Cautare: 10 rezultate dupa tagul "chibrit"

Nu toate experimentele de la Neatza reuşesc!

acum 574 zile

Neatza, emisiunea experimentelor aproape reuşite aduce în prim plan o nouă provocare inedită!

Razvan si Dani, vânătorii de mituri! Tacâmuri în echilibru

acum 615 zile

Puneţi două furculiţe dinţi în dinţi şi introduceţi un băţ de chibrit între dinţii din mijloc din partea concavă. Aşezaţi totul cu susul în jos, pe partea de sus a băţului de chibrit. Este aproape de necrezut, dar furculiţele nu cad, ci stau cu uşurinţă în această poziţie...

Experimentul care a devenit VIRAL. A așezat 6000 de bețe de chibrit, în formă de pătrat. Ce se întâmplă când dă FOC

acum 808 zile

Un tânăr și-a dorit să facă un experiement inedit. Așa că a avut răbdarea să așeze nu mai puțin de 6000 de bețe de chibrit unul lângă altul, în formă de pătrat.

TESTUL de clasa a II-a care îi încurcă pe adulţi. Mută un singur băţ de chibrit pentru ca acest "cal" să se uite la stânga

acum 816 zile

Imaginează-ţi că vezi în această poză un căluţ care se uită spre dreapta. Trebuie să muţi un singur băţ de chibrit pentru că acest căluţ să se uite în stânga.

Ți-ai dat seama deja? Mută un singur băț de chibrit pentru a valida enunțul

acum 1033 zile

O problemă de logică (sau mai degrabă de perspicacitate) a uimit şi amuzat zeci sau chiar sute de mii de oameni de-a lungul timpului.

Par picturi normale, însă când faci un pas înapoi... WOWWW! (GALERIE FOTO)

acum 1391 zile

Ce iese din mâna lui mai rar vezi! Hasan Kale este din Turcia și realizează picturi în miniatură. Nu, nu vă mirați pentru că vă va lua ceva timp să vă dați seama că imaginile sunt adevărate.

Arta din bete de chibrituri

acum 2282 zile

Intr-un apartament obisnuit din Timisoara, intr-o camera ca oricare alta, un tanar pune bat pe bat de chibrit si creeaza. ornamente arhitecturale in miniatura. Omul scoate veritabile opere de arta de mai bine de nou ani. Din lucruri pe care noi ceilalti le trecem cu vederea zi de zi.

Atac la o casa de schimb valutar din centrul Timisoarei

acum 2582 zile

Doua vanzatoare din Timisoara au trecut aseara prin clipe de groaza, dupa ce un barbat a intrat in magazin si le-a stropit cu benzina. Omul avea pregatit si un chibrit, dar nu a mai apucat sa-l aprinda. Angajata de la o casa de schimb valutar din aceeasi cladire a apasat butonul de panica si l-a...

Observator.TV