Cautare: 62 rezultate dupa tagul "cinecool"

Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

acum 11 zile

Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

acum 12 zile

Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

La ”CineCOOL”, Ioana Pavelescu povestește cum a făcut-o Iurie Darie să renunțe la suzetă

acum 12 zile

Ioana Pavelescu este invitata Irinei Margareta Nistor la această ediție de ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii „PoveștiCOOL”, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, la Happy Channel.

Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Mi-a turnat sânge de la abator, pentru că nu folosea niciodată sânge fals!”

acum 16 zile

Ioana Pavelescu dezvăluie, la emisiunea găzduită de Irina Margareta Nistor, din culisele filmului ”Osânda”, realizat de regretatul Sergiu Nicolaescu.

Să ajungă pe Marte, să facă ocolul Pământului în zbor, iată doar două dintre lucrurile care ar face-o fericită pe Irina Margareta Nistor

acum 17 zile

Pe Irina Margareta Nistor, o puteți urmări la Happy Channel, în fiecare duminică, de la ora 15.30, la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”.

”Am muzica în ADN”, spune actorul Sergiu Costache, la ”CineCOOL”

acum 18 zile

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat pe actorul Sergiu Costache, pe care l-ați văzut în ”Funeralii fericite” (regizat de Horațiu Mălăele), în serialul ”Umbre”, sau în ” Absolution ” (”Condamnat la iertare”).

A jucat cu Steven Seagal, iar duminică vine la ”CineCOOL”. EL este Sergiu Costache

acum 23 zile

Duminică, 1 iulie, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat la ”CineCOOL” pe actorul Sergiu Costache.

Are o carieră promițătoare în lumea filmului, după ce a jucat cu Gerard Depardieu, dar Bogdan Iancu vrea să devină profesor

acum 24 zile

Bogdan Iancu a jucat în filme internaționale, alături de Gerard Depardieu și de Harvey Keitel, dar și într-un celebru film românesc, cu Ștefan Bănică jr.

Bogdan Iancu mărturisește, la ”CineCOOL”, ce film de desene animate l-a făcut să plângă

acum 24 zile

Avea 4-5 ani când a mers prima dată la teatru, la mult apreciata piesă ”Take, Ianke și Cadâr”, și-a amintit tânărul actor Bogdan Iancu, în interviul acordat Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrica de teatru și film din cadrul...

Bogdan Iancu a mărturisit, la ”CineCOOL”, că sursa lui de inspirație a fost personajul principal din filmul ”Singur Acasă”

acum 25 zile

Bogdan Iancu este invitatul Irinei Margareta Nistor, la Happy Channel, la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la pra 14.30.

Are 18 ani și deja a jucat alături de mari actori internaționali. Bogdan Iancu vine la ”CineCOOL”

acum 30 zile

 Bogdan Iancu face parte din tânăra generație de actori. La doar 4 ani el a debutat în lumea filmului. Acum, are doar 18 și deja în CV-ul lui figurează colaborări la care alți actori încă mai visează.  Despre cum a fost la filmările...

Vlad Logigan, la „CineCOOL”: ”M-au anunțat cu foarte puține zile înainte că nu veam buget foarte mare”

acum 31 zile

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan, protagonistul din ”Nuntă în Basarabia”. ”Ești unul dintre cei mai înduioșători din povesta asta”, este mărturisirea pe care Irina Margareta...

Vlad Logigan, la ”CineCOOL”: ”Eram uimit că poți merge într-o sală unde televizorul era așa de mare”

acum 32 zile

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan.

La ”CineCOOL”, Victor Rebengiuc vorbește despre iubire: ”Amorul e un lung prilej de durere”

acum 37 zile

Invitatul acestei ediții de ”CineCOOL”, realizată de Irina Margareta Nistor, este Victor Rebengiuc, marele actor ce a interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme.

Marius Manole: ”Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple”

acum 45 zile

Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

Marius Manole: ”Am intrat în teatru și am zis: «Eu vreau să joc aici»”

acum 46 zile

Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 14.30.

În copilărie, Irina Margareta Nistor și-a botezat cățelul după numele unei fantome din desene animate

acum 48 zile

Pe Irina Margareta Nistor o puteți urmări la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată la postul de televiziune Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30, și luni-joi, după miezul nopții).

Alina Șerban, la ”CineCOOL”: Nu vorbeam deschis despre faptul că eram rromă”

acum 52 zile

Actrița Alina Șerban, invitată la Happy Channel, la ”CineCOOL”, a mărturisit că a fost o perioadă în care evita să vorbească despre faptul că ea este de etnie rromă.

1 iunie era o zi specială pentru Irina Margareta Nistor. Iată cum sărbătorea gazda ”CineCOOL” Ziua Copilului

acum 52 zile

Ziua de 1 iunie îi trezește amintiri frumoase Irinei Margareta Nistor, gazda ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

Alina Șerban, mărturisire sinceră la „CineCool”: ”Când auzeam muzică, începeam să țopăi”

acum 53 zile

Despre cum și-a început drumul în industria filmului, Alina a povestit la „CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 14.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

1
2
3
4