Cautare: 378 rezultate dupa tagul "cantaret"

Jeorge este un cântăreț de succes și, de puțin tip și vlogger: ”Fetele din liceu mi-au spus prima dată Jorge”

acum 39 zile

Jeorge este un artist cu numeroase proiecte atât în domeniul muzical, cât și în teatru și televiziune. În 2017 propria colecție de pijamale și halate, pentru femei și bărbați.

George din Argeș, cântărețul, dansatorul, sportivul și iubitorul de viață, își caută sufletul pereche

acum 56 zile

Un bărbat cu experiență, George știe cum să vorbească despre "defectele" sale. Iar femeia pe care o caută, nu este o femeie, este o zeiță.

Băieții buni din muzica românească, luați de femei frumoase și cu bebeluși acasă

acum 82 zile

Nadir este din nou tătic, artistul așteaptă un băiețel. Cântărețul vorbește despre noua lui trupă, dar și despre concertele pe care le-a susținut și le va susține

Adi Cristescu, dezvăluiri în premieră despre viața lui: ”Viața mea este un balamuc organizat”

acum 86 zile

Avem un interviu exclusiv cu Adi Cristescu. El nu a vorbit niciodată despre viaţa lui personală, aşa cum a făcut-o pentru noi!

Momente emoționante pentru fiica lui Florin Salam. Betty și iubitul se căsătoresc

acum 88 zile

Momente emoționante pentru manelistul Florin Salam. Betty și iubitul acesteia se căsătoresc. Tânăra este însărcinată și așteaptă un copil

Artistul fenomen, despre iubiri secrete și femeia care l-ar înnebuni: ”N-am o relație acum”

acum 88 zile

Avem un altfel de interviu cu noua revelaţie a muzicii, Seredinschi. Ce spune artistul despre iubire, dar, domnilor.şi despre metodele lui de a cuceri, aflăm chiar acum. Iar asta nu e tot!

Tom Boxer și Morena, despre pauze și muzică: ”Pur și simplu ne-am plimbat prin lume”

acum 88 zile

Tom Boxer și Morena vin în platoul Neatza și vorbesc despre cea mai nouă piesa. Cei doi au luat o pauză din aparițiile la TV și au mers în jurul lumii.

Petre Geambașu, unul dintre cei mai ambițioși artisti: ”Am încă emoțiile pe care le are orice artist când urcă pe scenă”

acum 89 zile

Artistul Petre Geambașu este unul dintre cei mai ambișioși și sclipitori artiști ai generației sale. Artistul face 55 de ani de carieră.

Alexandra Crăescu, despre muzică, concursuri și viitoarele proiecte

acum 89 zile

Alexandra Crăescu vine în platoul Neatza și vorbește despre concursul de muzică la care a participat, dar și despre ce a pregătit pe viitor.

Marius Călin, sondor de profesie, cântăreț de plăcere: ”Un concert pe sondă, asta aș vrea să văd”

acum 91 zile

Marius Călin este din Ploiești și este de meserie sondor. Tânărul a cântat în stana bisericii din comuna sa natală de la 6 la 18 ani.

Fuego, drumul de la sărăcie la milioane de fani: "Am fost un copil sărac"

acum 91 zile

Chiar dacă nimeni nu se aşteapta la aşa ceva, iată că, la un moment dat, marele artist a fost extrem de sărac, iar moartea tatălui său l-a făcut să sufere şi mai mult.

Beyonce și Jay Z, imagini din intimitate

acum 96 zile

Beyonce și Jay Z își surprind fanii cu imagini din intimitatea celor doi. Artista a postat o serie de fotografii care îi surprind pe cei doi în ipostaze total diferite față de cele cu care s-au obișnuit fanii.

Unchiul Randi, pentru prima oară cu nepoțeii la TV: ”Imi doream demult copii”

acum 98 zile

Randi a acordat un interviu echipei ”Răi da buni” în care a vorbit despre nepoții lui. Artistul susține că mereu și-a dorit copii în viața lui.

Costi Ioniță a descoperit secretul unei vieți fericite. Artistul care nu aleargă după bani și faimă

acum 103 zile

Costi Ionița a descoperit secretul unei vieți fericite. Artistul declară faptul că nu urmărește faima sau bogățiile materiale cât să fie fericit cu sine.

Connect-R - ”Vinovat”

acum 104 zile

Connect-R a interpretat piesa ”Vinovat” în cadrul emisiunii Răi da buni.

Pentru ce se simte Connect-R vinovat. Se apropie ziua lui și își face lista cu păcate: ”Nu mă sperie nimic la 36 de ani”

acum 104 zile

Connect-R vorbește despre lucrurile pentru care se simte vinovat, în cadrul Răi da buni. Artistul face o listă cu ”păcatele sale”.

La mulți ani, Aurelian Temișan. Zi de naștere cu ceapă, salată și mult muștar

acum 105 zile

Mihai Morar intră în legătură telefonică cu artistul Aurelian Temișan pentru a îi ura la mulți ani. Artistul a împlinit 46 de ani și a sărbătorit alături de prieteni.

What's up, despre începutul drumului în muzică: ”M-am îndrăgostit de poezie pentru că trebuia să învăț pentru grădiniță”

acum 107 zile

Cântărețul What's up vorbește despre începuturile sale în muzică, dar și despre pasiunea pentru versuri. Artistul s-a îndrăgostit de poezie la vârsta de 5 ani.

Mike Diamondz - ”La onda”

acum 109 zile

Mike Diamondz cântă piesa ”La onda” în cadrul emisiunii Prietenii de la 11

Dan Ciotoi, prima apariție după operație. Cum se simte artistul după intervenție

acum 110 zile

Dan Ciotoi apare pentru prima dată la TV după ce a fost externat din spital. Artistul vorbește despre recuperare și despre copilărie.

1
2
3
4
5
»