Cautare: 420 rezultate dupa tagul "copilarie"

Mellina și sora ei, prima dată la TV: „Trebuia să pierd la jocuri pentru că altfel mă bătea”

acum 2 zile

Mellina și sora ei sunt pentru prima dată la TV, în platoul Răi da buni. Cele două vorbesc despre copilăria lor, dar și despre relația pe care o au acum.

Lucruri neștiute din copilăria Lorei

acum 2 zile

Lora şi Anda Adam s-au apucat să gătească clătite. Cele două au petrecut o seară împreună iar după ce au terminat cu bucătăria au decis să dezvăluie şi câteva secrete. Cum a fost copilăria Lorei, dar şi ce sacrificii trebuie sa faca un artist?

Tradiții de sărbători în familia lui Radu Ille

acum 3 zile

Radu Ille, invitat în emisiune Răi da buni, vorbește despre tradițiile de sărbători din familia lui. Artistul ne împărtășește cele mai frumoase amintiri ale lui din copilărie legate de sărbătorile de iarnă.

Valentin Sanfira a avut o copilărie grea și săracă: „N-aveam pâine de sărbători...”

acum 6 zile

Valentin Sanfira, invitat în platoul Agenția VIP, vorbește despre copilăria grea și săracă pe care a avut-o. Artistul spune că de sărbători nu aveau pâine pe masă și mâncau turtă.

În spatele zâmbetului lui Valentin Sanfira se ascunde o dramă neștiută: „Mama era să mă taie cu plugul”

acum 6 zile

Valentin Sanfira, invitat în platoul Agenția VIP, vorbește despre copilăria pe care a avut-o. Artistul spune că a avut o viață grea și când era mic era foarte sărac.

De-o viață, gemenele își caută dreptatea. Violate în copilărie de tatăl vitreg, fetele nu au fost apărate de lege nici până azi

acum 6 zile

Două surori gemene împart drama vieţii lor. Pe când aveau şapte, respectiv 11 ani, Gabriela şi Mihaela Ştefliuc au fost abuzate de către tatăl vitreg. După mai multe tentative de suicid şi sute de ore de terapie, treisprezece ani mai târziu, fetele au fost pregătite să ceară dreptate.

George, amintiri dureroase din copilărie: „Mereu primeam nuiele și furtun de Moș Nicolae”

acum 7 zile

George a povestit despre amintirile din copilărie pe care le avea de Sfântul Nicolae. Acesta a povestit că tatăl său i-a fost profesor o singură zi, în clasa a VIII-a, dar și că ascundea de fiecare dată făcălețul și furtunul atunci când se apropia această zi sfântă.

Bogdan Stelea și „Generația de Aur”: „Am avut norocul să petrec o copilărie cât mai frumoasă”

acum 9 zile

A fost fotbalist mai bine de două secole şi a adunat o mulţime de poveşti alături de colegii sau de adversarii faimoşi. Bogdan Stelea ne-a acordat un interviu, în exclusivitate! Ce meserie ar fi ales dacă nu se făcea fotbalist, dar şi alte picanterii din viaţa lui, a dezvăluit chiar el.

Daniela Crudu, aventuri din copilărie: ”Îmi făceam unghiile cu diluat și vopsea verde, albastră. Cine mai era ca mine... Nu aveam ojă”

acum 10 zile

Daniela Crudu spune la ”Poftiți în vacanță!” o aventură din copilărie pe care nu o va uita niciodată. ”Îmi făceam unghiile cu diluat și vopsea verde, albastră. Cine mai era ca mine... Nu aveam ojă”, spune fosta asistentă tv.

Ralflo: „La 17 ani am aflat că tatăl care m-a crescut nu e tatăl meu, iar asta a schimbat totul în viața mea”

acum 16 zile

Ralflo, invitat în platoul răi da buni, vorbește despre copilăria lui. Artistul spune că la vârsta de 17 ani a aflat că a cresct cu un tată vitreg, iar asta a schimbat totul în viața lui.

Răzvan și Dani, amintiri din copilărie: "Doar la grădiniță am făcut serbare de Crăciun"

acum 17 zile

Răzvan și Dani își aduc aminte de perioada serbărilor de Crăciun, în anii copilăriei, în special la grădiniță. În școala primară și gimnazială nu își aduc aminte să fii avut parte de așa ceva.

Rețeta copilăriei: „Prăjitură din mălai cu lapte”

acum 19 zile

Ingredientele necesare sunt: 100 gr unt, 4-5 buc. ouă, 1000 ml lapte, 1 linguriță sare, 200 gr zahăr, 15 ml esență rom, 250 ml smantână, 1/2 kg branză de vaci, 8 gr zahăr vanilat, 300 gr mălai grișat, 3 linguri de faină de grau.

Păcatele lui Nicu Paleru! Dezvăluiri senzaționale: "Nu vreau să pierd nici măcar o clipă din copilăria fiicei mele"

acum 22 zile

Nu a vorbit niciodată despre viaţa personală, dar astăzi ni se destăinuie. Deşi e un artist celebru şi se consideră un om împlinit, viaţa lui Nicu Paleru nu a fost mereu plină de bucurii. A recunoscut-o chiar el! Nicu Paleru a povestit despre cum a căzut în păcatul băuturii, a...

Radu Ille a filmat un videoclip emoționant alături de copiii săi. Artistul și-a adus aminte de copilărie

acum 23 zile

Radu Ille a filmat un videoclip emoționant alături de copiii săi. Celebrul cântăreț vorbește despre copilărie și despre noul său videoclip.

Trecutul lui Călin Geambașu, umbrit de amintiri dureroase din copilaărie: ”Cel mai rău m-a durut umilința

acum 25 zile

Trecutul lui Călin Geambașu nu este unul fericit. Artistul a îndurat umilințe grele, dar a avut puterea să treacă peste aceste triste evenimente.

Trecutul lui Călin Geambașu, urmărit de amintiri durerorase. Supărările nu-i dau pace

acum 25 zile

Călin Geambașu vorbește depsre copilările și despre amintirile dureroase din copilărie. Supărările nu-i dau pace vedetei.

Silvia Lăuneanu interpretează, în platoul Răi da' buni”, piesa ”Pierduți în trecut”

acum 28 zile

Silvia Lăuneanu interpretează, în platoul Răi da' buni”, piesa ”Pierduți în trecut”. Vedeta a vorbit despre copilărie si despre poreclele pe care le-a primit când era mica.

Minodora interpretează piesa ”Ce mult îmi iubesc eu frații”

acum 28 zile

Minodora interpretează una din cele mai apreciate piese ale ei, ”Ce mult îmi iubesc eu frații”. Vedeta a vorbit despre copilărie dar și despre problemele de sănatate.

Minodora vorbește despre copilărie și despre operația care a scăpat-o de diabet: ”La noi în familie are toată lumea diabet”

acum 28 zile

Minodora vorbește despre copilăria ei, despre motivul pentru care colecționează ursuleți de pluș, dar și despre operația care a scăpat-o de diabet.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV