Cautare: 1051 rezultate dupa tagul "concert"

Cele mai cunoscute bloggerițe de la noi preferă Parisul: ”Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, împreună în capitala Franței

acum 2 zile

Dacă vă gândeați că singura pasiune a bloggeriţelor este moda, iată că nu e așa. Alina Ceuşan și Carmen Grebenişan adoră marile concerte, așa că au mers la Paris pentru The Weeknd.

Cele mai cunoscute bloggerițe de la noi preferă Parisul

acum 2 zile

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan sunt cele două bloggerițe care preferă capitala Franței pentru distracție. Cele două au mers în Paris pentru un concert.

Elton John s-a enervat cumplit în timpul unui concert

acum 4 zile

Cântăreţul britanic a întrerupt brusc un spectacol din Statele Unite din cauză că pianul era dezacordat. Intrigat, artistul a spus că nu acceptă să lucreze cu un instrument dacă nu este de cea mai bună calitate. Un om din echipa organizatorilor s-a grăbit să remedieze problema, iar...

Adi Sînă a plecat de acasă! Artistul a plecat în Pakistan

acum 5 zile

Adi Sînă a plecat de acasă! Nu vă gândiţi că au apărut probleme în paradis, ci artistul a plecat în Pakistan, acolo unde a susţinut mai multe concerte. Cum a decurs drumul şi cum a fost răsfăţat, vedem chiar acum.

Elena Gheorghe repetă de zor înainte de concert

acum 6 zile

Elene Gheorghe se pregăteşte intens pentru spectacolul pe care îl va susţine peste câteva zile. Iar pentru asta, cântăreaţa îşi petrece foarte mult timp în studio. Şi nu, nu cântă melodiile care au consacrat-o, ci piese machedoneşti. Mai mult decât atât, la repetiţii o...

Smiley News. Un fan venit din tribună l-a acompaniat la pian pe solistul de la Cold Play, chiar în timpul concertului!

acum 8 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza, imagini inedite din timpul concertului trupei Cold Play din Germania. UN fan l-a acompaniat la pian pe solitul formaţiei!

Poesis 40, concert folk aniversar

acum 10 zile

Marius Baţu și Eugen Băboi vor cinsti astfel numele lui Adrian Păunescu, la 7 ani de la dispariția acestuia, omul în umbră căruia duo-ul a devenit un reper al muzicii de calitate. Concertul este un bun prilej pentru public, de a ascultă atât melodiile consacrate ale formaţiei, precum...

Adele s-a făcut de râs în faţa a sute de mii de oameni

acum 12 zile

Este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din lume, dar s-a făcut de râs în faţa a sute de mii de oameni. Adele a avut parte de un moment penibil, dar şi amuzant. În timp ce cânta piesa "All I Ask", sunetul a picat, iar vedeta nu a observat decât în momentul în care publicul a...

Ștefan Hrușcă, invitație la concert: ”Mă consider un produs al lui Adrian Păunescu”

acum 15 zile

Ștefan Hrușcă, la Agenția VIP, a vorbit despre următorul lui concert și nu numai. ”Mă consider un produs al lui Adrian Păunescu”, a spus cântărețul.

Diana Munteanu: "Membrii de la trupa Provincialii mă vor suna și îmi vor cânta în direct, în timpul concertului lor"

acum 15 zile

Trupa Provincialii are în palmares sute de concerte, șase albume, două participări la Eurovision și două premii la Mamaia.

Invitație la concert. The Mono Jacks lansează albumul ”Ușor distorsionat”

acum 16 zile

Pe 3 noiembrie, la București, începând cu ora 21.00, The Mono Jacks va lansa noul album, ”Ușor distorsionat”

Celebrul violonist Ara Malikian, concert în București: ”Muzica este cel mai bun masaj pentru creier!”

acum 16 zile

Concertul ”Ara Malikian - Incredibilul Turneu al Viorii” are loc în data de 7 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului din București.

Aurel Tămaş se întoarce în SUA după 25 de ani

acum 18 zile

Aurel Tămaș este un cântăreț de muzică populară și ușoară din România. Printre cele mai cunoscute melodii cântate de Aurel Tămaș sunt "Cucule pasăre mândră", "Nu-i român ca ardeleanu", "Viață trecătoare", "Floare de melin" .

Dan Ciotoi și ”Generic”, artistitul vorbește depre numeroasele concerte

acum 18 zile

Dan Ciotoi și ”Generic” sunt cunoscuți pentru numeroasele piese de dragoste. După o lungă perioadă, formația încă se bucură de un succes răsunator.

Adi Cristescu, invitație la concert: ”Vă aștept în Centrul Vechi”

acum 18 zile

Adi Cristescu a venit la Neatza și a vorbit despre proiectele lui profesionale și nu numai.

Doi ani de la Colectiv. Concert caritabil pentru victimele din Colectiv

acum 19 zile

Nu uităm de #Colectiv. Nu uităm nici de cei care au pierit. Nu-i uităm nici pe cei care încă sunt în suferinţă. La Arenele Romane are loc un concert caritabil. Banii vor ajunge la cei care au de îndurat şi acum tratamente dureroase.

Lidia Buble, izgonită de pe scenă! Cum a reacționat vedeta?

acum 24 zile

Lidia Buble a susținut un spectacol în Mizil. După ce aceasta a înterpretat câteva piese, unele persoane din public au aruncat cu fructe în ea, așa că a decis să oprească concertul.

Trupa Talisman, aproape în fromula completă la "Prietenii de la 11"

acum 25 zile

Talisman e o formație română care a luat naștere în 1996. Piesa de rezistență a formației se numește „Atât de singur”.

Alina Eremia își lansează primul album din carieră: "360"

acum 25 zile

Albumul "360" va include hituri că "Poartă-mă", "A fost o nebunie", "Cum se face", dar şi piese noi, colaborări neaşteptate, track-uri la care artista s-a implicat şi pe partea de compoziţie.

Turneu naţional - Fuego: "Scrisoare de decembrie"

acum 26 zile

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut după numele de scenă Fuego, este un cântăreț român de muzică ușoară. Este absolvent al Facultății de Teatru din cadrul Universității Ecologice, fiind actor la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.

1
2
3
4
5
»