Cautare: 449 rezultate dupa tagul "cantaret"

Momente emoționante pentru fiica lui Florin Salam. Betty și iubitul se căsătoresc

acum 6 ore

Momente emoționante pentru manelistul Florin Salam. Betty și iubitul acesteia se căsătoresc. Tânăra este însărcinată și așteaptă un copil

Artistul fenomen, despre iubiri secrete și femeia care l-ar înnebuni: ”N-am o relație acum”

acum 6 ore

Avem un altfel de interviu cu noua revelaţie a muzicii, Seredinschi. Ce spune artistul despre iubire, dar, domnilor.şi despre metodele lui de a cuceri, aflăm chiar acum. Iar asta nu e tot!

Tom Boxer și Morena, despre pauze și muzică: ”Pur și simplu ne-am plimbat prin lume”

acum 10 ore

Tom Boxer și Morena vin în platoul Neatza și vorbesc despre cea mai nouă piesa. Cei doi au luat o pauză din aparițiile la TV și au mers în jurul lumii.

Petre Geambașu, unul dintre cei mai ambițioși artisti: ”Am încă emoțiile pe care le are orice artist când urcă pe scenă”

acum 1 zile

Artistul Petre Geambașu este unul dintre cei mai ambișioși și sclipitori artiști ai generației sale. Artistul face 55 de ani de carieră.

Alexandra Crăescu, despre muzică, concursuri și viitoarele proiecte

acum 1 zile

Alexandra Crăescu vine în platoul Neatza și vorbește despre concursul de muzică la care a participat, dar și despre ce a pregătit pe viitor.

Marius Călin, sondor de profesie, cântăreț de plăcere: ”Un concert pe sondă, asta aș vrea să văd”

acum 3 zile

Marius Călin este din Ploiești și este de meserie sondor. Tânărul a cântat în stana bisericii din comuna sa natală de la 6 la 18 ani.

Fuego, drumul de la sărăcie la milioane de fani: "Am fost un copil sărac"

acum 3 zile

Chiar dacă nimeni nu se aşteapta la aşa ceva, iată că, la un moment dat, marele artist a fost extrem de sărac, iar moartea tatălui său l-a făcut să sufere şi mai mult.

Beyonce și Jay Z, imagini din intimitate

acum 8 zile

Beyonce și Jay Z își surprind fanii cu imagini din intimitatea celor doi. Artista a postat o serie de fotografii care îi surprind pe cei doi în ipostaze total diferite față de cele cu care s-au obișnuit fanii.

Unchiul Randi, pentru prima oară cu nepoțeii la TV: ”Imi doream demult copii”

acum 10 zile

Randi a acordat un interviu echipei ”Răi da buni” în care a vorbit despre nepoții lui. Artistul susține că mereu și-a dorit copii în viața lui.

Costi Ioniță a descoperit secretul unei vieți fericite. Artistul care nu aleargă după bani și faimă

acum 15 zile

Costi Ionița a descoperit secretul unei vieți fericite. Artistul declară faptul că nu urmărește faima sau bogățiile materiale cât să fie fericit cu sine.

Connect-R - ”Vinovat”

acum 16 zile

Connect-R a interpretat piesa ”Vinovat” în cadrul emisiunii Răi da buni.

Pentru ce se simte Connect-R vinovat. Se apropie ziua lui și își face lista cu păcate: ”Nu mă sperie nimic la 36 de ani”

acum 16 zile

Connect-R vorbește despre lucrurile pentru care se simte vinovat, în cadrul Răi da buni. Artistul face o listă cu ”păcatele sale”.

La mulți ani, Aurelian Temișan. Zi de naștere cu ceapă, salată și mult muștar

acum 17 zile

Mihai Morar intră în legătură telefonică cu artistul Aurelian Temișan pentru a îi ura la mulți ani. Artistul a împlinit 46 de ani și a sărbătorit alături de prieteni.

What's up, despre începutul drumului în muzică: ”M-am îndrăgostit de poezie pentru că trebuia să învăț pentru grădiniță”

acum 19 zile

Cântărețul What's up vorbește despre începuturile sale în muzică, dar și despre pasiunea pentru versuri. Artistul s-a îndrăgostit de poezie la vârsta de 5 ani.

Mike Diamondz - ”La onda”

acum 21 zile

Mike Diamondz cântă piesa ”La onda” în cadrul emisiunii Prietenii de la 11

Dan Ciotoi, prima apariție după operație. Cum se simte artistul după intervenție

acum 22 zile

Dan Ciotoi apare pentru prima dată la TV după ce a fost externat din spital. Artistul vorbește despre recuperare și despre copilărie.

Hevito, despre Florin Salam. Ce piesă pregătește pentru manelist și Betty

acum 23 zile

Hevito vorbește despre piesa pe care o pregătește pentru Florin Salam și Betty. Artistul discută și despre viitoarele concerte și planuri.

Gheorghe Turda și noua iubită. interviu cum rar ți-e dat să vezi: ”Ne completăm foarte bine, încă descoperim lucruri la noi”

acum 28 zile

Gherghe Turda acordă un interviu special echipei Agenția VIP. Cântărețul de muzică populară și iubita vorbesc despre relația lor.

Desfăşurare impresionantă de forţe la Pătârlagele, în judeţul Buzău, după ce un cunoscut cântăreţ de muzică lăutărească a dispărut fără urmă

acum 29 zile

Nicu Barbu este de negăsit încă de sâmbătă. După ore bune de căutări prin pădure, autorităţile i-au descoperit autoturismul abadonat în zona Lacului Siriu, dar nici urmă de artist. Se pare că în maşină, poliţiştii ar fi găsit un bilet de adio. Astăzi, scafandrii vor face...

Celebrul cântăreţ Sean Paul vine în România pentru un concert inedit!

acum 31 zile

Înainte însă, artistul a trimis o listă întreagă cu preferinţele culinare pe care le are.dar şi cu alte cerinţe. bizare. Atunci când vine vorba de proprilile plăceri şi de confortul lui, nimic nu pare mai important. Am stat de vorbă chiar cu organizatorii evenimentului şi am aflat...

1
2
3
4
5
»