Cautare: 415 rezultate dupa tagul "cariera"

Femeile aleg cariera în detrimentul familiei

acum 1 zile

În ziua de azi, femeile amână din ce în ce mai mult întemeierea unei familii. De cele mai multe ori cariera primează, iar nașterea unui copil fie se întâmplă, fie este amânată cât se poate de mult.

Mihai Trăistariu: „Îmi doresc locul I la Eurivision de ani de zile”

acum 2 zile

Mihai Trăistariu, invitat în emisiunea Star Chef, vorbește despre dorințele lui. Artistul spune că își dorește locul I la Eurivision de ani de zile.

Ion Dichiseanu, amintiri de pe platourile de filmare: „Am plecat noaptea pe jos, prin viscol, de la filmări pentru că nu mai rezistam”

acum 2 zile

Ion Dichiseanu, invitat în emisiune Dincolo de aparențe, vorbește despre cariera lui. Actorul își amintește cu drag de perioada în care era numai pe platourile de filmare.

Ion Dichiseanu: „Am simțit o mușcătura puternică de spate, putea să mă sfâșie”

acum 2 zile

Ion Dichiseanu, invitat în emisiune Dincolo de aparențe, vorbește despre cariera lui. Actorul spune că a fost mușcat de un câine de spate, pe platourile de filmare.

Ion Dichiseanu: „L-am bătut pe Ștefan Bănică, așa era scenariul”

acum 2 zile

Ion Dichiseanu, invitat în emisiune Dincolo de aparențe, vorbește despre cariera lui. Actorul își amintește momentul în care l-a bătut pe Ștefan Bănică.

Ion Dichiseanu: „În dormitor, la căpătâiul meu, este fata mea și Shakespeare”

acum 2 zile

Ion Dichiseanu, invitat în emisiune Dincolo de aparențe, vorbește despre cariera lui. Actorul spune că el a fost inspirat în viață de marele poet, William Shakespeare.

Maria Radu, despre cariera muzicală și viață: „Am avut o singură depresie în viață”

acum 2 zile

Maria Radu, invitată în platoul matinalilor, vorbește depsre cariera muzicală. Artista spune că nu-și încălzește vocea niciodată, dar și ca până acum, a trecut printr-o depresie.

Matteo, dezvăluiri în premieră! „Ne place să ne complicăm viețile”

acum 2 zile

Matteo este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de la noi, iar succesul i-a surâs de fiecare dată. Şi pe plan profesional, dar şi în viaţa amoroasă. Nu o spunem noi, ci el. Cum reuşeşte?

Andreea Bălan, lucruri nespuse până acum! „George mi-a dat confortul acela de a fi eu”

acum 2 zile

Andreea Balan face sacrificii imense atunci când vine vorba de cariera ei. Dar. frumoasa blondină din fosta trupă "Andre" are o familie minunată şi un soţ exemplu, care o înţelege de fiecare dată.

Andreea Bălan: „Îmi finanțez singură toate videoclipurile”

acum 3 zile

Andreea Bălan, invitată în emisiunea Star Chef, vorbește despre cariera ei. Artista spune că cei mai mulți bani îi investește în costume și videoclipuri.

Andreea Bălan: „Am căzut de foarte sus! Oamenii care mă iubeau au ajuns să mă urască”

acum 3 zile

Andreea Bălan, invitată în emisiunea Star Chef, vorbește despre cariera ei. Artista spune că la început , oamenii care o iubeau au ajuns să o urască.

Andreea Bălan, despre cele mai grele momenete: ”Am căzut, m-am ridicat și am mers mai departe”

acum 10 zile

A trecut prin multe greutăţi de-a lungul carierei, însă a găsit puterea să se ridice de fiecare dată. Andreea Bălan, care a povestit într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars.

Maya Pop, interviu despre piesă și carieră

acum 12 zile

Maya Pop a acordat un scurt interviu matinalilor. Vedeta a vorbit despre cariera ei muzicală. dar și despre cea mai recentă piesă a sa.

Horoscop 7 februarie. Zodia care avansează în carieră

acum 13 zile

Vești bune pentri o zodie. Esti chiar tu?

Cum şi-a ratat Cristi Chivu cariera

acum 15 zile

Un accident i-a schimbat complet viaţa! Deşi putea să revină, a luat-o pe calea cea mai simplă. S-a dedicat familiei şi mai ales, soţiei! De ce a ales Chivu dragostea în locul carierei?

Sânziana Buruiană, dezvăluiri în premieră: „Fetița mea a început să vorbească”

acum 17 zile

Sânziana Buruiană este o mamă cu drepturi depline. Vedeta își dorește ca micuța Izabela sa-i calce pe urme și să urmeze acceași carieră în televiziune.

Irina Rimes s-a horărât să vorbească. Dezvăluiri despre cea mai grea perioadă din viața ei

acum 23 zile

Irina Rimes a vorbit despre începutul carierei sale muzicale. Vedeta a avut o altă echipă cu care a colaborat, dar a fost nevoită să o schimbe.

Al Bano divorțează și pune capăt carierei sale. Celebrul artist renunță definitiv la scenă

acum 24 zile

Avem informații în premieră despre viața controversată a unui dintre cei mai cunoscuți artiști din lume! A anunțat că divorțează și pune capăt carierei sale.

Wilmark ne surprinde din nou! Celebrul coregraf s-a născut cu ritmul în sânge

acum 24 zile

Celebrul coregraf, Wilmark, vorbește despre dans și cariera sa de coregraf. Vedeta are propria sa școală de coregrafie în care dezvoltă talentul tinerilor.

Iulia Vântur vorbeşte despre carieră şi despre Salman Khan: ”El m-a ghidat și încurajat să cânt”

acum 26 zile

După ce și-a lansat cea de-a doua piesă în India, Iulia Vântur a vorbit despre cariera sa. Vedeta spune că nu vrea să joace în filme la Bollywood.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV