Cautare: 889 rezultate dupa tagul "casatorie"

Otilia Bilionera renunță la religie pentru a se putea căsători cu bărbatul iubit

acum 3 zile

Îndrăgostită până cap, vedeta nici n-a stat pe gânduri ca să ia o astfel de decizie. Dar cum să nu vrei atunci când iubitul tău e milionar!?! Aşa că îşi asumă toate riscurile. Iar printre acestea ar fi şi faptul că, dacă va respecta tradițiile musulmane la modul strict, așa...

”Te iubesc!”. Flick a căzut în genunchi și a cerut-o de căsătorie!

acum 6 zile

Cine ar fi crezut. I-a spus ”te iubesc”, iar Flick a căzut în genunchi în fața ei și a cerut-o în căsătorie! Tânăra a acceptat!

Coco Chanel, râvnită de sute de bărbaţi, dar a refuzat să se mărite vreodată

acum 7 zile

Coco Chanel a dat tonul în modă şi a promovat eleganţa ca pe un stil de viaţa. A fost râvnită de sute de bărbaţi, dar nu s-a căsătorit niciodată.

După două luni de relație cu ispita Nicoleta, Cătălin a decis să-și ceară în căsătorie fosta iubită

acum 8 zile

Răsturnare de situație în trio-ul Nicoleta-Cătălin-ispită! După ce a avut o relație de două luni cu femeia care a cunoscut-o în Thailanda, Cătălin a decis să-și ceară în căsătorie fosta iubită.

Cerere în căsătorie cu mulţi cai putere în Oradea!

acum 11 zile

Zeci de bikeri cu motoarele turate l-au ajutat pe George să o ceară de soţie pe aleasă inimii sale. O săptămână întreagă s-a pregătit tânărul îndrăgostit pentru marele moment! Şi a meritat! Larisa a spus DA!

Cerere în căsătorie eşuată! A pierdut inelul în apele cascadei

acum 23 zile

O cerere în căsătorie s-a transformat rapid într-un dezastru pentru un cuplu de americani. Tânărul a ales un cadrul romantic, în apropierea unei cascade din zona Marelui Canion, pentru a-i cere mâna iubitei sale.

Betty Salam a fost cerută în căsătorie, Florin Salam și-a dat acceptul

acum 25 zile

Betty Salam se pregătește de nuntă. Artista a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei Cătălin. Florin Salam și-a dat dat acceptul.

Stevie Wonder s-a căsătorit a treia oară

acum 27 zile

Celebrul cantaret de soul s-a casatorit cu mama celor doi copii ai sai cu care are o relatie de cinci ani.

Cerere în căsătorie, la raliu

acum 29 zile

Cursă de raliu cu emoţii pentru un pilot clujean. A întrerupt Cupa Hunedoarei, însă, a avut un motiv bine întemeiat. În plină competiţie, Bogdan a oprit motorul, a îngenunchiat la marginea drumului şi şi-a cerut iubita de soţie.

O poveste de iubire ca în filme. La patru luni după ce și-a cunoscut jumătatea, un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" o să devină tată

acum 37 zile

S-au cuoscut in urma cu patru luni, dar el deja acerut-o de nevasta. Ba chiar urmeaza sa devina si parinti.

O tânără, absolventă a şcolii de Agenţi de Poliţiei, cerută de soţie la finalul ceremoniei de depunere a jurământului

acum 38 zile

Cerere de căsătorie inedită, la Câmpina. O tânără, absolventă a şcolii de Agenţi de Poliţiei, a fost cerută de soţie la finalul ceremoniei de depunere a jurământului. Viitorul soţ a îngenunchiat şi a aşteptat ca iubita lui să răspundă.

Crina Abrudan şi Gabi Popescu s-au căsătorit după nouă ani de relaţie

acum 42 zile

După noua ani de relaţie, Crina Abrudan şi-a împlinit un vis şi a îmbrăcat rochia de mireasă. Ea şi fostul fotbalist Gabi Popescu s-au căsătorit în acest weekend iar petrecerea s-a ţinut la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Capitală.

Vecinii părintelui Cristian Pomohaci: ”S-a căsătorit ca să primească parohie”

acum 49 zile

Scandalul în care este implicat părintele Cristian Pomohaci a răscolit de-a dreptul toată ţara! Un sătean care îl cunoaşte din copilărie pe îndrăgitul preot rupe tăcerea!

Ispita Andy, cerută în căsătorie de Diana. Răspunsul enervat-o pe concurentă!

acum 49 zile

Relația Dianei cu Andy există de cinci zile, însă evoluția este una rapidă. De la aluziile legate de căsătorie și până la discuții directe cu ispita au trecut doar două zile.

Actorul Sean Bean s-a căsătorit pentru a cincea oară

acum 50 zile

Sean Bean s-a căsătorit pentru a cincea oară. Actorul britanic cunoscut pentru rolurile sale din Lord of The Rings şi Game of Thrones şi-a unit destinul cu Ashley Moore, cu care are o relaţie de cinci ani.

Fotbalistul Lionel Messi s-a căsătorit în Argentina!

acum 51 zile

Lionel Messi a spus "DA!" în faţa stării civile. Fotbalistul s-a căsătorit cu mama celor doi fii ai săi, Antonella. Mirii, care se cunosc din copilărie, nu s-au uitat la bani atunci când şi-au organizat nunta.

Misty îşi deschide sufletul pentru prima dată: ”Ne dorim un copil, dar de căsătorie nu știm încă”

acum 60 zile

Misty îşi deschide sufletul pentru prima dată. Când il va duce pe Keo în faţa altarului? Motivele pentru care cei doi amorezi au amânat nunta aflăm în videoul de mai sus, dar şi când va îmbrăca rochia de mireasă.

1
2
3
4
5
»