Cautare: 1440 rezultate dupa tagul "concurs"

Dani Oțil s-a rănit la mâna dreaptă la concursul de enduro: "Le-am dat de m-a julit"

acum 12 zile

Dani Oțil a suferit un accident la concursul de enduro la care a participat în weekend. Prezentatorul este lovit la mâna dreaptă.

Nea Mărin propune un concurs ajutoarelor sale: "Dacă avem profit, cine va munci cel mai mult va lua un premiu de două mii de euro"

acum 12 zile

Pentru prima dată, Nea Mărin este administratorul unui restaurant. Tăticuțul lui Liviu Vârciu le propune ajutoarelor sale, cine va munci cel mai mult va lua un premiu de două mii de euro.

Concurs de anduranță pentru cupluri, în Finlanda

acum 12 zile

53 de bărbaţi din toate colţurile lumii şi-au pus la încercare forţa şi anduranţa în. căsătorie şi s-au înscris în campionatul anual de cărat nevasta din Finlanda. Cu doamnele în spate, fiecare dintre bărbaţi a parcurs o distanţă de 250 de metri.

Concurs de enduro la Bistriţa Năsăud

acum 14 zile

Motoare turate la maxim, adrenalină la cote ridicate şi emoţii puternice, într-un cuvânt enduro! Pasionaţii de motociclete off-road s-au strâns, în acest weekend, la Bistriţa Năsăud, la a doua ediţie a Hard Enduro Traking Dracula.

Zeci de copii au lăsat emoţiile deoparte şi s-au întrecut în ultima rundă a concursului de tinere talente, Allegria

acum 20 zile

Zeci de copii au lăsat emoţiile deoparte şi s-au întrecut în ultima rundă a concursului de tinere talente, Allegria, ajuns la a cincea ediţie. Au cântat, au dansat, au pictat şi au jucat teatru, într-un spectacol de poveste prezentat în faţa juriului. O poveste în care toţi s-au...

Câștigătorul ”Chefi la cuțite vine în platoul Xtra Night Show: ”A fost o experiență foarte grea”

acum 23 zile

Câștigătorul ”Chefi la cuțite” vine în platoul Xtra Night Show și vorbește despre începuturile sale ca bucătar, dar și despre experiența din cadrul concursului

Jurații ”Chefi la cuțite” gustă felurile principale ale finaliștilor: ”M-a impresionat în primul rând prin îndrăzneala pe care a avut-o”

acum 24 zile

Jurații finalei ”Chefi la cuțite” gustă main course-ul realizate de echipele concurenților din finală. Aceștia s-au străduit să iasă în evidență prin gusturi și texturi cât mai deosebite.

Ultima jurizare din semifinala ”Chefi la cuțite”. Doar 3 concurenți vor ajunge în finala emisiunii

acum 24 zile

În semifinală, concurenții au primit o probă de foc și acum așteaptă verdictul: cine merge mai departe? Emoțiile au fost extrem de mari și miza uriașă: șase bucătari și doar trei locuri pentru marea finală.

Urmează finala ”Chefi la cuțite”. Semifinala concursului a fost lider absolut de audiență

acum 24 zile

Se anunţă o finală "Chefi la cuţite" memorabilă. Se apropie cel mai aşteptat moment. În această seară, un concurent cu stofă de Chef va pleca acasă cu premiul de 30 de mii de euro.

Spectacol pe cer cu aeromodele. Aparatele de zbor sunt lansate din mână, la fel ca la aruncarea discului

acum 27 zile

Iubitorii de aeromodelism şi-au dat întâlnire în Harghita. În premieră, weekendul acesta, aici se organizează o etapă de Cupă Mondială.

Ciclismul, între pasiune și competiție. În Argeș, concurenții au mers cu biciclete prin pădure, pe teren accidentat

acum 27 zile

Este un weekend numai bun pentru pedalat. În ţară au fost organizate diverse competiţii pentru împătimiţii mersului pe 2 roţi.

Nana Falemi, despre a teia eidție a Cupa Intercartiere din București.

acum 29 zile

Nana Falemi vine în platoul Neatza și vorbește despre cea de-a treia ediție a Cupei Intercartiere. Fotbalistul a pregătit numeroase premii pentru câștigătorii competiției.

Alexandra Crăescu, despre muzică, concursuri și viitoarele proiecte

acum 30 zile

Alexandra Crăescu vine în platoul Neatza și vorbește despre concursul de muzică la care a participat, dar și despre ce a pregătit pe viitor.

Nu este un concurs de tricouri ude! Ramona şi-a arătat sânii prin tricou, în direct

acum 39 zile

Nu este un concurs de tricouri ude! Ramona şi-a arătat, la Prietenii de la 11, sânii prin tricou.

Miklos Tolnai, din echipa galbenă, a fost eliminat din concurs

acum 46 zile

După cel de-al doilea duel susținut de patru concurenți din echipa galbenă, Miklos Tolnai părăsește competiția "Chefi la cuțite".

”Te-a luat valul și ai uitat concursul. Te-ai aprins!” Dani Oțil, atingeri provocatoare, în direct, cu o vedetă tv căsătorită

acum 50 zile

În timpul unui concurs, Dani Oțil și Ramona de la ”Prietenii de la 11” s-au atins provocator. ”Te-a luat valul și ai uitat concursul. Te-ai aprins!”, a fost replica lui Răzvan.

Artiştii se descoperă de mici, o arată chiar Concursul Allegria dedicat tinerelor talente

acum 56 zile

Artiştii se descoperă de mici, o arată chiar un concurs dedicat tinerelor talente. Iar performanţele lor reuşesc să-i impresioneze până şi pe cei cu experienţă în domeniu. Fie că au cântat, au dansat sau au jucat în piese de teatru, aptitudinile lor nu au trecut neobservate....

Premieră la Miss America! Pentru prima dată în istoria concursului titlul este câștigat de o tânără din statul Nebraska

acum 59 zile

Eveniment marcant la Miss America 2018! Pentru prima oară în istoria competiţiei de frumuseţe titlul a fost câştigat de o concurentă din statul Nebraska. Tânăra de 23 ani a trecut cu brio peste toate probele, iar un an de acum încolo va duce o viaţă de vis.

Concurs Cinemoticon: Lora contra Cătălin Anchidin

acum 65 zile

Lora se întrece cu Cătălin Anchidin, în cadrul concursului Cinemoticon. Vedetele încearcă să ghicească titlurile filmelor scrise doar din emoji-uri.

1
2
3
4
5
»