Cautare: 68 rezultate dupa tagul "cinecool"

Victor Rebengiuc, la ”CineCOOL”: ”Făceam munca asta de actor amator cu mare plăcere”

acum 91 zile

Invitat la ”CineCOOL”, marele actor Victor Rebengiuc a povestit la Happy Channel cum a ajuns el actor. A început din liceu, când mergea la cursuri de actorie și era... actor amator.

Irina Margareta Nistor, interviu de excepție cu marele actor Victor Rebengiuc, la Happy Channel

acum 93 zile

Irina Margareta Nistor, gazda ”CineCOOL” vă invită să urmăriți un interviu de excepție, realizat cu marele actor Victor Rebengiuc. În elegantul și fascinantul spațiu nou din TNB: Librarium, cei doi au depănat amintiri frumoase.

Ioana Pavelescu a povestit la ”CineCOOL” cum a ratat un rol în filmul lui Sergiu Nicolaescu pentru că s-a tuns

acum 99 zile

Ioana Pavelescu este invitata Irinei Margareta Nistor la această ediție de ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii „PoveștiCOOL”, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, la Happy Channel.

Povești despre teatru și film cu Marius Manole. Și-a dorit să devină actor după ce părinții săi l-au dus la o piesă de teatru

acum 106 zile

Actorul Marius Manole este invitatul Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul Happy Channel.

”Ea a fost primul om care a știut că vreau să dau la teatru”, mărturisește actrița Rodica Lazăr, la „CineCOOL”

acum 112 zile

Prima persoană care a aflat de această decizie nu a fost cineva din familia sa, a mărturisit Rodica Lazăr la ”CineCOOL”, pastila de teatru și cinematografie din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare weekend.

Actrița Rodica Lazăr visa să devină gimnastă, ca Nadia Comănici. Dar, după ce și-a rupt mâna, a renunțat

acum 113 zile

Invitată la ”CineCOOL”, actrița Rodica Lazăr a dezvăluit ce a determinat-o să renunțe la visul ei de a deveni gimnastă.

Duminică, 15 iulie, la ”CineCOOL” vine actrița Rodica Lazăr

acum 127 zile

Cum a ajuns Rodica Lazăr la actorie, care este povestea sa, aflați duminică, 15 iulie, de la ora 14.30, la Happy Channel, la ”CineCOOL”.

Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Am filmat șase ore, la -35 de grade și mi-a turnat sânge de la abator... Sergiu Nicolaescu nu folosea sânge fals”

acum 128 zile

Cum rolul din „Osânda” a fost cel care i-a adus recunoaștere, Irina Margareta Nistor a dorit să afle de la Ioana Pavelescu mai multe povește despre realizarea acestui film, ce poartă semnătura inconfundabilului Sergiu Nicolaescu.

La ”CineCOOL”, Ioana Pavelescu povestește cum a făcut-o Iurie Darie să renunțe la suzetă

acum 128 zile

Ioana Pavelescu este invitata Irinei Margareta Nistor la această ediție de ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii „PoveștiCOOL”, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, la Happy Channel.

Ioana Pavelescu, la ”CineCOOL”: ”Mi-a turnat sânge de la abator, pentru că nu folosea niciodată sânge fals!”

acum 132 zile

Ioana Pavelescu dezvăluie, la emisiunea găzduită de Irina Margareta Nistor, din culisele filmului ”Osânda”, realizat de regretatul Sergiu Nicolaescu.

Să ajungă pe Marte, să facă ocolul Pământului în zbor, iată doar două dintre lucrurile care ar face-o fericită pe Irina Margareta Nistor

acum 133 zile

Pe Irina Margareta Nistor, o puteți urmări la Happy Channel, în fiecare duminică, de la ora 14.30, la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”.

”Am muzica în ADN”, spune actorul Sergiu Costache, la ”CineCOOL”

acum 134 zile

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat pe actorul Sergiu Costache, pe care l-ați văzut în ”Funeralii fericite” (regizat de Horațiu Mălăele), în serialul ”Umbre”, sau în ” Absolution ” (”Condamnat la iertare”).

A jucat cu Steven Seagal, iar duminică vine la ”CineCOOL”. EL este Sergiu Costache

acum 139 zile

Duminică, 1 iulie, Irina Margareta Nistor îl are ca invitat la ”CineCOOL” pe actorul Sergiu Costache.

Are o carieră promițătoare în lumea filmului, după ce a jucat cu Gerard Depardieu, dar Bogdan Iancu vrea să devină profesor

acum 140 zile

Bogdan Iancu a jucat în filme internaționale, alături de Gerard Depardieu și de Harvey Keitel, dar și într-un celebru film românesc, cu Ștefan Bănică jr.

Bogdan Iancu mărturisește, la ”CineCOOL”, ce film de desene animate l-a făcut să plângă

acum 140 zile

Avea 4-5 ani când a mers prima dată la teatru, la mult apreciata piesă ”Take, Ianke și Cadâr”, și-a amintit tânărul actor Bogdan Iancu, în interviul acordat Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrica de teatru și film din cadrul...

Bogdan Iancu a mărturisit, la ”CineCOOL”, că sursa lui de inspirație a fost personajul principal din filmul ”Singur Acasă”

acum 141 zile

Bogdan Iancu este invitatul Irinei Margareta Nistor, la Happy Channel, la ”CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată în fiecare sâmbătă și duminică, de la pra 14.30.

Are 18 ani și deja a jucat alături de mari actori internaționali. Bogdan Iancu vine la ”CineCOOL”

acum 146 zile

 Bogdan Iancu face parte din tânăra generație de actori. La doar 4 ani el a debutat în lumea filmului. Acum, are doar 18 și deja în CV-ul lui figurează colaborări la care alți actori încă mai visează.  Despre cum a fost la filmările...

Vlad Logigan, la „CineCOOL”: ”M-au anunțat cu foarte puține zile înainte că nu veam buget foarte mare”

acum 147 zile

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan, protagonistul din ”Nuntă în Basarabia”. ”Ești unul dintre cei mai înduioșători din povesta asta”, este mărturisirea pe care Irina Margareta...

Vlad Logigan, la ”CineCOOL”: ”Eram uimit că poți merge într-o sală unde televizorul era așa de mare”

acum 148 zile

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor aduce o nouă poveste cool. Pe cea a actorului Vlad Logigan.

La ”CineCOOL”, Victor Rebengiuc vorbește despre iubire: ”Amorul e un lung prilej de durere”

acum 153 zile

Invitatul acestei ediții de ”CineCOOL”, realizată de Irina Margareta Nistor, este Victor Rebengiuc, marele actor ce a interpretat mai mult de 50 de personaje de teatru și a jucat în peste 70 de filme.

1
2
3
4