Cautare: 262 rezultate dupa tagul "cariera"

Sacrificii de dragul familiei. Sanda Ladoși a pus cariera pe locul secund!

acum 1 zile

Sanda Ladoși a venit la Star Matinal și a vorbit despre ultimele evenimente din viața ei și nu numai.

După 33 de ani de carieră, Silvia Dumitrescu va susține un concert de muzică jazz

acum 14 zile

Silvia Dumitrescu a urmat cursurile școlii populare de artă din București, la clasa regretatei Mihaela Runceanu. Artista s-a lansat la festivalul național de muzică ușoară Mamaia din 1985 unde a obținut premiul 1 la secțiunea "Interpretare".

Gică Popescu, interviu spumos! Ce echipă i-a marcat cariera, dar şi ce părere are despre situaţia actuală din fotbalul românesc

acum 19 zile

Gică Popescu a vorbit despre începuturile sale în fotbal, dar şi despre prietenia cu Gică Hagi. Iată care echipă i-a marcat cariera, dar şi ce părere are despre situaţia actuală din fotbalul românesc!

Anca Lungu, acasă la Andrea Bocelli: A fost unul dintre cele mai importante interviuri din cariera mea”

acum 21 zile

Intalnirea este prezentata in cadrul Observatorului, in trei parti.

Liviu Dragnea, despre cariera sa politică: Sper ca măcar după această decizie a CCR, să nu mai discutăm despre posibilitatea de a fi sau nu premier

acum 24 zile

Liviu Dragnea, despre cariera sa politică: Sper ca măcar după această decizie a CCR, să nu mai discutăm despre posibilitatea de a fi sau nu premier

Peripețiile lui Pepe din cariera sa: "Am crezut că sunt la camera ascunsă"

acum 26 zile

Pepe povestește cu mult haz despre peripețiile sale din întreaga sa carieră. Artistul întotdeauna a fost abordat de fanele sale în cele mai ciudate moduri.

După ce și-a încheiat cariera în rugby, Nino Barbu a început să antreneze polițiștii din Dubai

acum 27 zile

Un fost sportiv de performanţă din România este omul de bază al şeicilor din Dubai. După ce a renunţat la rugby, din cauza problemelor de sănătate, Nino Barbu a ajuns să predea la Academia de Poliţie din Dubai

EXCLUSIV! Ionel Dănciulescu, totul despre sacrificii, tentaţii şi succes: "Tatăl meu mi-a interzis să fac fotbal, mama m-a susţinut!"

acum 32 zile

Fostl mare fotbalist Ionel Dănciulescu a oferit un interviu, în premieră, şi a vorbit despre sacrificii, tentaţii şi succes în cariera de fotbalist!

Mădălina Ghenea renunță la carieră pentru fetița ei? Matei Stratan face primele declarații: "Ea s-a decuplat cu totul de la profesie"

acum 40 zile

Mădălina Ghenea a renunțat la tot pentru fetița ei! Iubitul ei, Matei Stratan, a făcut primele declaraţii în calitate de tătic.

Angajatori de top, cel mai mare târg de carieră la nivel național

acum 52 zile

La târgul de joburi de la Sala Palatului, cel mai mare la nivel național, peste 100 de companii și-au expus ofertele de muncă.

Paula Seling, o femeie norocoasă din toate punctele de vedere

acum 58 zile

Paula Seling se consideră o femeie norocoasă din toate punctele de vedere. Are o carieră strălucită şi un soţ iubitor, care o ajută în absolut tot ceea ce face.

Gheorghe Turda, premiu pentru întreaga sa carieră

acum 72 zile

Interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda a primit un onorabil premiu pentru întreaga sa carieră! Artistul este extrem de recunoscător pentru tot ce se întâmplă în viaţa lui, dar are si câteva regrete!

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii și prima care câştigă acest titlu de trei ori în carieră

acum 72 zile

Sportul românesc trăieşte un moment istoric. Cristina Neagu este oficial cea mai bună handbalistă a lumii. Şi prima care câştigă acest titlu de trei ori în carieră. Sportiva care se va întoarce la vară în handbalul românesc spune că asta şi-a propus de când era doar o copilă.

Caravana Joburilor Lidl, următoarea oprire: Cariera

acum 75 zile

Cosmin, reprezentant Lidl, coordonator proiect, a venit la Neatza cu Răzvan şi Dani să vorbească despre nouă lor campanie.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV