Cautare: 792 rezultate dupa tagul "casatorie"

Mirela Vaida: "Robert, uite, ei sunt aproape de căsătorie, tu ce mai aștepți?"

acum 5 zile

Mirela Vaida vrea să afle când se însoară Robert, asistentul ei. Răspunsul, însă, este unul savuros și care stârnește râsul în platou.

Cristina Cioran se mărită? "Iubitule, avem naşi, nu mai ai nicio scuză!"

acum 5 zile

Vedetă, super sexy, blondă, frumoasă şi deşteaptă! Cristina Cioran aşteaptă de ani de zile să îmbrace rochia de mireasă! Acum ori niciodată este pregătită să-şi pună pirostriile!

Gina Pistol, primele declaraţii după ce s-a despărţit de Alin Cocoş: "Toţi bărbaţii cu care am fost au vrut să le fac un copil"

acum 5 zile

Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase vedete, dar nu are noroc în dragoste. Din nou fără iubit, blonda îşi traieşte viaţa intens!

Elena Ionescu: ”Am fost cerută în căsătorie de mai multe ori”

acum 12 zile

Elena Ionescu:, fosta solistă a trupei Mandinga este mai sinceră ca niciodată.

Nuntă la Hollywood! Dave Franco și Alison Brie s-au căsătorit în secret

acum 14 zile

S-au casatorit dupa sase ani de relatie!

"2k1", emisiune cu surprize! Cerere în căsătorie, în direct

acum 15 zile

Cuplurile din a noua ediție 2k1 și-au făcut apariția în platou, iar Casandra & Ciprian, Giulia & Cosmin, Daniela & Sorin, sunt pregătiți pentru marele test.

Anunţ şoc! Robert Popescu, cerere în căsătorie, în direct!

acum 15 zile

Robert Popescu, ispita de la Insula Iubirii s-a reprofilat! Mirela Boreanu Vaida îl are alături, ca asistent, în noul show "2k1".

Dezvăluire la "2k1"! Constantina şi Raymond se pregătesc de nuntă!

acum 16 zile

Constantina şi Raymond, câştigătorii celui de-al treilea sezon al show-ului "Mireasă pentru fiul meu", au venit să câştige marele premiu de la "2k1".

Fotbalistul Gabi Enache și-a cerut amanta în căsătorie

acum 18 zile

Nici nu a apucat încă să divorțeze, că a și cerut-o de nevastă pe amantă! Reporterii spynews.ro au aflat că Lena a primit inelul de la Gabi Enache

Adele s-a căsătorit în secret

acum 23 zile

Adele şi-a impresionat fanii la Gala Premiilor Grammy, unde a confirmat că s-a măritat cu managerul Simon Konecki. Cântăreaţa s-a căsătorit în secret, aşa cum a decis să-şi ţină şi relaţia - departe de ochii curioşilor.

Ion, soţul de 54 de ani al Iuliei: "Am luat-o mai mult din milă"

acum 25 zile

Povestea Iuliei, o tânără mămică de 25 de ani şi a soţului ei Ion, de. 53 de ani a şocat familia Clejanilor. Ion, bărbatul cu care tânără şi-a refăcut viaţa spune că a luat-o mai mult din milă!

Cerere în căsătorie în zgomot de motoare

acum 26 zile

Un tânăr din Constanţa i-a cerut mâna prietenei sale în portul Tomis, după o călătorie pe două roţi alături de prietenii motociclişti care l-au şi ajutat cu regia şi cu buchetul de flori.

Rândul 4: Conform tradiţiei, cine are responsabilitatea de a cumpăra buchetele de flori pentru nasa şi mireasă?

acum 27 zile

Află câte blonde au eliminat Mirela Vaida, Laura Lavric, Maria Cârneci și Elena Merișoreanu cu întrebarea: Conform tradiţiei, cine are responsabilitatea de a cumpăra buchetele de flori pentru nasa şi mireasă?

Rândul 3: La 70 de ani de la căsătorie se sărbătoreşte nunta de...?

acum 27 zile

Află câte blonde au eliminat Mirela Vaida, Laura Lavric, Maria Cârneci și Elena Merișoreanu cu întrebarea: La 70 de ani de la căsătorie se sărbătoreşte nunta de...?

1
2
3
4
5
»