Cautare: 17 rezultate dupa tagul "bubu"

Actrița este protagonista unui moment special în serialul de la Happy Channel. Doinița Oancea, propunere inedită primită în “O grămadă de caramele”: “Regină te fac! Vrei să fii soția mea?”

acum 178 zile

Ce va raspunde Pamela, telespectatorii pot afla urmarind episodul din aceasta seara, de la ora 19.00, din mini-seria “Pacatul”, cea de-a doua parte a productiei “O gramada de caramele”. Fii cu ochii pe Happy!

Irina Rimes împarte sufrageria casei sale cu Bubu. Iată ce fac cei doi

acum 185 zile

Atunci cand nu filmeaza, Bubu se relaxeaza in sufrageria Irinei Rimes.

Bubu, despre o altă față: ”Îmi place că pot să experimentez și latura asta de bad boy”

acum 191 zile

Bubu Cernea , băiatul cuminte din muzica românească, are ocazia, spune el, să își exploreze latura de bad boy, adică de băiat rău. Într-un interviu acordat emisiunii Happy Night, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la 22.30, el a declarat că...

Mărturisiri incredibile, de la ora 22.30, la emisiunea “Happy Night” de la Happy Channel. Bubu: “Toată greutatea asta se află pe umerii mei”

acum 192 zile

Este pasionat de muzică, dar nu renunță nici la actorie, drept urmare, Mihai Cernea (Bubu) a decis să le combine. În serialul “O grămadă de caramele”, îl interpretează pe Micki Goga, dar tot el este și cel care s-a ocupat de coloana sonoră, împreună cu...

Bubu, despre personajul său din serialul “O grămadă de caramele” de la Happy Channel: "Povestea lui Micki Goga devine una foarte interesantă"

acum 210 zile

In “O grămadă de caramele”, serialul de la Happy Channel, Bubu este Miky Goga. Fanii îl pot urmări în serialul de la Happy Channel, “O grămadă de caramele” Bubu: “Nu stau o secundă, tot programul meu este foarte bine calculat”

INTERVIU. Cum este viața lui Bubu între filmări și concerte: "Nu stau o secundă, tot programul meu este foarte bine calculat"

acum 211 zile

Iubeste muzica la nebunia, dar este pasionat si de actorie! Telespectatorii il pot urmari in serialul de la Happy Channel, “O gramada de caramele", unde il interpretează pe Miky Goga.

Bubu și Cristi Comaroni semnează coloana sonoră a serialului “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel

acum 218 zile

Cel mai nou serial realizat de Ruxandra Ion – "O gramada de caramele" ii da posibilitatea lui Mihai Cernea (Bubu) sa îmbine actoria cu muzica.

Bubu a schimbat macazul: s-a făcut reporter. Primul interviu l-a luat unei persoane dragi lui

acum 230 zile

A parasit studioul de inregristrari si a intrat in postura de reporter.

Bubu: ”E foarte dur, arogant, tupeist, nu-l interesează nimic în afară de părerea lui”

acum 409 zile

In iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”, Bubu are un triplu rol.

Bubu (Mihai Cernea) și Ada Dumitru joacă în iSerialul “Când mama nu-i acasă”, pe Happy Channel

acum 427 zile

Primul iSerial din România, filmat integral cu telefonul mobil. “Când mama nu-i acasă” va avea premiera în curând la Happy Channel.

Crăciun fericit, dragii noștri! Primiți cu colinda?

acum 491 zile

Un colind emotionant,cantat de Criss, Vlad si Bubu.

Bubu și Crina Mardare dau gust la Happy Food

acum 533 zile

Crina Mardare va gati alaturi de Bubu spaghete cu creveti

Povestile copiilor - vedeta

acum 2886 zile

Ce mai stiti de idolii copilariei noastre? Acei copiii-vedeta, pe care ii admiram in filme sau la emisiunile tv. Pistruiatul, Mirabela, Andrei Duban, Dana Mladin sau Bubu. Au crescut si ei, ca si noi. In urmatoarea saptamana, ii rugam sa ne spuna povestile lor.