Cautare: 167 rezultate dupa tagul "carti"

Sunt în vacanţă, dar mai mulţi elevi de liceu din Galaţi au venit cu o iniţiativă inedită pentru iubitorii de beletristică

acum 2 zile

Au luat cărţi de acasă şi chiar pe aleile Grădinii Publice din oraş au amenajat. minibiblioteci. Aşa că după o plimbare prin parc, amatorii de lectură în aer liber se pot delecta cu titluri dintre cele mai interesante. Ideea adolescenţilor a prins imediat printre localnici.

Florin Ristei îi ghicește în cărți Dianei Munteanu: "Hai să aflăm cu cine te măriți"

acum 9 zile

Florin Ristei vrea să știe cu cine se va mărita Diana Munteanu, astfel artistul îi ghicește în cărți colegei sale.

Război: Răzvan Simion vs. Dani Oțil. Cine are cartea cea mai mică primește un pahar de apă în față!

acum 14 zile

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentatori de la Neatza cu Răzvan şi Dani, s-au întrecut în cel mai haios joc de pe plajă.

Sărbătoarea cărții, ziua a treia! La cea de-a XIII-a ediție a Salonului Internațional sunt un milion de cărți

acum 49 zile

E a treia de Bookfest. Îndrăgostiţii de lectură sunt poftiţi din nou la Salonul Internaţional de Carte, acolo îi aşteaptă peste un milion de volume. Sunt poveşti pentru toate vârstele, beletristică, dar şi literatură de specialitate.

Dacii şi romanii au coborât din cărţile de istorie şi au făcut spectacol pe străzile din Buzău

acum 49 zile

Mii de oameni au admirat parada luptătorilor din antichitate, iar jongleriile cu torţe aprinse i-au ţinut pe toţi cu sufletul la gură. Totul s-a întâmplat pentru a da startul festivalului Buzău Fest, care va avea loc astăzi în Sărata Monteoru.

Un milion de titluri în acest an, la Bookfest. Ediția din acest an este una aniversară și marchează Anul Centenarului

acum 51 zile

Veşti bune pentru iubitorii de lectură! La Bucureşti s-a deschis astăzi Salonul Internaţional de Carte, Bookfest. Vorbim despre cea mai mare ediţie de până acum.

Zeci de cărti de identitate arse sau deteriorate parţial au fost găsite pe un teren viran din Capitală, lângă cartierul Pipera

acum 51 zile

Multe dintre ele ar fi acte de identitate încă valabile. Poliţia a deschis o anchetă. O echipă de la Secţia 7 a mers în zona respectivă pentru cercetăr. Vor urma însă mai multe expertize şi investigaţii pentru a se stabili dacă buletinele găsite sunt autentice şi de unde provin....

Restaurantul stil avion sau barul făcut din cărți, din Constanța, sunt atracția turiștilor

acum 59 zile

Patronii localurilor din Constanţa fac orice ca să atragă cât mai mulţi clienţi! Cei mai mulţi dintre ei îşi pun serios imaginaţia la încercare. Atât când vine vorba despre meniu, cât şi de ambient. Aşa s-a ajuns ca, într-un restaurant, scaunele clasice să fie înlocuite cu cele...

În Buzău, istoria se învață pe stradă

acum 70 zile

Istoria se poate învăţa nu doar din cărţi! Aşa se întâmplă în Buzău, unde autorităţile locale au avut o idee originală pentru a marca Centenarul Marii Uniri. Astfel, edilii au organizat o expoziţie permanentă de fotografii din vremurile trecute. Nu sunt expuse într-o galerie. Ci...

50 de mii de cărți așteaptă să fie luate acasă! Cei pasionați de lectură sunt așteptați la Biblioteca din Timișoara

acum 88 zile

50.000 de cărţi vechi, multe valoroase, aşteaptă să fie luate acasă, gratis, la Timişoara. Mulţi tineri, studenţi, oameni de toate vârstele sunt aşteptaţi timp de cinci zile la Biblioteca Centrală din Universitatea de Vest pentru a achiziţiona cărţile pe care nu le au acasă sau...

Statul ar putea da bani pentru lectură, în fiecare an

acum 101 zile

Veşti bune pentru cei care iubesc cărţile, dar mai ales pentru cei care nu şi le permit! Statul ar putea da bani pentru lectură, în fiecare an. Un proiect de lege în acest sens urmează să intre la vot, în Parlament.

Magicianul Antonio a intrat în Cartea Recordurilor

acum 129 zile

Pe 13 februarie, magicianul Antonio a doborât recordul mondial la cele mai multe tăieturi de cărți de joc, cu o mâna, făcute într-o oră.

Poveștile COOL... se citesc la târgul de carte! Cu ce titluri noi vine Rapha

acum 164 zile

Seria Poveștilor COOL continuă cu o vizită la un târg de carte.

Iluzionistul Johannes, noi trucuri de magie cu cărţile de joc, la Prietenii de la 11

acum 171 zile

Iluzionistul Johannes a făcut noi trucuri de magie cu cărţile de joc, la Prietenii de la 11!

Magicianul Simion R. Ștefan i-a "rupt" mintea lui Florin Ristei

acum 184 zile

În mâinile lui, magia se transformă într-o vrajă de nepătruns! Magicianul Simion R. Ștefan a a făcut spectacol în platoul "Prietenii de la 11".

Cu cărțile pe masă

acum 193 zile

O ştiţi pe Laura Nureldin de la televizor. Vă prezintă jurnalele de ştiri în fiecare week-end, iar în timpul ei liber, Laura adoră să scrie poveşti şi să-i poarte pe cititori în diverse colţuri ale lumii.

Cum să-ți dai seama când cineva te minte. Andrei Gîrjob, magician, demonstrație în direct

acum 221 zile

Andrei Gîrjob, sosia lui Dani Oțil, a realizat la Neatza câteva trucuri cu cărţile de joc.

Povești pentru cei mici și sfaturi pentru mămici. Cum să fii o mamă leneșă

acum 225 zile

Târgul Internațional de Carte ”Gaudeamus” și-a închis porțile. Echipa emisiunii ”Happy Night”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la 22.30, a vizitat standurile editurilor prezente și vă prezintă cele mai noi și mai...

Ce fel de cărți mai citesc copiii din ziua de azi?

acum 238 zile

Statisticile arată că din ce în ce mai puțini copii preferă să citească o carte în timpul liber. Se pare câ vârsta la care aceştia nu mai devin interesaţi de citit e pe la 14 ani.

Magicianul Lorenzo Cristian a făcut spectacol în platoul Neatza!

acum 241 zile

Magicianul Lorenzo Cristian, din Iași, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani să prezinte cel mai tare număr de iluzionism cu cărți.

1
2
3
4
5
»