Cautare: 279 rezultate dupa tagul "cariera"

Alexandra Blănaru este o tănără din Arad, care a renunţat la cariera pe care o avea în marketing ca să se dedice picturii

acum 5 zile

Se spune că pasiunea nu are limite. Pe acest principiu a mers şi Alexandra Blănaru, o tânără din Arad, care a renunţat la cariera pe care o avea în marketing ca să se dedice picturii. Fiecare tablou pe care îl realizează este unic.

Lora: ”Viața mea a devenit un circ!”

acum 30 zile

Artista vorbeşte la Răi da buni despre cariera ei, dar și despre viața ei personală.

Dezvăluiri incredibile despre cariera artistei Whitney Houston: "Nu a ştiut în ce se bagă"

acum 34 zile

Whitney Houston a fost simplu “Nippy din Newark”, o fata naiva, nepregatita pentru glorie.

Irisha lansează prima piesă din carieră, însoțită de videoclip, "Fosta ta", un featuring cu Uddi

acum 38 zile

Muzica și versurile piesei "Fosta ta" sunt compuse de Andi Bănică și Dragoș Udilă, orhestrația este creată de Cătălin Tămăzlicaru și Răzvan Matache, piesa a fost produsă de DJ Sava.

Sacrificii de dragul familiei. Sanda Ladoși a pus cariera pe locul secund!

acum 53 zile

Sanda Ladoși a venit la Star Matinal și a vorbit despre ultimele evenimente din viața ei și nu numai.

După 33 de ani de carieră, Silvia Dumitrescu va susține un concert de muzică jazz

acum 67 zile

Silvia Dumitrescu a urmat cursurile școlii populare de artă din București, la clasa regretatei Mihaela Runceanu. Artista s-a lansat la festivalul național de muzică ușoară Mamaia din 1985 unde a obținut premiul 1 la secțiunea "Interpretare".

Gică Popescu, interviu spumos! Ce echipă i-a marcat cariera, dar şi ce părere are despre situaţia actuală din fotbalul românesc

acum 72 zile

Gică Popescu a vorbit despre începuturile sale în fotbal, dar şi despre prietenia cu Gică Hagi. Iată care echipă i-a marcat cariera, dar şi ce părere are despre situaţia actuală din fotbalul românesc!

Anca Lungu, acasă la Andrea Bocelli: A fost unul dintre cele mai importante interviuri din cariera mea”

acum 74 zile

Intalnirea este prezentata in cadrul Observatorului, in trei parti.

Liviu Dragnea, despre cariera sa politică: Sper ca măcar după această decizie a CCR, să nu mai discutăm despre posibilitatea de a fi sau nu premier

acum 77 zile

Liviu Dragnea, despre cariera sa politică: Sper ca măcar după această decizie a CCR, să nu mai discutăm despre posibilitatea de a fi sau nu premier

Peripețiile lui Pepe din cariera sa: "Am crezut că sunt la camera ascunsă"

acum 79 zile

Pepe povestește cu mult haz despre peripețiile sale din întreaga sa carieră. Artistul întotdeauna a fost abordat de fanele sale în cele mai ciudate moduri.

După ce și-a încheiat cariera în rugby, Nino Barbu a început să antreneze polițiștii din Dubai

acum 80 zile

Un fost sportiv de performanţă din România este omul de bază al şeicilor din Dubai. După ce a renunţat la rugby, din cauza problemelor de sănătate, Nino Barbu a ajuns să predea la Academia de Poliţie din Dubai

EXCLUSIV! Ionel Dănciulescu, totul despre sacrificii, tentaţii şi succes: "Tatăl meu mi-a interzis să fac fotbal, mama m-a susţinut!"

acum 85 zile

Fostl mare fotbalist Ionel Dănciulescu a oferit un interviu, în premieră, şi a vorbit despre sacrificii, tentaţii şi succes în cariera de fotbalist!

Mădălina Ghenea renunță la carieră pentru fetița ei? Matei Stratan face primele declarații: "Ea s-a decuplat cu totul de la profesie"

acum 93 zile

Mădălina Ghenea a renunțat la tot pentru fetița ei! Iubitul ei, Matei Stratan, a făcut primele declaraţii în calitate de tătic.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV