Cautare: 102 rezultate dupa tagul "casatorit"

E celebru, are o carieră de succes, dar totuşi este singur! Cătălin Botezatu a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit până acum!

acum 1 zile

E celebru, are o carieră de succes, dar totuşi este singur! Cătălin Botezatu ne-a dezvăluit într-un interviu exclusiv de ce nu s-a căsătorit până acum!

Gabi Enache, nuntă în secret cu Lena: ”Ne-am căsătorit doar noi doi, undeva departe de ochii lumii”

acum 8 zile

Bombă în showbiz! O altă nuntă a avut loc în secret, departe de ochii lumii! Fotbalistul Gabi Enache şi Lena s-au căsătorit! Imagini şi detalii despre fericitul eveniment din viaţa lo.

Gianluca, testul adevărului: „Mama suferă de o boală cumplită”

acum 10 zile

Tot ceea ce ştiam până acum se schimbă la 180 de grade. Cine e cu adevarat Gianluca? După ani în care a făcut furori în întreaga planetă, abia acum s-a aflat adevărul despre Gianluca. A fost căsătorit, tatăl lui a murit, nu are o relație bună cu mama lui, suferă de o boală...

S-a căsătorit Ciprian Marica în secret. A apărut o verighetă pe degetul fostului fotbalist

acum 12 zile

S-a căsătorit Ciprian Marica în secret? Într-o poză postată recent de fotbalist se poate observa o verighetă pe mâna mâna fostului jucător.

Constantin Enceanu 32 de ani de căsătorie. Artistul vorbește despre tinerețe și căsnicie: ”Trebuie să ai grijă să-ți respecți familia”

acum 23 zile

Constantin Enceanu este căsătorit de mai bine de 32 de ani. Cântărețul vorbește despre tinerețe și căsnicie, oferint câteva sfaturi personale.

Ana Odagiu și Ovidiu, în platou la ”Agenția VIP”. Artista a fost cerută în căsătorie de iubit

acum 36 zile

Ana Odagiu vorbește despre slăbit și viitor. Artista nu s-a gândit să se căsătorească, dar spre surprinderea ei, a fost cerută de iubitul ei, Ovidiu.

Gheorghe Turda iubeşte din nou! Celebrul artist a fost cucerit de o prietenă de familie

acum 41 zile

Gheorghe Turda iubeşte din nou! Interpretul de muzică populară e mai fericit ca niciodată la braţul femeii care l-a cucerit.

Emilia Ghinescu, ultimatum pentru logodnicul ei: ”Daca nu ne căsătorim anul acesta, va trebui să îmi ia alt inel”

acum 42 zile

Emilia Ghinescu i-a dat un ultimatum logodnicului! Interpreta de muzică populară i-a transmis un mesaj în direct şi i-a spus ce va întâmpla dacă anul acesta nu se căsătoresc!

A alergat printre stele până a gasit-o pe artistă. Ștefan: ”Ne merge foarte bine”

acum 54 zile

Ștefan Bănică și Lavinia formeaza un cuplu minunat. Artistul a ținut secret faptul ca cei doi s-au casătorit, dar a recunoscut intr-un final acest lucru în cadrul unui interviu.

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva, prima apariţie în public după ce s-au căsătorit

acum 59 zile

La primul eveniment împreună ca şi tineri însurăţei, Ştefan Bănică şi Lavinia Pîrva au păstrat distanţa, iar din când în când şi-au mai aruncat câteva priviri drăgăstoase. În timp ce artistul îşi prezenta albumul, proaspăta sa soţie îl asculta încântată şi îl savura...

Ștefan Bănică s-a căsătorit cu Lavinia Pârva!

acum 60 zile

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din România, Ștefan Bănică - Lavinia Pârva, după șase ani de relație, în urmă cu o lună s-au căsătorit

Bianca regretă: ”Nu pot să cred că fiica mea s-a căsătorit cu un bărbat de etnie romă!”

acum 71 zile

Dansul îndrăgostiților are loc pe o melodie aleasă chiar de tatăl miresei. Războiul dintre bunică și familia naturală a miresei atinge apogeul!

Cele mai răsunătoare divorțuri din showbizul românesc

acum 89 zile

S-au întâlnit, s-au iubit, s-au căsătorit dar şi-au spus adio. Se pare că fericirea în cazul lor nu a durat până la adânci bătrâneţi. Fie că au fost divorţuri răsunătoare fie că au fost discrete, cuplurile din showbizul românesc au decis să îşi spună adio. Iar în cazul lor...

Bătălia pentru o lună de miere de vis! Iată cine sunt câștigătorii

acum 89 zile

De curând a luat startul olimpiada cuplurilor căsătoriete. La prima probă au ieșit învingători Florentina și Sorin, a doua s-a încheiat la egaliate. Ultimul examen se desfășoară în bucătărie, soțul gătește, soția privește și ordonă de pe margine. La final Florentina și...

Un primar din Mexic s-a căsătorit cu un crocodil

acum 164 zile

Un primar din Mexic s-a casatorit cu un crocodil.

Primar din Mexic, căsătorit cu un crocodil!

acum 164 zile

Ritual inedit în Mexic, unde primarul unui oraş a avut parte de o nuntă ieşită din comun! Asta pentru că mireasa nu a fost o prea-frumoasă domnişoară, ci un crocodil. Înainte de ceremonie, primarul şi mireasa-crocodil s-au plimbat pe străzile oraşului, cu un întreg alai, dar şi cu...

Au spus DA! Miranda Kerr și fondatorul Snapchat, Evan Spiegel, s-au căsătorit

acum 199 zile

Cei doi au avut parte de un eveniment restrans.

Piticu și aleasa inimii sale și-au unit destinele

acum 201 zile

A fost cea mai frumoasă zi din viața lor. Piticu și aleasa inimii sale și-au unit destinele. Pentru cea mai importantă zi din viața ei, mireasa a ales să strălucească într-o rochie mulată pe corp din dantelă.

Cristian Ciocan, deţinătorul centurii europene super grea la box, s-a căsătorit

acum 201 zile

Deţinătorul centurii europene super grea la box, Cristian Ciocan şi-a unit destinele cu aleasa inimii lui. Cristi si Lacramioara sunt împreună de 10 ani, dar până acum nu au avut timp să ajungă în faţa altarului. Naşii celor doi au fost Narcis Răducan şi soţia.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV