Cautare: 594 rezultate dupa tagul "cadou"

Treizeci de vaci gestante au fost oferite cadou unor săteni nevoiaşi

acum 25 minute

Creşte o vacă şi dă alta mai departe. Acesta este scopul unei campanii desfăşurate de două fundaţii caritabile. Treizeci de vaci gestante au fost oferite cadou unor săteni nevoiaşi.

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor

acum 3 zile

Dar mare grijă să nu transformaţi cel mai frumos cadou într-o surpriză neplăcută. Inelul poate rugini, lănţişorul se poate înnegri, piatra poate să cadă cu uşurinţă dacă ceea ce puneţi în cutia de cadou e un fals, şi nu o bijuterie originală. Le găsim peste tot. Dar puţini...

Ce cadou își dorește Mirabela Dauer de la Moș Crăciun?

acum 3 zile

Mirabela Dauer iubește sărbătorile de iarnă. Artista spune că sărbătoarea Crăciunului este un subiect sensibil și o mare bucurie.

Patronii, petreceri-cadou de zeci de mii de euro pentru angajați

acum 5 zile

Firmele din România au intrat deja în atmosfera de Crăciun. Patronii organizează pentru angajaţi petreceri fastuoase, de zeci de mii de euro. Doar pe decoraţiuni, plătesc şi peste zece mii de lei. Totul, pentru ca angajaţii lor să simtă din plin spiritul sărbătorilor.

Oana Zăvoranu și-a mărit familia! S-a trezit cu cel mai blănos cadou, în așternuturi, lângă ea

acum 6 zile

S-a trezit cu cel mai blănos cadou, în așternuturi, lângă ea. Oana Zăvoranu și-a mărit familia. Dar destulă vorbărie, haideți să vedem imaginile cu noul membru al familiei lui Zăvo.

Philipp Plein își marchează mereu teritoriul

acum 6 zile

El o răsfaţă cu daruri scumpe, o plimbă cu avionul privat în cele mai scumpe şi fiţoase locuri din lume şi, mai mult decât atât, a ales-o pe ea şi i-a dat un superb inel cu diamant. Iar pentru toate astea, iubita miliardarului Philipp Plein l-a răsplăt şi ea.

Milioane investite în decorațiuni florale

acum 6 zile

Globuleţe, lumânări şi felii de portocală, toate puse în aranjamentele inedite. În florării de lux, se lucrează la daruri speciale. Cu preţuri pe măsură. Clienţii cu mai puţine pretenţii sunt fericiţi să-şi decoreze casa cu Stea Crăciunului, cum a mai fost numită cea mai...

De Moş Nicolae, Oana Zăvoranu a primit cel mai frumos cadou

acum 7 zile

De Moş Nicolae, Oana Zăvoranu a primit cel mai frumos cadou. Familia brunetei are acum un nou membru.

Adelina Pestrițu, într-o continuă schimbare: „Voi face sărbătorile într-o nouă casă”

acum 7 zile

Adelina Pestrițu l-a așteptat nerăbdătoare pe Moș Nicolae, dar acesta se pare că a dezamăgit-o. Vedeta își pune mai mari speranțe în Moș Crăciun.

Cristina Ciobănașu, în culmea fericirii. Iată ce i-a adus Moș Nicolae

acum 8 zile

Cât de bucuroasă a fost Criss la vederea darului?

Parada cadou pentru copiii cu note bune

acum 13 zile

Pentru 159 de copii din clasele 4-7, parada de astăzi a fost prima pe care au trăit-o la faţa locului. A fost cadoul de Ziua Naţională pe care l-au primit din partea Fundaţiei Mereu Aproape. Norocoşii sunt elevi ai şcolilor din Prahova şi Buzău, şcoli unde Fundaţia Mereu Aproape a...

Oana Zăvoranu ştie ce cadou vrea de Crăciun: "Sper ca Moşul să-mi aducă două pisici. Pe Marty l-am împăiat!"

acum 14 zile

Oana Zăvoranu vrea ca Moş Crăciun să-i aducă în dar două pisici!

Asu interpretează piesa ”Să nu uiți prima noapte de iubire”

acum 14 zile

Asu interpretează piesa ”Să nu uți prima noapte de iubire”. Cântărețul a vorbit despre cadourile primite de la familie și apropiați.

Asu, petrecere surpriză de ziua de naștere: ”Am rugat-o pe soție să imi schimbe uleiul la mașină și mi-a schimbat mașina”

acum 14 zile

Asu a avut parte de o petrecere surpriză de ziua de naștere. Celebrul artist a primit în dar de la soție o mașină nouă.

Răzvan nu vrea să mai organizeze "Secret Santa", dar colegii nu sunt de acord! Flavia: "Dani, tu ai făcut cadou o pereche de adidași purtați timp de o lună!"

acum 16 zile

Răzvan și Dani nu dores să mai cumpere cadouri de Secret Santa pentru colegii din platou, dar fetele nu sunt de acord cu această decizie.

Anda Adam, surpriză pentru șotul și fetița ei: ”Evelyn este cel mai frumos cadou pentru Andrei

acum 21 zile

Anda Adam este o femeie împlinită de când a apărut Evelyn în viaţa ei. Artista le-a pregătit o surpriză soţului ei şi fetiţei. Despre ce este vorba mai exact, ne spune chiar ea intr-un interviu in exclusivitate

Simona Halep a primit un cadou fabulos de la unul din sponsorii săi

acum 23 zile

Cadou fabulos de zeci de mii de dolari pentru Simona Halep! Campioana l-a pozat şi s-a lăudat cu el! Locul unu mondial a primit un dar excentric din partea unuia dintre sponsorii săi.

Cristi Boureanu, cadou de 50 de mii de euro pentru Laura Dincă!

acum 27 zile

Cristi Boureanu, cadou incredibil pentru iubita lui! Laura Dincă primeşte un dar de 50 de mii de euro.

Tanti Ludmilla, apariţie de senzaţie la Agenţia Vip!

acum 29 zile

Cei trei agenţi vor fi martorii unei mari surprize marca Ludmilla Bălan. Ce ascunde celebra artistă în traista cu surprize, dar şi totul despre viaţa celebrei mame a lui Dan Bălan, în câteva momente!

Pe Cristi Borcea l-a costat liniștea 100.000 de Euro. Oare ce spune Valentina despre gestul viitorului soț

acum 31 zile

Alina Vidican a primit un cadou incredibil de la Borcea. Afaceristul i-a oferit 100.000 de euro pentru a își pune pe picioare afacerea.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV