Cautare: 1140 rezultate dupa tagul "concert"

Carla's Dreams, despre ultimul concert din carieră: „Nu am frică să închid proiectul”

acum 2 zile

Cel mai misterios artist a făcut mărturisiri incredibile despre ultimul său concert! Carla s Dreams face ravagaii atunci când apare pe scenă, însă, cu toate acestea are gânduri serioase în ceea ce priveşte cariera sa muzicală!

Roxana Nemeș. la un pas șă leșine pe scenă: ”Tot concertul nu am simțit nimic, dar s-a desfășurat totul ok”

acum 8 zile

Roxana Nemeșa fost la un pas șă leșine pe scenă. Din fericire acest lucru nu s-a intamplat iar vedeta a putut șă-și termine concertul cu bine.

Celine Dion, atacată pe scenă. Vedeta a reușit să o dea jos de pe scenă fără intervenția agenților de pază

acum 8 zile

Un moment mai puțin obișnuit a avut loc în timpul unui concert Celine Dion. O tânără a urcat pe scenă si a îmbrațișat-o pe vedeta. Artista a reușit să o convingă să se dea jos de pe scenă.

Anna Lesko artista comeleon. Cum se pregătește pentru un nou show

acum 21 zile

De fiecare dată când urcă pe scenă, Anna Lesko face un show de expecţie. Dar v-aţi întrebat vreodată cum se pregăteşte artista înainte de un concert şi cât repetă?

Gheorghe Turda, momente cumplite pe scena. S-a trezit în mijlocul unei revolte a fanilor

acum 23 zile

Gheorghe Turda a trecut prin momente de panică în timpul unui concert. Câţiva fani turmentaţi au luat cu asalt scena şi marele artist a scăpat cu greu de furia acestora. Ne spune chiar el la ce a recurs ca să-i liniştească.

Inna se laudă cu fanii din străinătate. Vedeta este foarte apreciată în Turcia

acum 23 zile

Inna se laudă cu fanii din Turcia. Vedeta a postat o imagine de la un concert în care se vedeau sutele de admiratori prezenți la eveniment.

Smiley, show total în orașul faptelor bune

acum 28 zile

Smiley a încins atmosfera în Oraşul Faptelor Bune! De cum a urcat pe scenă, artistul a ştiu să bine dispună pe toată lumea, în ciuda frigului de afară. Show-ul a fost total!

Ultima zi în "Orașul faptelor bune". Mihai Morar: "Suntem fericiți că am cunoscut niște oameni extraordinari"

acum 29 zile

Lora împreună cu Andrei, un copil ale căror vise au fost îndeplinite în Oraşul faptelor bune, au fost Moş Crăciun pentru o familie săracă cu opt copii. Artista, impresionată de acest caz, a umplut un portbagaj cu mâncare pentru a le face sărbătorile mai frumoase

În ajun de Crăciun, Andra a plecat la colindat!

acum 29 zile

Andra și-a amintit cu drag de copilărie, de vremea când pleca la colindat..și în ajun de Crăciun a renunțat la concertele pe care le avea și a mers împreună cu colegii săi la colindat.

Naty, Raluca și Bote au susținut primul lor concert

acum 30 zile

Naty, Raluca şi Bote s-au lansat în muzică, iar aseară au susţinut şi primul lor concert! Cireaşa de pe tort a fost piesa lor de Crăciun, care cu siguranţă va sta pe buzele tuturor în această iarnă.

Edilii vâlceni au decis mutarea concertului lui Cristian Pomohaci de la Târgul de Crăciun, în sala de spectacole a Sindicatelor

acum 31 zile

Cariera artistcă a lui Cristian Pomohaci are de suferit, din cauza scandalului sexual în care este implicat! Fostul preot ar fi trebuit să susţină un recital de colinde, sâmbătă, la Târgul de Crăciun din Rm. Vâlcea

Din Asia, direct pe scena din oraşul faptelor bune. Dorian Popa și Ruby, show pentru români

acum 31 zile

A revenit în ţară şi imedat a dat fuguţa pe scenă! Dorian Popa şi Ruby au încins atmosfera în oraşul faptelor bune! Şi nu doar ei au făcut show, pe scena din oraşul faptelor bune au urcat şi băieţii de la Fly Project, dar şi Nicole Cherry

Ştefan Hruşcă a fost aşteptat cu mare nerăbdare la Târgu Mureş

acum 31 zile

Parcă nu este Crăciun fără cântecele lui Ştefan Hruşcă! Artistul s-a întors din Statele Unite şi în acest an pentru a-i colinda pe români. Aseară, a ajuns la Târgu Mureş unde a fost aşteptat cu mare nerăbdare de peste 1.000 de localnici.

Connect-R, moment emoționant! Cu aceste versuri și-a făcut părinții să lăcrimeze

acum 32 zile

Show total în Oraşul faptelor bune! Connect-r şi Trei Sud Est au oferit momente unice, iar toată lumea a cântat cu ei hiturile ce i-au consacrat! Mai mult Connect-r a recitat câteva versuri emoţionante, iar toţi cei prezenţi au rămas impresionaţi.

3 Sud Est interpretează piesa ”Liberi”

acum 32 zile

3 Sud Est interpretează piesa ”Liberi” in cadrul concertului ”Orașul faptelor bune”

Connect-R interpretează piesa ”Semne”

acum 32 zile

Connect-R interpretează piesa ”Semne” în cadrul concertului ”Orașul faptelor bune”

Antonia, Dominic și Alex Velea, concert în trei. Artista s-a emoționat când și-a văzut îngerașul

acum 33 zile

Alex Velea şi Antonia au oferit un moment extrem de emoţionant pe scenă! Şi nu doar ei! Ci şi micuţul Dominic! Am putea spune că este primul lor concert în. trei!

Alina Eremia cântă live piesa ”Poartă-mă”

acum 33 zile

Alina Eremia cântă piesa ”Poartă-mă” în cadrul concertului ”Orașul faptelor bune”

Așchia nu sare departe de trunchi. Dominic, la fel de talentat ca și părinții lui

acum 35 zile

Fiul lui Alex Velea a dat Internetul peste cap! Nu cu mişcările lui, aşa cum ne-a obişnuit deja, ci cu vocea! Nicole Cherry a fost cea care a surprins "concertul" lui Dominic! Artista l-a încurajat, i-a dat lecţii şi s-a distrat de minune în compania lui.

Imagini de la concertul de Crăciun al lui Ştefan Bănică Jr.

acum 35 zile

Ştefan Bănică Junior a păstrat tradiţia şi, ca în fiecare an, a făcut un show de zile mari, la Sala Palatului! Artistul a avut mii de spectatori în sală, iar concertul a fost de neuitat. Momente unice de dans, piese în premieră, dar şi coveruri au răsunat la eveniment.

1
2
3
4
5
»