Cautare: 1225 rezultate dupa tagul "concert"

Amna, concert Aniversar la Berăria H

acum 1 zile

Amna sărbătorește șapte ani de muzică printr-un concert ce va avea loc la Berăria H pe 5 mai 2018, începând cu ora 23:00.

Dani Oțil și Emilia Dorobanțu au încins o hora, în direct

acum 2 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Emilia Dorobanțu a dansat o horă cu Dani Oțil.

Apariţie incendiară în curtea unei şcoli din Mureş. Andreea Bălan a urcat pe scenă

acum 5 zile

Andreea Bălan a urcat pe scenă în faţa localnicilor strânşi să o vadă la concertul organizat de zilele comunei. Inclusiv copiii au venit cu plăcere, ştiind că nu vor fi scoşi la tablă şi nici nu li se vor corecta temele.

Legendarul grup ABBA se va reuni pentru un mare spectacol televizat transmis în toată lumea

acum 6 zile

Numai că pe scenă nu se vor afla cei patru muzicieni, ajunşi la vârste venerabile, ci reprezentările lor holografice, create pe computer. Fanii aşteaptă, totuşi, cu nerăbdare reîntâlnirea cu idolii tinereţii lor.

Trupa 3 Sud Est trăiește intens fiecare clipă și adună un număr impresionant de oameni la concerte

acum 8 zile

Băieții de la 3 Sud Est fac furori în rândul fanilor și adună foarte mulți oameni la concerte. Aceștia lansează hit după hit.

Randi, seară de neuitat după un concert: ”Semăna cu un sanatoriu, erau gratii la geam. Ne-am încălzit cu o aerotermă”

acum 10 zile

Randi a avut parte de o seară de neuitat, după un concert: ”Semăna cu un sanatoriu, erau gratii la geam. Ne-am încălzit cu o aerotermă”, a spus artistul.

Iuliana Beregoi, fostă concurentă Next Star, a ajuns vedetă internațională. Marii artişti se bat să cânte în duet cu ea, iar în iunie va avea un concert la Sala Palatului

acum 14 zile

Puştoaica fenomen care le face concurenţă Deliei, Andrei şi lui Horia Brenciu vine la Răi Da Buni! A reuşit să doboare toate topurile şi să creeze o adevărată isterie. Marii artişti se bat să cânte în duet cu ea!

Iuliana Beregoi, fostă concurentă Next Star, are concert la Sala Palatului

acum 14 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Iuliana Beregoi, fosta concurentă Next Star, a venit sa isi anunte concertul de la Sala Palatului.

Ana, fiica lui Tudor, concert de pian

acum 22 zile

Apropiaţii familei Caragea se întâlnesc pentru examenul pe care îl dă Ana, fiica lui Tudor, ca să intre la o facultate prestigioasă din America.

Celebrul Sean Paul vine în România. Artistul va susține un concert în luna mai

acum 22 zile

Celebrul Sean Paul vine în România. Artistul va susține un concert în luna mai la Arenele Romane.

Leo Iorga turneu extraordinar în toată România: ”Pregătim 100 de concerte în 100 de orașe. Sperăm să facem față deplasărilor”

acum 22 zile

Pe 15 aprilie, Campact B va susține la Oltenița primul concert din turneul ”România în Sărbătoare”, care înseamnă 100 de concerte în 100 de orașe.

Relaţiile dintre cele două Corei devin din ce în ce mai strânse

acum 24 zile

Ieri, liderul Coreei de Nord şi soţia sa au asistat la un concert al unor artişti sud-coreeni, desfăşurat la Phenian. Kim Jong Un i-a aplaudat pe interpreţi şi chiar s-a pozat cu aceştia la finalul spectacolului. A fost pentru prima oară când un lider nord-coreean a participat la un...

Lara Fabian a susţinut un concert memorabil la Cluj Napoca

acum 27 zile

Lara Fabian a susţinut aseară un concert de zile mari la Cluj Napoca, în cadrul turneului internaţional. de promovare al noului său album. Fanii au intrat parcă într-un alt Univers. plin de magie şi emoţie.

Concert de senzaţie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

acum 28 zile

Lara Fabian urcă pe scenă la doi ani de la ultimul său spectacol aici. Artista ce se află într-un turneu internaţional de promovare a noului său album "Camouflage", a aterizat aseară pe aeroportul din Cluj Napoca cu o cursă de linie de la Sofia. Stafful cântăreţei a ţinut-o, însă,...

Smiley News. Dronă doborâtă de artificii la un concert

acum 29 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un nou clip amuzant de pe internet.

Seară magică la Ateneul Român. Concertul Extraordinar de Paşte a însemnat emoţii atât pentru artişti, cât şi pentru spectatori

acum 30 zile

Alături de Orchestra Simfonică Bucureşti, pe scenă au urcat Monica Anghel, Cornel Ilie de la Vunk, Bodo de la Proconsul şi Feli.

Ilinca cântă, la Neatza, melodia "Nu acum"

acum 31 zile

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ilinca Băcilă a cântat melodia "Nu acum".

Recomandări pentru sfârșitul săptămânii! Concert extraordinar marca Feli

acum 34 zile

Lucsandra prezintă cele mai tari recomandări pentru sfârșitul săptămânii. Feli va susține un super concert, iar cei care își doresc un loc de muncă pot merge la târgul de joburi Angajatori de Top.

Nikos Vertis, concert uimitor la Sala Palatului

acum 41 zile

Nikos Vertis a susţinut un concert uimitor seara trecută în Capitală. Sala Palatului a fost neîncăpătoare pentru miile de fane ce au venit să îi asculte hit-urile cântăreţului grec

Nikos Vertis, superstarul muzicii greceşti, va concerta la Bucureşti

acum 43 zile

Nikos Vertis, superstarul muzicii greceşti vine, din nou, în România. Iniţial, artistul avea plănuit un singur spectacol. Numai că, după ce toate biletele s-au dat într-un timp foarte scurt, cântăreţul şi-a anunţat un al doilea concert. Aşadar, urmează reprezentaţii de excepţie...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV