Cautare: 294 rezultate dupa tagul "cadouri"

Sfântul Valentin nu le-a uitat pe vedete

acum 8 zile

Valentinii şi Valentinele nu le-au uitat nici pe vedetele noastre. Celebrităţile au primit de la partenerii lor cadouri pe măsură de Ziua Îndrăgostiţilor. Haideţi să vedem cine a fost mai norocos sau mai norocoasă.

Ce cadouri a primit Monica Gabor de la partenerul ei de viață, Mr Pink

acum 8 zile

Monica Gabor, surpriză uriaşă din partea lui Mr Pink de ziua îndrăgostiţilor. Ce cadouri a primit vedeta, dar şi cum au sărbătorit cei doi Valentine's Day, ne-a arătat chiar ea.

Cele mai frumoase aranjamente florale de Valentine's Day

acum 9 zile

De Valentine's Day, surprinde-ți partenera cu cele mai frumoase cadouri. Pentru cele mai potrivite aranjamente florale ne ajută specialistul.

Cadouri de Valentine's Day. Trandafirii criogenați, la modă

acum 14 zile

Niciun cadou de Valentine's Day nu este complet fără un buchet de flori sau măcar un trandafir, așa că, oricare este planul ulterior, florile nu trebuie să lipsească.

Ovidiu Lipan Țăndărică își sărbătorește ziua de naștere: "Nu primesc cadouri, nu primesc nimic"

acum 23 zile

Ovidiu Lipan Țăndărică, celebrul toboșar, își sărbătorește ziua de naștere în platoul Acces Direct. Artistul împlinește 65 de ani.

Cadouri bizare primite de Familia Regala Britanică

acum 34 zile

Familia regala britanică este copleşită de cadouri primite din toata lumea. Chiar dacă multe sunt ciudate sau nepotrivite, darurile oferite capetelor încoronate de către şefii de stat trebuie acceptate.

Românii au posibilitatea să returneze cadourile de Crăciun care nu le plac

acum 47 zile

Gusturile nu se discută, dar se pot schimba! Cine a primit de la Moş Crăciun un cadou nepotrivit poate să-l înlocuiască în termen de 30 de zile. După sărbători, mulţi români se grăbesc să returneze darurile care nu le sunt pe plac.

Sărbătoare pe străzile Madridului! Cei trei Magi aduc copiilor dulciuri și cadouri

acum 48 zile

Paradă spectaculoasă la Madrid, înainte de Bobotează. Zeci de personaje şi o mulţime de caruri alegorice au defilat, aseară, pe străzile capitalei. Cei Trei Magi au fost sărbătoriţi, iar în tradiţia spaniolă, aceştia sunt chiar mai importanţi decât Moş Crăciun.

Ce cadouri a primit Laurette, dar și de ce surprize a avut parte: ”Am petrecut Crăciunul la țară, la bunici”

acum 55 zile

Laurette vorbește despre cum a petrecut Crăciunul, dar și despre ce cadouri a primit. Frumoasa brunetă povestește cu lux de amănunte.

25 de camioane pline de cadouri

acum 56 zile

A fost bucuria copiilor din Bistriţa care au primit vizita unor voluntari din Germania. Darurile vin de la alţi copii, pentru care Crăciunul înseamnă nu doar să primeşti, dar şi să dai mai departe.

Fuego, copleşit de cadouri de Crăciun de la admiratoare. Printre altele, cozonacul pe care scrie Fuego!

acum 59 zile

Fuego a fost, din nou, asaltat de admiratoarele sale! Aşa că, după concertul de aseară de la Teatrul Naţional Bucureşti, artistul a trecut prin obişnuita sesiune de autografe şi fotografii. Iar doamnele l-au surprins cu daruri inedite. Printre ele, Fuego a primit un cozonac cu numele său...

Știai că poți să te îmbolnăvești din cauza cadourilor? „Hainele trebuie spălate și călcate înainte de purtate”

acum 59 zile

De cele mai multe ori, atunci când primim cadouri nu le spălăm înainte de a le purta. Indiferent dacă este vorba de îmbrăcăminte, pijamale sau alte obiecte vestimentare, acestea trebuie spălate și călcate înainte de a fi purtate.

Philipp Plein, Crăciun de milionar

acum 60 zile

Crăciun plin de magie pentru Philipp Plein, dar mai ales pentru iubita sa, Morgan. Celebrul milionar a surprins-o cu un cadou de sute de mii de euro. Şi nu doar pe ea, ci şi pe tatăl lui, căruia i-a oferit acelaşi cadou.

Rona Hartner, la "Cutia automatizată a lui Moş Crăciun"! Ce cadouri a primit?

acum 60 zile

Moş Crăciun nu a fost prea darnic cu Rona Hartner anul acesta! Artista a primit numai o turtă dulce şi un... tel!

Horoscopul zilei 25/12/2017. Cadourile preferate în funcţie de fiecare zodie

acum 60 zile

Nativii din zodia Taur preferă surprizele tematice, iar acum tema este Crăciunul. L-ar încânta un pluover cu reni sau un fular cu fulgi de ea. Ideea este să fie piese ale unor branduri bune.

Într-o localitate din judeţul Alba, darurile sunt aduse de îngeri

acum 60 zile

În localitatea Rimetea, din judeţul Alba, nu Moş Crăciun aduce daruri. Ci Îngerii. Tot ei fac focuri la poalele muntelui şi coc turta dulce pentru bradul de Crăciun. Acolo există o tradiţie veche de secole, care a fost reînviată acum 5 ani, pe care localnicii o iubesc.

Milioane de copii l-au primit pe Moş Crăciun

acum 60 zile

Aventuroşi, plini de energie şi curiozitate, Săgetătorii vor aprecia toate cadourile primite. Iar spre seară, vor primi un apel din partea unei persoane cu care nu au mai vorbit de mult.

Moş Crăciun este aproape de România

acum 61 zile

Suntem în seara magică de Ajun. Din toate colţurile ţării, se aud glasurile care vestesc naşterea Domnului. De Crăciun, poveştile devin realitate. În timp ce nerăbdarea copiiilor creşte, Moş Crăciun este aproape de România şi vine să împlinească dorinţe.

Povestea lui Moș Crăciun. De unde a apărut legenda acestuia

acum 61 zile

Este iubit și așteptat de milioanele de copii din toată lumea. V-ați întrebat vreodată cine este cu adevărat Moș Crăciun? Noi nu numai că ne-am întrebat, dar am și pornit în căutarea lui. Cine este moșul care le aduce copiilor an de an cadourile mult visate?

Ce cadouri își doresc românii de Crăciun

acum 62 zile

Dorinţa din scrisoarea Moşului nu se potriveşte, de cele mai multe ori, cu ceea ce găsim sub brad. Telefoanele de ultimă generaţie, tabletele sau laptopurile sunt doar câteva dintre cadourile pe care ni le dorim, însă. Moşul are mereu alte idei. În pachetele frumos colorate, cei mai...

1
2
3
4
5
»