Cautare: 385 rezultate dupa tagul "cantaret"

Sorin Bontea, cel mai bun cântăreț de la "Chefi la cuțite": "Hai, vino, iar în gara noastră mică..."

acum 48 zile

Calitățile vocale ale lui Sorin Bontea îi impresionează chiar și pe colegii săi, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Mihai Constantinescu, de urgenţă la spital

acum 49 zile

Mihai Constantinescu a ajuns, de urgenţă, la spital! Artistul se afla la un restaurant pentru a se relaxa, când, la un moment dat, i s-a făcut rău şi a avut nevoie de intervenţia medicilor! Cântăreţul nu a mai putut să respire, i-a crescut tensiunea și a fost transportat imediat la...

Silviu Mircescu, cel mai bun cântăreț de la "Ultimul Trib": "Alex, vei dormi pe insulă"

acum 66 zile

În timp ce se află sub patul de cuie, Mircescu din echipa galbenă, începe să cânte. Astfel concurentul îi trimite un mesaj lui Alex Filip, din echipa roșie, spunându-i că va ajunge pe insulă.

Cezar Oautu, cântărețul cu voce inconfundabilă, închide gurile răutăcioșilor! Artistul cântă live în platoul Răi da' buni

acum 83 zile

Acuzatii grave la adresa lui Cezar Ouatu. Motivul incredibil pentru care artistul nu a recunoscut că este român la audiţiile x factor din Marea Britanie. Cântăreţul cu voce inconfundabilă închide gurile răutăcioşilor după ce a ridicat în picioare juriul iternaţional.

Un celebru cântăreț de muzică populară se căsătorește, iar iubita lui deja este gravidă

acum 86 zile

Se pune de o noua nuntă în showbiz. Un celebru cântăreț de muzică populară se căsătorește, iar iubita lui deja este gravidă! Interviu în exclusivitate.

Dani Mocanu şi-a băgat fanii în panică! Controversatul cântăreţ de manele spune ce l-a dărâmat!!

acum 88 zile

Dani Mocanu şi-a băgat fanii în panică, atunci când a apărut imobilizat pe un pat, înconjurat de medicii de pe ambulanţă. Controversatul cântăreţ de manele, care a făcut să sară internetul în aer, cu zecile de milioane de vizualizări, a trecut prin momente dificile, acum două...

Jeorge este un cântăreț de succes și, de puțin tip și vlogger: ”Fetele din liceu mi-au spus prima dată Jorge”

acum 130 zile

Jeorge este un artist cu numeroase proiecte atât în domeniul muzical, cât și în teatru și televiziune. În 2017 propria colecție de pijamale și halate, pentru femei și bărbați.

George din Argeș, cântărețul, dansatorul, sportivul și iubitorul de viață, își caută sufletul pereche

acum 147 zile

Un bărbat cu experiență, George știe cum să vorbească despre "defectele" sale. Iar femeia pe care o caută, nu este o femeie, este o zeiță.

Băieții buni din muzica românească, luați de femei frumoase și cu bebeluși acasă

acum 173 zile

Nadir este din nou tătic, artistul așteaptă un băiețel. Cântărețul vorbește despre noua lui trupă, dar și despre concertele pe care le-a susținut și le va susține

Adi Cristescu, dezvăluiri în premieră despre viața lui: ”Viața mea este un balamuc organizat”

acum 177 zile

Avem un interviu exclusiv cu Adi Cristescu. El nu a vorbit niciodată despre viaţa lui personală, aşa cum a făcut-o pentru noi!

Momente emoționante pentru fiica lui Florin Salam. Betty și iubitul se căsătoresc

acum 179 zile

Momente emoționante pentru manelistul Florin Salam. Betty și iubitul acesteia se căsătoresc. Tânăra este însărcinată și așteaptă un copil

Artistul fenomen, despre iubiri secrete și femeia care l-ar înnebuni: ”N-am o relație acum”

acum 179 zile

Avem un altfel de interviu cu noua revelaţie a muzicii, Seredinschi. Ce spune artistul despre iubire, dar, domnilor.şi despre metodele lui de a cuceri, aflăm chiar acum. Iar asta nu e tot!

Tom Boxer și Morena, despre pauze și muzică: ”Pur și simplu ne-am plimbat prin lume”

acum 179 zile

Tom Boxer și Morena vin în platoul Neatza și vorbesc despre cea mai nouă piesa. Cei doi au luat o pauză din aparițiile la TV și au mers în jurul lumii.

Petre Geambașu, unul dintre cei mai ambițioși artisti: ”Am încă emoțiile pe care le are orice artist când urcă pe scenă”

acum 180 zile

Artistul Petre Geambașu este unul dintre cei mai ambișioși și sclipitori artiști ai generației sale. Artistul face 55 de ani de carieră.

Alexandra Crăescu, despre muzică, concursuri și viitoarele proiecte

acum 180 zile

Alexandra Crăescu vine în platoul Neatza și vorbește despre concursul de muzică la care a participat, dar și despre ce a pregătit pe viitor.

Marius Călin, sondor de profesie, cântăreț de plăcere: ”Un concert pe sondă, asta aș vrea să văd”

acum 182 zile

Marius Călin este din Ploiești și este de meserie sondor. Tânărul a cântat în stana bisericii din comuna sa natală de la 6 la 18 ani.

Fuego, drumul de la sărăcie la milioane de fani: "Am fost un copil sărac"

acum 182 zile

Chiar dacă nimeni nu se aşteapta la aşa ceva, iată că, la un moment dat, marele artist a fost extrem de sărac, iar moartea tatălui său l-a făcut să sufere şi mai mult.

Beyonce și Jay Z, imagini din intimitate

acum 187 zile

Beyonce și Jay Z își surprind fanii cu imagini din intimitatea celor doi. Artista a postat o serie de fotografii care îi surprind pe cei doi în ipostaze total diferite față de cele cu care s-au obișnuit fanii.

Unchiul Randi, pentru prima oară cu nepoțeii la TV: ”Imi doream demult copii”

acum 189 zile

Randi a acordat un interviu echipei ”Răi da buni” în care a vorbit despre nepoții lui. Artistul susține că mereu și-a dorit copii în viața lui.

Costi Ioniță a descoperit secretul unei vieți fericite. Artistul care nu aleargă după bani și faimă

acum 194 zile

Costi Ionița a descoperit secretul unei vieți fericite. Artistul declară faptul că nu urmărește faima sau bogățiile materiale cât să fie fericit cu sine.

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv