Cautare: 130 rezultate dupa tagul "concediu"

Ce nu au apucat românii să facă în concediu

acum 24 zile

Luxandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, prezintă un material cu ce nu au apucat românii să facă în concediu.

Mihai Morar, concediu pe patru roţi: ”Fetele mele sunt cele mai triste că s-a terminat vacanța”

acum 25 zile

Mihai Morar a avut cea mai frumoasă vacanţă din viaţa lui. Prezentatorul emisiunii Răi da Buni vorbeşte pentru prima dată despre cele 30 de zile petrecute în autorulotă. Tot ce trebuie să ştii dacă vrei şi tu o vacanţă pe 4 roţi, află în această seară la Cool Summer Nights.

Amintirile din vacanţă nu sunt întotdeauna frumoase! "Am rămas cu skyjet-ul în mijlocul oceanului!"

acum 27 zile

Deşi unii dintre noi sunt încă în vacanţă pentru majoritatea s-a terminat şi au rămas doar cu amintirile. Unele frumoase, altele mai puţin frumoase

Big Brother atacă turismul - STS vrea să-i monitorizeze pe români chiar şi în concediu

acum 28 zile

Niciun concediu fără. monitorizare. Cam aşa văd românii noua iniţiaţivă a Ministerul Turismului de colectare de date personale, care ar urma să fie puse la dispoziţia celor de la Serviciul de Telecomunicații Speciale. Oamenii se tem nu doar pentru folosirea datelor, ci şi pentru...

Tăriceanu își pregătește candidatura la prezidențiale

acum 33 zile

Tăriceanu își pregătește candidatura la prezidențiale

Tarifele de pe Litoral scad cu 20 la sută

acum 34 zile

Dacă nu aţi plecat în concediu până acum, există şi o parte bună în asta. Acum vă costă mai puţin să mergeţi la mare. De azi, mai exact, tarifele vor scădea cu 20 la sută, fie că vorbim de cameră, şezlong sau băutura pe care o cerem pe plajă.

Cele mai interesate festivaluri care vor avea loc până la sfârșitul anului

acum 34 zile

Primele doua luni ale verii ne-au adus o mulţime de festivaluri. Dacă nu aţi reuşit să ajungeţi la ele sau dacă aţi mai păstrat câteva zile de concediu, iată o veste bună: pâna la sfarşitul anului vor mai avea loc cel puţin cinci evenimente interesante.

Vacanță surpriză pentru Alina Pușcaș! Vedeta își petrece concediul la Palatul Chenonceau de pe Valea Loirei

acum 37 zile

Alina Pușcaș își surprinde fanii cu un clip realizat la palatul Chenonceau de pe Valea Loirei. Vedeta este foarte fericită că a ajuns să vadă unul dintre cele mai vizitate castele.

Vedete care nu renunță la sport nici în concediu

acum 41 zile

Credeţi că celebrităţile cu trupuri de invidiat merg în vacanţă şi nu se mai ridică de la masă sau de pe şezlong? Nici vorbă! Ia priviţi cine sunt cei care nu renunţă la sport nici în concediu.

Mihai Morar a plecat în concediu cu rulota

acum 52 zile

Sunteţi curioşi să vedeţi unde se distrează vara asta Mihai Morar? Sau mai bine spus cum se distrează, pentru că Mihai a ales să plece în concediu cu rulota. Şi-a luat familia şi a plecat la drum prin Europa.

Recomandări pentru prevenirea furturilor. Cum să-ţi asiguri locuinţa când pleci în concediu

acum 62 zile

Mulți români așteaptă vara pentru a-și petrece concediile departe de casă, însă alți oameni așteaptă cu nerăbdare perioada concediilor din alte considerente. Iată o serie de recomandări pentru a preveni vizita hoților în locuințe cât timp sunteți plecat de casă.

Episcopul de Huşi, implicat într-un scandal sexual, a plecat din România, în concediu

acum 64 zile

Episcopul de Huşi a plecat din România, în concediu. Asta după ce toţi înalţii prelaţi din Moldova şi Bucovina s-au întâlnit la Iaşi, în Sinodul Mitropolitan, şi i-au cerut episcopului să nu mai slujească în altar.

Ce poți face ca florile să nu se ofilească atunci când ești plecată în concediu? Avem cea mai ieftină soluție!

acum 65 zile

Ce poti face ca florile sa nu ti se ofileasca atunci cand pleci in vacanta.

Vacanţă furată, planuri ruinate. 12 oameni au aflat cu puţin timp înainte de a pleca în Spania, că nu au concediul plătit

acum 66 zile

În loc să ajungă la plajă, pe şezlong, au rămas acasă, mai săraci cu 17 mii de lei. Este vorba despre un grup de români care trebuia să plece, în Spania, în concediu. Însă un angajat al agenţiei de turism cu care au colaborat le-a falsificat documentele şi a încasat banii de drum...

Silueta, păstrată și în vacanță! Chiar dacă sunt în concediu, turiștii caută să se distreze prin mișcare

acum 71 zile

Silueta subţire se ţine şi în vacanţă. Chiar dacă sunt în concediu, turiştii caută să se distreze prin mişcare. Iar litoralul românesc are alternative pentru toate vârstele şi toate buzunarele.

Părintele Visarion Alexa: ”Concediul este cel mai important din istoria unei familii, atunci toți sunt împreună”

acum 73 zile

Părintele Visarion Alexa a vorbit la Prietenii de la 11 despre perioada concediilor și ce reprezintă aceste zile de odihnă pentru familii.

Care sunt cele zece ţinute pe care nu ai voie să le uiţi acasă în concediu

acum 79 zile

Adelina Pestriţu îţi spune toate ponturile de care ai nevoie. Pentru că suntem curioşi din fire, echipa Răi da Buni a intrat în şifonierul frumoasei brunete.

Diferența dintre concediu, acele zile libere în fiecare an primite de la stat, și vacanță, o stare de spirit

acum 89 zile

Ruxandra Luca explică care este diferența dintre concediu și vacanță. Prezentatoarea rubricii de parenting a cerut sfatul unui psihoterapeut pentru a afla aceste informații.

Nereguli grave pe litoral. Mâncarea stricată taie cheful de concediu

acum 92 zile

Oaza de confort e în aceste zile. marea. E sezonul perfect pentru plajă şi băi îndelungi printre valuri. Sunt 28-29 de grade pe litoral.

1
2
3
4
5
»