Cautare: 820 rezultate dupa tagul "caine"

Câine răsfățat la SPA

acum 1 zile

O înregistrare video cu un câine care se bucură de un masaj relaxant face furori printre internauţi. Patrupedul, aşezat pe spate, pare că e la fel de relaxat precum un om aflat la SPA.

Un ciobănesc german de la un adăpost a devenit câine polițst în SUA

acum 3 zile

A trăit într-un adăpost de animale din Kentucky, iar acum este un adevărat erou! Este, în rezumat, povestea unui ciobănesc german, care din câinele nimănui a devenit poliţist cu acte în regulă. Patrupedul a fost antrenat să depisteze droguri şi să prindă infractori. Iar prima sa...

Valentin Anghel, tatăl copilului sfâşiat de câini: "Eu am încetat să mai lupt!"

acum 4 zile

Cazul invidividului din Arad care şi-a pus pitbullul să sfâşâie un alt câine legat a stârnit diverse reacţii! Despre acest subiect a vorbit şi Valentin Anghel, tatăl copilului ucis de câinii maidanezi pe un teren dezafectat din Colentina!

Ionel Stepan, stăpânul pitbullului care a ucis un alt câine legat: "Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat!"

acum 5 zile

Scene de o cruzime înfiorătoare! Un arădean și-a pus pitbullul să sfâșie un alt câine legat, doar pentru amuzamentul prietenilor săi. Imaginile ce stârnesc revolta au fost făcute publice chiar de stăpânul câinelui de luptă!

Video: INCREDIBIL, dar adevărat! Ce CADOU a primit câinele lui Mark Zuckerberg

acum 5 zile

Simpaticul patruped a primit din partea lui Mark Zuckerberg un cadou inedit.

Un Pitbull periculos, a fost pus de stăpân să ucidă alte animale

acum 7 zile

Cruzime fără margini a unui bărbat dintr-o comună arădeană. Individul şi-a folosit câinele, un Pitbull periculos, ca să ucidă alte animale. O filmare cu scena înspăimântătoare a revoltat oamenii pe Facebook. Bărbatul şi prietenii lui încurajează Pitbull-ul să sfâşie câinele...

Moby, mascota pompierilor mureşeni

acum 11 zile

Chiar dacă nu sunt de rasă, câinii salvaţi din situaţii limită devin prieteni de nădejde ai celor care i-au ajutat să supravieţuiască! Moby, mascota pompierilor dintr-o comună mureşeană, este cea mai bună dovadă.

Animalele de companie din Capitală ar putea avea propriul sistem de urgenţă, dar şi un serviciu de poliţie veterinară

acum 11 zile

Proiectul aparţine Primăriei Generale şi vrea să prevină abandonul şi să promoveze vaccinarea necuvântătoarelor. Stăpânii vor avea la dispoziţie şi un hotel al Primăriei, unde îşi pot caza prietenii blănoşi contra cost.

O tânără a devenit idolul tuturor femeilor de pe mapamond

acum 11 zile

S-a născut în Italia, a locuit în Marea Britanie, iar acum face înconjurul lumii. O tânără a devenit idolul tuturor femeilor de pe mapamond deoarece a ales să trăiască liberă, să nu depindă de nimeni şi să fie fericită chiar sub cerul liber.

Un câine salvat de pompieri este sufletul unității acum

acum 11 zile

Chiar dacă nu sunt de rasă, câinii salvaţi din situaţii grele devin prieteni de nădejde ai celor care i-au ajutat să supravieţuiască! Iar Moby, mascota pompierilor dintr-o comună mureşeană, este cea mai bună dovadă. Căţeluşul avea doar 3 săptămâni atunci când a fost găsit...

O tânără a scăpat teafără dintr-un accident periculos

acum 12 zile

O femeie a scăpat, ca prin minune, fără nicio zgârietură, dintr-un impact violent. Aseară, era la volanul unei maşini pe o stradă din Tulcea când a lovit o alta, care era parcată, şi s-a răsturnat pe şosea. Ar fi vrut să evite un câine, spune şoferiţa

O șoferiță din Tulcea a vrut să evite un câine şi s-a răsturnat cu maşina

acum 13 zile

A vrut să evite un câine şi s-a răsturnat cu maşina. Asta susţine o şoferiţă din Tulcea care a scăpat fără o zgâriertură dintr-un accident care putea avea urmări grave.

Cei mai buni prieteni ai unui tigru din Rusia sunt un câine şi un dihor

acum 18 zile

O prietenie neaşteptată s-a legat între un tigru şi un câine la o grădină zoologică din Rusia. Cei doi se joacă non-stop împreună şi evident că sunt doar pui. Dar surpriza continuă pentru că acelaşi tigru mai are un prieten neobişnuit.

Smiley News: Cățelușul biped

acum 20 zile

Unii câini au un comportament ciudat și încearcă să-și imite stăpânul, însă acest câine le întrece pe toate.

Smiley news: Un cetățean arab este alergat de un câine în timp ce are pantalonii în vine

acum 21 zile

Un cetățean arab având ceva dureri de stomac, dar este deranjat de un câine în timp ce încerca să-și rezolve problemele.

Un pui de câine a fost salvat dintr-un canal, după o săptămână de eforturi

acum 21 zile

Minunile de Crăciun chiar există. Dar doar atunci când magia sărbătorilor primeşte o mână de ajutor din partea oamenilor de bine. O dovedesc nişte voluntari din Bacău, care au reuşit să salveze un pui de câine căzut într-un canal

Smiley news: Cât neinteres! Ce se întâmplă când îi dai la un caine brocoli

acum 25 zile

În loc de carne, câinele din imaginile de mai sus primește brocoli. Reacția patrupedului, de așteptat...

Video: RÂZI ÎN HOHOTE! Cum dresează Mihai Bendeac un câine

acum 25 zile

Imaginile funny te vor face sa razi in hohote!

Iată cel mai nou membru al echipei "Mireasă pentru fiul meu!" Telespectatorii sunt invitaţi să-i aleagă un nume!

acum 25 zile

Un căţeluş este cel mai nou membru al echipei "Mireasă pentru fiul meu!" Pufoşenia are nevoie de un nume, aşa că telespectatorii sunt invitaţi să-i aleagă un nume!

Cel mai mare câine din lume

acum 28 zile

Un câine din rasa Marele Danez, pe nume Freddie, a fost declarat cel mai mare patruped din lume. Desigur, a obţinut şi un certificat de la Cartea Recordurilor. Oricum, şi fără certificat, este evident faptul că Freddie este enorm.

1
2
3
4
5
»