Cautare: 135 rezultate dupa tagul "concediu"

Locuitorii unei comune din Gorj nu mai fac faţă hoţilor, de când trei dintre cei cinci poliţişti ai lor au intrat în concediu de creştere a copiilor

acum 2 zile

Localnicii unei comune din Gorj sunt disperaţii de hoţii pe care nu-i mai împiedică nimic să fure tot ce le pică în mână! Există poliţişti. Cinci la număr. Doar că trei dintre ei sunt în concediu de paternitate

Fiica ministrului Agriculturii ar fi făcut chetă la serviciu ca să plece la mare. A cerut câte zece lei pentru concediu

acum 59 zile

Fiica lui Daea a facut-o de oaie. Angajată de câteva luni la o companie din subordinea Ministerului Agriculturii, Daniela Daea şi-a şocat colegii cu un mesaj trimis de pe emailul de serviciu. În care i-a rugat să o ajute cu câte zece lei, să aibă bani pentru Vama Veche.

Ce nu au apucat românii să facă în concediu

acum 84 zile

Luxandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, prezintă un material cu ce nu au apucat românii să facă în concediu.

Mihai Morar, concediu pe patru roţi: ”Fetele mele sunt cele mai triste că s-a terminat vacanța”

acum 85 zile

Mihai Morar a avut cea mai frumoasă vacanţă din viaţa lui. Prezentatorul emisiunii Răi da Buni vorbeşte pentru prima dată despre cele 30 de zile petrecute în autorulotă. Tot ce trebuie să ştii dacă vrei şi tu o vacanţă pe 4 roţi, află în această seară la Cool Summer Nights.

Amintirile din vacanţă nu sunt întotdeauna frumoase! "Am rămas cu skyjet-ul în mijlocul oceanului!"

acum 87 zile

Deşi unii dintre noi sunt încă în vacanţă pentru majoritatea s-a terminat şi au rămas doar cu amintirile. Unele frumoase, altele mai puţin frumoase

Big Brother atacă turismul - STS vrea să-i monitorizeze pe români chiar şi în concediu

acum 88 zile

Niciun concediu fără. monitorizare. Cam aşa văd românii noua iniţiaţivă a Ministerul Turismului de colectare de date personale, care ar urma să fie puse la dispoziţia celor de la Serviciul de Telecomunicații Speciale. Oamenii se tem nu doar pentru folosirea datelor, ci şi pentru...

Tăriceanu își pregătește candidatura la prezidențiale

acum 93 zile

Tăriceanu își pregătește candidatura la prezidențiale

Tarifele de pe Litoral scad cu 20 la sută

acum 94 zile

Dacă nu aţi plecat în concediu până acum, există şi o parte bună în asta. Acum vă costă mai puţin să mergeţi la mare. De azi, mai exact, tarifele vor scădea cu 20 la sută, fie că vorbim de cameră, şezlong sau băutura pe care o cerem pe plajă.

Cele mai interesate festivaluri care vor avea loc până la sfârșitul anului

acum 95 zile

Primele doua luni ale verii ne-au adus o mulţime de festivaluri. Dacă nu aţi reuşit să ajungeţi la ele sau dacă aţi mai păstrat câteva zile de concediu, iată o veste bună: pâna la sfarşitul anului vor mai avea loc cel puţin cinci evenimente interesante.

Vacanță surpriză pentru Alina Pușcaș! Vedeta își petrece concediul la Palatul Chenonceau de pe Valea Loirei

acum 97 zile

Alina Pușcaș își surprinde fanii cu un clip realizat la palatul Chenonceau de pe Valea Loirei. Vedeta este foarte fericită că a ajuns să vadă unul dintre cele mai vizitate castele.

Vedete care nu renunță la sport nici în concediu

acum 101 zile

Credeţi că celebrităţile cu trupuri de invidiat merg în vacanţă şi nu se mai ridică de la masă sau de pe şezlong? Nici vorbă! Ia priviţi cine sunt cei care nu renunţă la sport nici în concediu.

Mihai Morar a plecat în concediu cu rulota

acum 112 zile

Sunteţi curioşi să vedeţi unde se distrează vara asta Mihai Morar? Sau mai bine spus cum se distrează, pentru că Mihai a ales să plece în concediu cu rulota. Şi-a luat familia şi a plecat la drum prin Europa.

Recomandări pentru prevenirea furturilor. Cum să-ţi asiguri locuinţa când pleci în concediu

acum 122 zile

Mulți români așteaptă vara pentru a-și petrece concediile departe de casă, însă alți oameni așteaptă cu nerăbdare perioada concediilor din alte considerente. Iată o serie de recomandări pentru a preveni vizita hoților în locuințe cât timp sunteți plecat de casă.

Episcopul de Huşi, implicat într-un scandal sexual, a plecat din România, în concediu

acum 124 zile

Episcopul de Huşi a plecat din România, în concediu. Asta după ce toţi înalţii prelaţi din Moldova şi Bucovina s-au întâlnit la Iaşi, în Sinodul Mitropolitan, şi i-au cerut episcopului să nu mai slujească în altar.

Ce poți face ca florile să nu se ofilească atunci când ești plecată în concediu? Avem cea mai ieftină soluție!

acum 125 zile

Ce poti face ca florile sa nu ti se ofileasca atunci cand pleci in vacanta.

Vacanţă furată, planuri ruinate. 12 oameni au aflat cu puţin timp înainte de a pleca în Spania, că nu au concediul plătit

acum 126 zile

În loc să ajungă la plajă, pe şezlong, au rămas acasă, mai săraci cu 17 mii de lei. Este vorba despre un grup de români care trebuia să plece, în Spania, în concediu. Însă un angajat al agenţiei de turism cu care au colaborat le-a falsificat documentele şi a încasat banii de drum...

Silueta, păstrată și în vacanță! Chiar dacă sunt în concediu, turiștii caută să se distreze prin mișcare

acum 131 zile

Silueta subţire se ţine şi în vacanţă. Chiar dacă sunt în concediu, turiştii caută să se distreze prin mişcare. Iar litoralul românesc are alternative pentru toate vârstele şi toate buzunarele.

Părintele Visarion Alexa: ”Concediul este cel mai important din istoria unei familii, atunci toți sunt împreună”

acum 133 zile

Părintele Visarion Alexa a vorbit la Prietenii de la 11 despre perioada concediilor și ce reprezintă aceste zile de odihnă pentru familii.

Care sunt cele zece ţinute pe care nu ai voie să le uiţi acasă în concediu

acum 139 zile

Adelina Pestriţu îţi spune toate ponturile de care ai nevoie. Pentru că suntem curioşi din fire, echipa Răi da Buni a intrat în şifonierul frumoasei brunete.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV