Cautare: 307 rezultate dupa tagul "cantaret"

Alex Velea a câștigat procesul împotriva lui Lucian Mitrea, soțul Andreea Bănică. Câți bani trebuie să îi dea cântărețului

acum 22 ore

Alex Velea a câştigat războiul cu naşul Lucian Mitrea, iar la mijloc e vorba de bani mulţi. Lucian ește obligat de instanță să îi plătească onorariul artistului

Exercițiile cu care Alex Velea face muschi. Cântărețul nu se dezice, trage din greu la sală pentru un trup de invidiat

acum 4 zile

Alex Velea este foarte serios când vine vorba de sală. Vedeta a început să lucreze serios pentru își păstra trupul de invidiat.

Connect-R, lecții de viață și succes: ”Spuneam la școală că sunt român”

acum 5 zile

A pornit de jos, dar a ştiut că trebuie să lupte pentru visul său. A ştiut că talentul pe care îl are îl poate duce pe culmile succesului, dar că asta nu se va întâmpla peste noapte.

Blake Shelton, cântăreţ de muzică country, cel mai sexy bărbat în viață

acum 6 zile

Premieră în Statele Unite! Un cântăreţ de country a fost declarat cel mai sexy bărbat al anului. Nu este un artist oarecare. Este vorba despre Blake Shelton, iubitul celebrei Gwen Stefani. De altfel, ea este cea care l-a convins să accepte titlul acordat de revista People.

Interviu, în premieră, cu Smiley: ”Am compus piese despre femei, unele din viața mea, unele din viața altora”

acum 6 zile

Smiley a acordat un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit despre piesele sale. Artistul recunoște ca numeroase piese sunt despre femeile din viața lui, dar unele sunt despre femeile din viața altora.

Damian Drăghici, un artist care poate spune că le-a încercat pe toate. Cântărețul deține cheia succesului personal și profesional

acum 10 zile

Damian Drăghici, unul dintre artiştii momentului! A colaborat cu cele mai mari nume de la noi şi succesul lui nu a avut niciodată graniţe. Deţine cheia succesului pe plan personal şi profesional, este un bărbat împlinit şi un artist care poate spune că le-a încercat pe toate!

Un cântăreţ român a cunoscut faima după ce a devenit un adevărat marichi în Mexic!

acum 13 zile

Radhu are 31 de ani şi este pasionat de muzica tradiţională mexicană. Tânărul şi-a descoperit talentul la vârsta de 12 ani iar la vârsta de 18 ani un columbian l-a îndemnat să abordeze genul muzical Cumbia. Mai târziu însă, cântăreţul român a descoperit muzica tradiţională din...

Marian Mexicanu, primele imagini după operație. Vedeta va obține rezultatul dorit în 6 luni

acum 13 zile

Marian Mexicanu apare pentru prima dată după operație. Vedeta și-a facut un transplant de păr și se ruperează. Acesta a intrat în direct cu Agenția VIP pentru a face câteva declarații.

Radu Ille, cantărețul cu o familie perfecta. Copiii sunt totul pentru artist

acum 16 zile

Radu Ille este cantărețul cu o familie perfecta. Artistul este plin de energie și susține că familia reprezintă totul pentru el. Artistul pregătește numeroase concerte în țară dar și în străinătate.

Radu Ille, mereu vesel și energic. El este cântărețul cu o familie perfectă

acum 16 zile

Radu Ille, mereu vesel și energic .El este cântărețul cu o familie perfectă. Artistul a sustinut un interviu în care a vorbit despre familie și carieră

Aurelian Temișan îi pune lumea la picioare micuței. Artistul și-a sărbătorit fetița

acum 16 zile

Week-end-ul a venit cu multă veselie şi zâmbete pentru familia lui Aurelian Temişan! Artistul şi soţia lui au sărbătorit-o, cu mare fast, pe fetiţa lor.

Daniel Max Dragomir, probleme de sănătate. Cântărețul s-a apucat de box

acum 17 zile

Daniel Max Dragomir s-a apucat de box și are probleme de sănătate. Cântărețul a ajuns la spital cu o fisură la un cartilaj.

Daniel Max Dragomir, show total, în platoul Star Matinal

acum 17 zile

Daniel Max Dragomir face spectacol în platoul Star Matinal. Artisul a acordat și un interviu în care a declarat că s-a apucat de box și are mici probleme de sănătate.

Andrei de la ”Alb Negru” are un nou loc de muncă. Cu ce se ocupă simpaticul cântăreț

acum 18 zile

Andrei de la ”Alb Negru” are un nou loc de muncă. Simpaticul artist vorbește despre noul proiect în care s-a implicat. Acesta susține că a avut o perioadă foarte agitată.

Nadir, poveste de viață pe cât de frumoasă, atât de tristă: "M-am maturizat mai repede și mi-a fost mai bine în viață"

acum 27 zile

Nadir s-a n ăscut la Tripoli, în Libia, la 4 august 1988. Mama cântărețului a murit în urma unei boli incurabile. Pe atunci, Nadir avea doar 12 ani. Deși a trecut atât de mult timp de atunci, se pare că solistul nu a reușit să se împace cu această pierdere

The Motans, dincolo de scenă. Lucruri neștiute despre solistul celebrei formatii: ”Sunt momente în care îți dai seama că ai doar o viață”

acum 30 zile

Solistul trupei The Motans şi-a deschis sufletul şi a lăsat să fie văzut cum este el dincolo de scenă. Cântăreţul a dezvăluit şi cine este persoana din spatele lui, care l-a sprijinit în tot acest timp.

Ștefan Banică despre vârstă și bătrânețe: ”Mă simt super ok cu mine însumi”

acum 31 zile

Ștefan Banică vorbește despre viața la 50 de ani. Cântărețul susține că iși revine mult mai greu, dar depune la fel de mult efort ca la 20 de ani.

Mircea Eremia, momentul adevărului: "Ţin cont de părerea mamei când îmi aleg o iubită"

acum 35 zile

Cântăreţul Mircea Eremia răspunde numeroaselor întrebări picante primite în cadrul Star Matinal. Acesta lansează la rândul său câteva provocări inedite.

Mircea Eremia interpretează piesa "Cardio", in platoul Star Matinal

acum 35 zile

Mircea Eremia vine în platoul Star Matinal pentru a interpreta piesa "Cardio", una din cele mai cunoscute piese ale sale.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV