Cautare: 663 rezultate dupa tagul "caine"

Daniel Buzdugan și-a vindecat teama cu ajutorul câinelui

acum 16 ore

Daniel Buzdugan şi-a îndeplinit cel mai mare vis după ani de aşteptare şi se declară încântat de "cadoul" care i-a schimbat viaţa. A avut o mare teamă, dar cu ajutorul câinelui s-a vindecat.

Petrică Maţu Stoian i-a construit vilă câinelui: „Lord a fost adus din Elveția”

acum 7 zile

Cu toţii ne iubim animalele de companie, iar unii cheltuiesc bani frumoşi pentru a-şi răsfăţa patrupezii. Aşa a făcut şi Petrică Maţu Stoian. După ce şi-a pierdut fostul animal de companie, artistul a dorit să-i ofere tot confortul noului câine. Cântăreţul i-a construit...

Smiley News! Câinele, cel mai bun prieten al omului, dar și a pisicilor

acum 12 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un câine căruia i se cere să aducă pisica în casă.

Anca Ţurcaşiu, gest incredibil. Pe cine a salvat de la moarte

acum 16 zile

Anca Ţurcaşiu a făcut gest impresionant! Vedeta a salvat nu unul, ci două suflete de la moarte! Mai mult, după ce le-a luat sub aripa ei, actriţa a continuat să le fie alături în cele mai dificile momente din viaţa lor!

Elena Marin vrea să-și pensioneze câinele angajat la Ministerul de Interne: ”E foarte cunoscut în Penitenciarul Rahova. Caută telefoane mobile”

acum 20 zile

Are un câine care este angajat al Ministerului de Interne şi acum vrea să îl scoată la pensie! Cine este stăpâna câinelui şi ce a păţit patrupedul care are atribuţiuni importante în poliţie, în clipul de mai sus.

Buzdugan şi Athos, frăţia lupilor!

acum 21 zile

Danie Buzdugan a venit împreună cu Athos, un câine lup foarte frumos, în platoul de la Prietenii de la 11! Vedeta şi-a botezat patrupedul după ce a vizitat de tre ori Muntele Athos!

Asistena lui Morar, păzită de un câine poliţist

acum 21 zile

Elena Marin are un prieten de nădejde. Glock este cel care are grijă de ea şi o protejează, iar Elenei nu îi este frică de nimeni alături de el.

Smiley News. Un bărbat din Georgia și-a găsit câinele pierdut după trei ani de zile! Vezi reacţia uluitoare a animalului!

acum 33 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum și-a găsit stăpânul un câine din Georgia.

Adoptă un prieten blănos de Ziua Internațională a animalelor

acum 39 zile

PET FEST, cel mai mare eveniment destinat animalelor, are loc în Parcul Alexandru Ioan Cuza din București.

Povești de groază, din blocul-torța! Câinele a salvat un copil de la moarte

acum 56 zile

Mult scrum! Geamuri sparte! Pereţi înghiţiţi de flăcări! Atât a mai rămas din blocul cu 54 de apartemante din Bucureşti. Un bloc construit fără autorizaţie! Zeci de copii, bătrâni bolnavi şi femei însărcinate au ajuns din căsuţa lor dragă, în STRADĂ! Într-o fracţiune de...

Smiley News! Un câine rătăcit la spălătorie

acum 61 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

În copilărie, Liviu Vârciu a fugit de acasă cu un câine pe care mama lui nu-l accepta

acum 70 zile

Liviu Vârciu este un mare iubitor de animale. Atât de mare, încât a fugit de acasă cu un câine pe care mama lui nu-l accepta. Acum, vedeta are 2 căţei adorabili, dar care i-au făcut multe trăznăi.

Smiley News! Primul cățel tenismen

acum 70 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Teo Angheluță, cea mai tare dresor de la "Next Star"

acum 79 zile

În finală de popularitate a sezonului 9 "Next Star", Teo Angheluță a realizat un numar de dresaj canin.

Celebrul actor Eugen Cristea a ajuns să țină o dietă care face minuni! Cine l-a pus la regim

acum 79 zile

Celebrul actor Eugen Cristea a ajuns să țină o dietă care face minuni, însă nu doar cu el, ci și cu soția acetuia, actrița Cristina Deleanu. Cine i-a pus la regim pe doi artişti.

Incredibil! Show în public cu un porc! Animalul se creadă căţeluş!

acum 82 zile

Incredibil! Show în public cu un porc! Animalul e atât de bine dresat încât a ajuns şi el să se creadă căţeluş! Ascultă cu atenţie cuvintele stăpânului, respectă oridinele şi este recompensat pe măsură!

Happy, cățelul care schimbă vieți!

acum 101 zile

Terapia asistată de animale este una complementară care înglobează tehnici din toate celelalte terapii! Happy, un patruped care ia parte la acest gen de terapie, a fost în platoul de la Prietenii de la 10!

Cine l-a ajutat pe Corel Dinu să scape de depresie

acum 101 zile

De fiecare dată când a avut un hop de trecut în viață, Cornel Dinu s-a retras și a stat alături de câinele lui.

Smiley News! Dacă părinții nu au vrut să îți mai facă un frățior, ai un câine cu care să te joci

acum 108 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Smiley News. Lătratul, operă de artă!

acum 122 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, cum s-au apucat trei tipi de cântat.

1
2
3
4
5
»