Cautare: 852 rezultate dupa tagul "caine"

O pisică a salvat un pui de câine care căzuse într-o groapă adâncă

acum 1 zile

Instinctul matern depăşeşte, uneori, bariera rasială, iar imaginile următoare stau mărturie. Pe marginea unei gropi adânci, o pisică încearcă să recupereze un pui de câine captiv. În primă fază, ezită.

Misiunea ”îngroapă osul”, în patul stăpânilor

acum 2 zile

Cinele din imaginile următoare pare că a găsit ascunzătoarea perfectă pentru osul lui de jucărie. Sau, cel puţin aşa crede el. În patul stăpânilor, simpaticul patruped se chinuie zeci de secunde să îngroape atât de preţiosul bun care, însă, nu se lasă ascuns.

Patrupedul Houdini. Un câine reuşeşte să se elibereze din cuşca în care era ţinut prizonier

acum 3 zile

Imaginile următoare par rupte dintr-un film de animaţie. Un câine din rasa husky siberian reuşeşte să se elibereze din cuşca în care era ţinut prizonier. Mai mult, îi scoate şi pe ceilalţi colegi de suferinţă. Patrupedul a deschis uşa folosindu-se de dinţi. Camerele de...

Smiley news: Câinele care merge pe trotinetă

acum 4 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un clip amuzant cu un câine care merge pe trotinetă alături de stăpânul său

EL este cel care îi spune Andreei Raicu ce iubit să își aleagă. Îi simte de la o postă pe neserioși

acum 9 zile

Andreea Raicu are mare incredere in animalutul ei, care simte de la o posta oamenii buni.

Andreea Raicu: ”Câinele poate fi un detector și pentru iubiți!”

acum 9 zile

Am aflat de părerea cui ţine cont Andreea Raicu atunci când îşi alege iubiţii. Vedeta a vorbit despre o relaţie specială din viaţa ei şi a spus cine îi aduce zâmbetul pe buze atunci când e supărată.

Un câine pasionat de tenis

acum 19 zile

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului şi pot chiar să împărtăşească aceeaşi pasiune pentru sport ca stăpânii lor. Un patruped şi-a luat prin surprindere stăpânul, atunci când i s-a alăturat la vizionarea finalei Openului Australian.

Un căţeluş a inventat dansul din coadă. Imaginile cu el au devenit virale pe internet

acum 22 zile

Ora mesei este un moment de bucurie pentru majoritatea animalelor dar acest pui este, practic, în extaz. Adorabilul animal dansează de fericire pe măsură ce se înfruptă din farfurie. Mai răbdător, fratele lui aşteaptă să îi vină rândul şi savurează dansul talentatei sale surori.

Zodiacul Chinezesc 2017 cei născuți în anii Câinelui vor avea parte de un an nu tocmai bun

acum 22 zile

Din 28 ianuarie, a inceput noul an chinezesc. Iata cum le va merge in 2017 nativilor zodiei CÂINIE.

Zodiacul Chinezesc 2017- Câine

acum 22 zile

În Anul Cocoșului, vor obține recompense deosebite toți cei care au calitățile acestei păsări: sunt loiali, serioși, muncesc din greu și respectă valorile familiale.

Smiley News: Un câine se ceartă cu stăpânul lui pe aceeași limbă!

acum 23 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un nou clip amuzant! Un câine se ceartă cu stăpânul lui pe aceeași limbă!

Câine salvat de un alt câine de la înec!

acum 24 zile

Nu e numai cel mai bun prieten al omului, dar e şi cel mai bun tovarăş pentru un alt patruped. Un căţel curajos îşi salvează amicul de la înec.Labradorul a fost luat de apele învolburate ale unei cascade, moment în care prietenul său priveşte îngrozit scena.

Pompierii din Buziaș au salvat un pui de câine căzut într-un puț

acum 25 zile

Misiune emoţionantă a pompierilor din Buziaş, după ce au fost chemaţi să salveze un căţel care a căzut într-o fântână. Un pompier a trebuit să se strecoare, legat în cabluri, în spaţiul îngust ca să ajungă la puiul de câine. A reuşit să prindă şi să salveze patrupedul,...

Operaţiune de salvare emoţionantă în Lugoj. Pomperii au adus la mal un câine blocat în mijlocul unui lac îngheţat

acum 26 zile

Un câine blocat într-o copcă, în mijlocul unui râu îngheţat din Lugoj, a fost salvat de pompieri, după o misiune emoţionantă. Salvatorii au săpat în gheaţă, metru cu metru, ca să poată ajunge la el. Alţi doi căţei au aşteptat nerăbdători ca prietenul lor să fie adus la mal.

Câine salvat din apa înghețată. Animalul se zbătea la aproximativ 20 de metri de mal

acum 26 zile

Intervenţie spectaculoasă a pompierilor lugojeni. Aceştia au salvat din apele inghetate ale râului Timiş un câine. Animalul se afla la aproximativ 20 de metri de mal şi pentru a ajunge la el, salvatorii au fost nevoiţi să spargă gheaţa cu un topor, ca să înainteze cu barca. După...

Câine răsfățat la SPA

acum 34 zile

O înregistrare video cu un câine care se bucură de un masaj relaxant face furori printre internauţi. Patrupedul, aşezat pe spate, pare că e la fel de relaxat precum un om aflat la SPA.

Un ciobănesc german de la un adăpost a devenit câine polițst în SUA

acum 37 zile

A trăit într-un adăpost de animale din Kentucky, iar acum este un adevărat erou! Este, în rezumat, povestea unui ciobănesc german, care din câinele nimănui a devenit poliţist cu acte în regulă. Patrupedul a fost antrenat să depisteze droguri şi să prindă infractori. Iar prima sa...

Valentin Anghel, tatăl copilului sfâşiat de câini: "Eu am încetat să mai lupt!"

acum 37 zile

Cazul invidividului din Arad care şi-a pus pitbullul să sfâşâie un alt câine legat a stârnit diverse reacţii! Despre acest subiect a vorbit şi Valentin Anghel, tatăl copilului ucis de câinii maidanezi pe un teren dezafectat din Colentina!

Ionel Stepan, stăpânul pitbullului care a ucis un alt câine legat: "Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat!"

acum 38 zile

Scene de o cruzime înfiorătoare! Un arădean și-a pus pitbullul să sfâșie un alt câine legat, doar pentru amuzamentul prietenilor săi. Imaginile ce stârnesc revolta au fost făcute publice chiar de stăpânul câinelui de luptă!

1
2
3
4
5
»

Gsp.RO


Neatza cu Razvan si Dani