Cautare: 7 rezultate dupa tagul "cennet'in gözyaşları"

Cum a ajuns actor Berk Atan, alias Selim din serialul turcesc ”Cennet”

acum 20 ore

Berk Atan (27 de ani), frumușelul care îl interpretează pe Selim, în serialul ”Cennet”, difuzat în exclusivitate la Happy Channel, a debutat în show biz ca model. În 2011 și 2012, Berk a primit titlul de ”Best model” al Turciei.

Video | Ea este balerina din serialul ”Cennet”. Iat-o cât de grațios se mișcă

acum 22 ore

Happy Channel difuzează în premieră serial turcesc de succes: ”Cennet” (Titlul original: ”Cennet'in Gözyaşları”), de luni până vineri, de la ora 18.00.

Cea de-a treia premieră a lunii ianuarie: “Cennet” se lansează, astăzi, la Happy Channel

acum 1 zile

“Cennet”, cea mai nouă producție turcească pe care Happy Channel o aduce în premieră și în exclusivitate în fața publicului român, se lansează astăzi de la ora 18.00. Serialul îi are în rolurile principale pe frumoasa actriță Almila...

Iată care este semnificația numelui turcesc ”Cennet”. Doar câteva sute de persoane poartă acest nume

acum 1 zile

Happy Channel difuzează în premieră serial turcesc de succes: ”Cennet” (Titlul original: ”Cennet'in Gözyaşları”), de luni până vineri, de la ora 18.00.

Cine este Almila Ada, actrița care o interpretează pe protagonista serialului turcesc ”Cennet”

acum 4 zile

Pe Almila Ada o puteți urmări la Happy Channel în serialul turcesc ”Cennet”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

Faceți cunoștință cu personajele din serialul turcesc ”Cennet”

acum 5 zile

În cele ce urmează, vă invităm să îi cunoașteți pe protagoniștii unuia dintre cele mai noi seriale turcești din grila Happy Channel: ”Cennet”, difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.

”Cennet”, o poveste emoționantă, din 14 ianuarie, la Happy Channel

acum 5 zile

Din 14 ianuarie, de la ora 18.00 Happy Channel vă aduce un nou serial turcesc de succes: ”Cennet” (Titlul original: ”Cennet'in Gözyaşları”), difuzat de luni până vineri, de la ora 18.00.