Cautare: 835 rezultate dupa tagul "casatorie"

A doua cerere în căsătorie la 2k1! Andreea a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viaţa ei!

acum 3 zile

A doua cerere în căsătorie la 2k1! Andreea a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viaţa ei!

Cerere în căsătorie LIVE în platoul de la 2k1! Ana-Maria a fost cerută de soţie de Ştefan!

acum 3 zile

Cerere în căsătorie LIVE în platoul de la 2k1! Ana-Maria a fost cerută de soţie de Ştefan!

Cerere în căsătorie în platoul de la 2K1! ”Așa cum nimeni nu poate să trăiască fără căldura soarelui așa nici eu nu pot să trăiesc fără tine și fără ochii tăi frumoși. Vrei să fii soția mea?”

acum 6 zile

Eveniment emoționant în platoul 2K1! ”Așa cum nimeni nu poate să trăiască fără căldura Soarelui, așa nici eu nu pot să trăiesc fără tine și fără ochii tăi frumoși. Vrei să fii soția mea?”, a fost îmtrebarea la care o concurentă a emisunii 2K1 a răspuns ”DA!”.

Tinerii care aleg să spun DA în faţa ofiţerului stării civile vor primi bani de la stat

acum 6 zile

Primăria Capitalei vrea să încurajeze întemeierea unei familii, aşa că va aloca câte 1.500 de lei, pentru fiecare cuplu.

Cerere în căsătorie cu emoții, în platoul 2K1! ”Mai tare, nu te auzim!”

acum 10 zile

Iată câteva idei de cerere în căsătorie venite de la bărbații prezenți în platoul emisiunii 2K1.

Doi tineri din Bacău au spus "DA" pe două roţi

acum 11 zile

La Bacău, doi tineri şi-au început viaţa de familie cu o nuntă atipică şi plină de adrenalină pe motocicletă! Iar pentru ca decorul să fie pe măsură, aproape 100 de de prieteni motociclişti au turat motoarele la unison şi au oferit atât invitaţilor, cât şi curioşilor, un...

Un tânăr şi-a cerut iubita în căsătorie, în elicopter, deasupra Mării Negre

acum 11 zile

O tânără din Constanţa a avut parte de o cerere în căsătorie la înălţime. Iubitul i-a oferit inelul în timpul primului ei zbor cu elicopterul - unul deasupra Mării Negre.

Au urcat pe muntele Everest pentru a se căsători la înălțime

acum 12 zile

Un cuplu din California a demonstrat ca atunci cand iti doresti ceva foarte mult, nimic nu-ti sta in cale. Cei doi indragostiti au urcat pe muntele Everest pentru a se căsători la înălțime.

La cinci ani de la căsătorie, soţul i-a făcut Ancăi Neacşu un cadou neobişnuit. S-au plimbat în balon!

acum 15 zile

Ank Neacșu a avut parte de o adevărată aventură în Turcia. La cinci ani de la căsătorie, soțul ei i-a făcut un cadou neobișnuit. O aventură la înălțime, într-un balon.

Celia a sărbătorit patru ani de la căsătorie: ”Sunt de modă veche. Un sărut pentru mine înseamnă o relație”

acum 16 zile

Poveste de dragoste desprinsă parcă din filme. Cinci ani de iubire și patru de când Celia a spus un "da" răspicat, în fata lui Dumnezeu! Iată cum au sărbătorit, dar și ce decizie importantă a luat artista odata cu împlinirea unei jumătăți de deceniu de căsnicie.

Dragoste şi alte nebunii. Cum crezi că va reacţiona soţia dacă de ziua ei primeşte cadou din partea ta "Kama Sutra"? Marius: "O punem în practică"

acum 17 zile

Mihaela & Mihai (Bucureşti), Ana Maria & Ştefan ( Ploieşti) şi Cristina & Marius (Braşov) sunt invitaţii Mirelei Vaida în cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1".

Dragoste şi alte nebunii. Care a fost cea mai frumoasă declaraţie de dragoste? Mihaela, despre Mihai: "M-a cerut de soţie în faţa Casei Poporului"

acum 17 zile

Mihaela & Mihai (Bucureşti), Ana Maria & Ştefan ( Ploieşti) şi Cristina & Marius (Braşov) sunt invitaţii Mirelei Vaida în cea mai nouă ediţie a emisiunii „2k1".

De la 1 la 10, cât de romantică i s-a părut soţiei cererea în căsătorie făcută de actualul soţ? Cornelia Catanga: "Se putea şi mai bine! Am refuzat trei inele de logodnă!"

acum 19 zile

Provocată de întrebarea „De la 1 la 10, cât de romantică i s-a părut soţiei cererea în căsătorie făcută de actualul soţ?”, Cornelia Catanga va da un răspuns care va stârni hohote de râs în platoul „2k1”: „Se putea şi mai bine! Am refuzat trei inele de logodnă!”, va...

Monica Tatoiu, dezvăluiri în premieră despre prima căsătorie: ”Am avut 50 de metri de trenă”

acum 23 zile

Monica Tatoiu, dezvăluiri în premieră despre prima căsătorie! Celebra doamnă a avut o nuntă cu fast, despre care s-a vorbit ani la rând şi a purtat o rochie cu trenă de 50 de metri.

Simona Gherghe s-a măritat: "A fost o căsătorie intimă, așa ne-am dorit"

acum 24 zile

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Răzvan. Viitoarea mămică este însărcinată în opt luni. Vedeta și soțul ei vor avea o fetiță.

Mirela Vaida, cerută în căsătorie, în direct! Reacția vedetei: ”Ce-ai mâncat măi copile!?”

acum 35 zile

Mirela Vaida este cerută în căsătorie, în direct, de asistentul emisiunii pe care o moderează. ”Ce-ai mâncat măi copile!?”, a replicat prezentatoarea Tv.

Delia este îngrijorată pentru Bendeac: "E în PERICOL!" Ce se întâmplă cu juratul iUmor

acum 35 zile

Gestul incredibil pe care vrea sa-l faca artista pentru colegul sau!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV