Cautare: 200 rezultate dupa tagul "cadouri"

Copiii de vedetă, cadouri fabuloase la majorat!

acum 19 zile

Vedetele îşi răsfaţă copiii cum pot mai bine. Ce cadouri fabuloase au primit aceştia la majorat de la părinţii lor, aflaţi acum!

Cristian, presupusă victimă a lui Pomohaci: "Atrăgea băieții cu cadouri. De rușine nu am vorbit cu nimeni"

acum 22 zile

Cristian, presupusă victimă a lui Pomohaci, povestește cu o mare frică în glas tot ce a pățit la vârsta de 13 ani, când lucra la ferma fostului părinte. Tânărul nu a putut spune nimănui aceste întâmplări, dar acum a prins curaj.

O nouă provocare lansată de Pepe! Jean de la Craiova și Catrinel Sandu trebuie să scoată cadourile din cutii

acum 75 zile

Pepe lansează o nouă provocare. De această dată, cei care vor lua parte la ea sunt Jean de la Craiova și Catrinel Sandu.

6 cadouri pe care este bine să NU le faci. ADUC GHINION!

acum 77 zile

Alegerea unui cadou este, pentru multi, o adevarata problema.

Locatarii unor blocuri din Galați au primit cadouri cu penalități din partea Primăriei

acum 119 zile

Teme-te de Primărie, mai ales atunci când îţi face daruri! Acesta ar trebui să fie sloganul pe care ar trebui să-l adopte locatarii blocurilor din Galaţi. În urmă cu 4 ani, edilii le-au oferit fire de hibiscus pe care să le planteze în faţa imobilelor, astfel încât să aibă un gard...

Darius, cel mai mare fan al pompierilor, a primit o mulţime de cadouri de la angajaţii ISU Botoşani

acum 139 zile

Pentru cel mai mare fan al pompierilor, ziua de 1 Iunie a venit cu o mare supriză chiar din partea celor pe care-i admiră. La şase ani, Darius a primit o mulţime de cadouri de la angajaţii ISU Botoşani.

Vacanţe scumpe, cadouri şi bijuterii preţioase. Este mirajul unui nou fenomen care prinde rădăcini şi în ţara noastră: sugar dating

acum 141 zile

O platformă online le permite tinerelor deschise spre noi experienţe la o viaţă fără griji. În joc intră de obicei fete frumoase care pot ofer o companie plăcută unor domni cu bani, dispuşi să le răsplătească serviciile. Peste ocean, fenomenul are şi summit-uri.

Cadouri de mii de euro pentru ziua Oanei Roman! "Tata nu mi-a trimis nimic şi nu a venit la petrecere"

acum 181 zile

Oana Roman a dat o petrecere cu toţi prietenii ei. Nu a mai petrecut pentru că au fost probleme de sănătate sau financiare. Acum a decis să-şi sărbătorească ziua împreună cu mama ei, Mioara Roman, care a împlinit, ieri, 77 de ani.

A început goana după cadourile de Paști în târgurile de profil

acum 192 zile

Jucăriile şi dulciurile din supermarketuri au concurenţă serioasă când vine vorba de cadourile de Paşte pentru cei mici. Artiştii talentaţi din târgurile de profil vin cu o mulţime de sugestii pentru Iepuraş

Vedetele ştiu ce trebuie să faci atunci când te muţi în casă nouă

acum 227 zile

Ce trebuie să faci atunci când te muţi casă nouă? Mai multe vedete autohtone ne-au dat răspunsul la întrebarea asta în clipul următor!

Ce au primit vedetele de 1 Martie

acum 231 zile

Trandafiri, deserturi delicioase şi trifoi care atrag norocul! 1 martie a venit cu cele mai diverse mărţişoare pentru vedetele noastre. Haideţi să vedem cum au fost răsfăţate divele din showbiz!

Cadouri speciale pentru vedete de 1 Martie

acum 231 zile

Primăvara a venit cu cadouri care mai de care pentru vedetele nostre. Cum au fost răsfăţate divele din showbiz în această zi specială?

”Fără cadouri pentru profesori de 1 şi 8 Martie”, îndemnul unui director de liceu din judeţul Brăila

acum 238 zile

Oferiţi atenţie copiilor, nu "atenţii" profesorilor! Este îndemnul unui director de liceu din judeţul Brăila. Dascălul a reamintit profesoarelor din instituţia pe care o conduce că nu este indicat să primească mormane de flori de 1 şi 8 martie.

Cât îl costă Laura pe Boureanu

acum 245 zile

Cristian Boureanu şi-a copleşit cu cadouri iubita, pe Laura Dincă, de Ziua Îndrăgostiţilor. Partenera de viaţă a politicianului a fost extrem de încântată de atenţia pe care i-a oferit-o Cristi, sub forma unor flori şi altceva...delicios!

Lista cadourilor "interzise" de Valentine's day!

acum 247 zile

Atenţie, bărbaţi! Iată lista cadourilor ce nu trebuie niciodată oferite de Valentine's day!

Ce cadou îşi doresc zodiile de Ziua Îndrăgostiţilor!

acum 247 zile

Fiecare nativ isi doreste un anumit cadou, in functie de semnul sau zodiacal.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV