Cautare: 442 rezultate dupa tagul "cariera"

Feli s-a hotărât să facă o pauză medicală! Vedeta este gata să facă orice pentru copilul ei, iar cariera pare să o lase pe ultimul loc

acum 2 zile

Feli a luat o decizie radicală! Vedeta este gata să facă orice pentru copilul ei, iar cariera pare să o lase pe ultimul loc. Artista s-a hotărât să facă o pauză medicală, iar mesajul pe care l-a avut de transmis este emoţionant

Ramona vrea o schimbare în carieră: "Să nu vă supărați pe mine, dar m-am înscris la școala de ucenice a băieților de la Neatza"

acum 4 zile

Ramona, asistenta de la "Prietenii de la 11", vrea să fie ucenica lui Răzvan și a lui Dani la Neatza, dar nu vrea să-i părăsească nici pe Florin și Diana.

Cum a arătat prima zi de școală pentru vedetele din România

acum 12 zile

Vedetele din România au o carieră strălucită și mulți copii visează să ajungă într-o zi, la fel de celebrii ca ei. Însă, și starurile au fost odată copii și au trăit emoția primei zile de școală.

Cum îmbină Yamira cariera cu viața personală

acum 17 zile

Yamira și-a făcut debutul în muzică în 2015, alături de Mattyas, cu piesa ”Waterfalls”. Artista a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a vorbit despre cum îmbină cariera cu viața de personală, mai ales acum când urmează să devină mămică.

Andreea și Xenti Runceanu, îndrăgostiți de muzică

acum 19 zile

Andreea și Xenti Runceanu au venit la ”Prietenii de la 11” și au vorbit despre muzică, pasiunea ce îi leagă, dar și despre viața de familie.

Andreea D știe să îmbine cariera cu viața de familie: ”Într-un an, doar două zile am stat fără fetița mea”

acum 19 zile

Andreea D a cucerit topurile muzicale cu piesele: ”All my People”, ”Money Maker” și ”Free”, iar acum a revenit cu o piesă nouă, în colaborare cu Adam Clay.

Horia Brenciu, despre cabina sa: "După 25 de ani carieră, merit și eu un loc în care să mă întind"

acum 19 zile

Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vizitează o altă cabină, de data aceasta cea a lui Horia Brenciu. Bineînțeles, camera este pe măsura juratului X Factor.

Jean Paler a riscat și a urcat iar pe scenă: ”Merg la niște festivaluri de comedie care încep în septembrie”

acum 31 zile

Jean Paler a debutat în 1973 la Teatrul de Vară Herăstrău alături de Radu Zaharescu, Haria Șerban, Vasilică Tastaman și Stela Popecu.

Steliana Sima, despre viață și carieră: ”În momentul în care trăiești lucrurile, le înțelegi”

acum 32 zile

În paralel cu activitatea de solist, Steliana Sima conduce Ansamblul Ciocârlia, unde a debtat ca artistă în 1987.

Ana Baniciu, amintiri din copilărie: ”Am avut-o alături de mine mai mult pe mama”

acum 43 zile

Artista este îndrăgostită iremediabil de muzică și a crescut într-o familie de muzicieni și a dorit de mică să facă o carieră în domeniul artistic.

Surorile Bambi, amintiri din copilărie: ”Sunt 18 ani de când ne-am început cariera”

acum 45 zile

Surorile Bambi au vorbit despre copilăria lor și amintirile frumoase care le leagă.Cele două sunt foarte apropiate de părinții lor și cu toate că acum sunt mari, încă se sfătuiesc și iau decizii împreună.

Diana a fost protagonista celui mai recent videoclip al lui Horia Brenciu, ”Poftă de băut”

acum 51 zile

Horia Brenciu a venit la ”Prietenii de la 10” și a vorbit despre noul lui videoclip care o are protagonistă pe Diana Munteanu. De asemenea, artistul aniversează 25 de ani de carieră printr-un concert extraordinar la Sala Palatului.

Ionel Dănciulescu, sacrificii pentru succes: „Sunt lucruri care te afectează și te dărâmă emoțional”

acum 55 zile

Ionel Dănciulescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața de familie, despre fotbal, dar și despre dezamăgirile pe care le-a avut de-a lungul carierei sale. Aflăm totul într-un interviu de colecţie.

Carmen Șerban nu a crezut niciodată că va fi celebră. Părinții nu au susținut-o în pasiunea pentru muzică

acum 57 zile

Carmen Șerban are 47de ani și se bucură de o carieră de succes în lumea muzicală. Artista nu a crezut niciodată că va fi celebră. Părinții nu au susținut-o în pasiunea pentru muzică.

În martie 2019, Carmen Rădulescu împlinește 35 de ani de carieră

acum 57 zile

Carmen Rădulescu este una dintre marile artiste de muzică ușoară din România și a apărut prima dată pe scenă când avea trei ani. În martie 2019, aceasta împlinește 35 de ani de carieră

Horia Brenciu, dezvăluiri din cariera muzicală de succes pe care o are: „Vreau să ne bucurăm împreună de cei 25 de ani”

acum 57 zile

Horia Brenciu face dezvăluiri din cariera muzicală de succes pe care o are. Artistul sărbătorește 25 de ani de activitate pe scenă prin organizarea unui festival: „Vreau să ne bucurăm împreună de cei 25 de ani”.

Mădălin Voicu, un tată mândru și împlinit. Fiica lui, Ioana, are o carieră de succes în televiziune

acum 58 zile

Mădălin Voicu se declară un tată mândru și împlinit. Fiica lui, Ioana, are o carieră de succes în televiziune și muzică. Frumoasa șatenă a studiat vioara la Liceul George Enescu și la Conservator.

Actorul Gabriel Fătu, foarte mândru de fetița lui de doar un an

acum 60 zile

Gabriel Fătu a venit la ”Prietenii de la 11” împreună cu fetița lui de doar un an și a vorbit despre cum imbină cariera cu viața de familie.

Fiica lui Mădălin Voicu, pasiune pentru muzică: ”Când eram mică dansam și cântam la orice petrecere din casă”

acum 66 zile

Ioana Voicu a vorbit în exclusivitate despre cât de mult a ajutat-o faptul că tatăl ei este cunoscut și cu ce piedici s-a confruntat în carieră.

Cei mai tineri aspiranți la cariera de militari s-au înscris deja în Tabăra de Vară Pentru Cercetași

acum 66 zile

Cei mai tineri aspiranți la cariera de militari vin de la clasa a 6-a până la clasa a 12-a și s-au înscris deja în Tabăra de Vară Pentru Cercetași. O parte din ei au crescut în centrele de adopție și sunt foarte ambițioși

1
2
3
4
5
»