Cautare: 300 rezultate dupa tagul "cariera"

Ami, despre greutăţile de la începutul carierei

acum 22 zile

A făcut tot ce şi-a dorit, dar cu multe sacrificii. Cum a fost drumul parcurs de Ami până ce a ajuns în lumea reflectoarelor, vedeţi în materialul următor!

Macanache, povestea din spatele succesului: "Eu cânt pe gustul tuturor"

acum 24 zile

Macanache a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars şi a vorbit despre povestea din spatele succesului şi nu numai.

Matei Dima, vloggerul de la BRomania, despre secretul succesului

acum 25 zile

BRomania ne dezvăluie care e secretul succesului său. Mai mult, ne spune ce îl inspiră, dar şi dacă îi este teamă de concurenţă.

De ce vor fotbaliştii femei casnice?

acum 34 zile

În familiile fotbaliştilor pare că trebuie neapărat să cânte cocoşul, iar atunci când devii soţie de fotbalist parcă e obligatoriu să renunţi la carieră.

Denis Alibec își pune cariera în pericol

acum 36 zile

Denis Alibec, jucătorul favorit al latifundiarului din Pipera, îşi satisface plăcerile doar atunci când este departe de ochii curioşilor. Haideţi să vedem cum se răsfaţă sportivul în timpul liber.

Dan Alexa, drumul antrenorului spre succes

acum 38 zile

Dan Alexa a oferit un interviu de excepție pentru Antena Star. Sportivul a vorbit despre despre cariera și copilăria lui.

Florentin Petre: ”Nu mă așteptam să mă las atât de repede de fotbal”

acum 38 zile

Florentin Petre a oferit un interviu de excepție pentru Antena Star. Fostul sportiv a vorbit despre familie și pasiunile lui.

Dacina Varga, despre carieră, femei și distracție

acum 38 zile

Fotbalistul Dacina Varga, interviu de excepție pentru Antena Star. Sportivul a vorbit despre carieră, femei și distracție.

Nicoleta Nucă, vară plină: ”Anul acesta încă nu am avut timp de vacanță”

acum 38 zile

Invitată la ”Gashka mare”, Nicoleta Nucă a vorbit despre cariera ei artistică și nu numai. ”Anul acesta încă nu am avut timp de vacanță”, a afirmat solista.

Dive care au renunțat la carieră pentru copii

acum 38 zile

Pentru unele vedete din showbiz, rolul de mamă este mai important decât orice. Multe dintre celebrităţile noastre au renunţat la carieră şi la lumina reflectoarelor pentru a se dedica întru totul creşterii copiilor lor.

Horoscopul zilei 23/07/2017. Gemenii iau decizii importante cu privire la cariera lor

acum 64 zile

Berbecii îşi încep ziua cu schimbări importante. Este posibil să renunţe la gândirea negativă şi se vor încărca de optimism.

Alexandra Blănaru este o tănără din Arad, care a renunţat la cariera pe care o avea în marketing ca să se dedice picturii

acum 71 zile

Se spune că pasiunea nu are limite. Pe acest principiu a mers şi Alexandra Blănaru, o tânără din Arad, care a renunţat la cariera pe care o avea în marketing ca să se dedice picturii. Fiecare tablou pe care îl realizează este unic.

Lora: ”Viața mea a devenit un circ!”

acum 96 zile

Artista vorbeşte la Răi da buni despre cariera ei, dar și despre viața ei personală.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV