Cautare: 969 rezultate dupa tagul "casatorie"

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit în mare secret!

acum 15 ore

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia au făcut pasul cel mare în mare secret, departe de ochii curioșilor. Cei doi artiști au decis să se căsătorească după șase ani de iubire.

De ce nu s-a recăsătorit Simona Florescu: "Nimeni nu s-a ridicat la nivelul lui"

acum 15 ore

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu a spus totul despre viaţa ei. Artista a povestit din ce motive nu a reuşit să se recăsătorească după ce a divorţat de fostul ei soţ.

Adrian Mutu i-a deschis portiera soţiei sale! Fostul fotbalist a fost atent mereu la Sandra

acum 16 ore

Mireasa Sandra a avut parte de cele mai tandre gesturi de la soţul Adrian Mutu. Protector, acesta şi-a ajutat soţia cu trena.

Lavinia şi Ştefan Bănică s-au căsătorit în secret! Imagini de senzaţie cu cele două vedete

acum 16 ore

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit în mare secret! Imagini de la prima apariţie publică a lui Ştefan Bănică şi a Laviniei Pârva în calitate de soţ şi soţie.

De ce nu crede Speak în căsătorie: "Este o birocraţie, un act de proprietate"

acum 16 ore

Speak face cele mai sincere declaraţii despre dragoste, suferinţă şi infidelitate. Artistul a spus de ce nu crede în căsătorie, dar şi ce nu poate ierta într-o relaţie

Vedetele care spun că și-au găsit jumătatea și pentru care bat clopote de nuntă

acum 2 zile

Au stat ani buni pentru a-și găsi jumătatea și dintr-o dată vor să ajungă și în faţa altarului. Haideți să vedem care sunt vedetele care spun că și-au găsit jumătatea și pentru care bat clopote de nuntă.

Cum arăta Ioana Ginghină în urmă cu 10 ani, când s-a măritat. Actrița aniversează un deceniu de căsnicie

acum 3 zile

Fix pe 13 octombrie, actrita Ioana Ginghina aniverseaza 10 ani de casnicie.

Ce surpriză! Malone a scos inelul din chiloți și a cerut-o în căsătorie: ”Ești visul la femeile mele, fă! Vrei să fii soția mea?”

acum 5 zile

Gina este cerută în căsătorie! A răspuns ”Mdaaaaa!”, iar toată lumea este fericită, în special Malone.

Cerere în căsătorie, în direct! Dani Oţil, către Flavia Mihăşan: "Facem nuntă!"

acum 5 zile

Dani Oţil şi Flavia Mihăşan, protagoniştii unei scene emoţionante, în direct!

Prima cerere în căsătorie de la ”Chefi la cuțite”: ”Ioi, nu cred! Deci mă mărit!”

acum 6 zile

În timp ce se prezenta în fața chefilor, Daciana a spus că speră că într-o zi se va mărita. Doar că nu a crezut în nicio secundă că îl va vedea pe Marius apărând și punându-se în genunchi, ca să o ceară de soție.

Surpriză de proporții la „Chefi la cuțite”! Daciana a fost cerută în căsătorie de iubitul său, chiar în fața juraților!

acum 6 zile

A venit rândul Dacianei Dură să gătească! Plină de emoții și încurajată de iubitul său, Marius Crețiu, aceasta a pregătit o super rețetă!

Își cere iubita în căsătorie! Marius a venit la ”Chef la cuțite” cu inima cât un purece

acum 6 zile

Următorul concurent se numește Cățiu Marius, este din Arad și a venit la emisiune alături de iubita sa, căreia i-a pregătit o surpriză de zile mari!

O nouă ediție incendiară "Chefi la cuțite"! Un concurent își va surprinde iubita cu o cerere în căsătorie

acum 6 zile

Surpriză de proporţii, în această seară, la Chefi la Cuţite. Doi iubiţi au venit împreună, în concurs, pregătiți să fie rivali. Însă, planul bucătarului din Arad nu include doar obținerea râvnitelor cuțite, ci și promisiunea unei căsătorii.

Chef Scărlătescu, aproape cerut în căsătorie de o studentă: ”Hai mai bine să ne cunoaștem. Îmi pare rău, dar nu beau alcool!”

acum 7 zile

Voicu Nicoleta este din Pitești și este studentă, iar marea ei pasiune este chef Scărlătescu și nu își ascunde deloc sentimentele!

Ultimele tendinţe în materie de rochii de mireasă

acum 8 zile

Dacă nu v-aţi căsătorit încă, acum este momentul să vă alegeţi cea mai spectaculoasă rochie de mireasă! Priviți ultimele tendinţe în materie de rochii de mireasă.

Simona Florescu, despre dragoste și familie. „Nu refuz dragostea în viața mea”

acum 11 zile

Simona Forescu vorbește despre dragoste și familie. Aceasta declară că este foarte greu de cucerit. În adolescență am fost foarte rebelă de aceea m-am măritat și cu un bărbat mai învârstă decât mine cu 30 de ani”.

Dorian Popa, despre casă şi căsătorie: "Până pe 20 octombrie, casă va fi gata la roşu"

acum 11 zile

Ne-am obişnuit să-l vedem pe Dorian Popa pe şantier, dar de data asta am aflat chiar de la el cât a investit şi cum va arăta casa visurilor lui

Nuntă spectaculoasă în Liban. Ținutele mirilor au depășit 30 de mii de euro

acum 11 zile

Doi tineri îndragostiti și-au dorit ca ziua în care vor spune "DA" să rămână în mintea, dar și în sufletele celor care le-au fost alături. Așa că au fost atenți ca totul să fie pus la punct până la cel mai mic detaliu. Ținutele, decorațiunile, restaurantul unde a avut loc...

Tuncay se însoară! Ce scandal uriaș a pornit în urma deciziei

acum 11 zile

Tuncay se pregăteşte să treacă la un alt nivel în relaţia cu Sandra! Terapeutul are planuri de însurătoare! Lucrurile pe care le-a făcut pentru a fi alături de Sandra se pare că au deranjat. Și, culmea, nu au deranjat pe oricine, ci chiar pe oamenii lui care au fost atenţi la fiecare...

Urmează o nouă nuntă în showbiz? Laura Dinică a primit inelul de logodnă

acum 12 zile

Bat clopote de nuntă în showbiz. Laura Dincă a primit inelul. Fericire mare în inima iubitei fostului politician. Fericit este și Cristian Boureanu. Nu se mai abține nici măcar în public. Când e cu iubita lui, se iubesc ca doi porumbei.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV