Cautare: 890 rezultate dupa tagul "concert"

Andrea Bocelli va susține un concert în Piața Constituției

acum 11 ore

O voce inegalabilă şi emoţie! Într-un cuvânt: spectacol. Asta va oferi Andrea Bocelli celor prezenţi, în această seară, în Piaţa Constituţiei. Mai sunt trei ore, până când celebrul tenor va urca pe scenă în faţa a mii de spectatori, în cadrul unei concert de excepţie.

Cristian Boureanu, fost deputat, concert în rusă în secția de poliție

acum 3 zile

Cristian Boureanu, fost politician, a fost filmat în secția de poliție în timp ce cânta o melodie în rusă. Fostul deputat a ajuns în arest după ce a lovit un agent.

Forza Zu a scris istorie la Constanţa! Mii de oameni au venit pe plaja Modern să cânte alături de artiştii preferaţi

acum 3 zile

Forza Zu a scris istorie la Constanţa, chiar dacă spectacolul a fost mai scurt decât era stabilit. Mii de oameni au venit pe plaja Modern să cânte alături de artiştii preferaţi şi s-au distrat de minune până la un moment dat, când a început furtuna.

75 de mii de oameni au venit la concertul Forza Zu să-şi vadă artiştii preferaţi pe plaja Modern din Mamaia

acum 4 zile

Lidia Buble, Adrian Sână, Jo, Adda sau Feli au fost printre cei care au urcat pe scenă. Andreea Bălan şi-a schimbat de mai multe ori ţinutele, Lidia Buble a primit flori, iar 3 Sud Est au fost bucuroşi. că au cântat acasă! După câteva ore, însă, Buzdu şi Morar au fost nevoiţi să...

Forza Zu a scris istorie la Constanţa

acum 4 zile

Forza Zu a scris istorie la Constanţa, chiar dacă spectacolul a fost mai scurt decât era stabilit. Mii de oameni au venit pe plaja Modern să cânte alături de artiştii preferaţi şi s-au distrat de minune până la un moment dat, când a început furtuna. Vântul şi ploaia puternică au...

''Regii'' din Nashville au umplut un stadion întreg în Bucureşti. Americanii de la Kings of Leon şi-au întâlnit fanii din România, în premieră, pe Arena Naţională

acum 4 zile

Sex on fire şi Use Somebody au fost auzite pentru prima dată live, de către fanii români, în Bucureşti. Un stadion întreg s-a umplut pentru Kings of Leon. Arena Naţională a vibrat sub acordurile de chitară ale băieţilor din Nashville. Concertul a durat aproape două ore.

Mihai Morar, în direct de la malul mării! Vezi pentru prima dată scena celui mai mare concert Forza Zu

acum 6 zile

În direct de la malul mării, Mihai Morar, a oferit ultimele informații despre cel mai mare concert Forza Zu.

Rockerii de la Kings of Leon au cerut securitate sporită pentru concertul din București

acum 6 zile

Kings of Leon au cucerit milioane de fane cu hitul "Sex on fire", iar mâine seară vor topi live inimile româncelor. Pe lângă sunetul de calitate, americanii vor însă şi măsuri de securitate sporite.

Forza Zu a ajuns la mare! Se scrie istorie pe plaja Modern din Constanţa, la cel mai mare concert din România!

acum 6 zile

Nebunia a început de dimineaţă când trenul Forza Zu a plecat spre litoral. Pentru prima dată un matinal de radio a fost transmis live din vagonul care a dus zeci de petrecăreţi spre malul mării. Buzdu şi Morar au întreţinut distracţia. Şi nimeni nu a urcat în garnitura veseliei...

Cristi Minculescu a dat șpagă să intre la propriul concert: ”Portarul a crezut că sunt fanul trupei Iris!”

acum 7 zile

Astăzi, Cristi Minculescu, mai sensibil ca niciodată. Vorbeşte despre cele mai preţioase trăiri, experienţe inedite şi despre extazul fanelor.

Cântăreața Ariana Grande va deveni cetățean de onoare al orașului Manchester

acum 8 zile

Cântăreaţa americană Ariana Grande va primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului Manchester. Ariana Grande va primit acest titlu de recunoaştere după organizarea concertului One Love Manchester, prin care s-au strâns, în total, peste 3 milioane de lire...

Sting cântă la Cluj pe 17 octombrie. Ce invitați speciali va avea artistul britanic

acum 10 zile

Concertul face parte din turneul ”57th & 9th”, care promovează cel mai recent proiect muzical al artistului.

Trupa Kings of Leon a cerut siguranţă maximă la concertul de la Bucureşti

acum 12 zile

30 de mii de români vor asista la un concert istoric, pe Arena Naţională. Trupa Kings of Leon vine la Bucureşti, să transmită un mesaj internaţional de pace, după atacurile sângeroase din Marea Britanie.

Concert La Familia, în Capitală! Sișu și Puya s-au reunit după 20 de ani

acum 13 zile

Sișu și Puya, membrii trupei La Familia, au hotărât să se reunească după o absență de 20 de ani. Cei doi artiști susțin un concert în Capitală.

Smiley News: Concert de manele cu sala în picioare la TIFF

acum 13 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani cum formaţia lui Dan Bursuc a susţinut un concert la TIFF.

Decizie radicală, luată de Ariana Grande! Ce se va întâmpla cu cariera artistei, după atentatul din Manchester

acum 15 zile

Artista isi reia turneul mondial cu un concert la Paris in conditii de securitate sporita.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV