Cautare: 246 rezultate dupa tagul "cadouri"

Copiii din platoul de la Neatza i-au transmis lui Moș Crăciun ce cadouri își dorec: ”Eu vreau ceasul lui Dani de la mână! Eu mașina!” Prezentatorul tv a luat-o la fugă!

acum 22 ore

Copiii din platoul de la Neatza i-au transmis lui Moș Crăciun ce cadouri își dorec: ”Eu vreau ceasul lui Dani de la mână! Eu mașina ta!” Prezentatorul tv a luat-o la fugă!

Amna, cadou pentru minunea din viața ei: ”Acesta este primul videoclip al lui David”

acum 1 zile

Goana după cadouri e în toi, însă Amna a pregătit ceva cu totul şi cu totul special pentru băieţelul ei. Vedem ce a ieşit. totul, din dragoste pentru minunea din viaţa vedetei.

Soția lui Adrian Ropotan, la el mai mare târg de Crăciun. Cu ce a plecat acasă vedeta

acum 1 zile

Soția lui Adrian Ropotan, la el mai mare târg de Crăciun. Vedeta a vizitat un târg de sărbători pentru a cumpăra numeroase cadouri pentru cei dragi.

Blondina este răsfățată ca o adolescentă. Ce îi pregătește iubitul Elenei Udrea

acum 1 zile

Moş Crăciunul Elenei Udrea se pregăteşte pentru ziua în care îi va lăsa vedetei cadourile sub brad. Ce cadou i-a cumpărat iubitul blondinei?

Sfaturi pentru cadourile comandate online

acum 2 zile

Nu toate cadourile ar putea ajunge la timp sub bradul de Crăciun. Este o adevărată nebunie în depozitele magazinelor, iar multe firme de curierat au chemat oameni de acasă pentru a face faţă volumului uriaş.

Povestea lui Moș Crăciun

acum 2 zile

Moș Crăciun este un personaj mitologic care împarte cadouri tuturor copiilor în noaptea de Crăciun (de 24 spre 25 decembrie).

Bazar pentru fapte bune, deschis la Romexpo

acum 3 zile

Asociația Internațională a Femeilor din România a deschis, duminică, tradiționalul bazar de Crăciun, un eveniment filantropic, ajuns la XXVII-a ediție.

Cadouri-unicat, secretul unui Crăciun de vis

acum 4 zile

În acest sezon se poartă cadourile atipice! Daruri confecţionate cu migală sau pe care trecerea timpului le face nepreţuite. Bijuteriile realizate manual, în forme unicat, rămân şi în acest an cele mai râvnite daruri.

De Crăciun se poartă cadourile scumpe sub un design vintage

acum 5 zile

Pentru foarte mulţi oameni, cel mai frumos cadou de Crăciun îl reprezintă ceva ce conţine tehnologie de ultimă generaţie! Anul acesta, însă, această tehnologie este mascată sub un design vintage. Astfel, să nu vă miraţi dacă veţi găsi în magazine tot felul de pick-up-uri şi...

Cum să economiseşti bani de sărbători

acum 5 zile

Deşi este perioada cadourilor şi surprizelor, nu trebuie să laşi sezonul de sărbători să îţi golească buzunarele. Ceea ce dăruieşti nu trebuie să fie neapărat şi scump! Iată câteva sfaturi de la experţii în finanţe

Ce îşi doreşte Flavia de Secret Santa?

acum 6 zile

Flavia ştie ce vrea de Secret Santa! "Vecina" de la Neatza şi-a făcut deja lista cu potenţialele cadouri!

Imagini de senzație din casa Minodorei: ”Moș Crăciun i-a adus lui Marco o pungă plină cu dulciuri”

acum 7 zile

Minodora l-a aşteptat pe Moş Nicolae cu casa pregătită! Artista a decorat fiecare colţişor al locuinţei. Dar toate aceste lucruri nu au fost in zadar. Moşul i-a adus cadouri extrem de scumpe, dar cele mai multe au fost pentru băieţelul ei

Moș Nicolae, darnic cu vedetele, dar și cu copiii lor

acum 7 zile

Moş Nicolae a fost foarte darnic cu vedetele noastre, dar şi cu cei mici. Nerăbdători, l-au aşteptat pe Moşul cu ghetuţele pregătite.

Cadouri-surpriză pentru copii excepționali

acum 7 zile

Sute de copii au primit cadouri în cadrul unui spectacol organizat de Fundația Dan Voiculescu prin membrii Clubului de Excelenţă, în parteneriat cu Centrul Cultural pentru Unesco ”Nicolae Bălcescu” şi trupa Pam Pam.

Legenda lui Moş Nicolae: cum s-a născut tradiţia cadourilor lăsate în ghetuţe

acum 7 zile

În fiecare an, Moş Nicolae vine pe furiş în casele oamenilor şi lasă cadouri în ghetuţele copiilor cuminţi, dar şi în cele ale adulţilor. Este mult mai discret ca Moş Crăciun, pentru că pe el nu-l vede nimeni niciodată. Ca să primească darurile, de obicei dulciuri, copiii...

Ce cadouri primeau părinții de Moş Nicolae

acum 7 zile

Ziua de 6 decembrie este ziua Sfântului Nicolae, unul dintre cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, iar cu o seară înainte, pe 5 decembrie, copiii îşi lustruiesc ghetuţele aşteptându-l pe Moş Nicolae care va trece pe la ei să le aducă celor cuminţi daruri şi o nuielusă,...

Moș Nicolae deja a ajuns acasă la Minodora. Vedeta vorbește despre pregătirile de sărbători

acum 8 zile

Moș Nicolae deja a ajuns acasă la Minodora. Celebra artistă prezintă ghetuțele celui mic și cadouri pe care le-a primit.

Daniela Gyorfi și Asu interpretează piesa ”Mai dă-mi o șansă”

acum 8 zile

Daniela Gyorfi și Asu interpretează piesa ”Mai dă-mi o șansă”. Artisa a venit în platoul Agenția VIP și a vorbit despre cadourile de Moș Nicolae.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV