Cautare: 13 rezultate dupa tagul "cale"

Este haos pe calea ferată între Bucureşti şi Ploieşti

acum 76 zile

O avarie electrică a paralizat de dimineaţă circulaţia pe această rută. Şi nici acum nu şi-a revenit în totalitate.Trenurile au avut întârzieri şi de trei ore, iar în gări, oamenii au cerut, în zadar explicaţii.

O nouă tragedie pe calea ferată, de această dată la marginea Bucureştiului

acum 92 zile

Un bărbat de 69 de ani a fost spulberat de un marfar în timp ce încerca să traverseze peste şine. Oamenii care locuiesc în zonă spun că în acelaşi loc au mai fost tragedii

Accident spectaculos pe un drum naţional din judeţul Suceava!

acum 167 zile

În doar câteva secunde, şoferul unui TIR s-a răsturnat peste nişte şine de cale ferată. Însă, deşi a făcut un zgomot îngrozitor, accidentul nu i-a fost fatal şoferului. Acesta s-a ales cu răni minore, spre marea bucurie a localnicilor, care erau convinşi că încă un om şi-a...

Românii plătesc cu viaţa lipsa unei infrastructuri feroviare pentru că statul n-are bani de bariere

acum 168 zile

În România, siguranţa pe calea ferată este la nivelul secolului trecut. Avem 3.400 de treceri la nivel semnalizate doar cu crucea Sfântului Andrei. Multe dintre el marcate însă de alte cruci. Ale celor care au murit acolo. Ultimele victime, cei cinci copii spulberaţi de tren în...

Mesajul TULBURĂTOR al lui Keanu Reeves pentru lume: ”Eu îmi aleg propria cale!”

acum 575 zile

Keanu Reeves este recunscut pentru abilitățile de a interpreta diferite roluri. A început cu două dintre cele mai bune blockbuster-uri ale anilor 90’: Speed și Matrix.

Adriana şi Valentin pun ţara la cale!

acum 660 zile

Vor răsuna clopotele de nuntă pentru Adriana şi Valentin?

Încrederea în sine, un pas important spre fericire

acum 1282 zile

Învaţă care este calea spre fericire, prin îmbunătăţirea încrederii în sine! Afli cum îţi influenţează credinţele, emoţiile şi acţiunile viaţa.

Polițist prins la furat de cale ferată, într-o comună din Constanța

acum 1686 zile

Un polițist a fost prins în timp ce lua fier vechi de pe o cale ferată. Bărbatul este adjunctul șefului de post de la Poliția unei comune constănțene.

Un tanar a murit electrocutat langa o cale ferata din Capitala

acum 2039 zile

Un tanar de 20 de ani a fost strapuns de 27 de mii de volti, ieri, pe podul de cale ferata care traverseaza parcul Herastrau. Socul i-a fost fatal baiatului care a cazut apoi pe pasajul pietonal de sub pod. Se pare ca incerca sa-i demonstreze unui prieten ca poate sa urce pe pasarela, dar nu a...

Oreste Teodorescu, despre credinta si sarbatoarea Pastelui

acum 2406 zile

Oreste Teodorescu a venit la Neatza si a vorbit despre sarbatoarea Pastelui, credinta si calea lui Dumnezeu.

S-a rasturnat cu masina pe calea ferata

acum 2599 zile

Doi soti din Zalau au avut parte ieri de-o intimplare pe care n-o vor uita usor. Mergeau cu viteza pe soseua umeda, au derapat, s-au rasturnat de mai multe ori iar masina s-a oprit pe calea ferata. Ce s-a intimplat apoi ne spune Georgiana Botez. Georgiana, sper ca n-a venit trenul.

Urmarire spectaculoasa

acum 2763 zile

Urmarire cu focuri de arma si trafic feroviar blocat in Ramnicu Sarat. Totul pentru prinderea unui sofer care nu a vrut sa opreasca la un filtru al politiei din Braila. Zeci de kilometri s-au tinut dupa el politistii. In cele din urma, masina s-a oprit pe o linie de cale ferata.

Observator.TV