Cautare: 40 rezultate dupa tagul "cinecool"

Bogdan Albulescu, selectat pentru marele festival de film de la Cannes, vine la ”CineCOOL”

acum 2 zile

Duminica aceasta, de la ora 16.00, invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL” este Bogdan Albulescu, singurul actor român aflat în selecția mareului Festival de Film de la Cannes.

Acesta este personajul de teatru în pielea căruia Marcel Iureș spune că s-a simțit cel mai bine

acum 4 zile

Una dintre mărturisirile actorului este și cea legată de personajul de teatru de care se simte cel mai atașat. Întrebat de Irina Margareta Nistor care este personajul în pielea căruia s-a simțit cel mai bine, Marcel Iureș a răspuns direct.

Amintiri cu Marcel Iureș, la ”CineCOOL”: ”Când eram mic, îmi plăcea foarte tare să scriu și să citesc”

acum 5 zile

Maestrul este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și de cinematografie din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 15.30.

Marcel Iureș, o poveste de om: ”Eram în spital, bolnav, și am zis că nu am făcut mare lucru în viață”

acum 6 zile

Maestrul Marcel Iureș este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de cinematografie din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel.

Marcel Iureș aduce emisiunea ”CineCOOL” mai devreme la Happy Channel

acum 10 zile

”CineCOOL” va începe, în această duminică, 13 mai, mai devreme. Aceasta va fi difuzată de la ora 15.00 (și nu de la 15.30). Gazda, Irina Margareta Nistor, va avea un invitat de seamă la această ediție de ”CineCOOL”. Este vorba despre marele actor Marcel Iureș.

La ”CineCOOL” Ştefan Iancu a povestit despre accidentul ce i-a lăsat un semn permanent pe obraz

acum 11 zile

Ștefan Iancu, deținător al unui Premiu Gopo la categoria “tânără speranţă”, și actorul din ”Un pas în urma serafimilor”, este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

Cum a ajuns Ștefan Iancu să joace în cel mai premiat film la Gala Gopo, ”Un pas în urma serafimilor”

acum 11 zile

La ”CineCOOL”, tânărul actor Ștefan Iancu a povestit cum a ajuns să joace ăn filmul ”Un pas în urma serafimilor”,

De la Peter Pan, la rolul principal din ”Un pas în urma serafimilor”. Ștefan Iancu, un tânăr actor care promite

acum 12 zile

Ștefan Iancu, deținător al unui Premiu Gopo la categoria “tânără speranţă”, este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

Joacă într-un film scris și regizat de un preot, un film despre o femeie care ajunge să se prostitueze în Cipru

acum 18 zile

Ela Ionescu este invitata Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare de luni până vineri, de la ora 15.30, și de luni până joi, de la miezul nopții).

La ”CineCOOL”, Ela Ionescu vorbește despre mentorul ei, maestrul Mircea Albulescu

acum 18 zile

Originară din Piatra Neamț, Ela Ionescu este o talentată actriță din generația tânără de artiști. Absolventă de ATF, la clasa Mircea Albulescu/ Cătălin Naum/Alexandru Jitea.

Ela Ionescu, la ”CineCOOL”: ”Am descoperit că actoria este o formă de a mă exprima mai ușor”

acum 18 zile

Originară din Piatra Neamț, Ela Ionescu este o talentată actriță din generația tânără de artiști. Absolventă de ATF, la clasa Mircea Albulescu/ Cătălin Naum.

Ce tip secvență de film o înduioșează pe Irina Margareta Nistor și o face să își amintească cu drag de tatăl său

acum 19 zile

Irina Margareta Nistor, gazda ”CineCOOL”, ne-a mărturisit că ce tip secvență de film o înduioșează și o face să își amintească cu drag de tatăl său.

Duminică, la ”CineCOOL”, Ela Ionescu vorbește despre noul ei film, scris și regizat de un preot

acum 23 zile

Cine este Ela Ionescu și care sunt proiectele sale, aflați duminică, 29 aprilie, la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii „PoveștiCOOL”, difuzată de la ora 15.30.

De 1 Mai, Irina Margareta Nistor va sărbători... prin muncă. Dar, o muncă plăcută

acum 24 zile

Cum va sărbători anul acesta ziua de 1Mai? Făcând ce îi place cel mai mult: la film. Dar nu ca simplu spectator.

Pasiunea din copilărie a marelui actor Vlad Rădescu: ”Mergem la gară să simt mirosul cărbunelui”

acum 25 zile

Vlad Rădescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30.

Vlad Rădescu: ”O experiență deosebită a fost cea din telenovele”

acum 25 zile

Invitat de Irina Margareta Nistor să spună care dintre filmele lui i-a fost cel mai drag, de care dintre ele vorbește mereu cu pasiune, Vlad Rădescu a oferit un răspuns surprinzător.

Emanuel Pârvu, complimentat de unul dintre cei mai apreciați regizori

acum 32 zile

Recent întors din Bulgaria, unde a participat la o întâlnire cu oameni de marcă din cinematografie, Emanuel Pârvu a povestit la ”CineCOOL” despre acest eveniment.

Emanuel Pârvu, la ”CineCOOL”: ”Filmul are o bucată de adevăr pe care la teatru nu o vei avea niciodată”

acum 33 zile

Emanuel Pârvu, actor, regizor, scenarist, profesor la UNATC este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare, de luni până vineri, de la ora 15.30, și de luni până joi, după miezul nopții).

Robi Urs: ”Pasiunea pentru actorie a apărut pe la 24 spre 25 de ani”

acum 40 zile

Robi Urs, protagonistul care îl interpretează pe Romeo Angelescu în filmul ”Ilegitim” este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare...

Crina Semciuc, nevoită să învețe să înjure pentru rolul din filmul ”Selfie”

acum 46 zile

De exemplu, pentru rolul Yasmine, din filmul ”Selfie”, Crina a mărturisit că a fost nevoită să învețe să înjure și să fie credibilă pe ecran când rostește replicile respective. ”Eu, în viața de zi cu zi nu înjur”.

1
2

Observator.TV