Cautare: 76 rezultate dupa tagul "casatorit"

Simona Gherghe s-a căsătorit! Primele declarații despre marele eveniment

acum 23 zile

Cu doar câteva săptămâni înainte să nască, Simona Gherghe şi tatăl copilului ei, Răzvan Săndulescu, au făcut pasul cel mare și au mers împreună la starea civilă! Prezentatoarea Tv ne-a dezvăluit prin ce emoţii a trecut în acea zi atât de importantă.

Un botoşănean a aflat că, deşi este divorţat de peste 30 de ani, figurează drept căsătorit

acum 35 zile

Un botoşănean a aflat că, deşi este divorţat de peste 3 decenii, în Registrul Naţional de Evidenţă a Persoanelor figurează drept căsătorit! Bătrânul de 90 de ani a făcut această descoperire în momentul în care a dorit să-şi schimbe cartea de identitate

Are interzis la iubire!?: ”A pus monopol pe viața mea. Numai să mă distrugă!”

acum 55 zile

Au semănat iubire acum 20 de ani, când s-au căsătorit, dar acum se pare că mai culeg doar ură. Asta susţine un bărbat din Lunguleţu, care spune că de luni bune ar trăi cu frica în sân. De vină pentru teroarea lui ar fi, spune el, fosta soţie şi copiii. Bărbatul o acuză pe cea...

Și-au spus ”DA!”. Mihai și Mihaela s-au căsătorit!

acum 82 zile

Mihai și Mihaela au spus ”Da!” în fața ofițerului de stare civilă. Povestea lor de dragoste a trecut la un nou nivel!

Studiu. Oamenii căsătoriţi sunt mai sănătoşi. Unul dintre motive: mariajul ne scapă de stres

acum 96 zile

Cel mai recent studiu arata ca pesoanele casatorite sunt mai fericite si mai sanatoase.

Studiu. Oamenii căsătoriţi sunt mai sănătoşi

acum 97 zile

Mariajul ne scapă de stres şi ne face mai sănătoşi. Concluzia, surprinzătoare pentru mulţi, le aparţine cercetătorilor americani, care au descoperit că persoanele căsătorite au un nivel mai scăzut de cortizol.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-ar fi căsătorit în secret!

acum 152 zile

Bianca Drăguşanu a scăpat porumbelul! Ştiţi vorba aia. Gura "îndrăgostitei" adevăr grăieşte! Se pare că Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit în secret, dar de curând, diva s-a dat de gol.

Asta da relație neobișnuită! Convis că este reîncarnarea soției sale, un bărbat s-a căsătorit cu un şarpe!

acum 192 zile

Convis că este reîncarnarea soției sale, un bărbat din Asia s-a căsătorit cu un şarpe de trei metri lungime. Reptila a fost găsită chiar de către bărbatul care a văzut din prima clipă o asemănăre izbitoare cu partenera sa. Deși și-a pierdut aleasa în urmă cu cinci ani și a...

Unul dintre cei mai controversați concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-a căsătorit. Imagini în exclusivitate

acum 207 zile

Unul dintre cei mai controversați concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” a spus ”DA” în fața ofițerului stării civile și a dat o petrecere grandioasă.

România copiilor căsătoriți. Există preoți care încurajează nașterile în adolescență!

acum 223 zile

Căsătoriţi de mici, copiii devin de cele mai multe ori părinţi înainte de vreme. Pruncii lor ajung în majoritatea cazurilor să fie abandonaţi prin spitale şi orfelinate, iar ei, părinţii-copii rămân cu sechele psihice serioase.

România copiilor căsătoriți. Minorii au devenit o marfă care se negociază în faţa altarului!

acum 225 zile

Să căsătoreşti în faţa preotului doi copii de nici 14 ani, nu-i uşor dar nici greu, în România lui 2016. Pentru bani, unii clerici uită şi de lege, dar şi de jurământul depus înaintea lui Dumnezeu. Copiii devin, fără voia lor, o marfă care se negociază în faţa altarului.

Gabriel Cotabiţa s-a căsătorit în secret

acum 238 zile

Gabriel Cotabiţa este, de astazi, din nou barbat însurat. Artistul şi proaspăta lui soţie, Alina, au vrut ca evenimentul să treacă neobservat, aşa că nu au avut prea mulţi invitaţi.

Andreea Berecleanu s-a căsătorit cu medicul Constantin Stan

acum 249 zile

Zi cu emoţii mari în familia Observator. Andreea Berecleanu, i-a spus "DA", la primărie, medicului Constantin Stan. "Am ştiut din prima că voi fi cu ea!" a mărturisit, emoţionat, soţul Andreei.

S-a căsătorit cu telefonul mobil!

acum 331 zile

O căsătorie cu totul ieşită din comun a avut loc în Las Vegas. Nu a fost opulenţa care a şocat şi nici nu a fost vorba despre vreo celebritate care şi-a pus pirostriile. Un bărbat absolut obişnuit s-a căsătorit cu telefonul mobil.

Mihai Tatulici s-a căsătorit în Postul Crăciunului, cu dispensă de la Patriarhie!

acum 336 zile

Mihai Tatulici povestește la ”Te pui cu blondele?” cum a reușit să se căsătorească în Postul Crăciunului.

Creatoarea de modă Maria Marinescu s-a căsătorit în teniși!

acum 459 zile

Maria Marinescu a fost păzită ca un şef de stat ieri, când a spus "da" pentru a treia oară. Creatoarea de modă s-a căsătorit şi religios cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic Român.

Special! Femeile din Bolivia căsătorite care consumă mai mult de un pahar cu vin în public, divorţate imediat de soţii lor!

acum 476 zile

Legea adoptată de autorităţile din Bolivia este foarte ciudată. Dacă femeile căsătorite consumă mai mult de un pahar cu vin în public sunt divorţate imediat de soţii lor. Asta pentru că, în opinia bolivienilor, asta demonstrează că doamna are toate şansele să devină imorală.

Maria Marinescu, la a treia căsnicie. S-a căsătorit cu preşedintele Comitetului Olimpic, Alin Petrache

acum 488 zile

Maria Marinescu a devenit din nou soţie, dar şi mamă vitregă. După Revelion, creatoarea de modă a trecut pentru a treia oară pe la starea civilă şi este, de acum, doamna Petrache.

Adrian Mutu s-a căsătorit cu Sandra

acum 500 zile

Adrian Mutu şi Sandra poartă aceelaşi nume. Cei doi şi-au unit destinele în urmă cu câteva zile, într-un decor exotic din Cuba.Fiecare gest al cuplului a fost imortalizat, iar mireasa părea mai fericită ca niciodată. Soţii Mutu au avut o nuntă atipică şi au ales să se îmbrace lejer

1
2
3
4

Observator.TV