Cautare: 79 rezultate dupa tagul "centrul vechi"

VIDEO! Colega de show-uri erotice a soţiei lui pe Kamara și-a arătat sânii în Centrul Vechi!

acum 19 ore

Colega de show-uri erotice a soţiei lui pe Kamara și-a arătat sânii în Centrul Vechi. Viddeo interzis minorilor!

Un bărbat înarmat cu o sabie de un metru a terorizat centrul vechi al Capitalei!

acum 3 zile

Scene terifiante în unul dintre cele mai aglomerate zone ale Capitalei. Un bărbat cu probleme psihice a fost filmat în timp ce umbla înarmat cu o sabie pe străzile din Centrul Istoric. Îngroziţi, turiştii şi trecătorii au fugit din calea tânărului de 31 de ani

Scene şocante în Centrul Vechi al Capitalei. Un bărbat a ieşit la plimbare înarmat cu o sabie lungă de un metru

acum 3 zile

Un bărbat a ieşit la plimbare nopţile trecute înarmat cu o sabie lungă de un metru şi a băgat groază în trecători. Individul, în vârstă de 31 de ani, era agitat şi învârtea arma în mâini.

Aproape două sute de clădiri din Centrul Istoric, un pericol iminent pentru turişti şi petrecăreţi

acum 8 zile

În Centrul Vechi al Bucureştiului te plimbi pe propria răspundere. Aproape două sute de clădiri din Centrul Istoric prezintă un pericol iminent pentru sutele de turişti care frecventează în fiecare weekend barurile şi terasele din zonă.

Centrul vechi al Capitalei, lăsat în paragină. Patronii de restaurante şi de baruri sunt dispuşi să dea bani pentru a reabilita clădirile

acum 15 zile

Patronii de restaurante şi de baruri din centrul vechi al Capitalei vor să investească pentru a reda faţa centrului istoric. Vor face front comun cu cei din administraţia locală şi sunt dispuşi să dea bani din propiile încasări pentru a reabilita clădirile. Cei care nu se alătură...

S-a mai dus un burlac! Puberu, cameramanul de la Neatza, este îndrăgostit peste cap!

acum 28 zile

Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan şi Dani", a povestit cum a incercat sa recupereze un colet.

Distracţie maximă de mucenici în Centrul Vechi

acum 47 zile

Dupa ce şi-au scos iubitele în oraş de 8 martie, aseară a venit rândul rândul bărbaţilor să petreacă. Au ieşit la terase şi în cluburi pentru a cinsti cum se cuvine ziua celor 40 de mucenici.

Adi Cristescu, invitație la concert: ”Vă aștept în Centrul Vechi”

acum 177 zile

Adi Cristescu a venit la Neatza și a vorbit despre proiectele lui profesionale și nu numai.

Cetăţean francez, tâlhărit de patru adolescenţi în Centrul Vechi din Bucureşti

acum 185 zile

Un cetăţean francez a fost atacat de patru adolescenţi în plină stradă! Totul s-a petrecut în Centrul Vechi din Bucureşti, iar momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Prezentare. Romulus Țîrdea, de pe străzile din Centrul Vechi, pe scena X Factor: ”Sunt speriat!”

acum 222 zile

Cântă de o viață pe străzi, însă nu a avut curajul până acum să urce și pe o scenă mare. ”Sunt speriat!”, declară Romulus Țîrdea, cu o tristețe în glas.

Mâncare stricată, mizerie de nedescris şi gândaci! O terasă din centrul istoric al Constanţei a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

acum 294 zile

Mâncare stricată, mizerie de nedescris şi gândaci! Toate acestea au fost descoperite la o terasă din centrul istoric al Constanţei de inspectorii de la Protecţia Consumatorului. O locaţie aflată în zona unde va avea loc Festivalul Neversea.

Muzeul Kitschului s-a deschis în Centrul Vechi al Capitalei

acum 342 zile

În București, în Centrul Vechi, s-a deschis muzeul Kitschului. Carpete cu "Răpirea din Serai", bibelouri din perioada comunistă, pești de cristal pe mileu, toate și-au găsit locul aici.

Dans şi voie bună în Centrul Vechi al Capitalei! Străinii, surprinşi plăcut de veselia bucureştenilor

acum 344 zile

În Centrul Vechi al Capitalei, bucureştenii au ascultat muzică de calitate, dar au şi dansat până nu au mai putut.

Muzeul Kitsch-ului a fost recent inaugurat în Centrul Vechi al Capitalei

acum 355 zile

Peştele de cristal de pe televizor, mileul de macrame şi carpeta cu "Răpirea din serai" au devenit exponate într-un muzeu din centrul vechi al Capitalei. Bucureștenii și turiștii pot admira peste 200 de astfel de aşa zise opere de artă în prima institituţie culturală dedicată...

Gabriela Firea, despre ieșirile de urgență din Centrul Vechi: De Centrul Vechi se va ocupa o structură specializată

acum 363 zile

Gabriela Firea, despre ieșirile de urgență din Centrul Vechi: De Centrul Vechi se va ocupa o structură specializată

Străinii se distrează de minune în cluburile din Centrul Vechi al Capitalei

acum 373 zile

Străinii, dar și românii se distrează de minune în cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, mai ales de când postul Paștelui s-a încheiat.

Mihai Ungureanu, manisfestație în Centrul Vechi al Capitalei

acum 385 zile

Mihai Ungureanu este dus în Centrul Vechi al Capitalei să danseze. Mentorul lui, Alina Eremia, își dorește să transmită mai multă emoție prin mișcările sale.

Ultima zi a Prinţului Charles în România, în Centrul Vechi al Capitalei

acum 391 zile

A luat centrul vechi la pas, a văzut un spectacol, şi-a făcut timp şi pentru oamenii şi copiii în nevoie şi n-a uitat nici de comunităţile de romi. Aşa a arătat ultima zi din vizita oficială a Prinţului Charles în România. Şi s-a simtit şi astăzi foarte bine la noi. Atât de...

Străinii sunt impresionați de Centrul Vechi al Capitalei. Distracția, fetele frumoase și muzica la maxim incită toți turiștii

acum 400 zile

Străinii vin în România pentru fetele frumoase și distracția din Centru Vechi al Capitalei. În fiecare seară, dar mai ales în weekend, turiștii, dar localnicii împânzesc toate cluburile și restaurantele.

Spectacol de improvizaţie, la Neatza! Răzvan Simion şi Dani Oţil, parcagii în Centrul Vechi

acum 405 zile

Cătălina Grama, Claudiu Maier, Cătălin Neamţu şi Cosmin Natanticu au venit la "Neatza cu Răzvan şi Dani" cu un show de improvizaţii de zile mari.

1
2
3
4

Observator.TV