Cautare: 1221 rezultate dupa tagul "casatorie"

Julie Mayaya a fost cerută în căsătorie, dar a refuzat: "Eu așteptam un inel, dar a căzut în apă"

acum 1 zile

Julie Mayaya a fost cerută în căsătorie, dar din păcate a refuzat. Artista aștepta să primească și un inel, acesta fiind motivul pentru care a amânat nunta.

Fănița a fost căsătorită 12 ani, dar tot singură s-a simțit: „Fetița mea a murit la o săptămână de la naștere, iar soțul meu nu mi-a fost aproape”

acum 2 zile

Fănița este interpretă de muzică populară și a fost căsătorită 12 ani, dar tot singură s-a simțit. „Fetița mea a murit la o săptămână de la naștere, iar soțul meu nu mi-a fost aproape”, a declarat aceasta cu lacrimi în ochi.

Lidia Buble, luată la întrebări de tatăl ei despre nunta cu Răzvan Simion: ”Tata mi-a spus că nunta este cel mai important eveniment din viață”

acum 3 zile

Lidia Buble a fost băgată în şedinţă de tatăl ei. După vacanţa din Maldive cu Răzvan Simion şi mai alea după ce prezentatorul a dat de înţeles că s-au căsătorit, artista a fost chemată de urgenţă acasă, unde a avut de dat explicaţii serioase.

De opt ani de zile, Cristina Cioran iubește același bărbat. Care sunt planurile ei de căsătorie

acum 5 zile

De opt ani de zile, Cristina Cioran iubește același bărbat. Acrtița și iubitul ei Traian Vaduva nu au făcut încă pasul cel mare spre întemeierea unei famili. Care sunt planurile lor de căsătorie?

Justin Bieber a cerut-o în căsătorie pe Hailey Baldwin cu un inel în valoare de 500.000 de dolari

acum 8 zile

Când iubeşte, Justin Bieber nu se uită la bani. Jumătate de milion de dolari a costat inelul cu care, în Bahamas, a cerut-o în căsătorie pe Hailey Baldwin. Artistul i-a adresat marea întrebare sâmbăta trecută. La câteva săptămâni după ce a primit binecuvântarea tatălui socru.

Monica Tatoiu, despre succesul unei căsnicii: ”Niciodată nu te cerți cu un bărbat înaintea orei de masă!”

acum 22 zile

Una din cele mai puternice femei de la noi trăieşte într-o continuă vacanţă. Cum a petrecut Monica Tatoiu de ziua ei, dar şi cum rezistă de mai bine de 30 de ani alături de acelaşi bărbat, în clipul de mai sus.

Mihaela Călin, îndrăgostită și proaspătă soție: „Iubirea adevărată e iubirea pe care o împărtășești”

acum 22 zile

Mihaela Călin este foarte îndrăgostită, iar de curând s-a și căsătorit. „Iubirea adevărată e iubirea pe care o împărtășești”, a declarat frumoasa prezentatoare TV.

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit patru ani de la căsătorie

acum 23 zile

Oana Roman și Marius Elisei au împlinit patru ani de la căsătorie.

Decor și intrare de nuntă! ”Gina Pistol, îl iei în căsătorie pe Cătălin Scărlătescu?” Răspunsul a fost: ”DAAA!”

acum 25 zile

Decor și intrare de nunta, în finala Chefi la Cuțite. ”Gina Pistol, îl iei în căsătorie pe Cătălin Scărlătescu?”. Surprinzător, răspunsul frumosei prezentatoare a fost ”DAAA!”

Ghid practic pentru o căsătorie perfectă. Tendinţele din acest an

acum 25 zile

Sezonul nunților a început. Iată care sunt trendurile anul acesta, cu ce sunt diferite nunțile față de anul trecut, dar și cum se organizează una ca la carte.

Claudia Pavel, despre cererea în căsătorie: ”Nu eram pregătită să renunț la carieră”

acum 30 zile

Claudia Pavel a vorbit despre tatăl copilului său, dar şi despre cererea în căsătorie. Cum s-a îndrăgostit de tatăl copilului ei, dar mai ales ce a făcut-o să renunţe la viaţa pe care o avea alături de acesta în America aflăm de la ea

Cerere în căsătorie, în direct! Nicu vrea să se însoare cu Maria

acum 31 zile

Doamna Maria vrea să facă ciorbiță cu Nicu, toată viața! Bărbatul este total de acord, să aducă ingredientele potrivite, pentru dragoste

O tânără din Paşcani a fost cerută în căsătorie la o competiție auto

acum 33 zile

O tânără din Paşcani a avut parte de surpriza vieţii ei. Aflată la o competiţie automobilistică, tânăra a fost surprinsă de iubit cu o cerere în căsătorie inedită.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie pe Arena Națională! Ce spune tânărul amorez: ”Am vrut să-i arăt dragostea mea”

acum 38 zile

Tânărul care a devenit celebru după ce a cerut-o pe Simona Halep în căsătorie a vorbit la Prietenii de la 11.

Simona Halep, cerută în căsătorie, pe Arena Națională

acum 39 zile

Simona Halep şi-a prezentat trofeul mult dorit pe Arena Naţională. Mii de persoane au venit să o felicite pe sportivă. Mai mult, campioana a fost cerută în căsătorie în faţa a mii de susţinători.

Căsătorie în avion, pe Aeroportul Iași

acum 40 zile

Imagini neobişnuite şi emoţionante pe aeroportul Iaşi. Doi tineri au ales să-şi unească destinele în avion. La bord au urcat, bineînţeles, şi invitaţii. Locul nu a fost ales întâmplător. Mirele este pilot şi şi-a dorit să spună marele "DA" în locul atât de drag lui. Momentul...

Raluca și George s-au căsătorit datorită unui loz

acum 44 zile

Raluca și George s-au căsătorit datorită unui loz. Și de mai bine de 20 de ani se iubesc si sunt cei mai fericiti.

Fiica lui Adi Minune, Karmen, prima colaborare cu un artist internațional: ”În vacanțe ne cunoșteam mai bine”

acum 46 zile

Karmen vorbește despre relația cu Bogdan Daragiu. Vedeta vorbește despre vacanțele în care a mers cu iubitul ei și despre felul în care acest lucru i-a adus mai aproape.

Dan Badea și Mădălina, mobilă nouă pentru cuibușorul lor!

acum 46 zile

Dan Badea și soția lui vor sărbători un an de la căsătorie în casă nouă. Dan și Mădălina își caută de multă vreme mobilă pentru noua locuință, însă încă nu s-au hotărât ce să cumpere, iar noi, oameni cumsecade, le-am venit în ajutor!

1
2
3
4
5
»