Cautare: 15 rezultate dupa tagul "bubu"

”Încă sunt speriat de bombe, pentru că este foarte greu jobul ăsta”. Ce îl ”sperie” atât de tare pe Bubu?

acum 2 zile

Bubu Cernea a mărturisit că a fost o mare provocare pentru el dublul său rol în primul serial de televiziune din România filmat cu telefonul mobil: actor și producător muzical. În „Când mama nu-i acasă” și ”O grămadă de caramele” (serie...

Bubu, despre o altă față: ”Îmi place că pot să experimentez și latura asta de bad boy”

acum 2 zile

Bubu Cernea , băiatul cuminte din muzica românească, are ocazia, spune el, să își exploreze latura de bad boy, adică de băiat rău. Într-un interviu acordat emisiunii Happy Night, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la 22.30, el a declarat că...

Mărturisiri incredibile, astăzi de la ora 22.30, la emisiunea “Happy Night” de la Happy Channel. Bubu: “Toată greutatea asta se află pe umerii mei”

acum 3 zile

Telespectatorii pot urmari interviul integral cu Bubu, astazi de la ora 22.30, la emisiunea “Happy Night”, de la Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

Bubu, despre personajul său din serialul “O grămadă de caramele” de la Happy Channel: "Povestea lui Miky Goga devine una foarte interesantă"

acum 21 zile

In “O grămadă de caramele”, serialul de la Happy Channel, Bubu este Miky Goga. Fanii îl pot urmări în serialul de la Happy Channel, “O grămadă de caramele” Bubu: “Nu stau o secundă, tot programul meu este foarte bine calculat”

INTERVIU. Cum este viața lui Bubu între filmări și concerte: "Nu stau o secundă, tot programul meu este foarte bine calculat"

acum 22 zile

Iubeste muzica la nebunia, dar este pasionat si de actorie! Telespectatorii il pot urmari in serialul de la Happy Channel, “O gramada de caramele", unde il interpretează pe Miky Goga.

Bubu și Cristi Comaroni semnează coloana sonoră a serialului “O grămadă de caramele”, de la Happy Channel

acum 29 zile

Cel mai nou serial realizat de Ruxandra Ion – "O gramada de caramele" ii da posibilitatea lui Mihai Cernea (Bubu) sa îmbine actoria cu muzica.

Bubu a schimbat macazul: s-a făcut reporter. Primul interviu l-a luat unei persoane dragi lui

acum 41 zile

A parasit studioul de inregristrari si a intrat in postura de reporter.

Bubu: ”E foarte dur, arogant, tupeist, nu-l interesează nimic în afară de părerea lui”

acum 221 zile

In iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”, Bubu are un triplu rol.

Bubu (Mihai Cernea) și Ada Dumitru joacă în iSerialul “Când mama nu-i acasă”, pe Happy Channel

acum 238 zile

Primul iSerial din România, filmat integral cu telefonul mobil. “Când mama nu-i acasă” va avea premiera în curând la Happy Channel.

Crăciun fericit, dragii noștri! Primiți cu colinda?

acum 303 zile

Un colind emotionant,cantat de Criss, Vlad si Bubu.

Bubu și Crina Mardare dau gust la Happy Food

acum 344 zile

Crina Mardare va gati alaturi de Bubu spaghete cu creveti

Povestile copiilor - vedeta

acum 2698 zile

Ce mai stiti de idolii copilariei noastre? Acei copiii-vedeta, pe care ii admiram in filme sau la emisiunile tv. Pistruiatul, Mirabela, Andrei Duban, Dana Mladin sau Bubu. Au crescut si ei, ca si noi. In urmatoarea saptamana, ii rugam sa ne spuna povestile lor.

Observator.TV