Cautare: 1073 rezultate dupa tagul "caine"

„Bulldog-ul”, o rasă veche de peste 100 de ani. Este un câine foarte inteligent, curajos și vesel

acum 1 zile

„Bulldog-ul” este o rasă veche de peste 100 de ani. Este considerat ca fiind un câine foarte inteligent, curajos și vesel, dar și cel mai răsfățat de stăpâna lui.

Smiley News! Cum primește un câine veste că va avea un frățior

acum 3 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un clip de pe net cu reacția unui canine la veste că va avea un frățior.

E momentul să faceţi cunoştinţă cu Dino, un câine specializat în căutare de explozibili

acum 10 zile

Este partenerul plutonierului major Robertino Mocanu şi împreună ne vor arăta cum se face o astfel de descoperire.

Dani Oțil: "Vreau să știu dacă este ilegal să iau un câine de pe stradă și să dorm cu el în pat, am nevoie de afecțiune animală!"

acum 11 zile

Dani Oțil are o mare nedumerire! Prezentatorul vrea să ia un câine de pe stradă acasă, dar nu știe dacă este ilegal. Vedeta are mare nevoie de afecțiune animală.

Smiley News! Hoț pus pe fugă de un câine

acum 14 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza Hoț pus pe fugă de un câine în timp ce îi fura plasa unei femei.

Smiley News! Câinele care nu știe să înoate

acum 14 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza un câine căruia îi este frică să intre în apă.

Stăpânul câinelui de luptă care, în urmă cu câteva zile, a fost la un pas să omoare un maidanez a fost amendat și are dosar penal

acum 17 zile

Stăpânul câinelui de luptă care zilele trecute a atacat un maidanez a fost prins!Proprietara animalului sfâşiat l-a identificat pe individ şi a anunţat autorităţile. În urma audierilor, bărbatul a primit 500 de lei amendă şi i s-a deschis dosar penal. Imaginile şocante surprinse...

Smiley News! Un bulldog simpatic cântă melodia "You raise me up"

acum 19 zile

Un bulldog simpatic vrea să își impresioneze stăpânii și îi acompaniază vocal în momentul în care aceștia interpretează una dintre melodiile lor preferate.

Un culcuș mic, pentru un câine mare

acum 21 zile

Ce face un câine mare, atunci când un câine mic îi ocupă culcuşul? Încearcă să-şi găsească o poziţie confortabilă în coşul mai mic. Acestui labrador auriu nu-i reuşeşte, din păcate. Pentru că, oricât s-ar suci şi învârti, nu reuşeşte să încapă într-un spaţiu atât...

Scene de o cruzime înfiorătoare au fost filmate într-un cartier din Iaşi

acum 21 zile

Un trecător a surprins momentul în care stăpânul unui câine de luptă asistă nepăsător la atacul dezlănţuit al animalului său asupra unui biet maidanez. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. Imaginile au fost postate pe Internet şi au stârnit, imediat,...

Bublişor, căţelul Lidiei Buble, face senzaţie pe internet!

acum 26 zile

Bublişor, căţelul Lidiei Buble, face senzaţie la orice apariţie. Este mereu în centrul atenţiei, iar Lidia îl răsfaţă tot timpul.

Cornel Dinu şi-a scos cel mai bun prieten la plimbare

acum 34 zile

Cornel Dinu şi-a scos cel mai bun prieten la plimbare. Vorbim despre patrupedul său, Merylin, alături de care a fost surprins tot mai des pe străzile Capitalei. Se pare că Merylin îl ajută enorm pe fostul mare dinamovist să treacă peste depresia cauzată de decesul soţiei sale.

Aleşii joacă ping-pong cu legea animalelor

acum 44 zile

Suntem, zilnic, martorii actelor de cruzime împotriva animalelor. Şi totuşi, legea care prevede pedepse mai mari pentru agresori zace în Parlament de mai bine de doi ani. Acum, autorităţile au decis să o modifice. Vor pedepse şi amenzi mai mici pentru cei care ucid sau mutilează pe...

Copil de doi ani rătăcit, găsit teafăr cu ajutorul unui câine-poliţist şi a câinelui din ogradă

acum 45 zile

Un câine-poliţist şi câinele din ogradă au făcut pentru un copil de doi ani ceea ce nu au fost în stare părinţii. Lăsată de mamă singură, la marginea pădurii, Ana Maria s-a pierdut şi a ajuns lângă o mlaştină. Câinele familiei s-a lipit de ea şi a ajutat-o să nu alunece în...

Ursul din comuna Gura Foii a atacat din nou! A intrat într-o gospodărie şi a plecat cu câinele oamenilor

acum 48 zile

Ursul din comuna dâmboviţeană Gura Foii a atacat din nou! A intrat într-o gospodărie şi a plecat de-acolo cu prada: câinele oamenilor. În timp ce atacurile se înmulţesc de la o zi la alta şi sunt tot mai violente, autorităţi locale şi vânători ridică din umeri.

Câinele preşedintelui Emmanuel Macron, comportament indecent

acum 49 zile

Câinele preşedintelui Emmanuel Macron a dovedit că nu se lasă intimidat de prezenţa demnitarilor la Palatul Elysée şi nici de camerele de filmat. În timp ce o echipă înregstra discuţia lui Macron cu trei miniştri, Nemo şi-a făcut, liniştit, nevoile pe şemineul din salon.

Pompierul care a devenit celebru după ce a resuscitat un câine a ajuns la spital

acum 49 zile

Pompierul argeşean, care a devenit celebru după ce a resuscitat un câine salvat dintr-un incendiu, a ajuns la spital! Un TIR a lovit autospeciala în care se afla împreună cu alţi patru colegi. Toţi se întorceau dintr-o misiune. Colega mea, Mariana Zaharia, are mai multe informaţii.

Dea, căinele terapeut al Jandarmeriei

acum 49 zile

Intrăm acum într-o lume specială! Unde medicul pentru copiii cu nevoi deosebite este Dea, câinele-terapeut al Jandarmeriei. A învăţat să lucreze cu cei mici, chiar dacă ei au deficienţe grave, nu pot vorbi sau nu aud. Patrupedul le cunoaşte toate sensibilităţile şi transformă...

Un preot a împuşcat doi câini, după slujbă, într-o localitate din Iaşi

acum 53 zile

Animalele au murit sub privirile încremenite ale enoriaşilor, care tocmai ce ascultaseră predicile despre credinţă şi bunătate. Acum, slujitorul bisericii este cercetat de colegi, dar s-a ales şi cu un dosar penal pentru fapta lui, care îl poate trimite după gratii.

Smiley News! Incident nefericit între un câine și un bărbat din Rio de Janeiro

acum 56 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News cum a fost confundat un bărbat din Rio de Janeiro cu un copac, de către un câine.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV