a cucerit o brunetă pe care o răsfaţă aşa cum ştie el mai bine.

O brunetă focoasă l-a furat pe Robert Popescu din platoul 2k1!

acum 210 zile

Robert Popescu, ispita de la "Insula Iubirii", a fost "răpit", din platoul 2k1 , de o brunetă focoasă.

Dorian Popa, scene fierbinți cu o brunetă focoasă. Ce părere are iubita lui

acum 216 zile

Dorian Popa a apărut în cel mai recent videoclip al său alături de o brunetă focosă. Iar scenele pe care le-au filmat împreună nu sunt deloc cuminţi. Ce părere a avut iubita lui, Claudia, despre apropierea de altă femeie, aflăm chiar de la el.

Costi Ioniţă are o relație cât se poate de serioasă cu o domnişoară brunetă

acum 245 zile

Costi Ionita a renunţat la viaţa de burlac ? Artistul se ascunde, dar are o relație cât se poate de serioasă cu o domnişoară brunetă.

Gina Pistol, schimbare de look! Prezentatoarea s-a făcut brunetă

acum 267 zile

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite, și-a schimbat culoarea părului. Vedeta s-a făcut brunetă ca să marcheze ultima confruntare a celor trei echipe.

1
2
3
4
5
»