Cautare: 378 rezultate dupa tagul "copilarie"

De colecție! Iată cum arăta chef Scărlătescu în copilărie lui

acum 5 zile

La ”Aici eu sunt vedeta”, Dan Bittman prezintă o imagine din copilăria lui chef Cătălin Scărlătescu.

Nadine, despre umilințe și jigniri. „Mi-am dat seama că toata viața am depins de părerile celorlalți”

acum 6 zile

Nadine pune accent mult mai mult în ultima perioadă pe gândire și este mult mai progundă, în așa fel încât aceasta încearcă să-și ajute semenii prin conferințele pe care le ține.

Andy, cea mai controvesată ispită, face dezvăluiri din copilărie: „Regret că nu am continuat cu fotbalul”

acum 13 zile

Cea mai controversată ispită masculină ne-a povestit în exclusivitate despre dramele copilăriei, dar şi cu ce doamnă bine cunoscută din lumea mondenă s-a iubit. Acesta ne-a mai marturisit şi când are de gând să renunţe la statutul de burlac

Alexa Valianatos, românul care a divorțat și s-a transformat în femeie: "Am avut încă din copilărie un disconfort cu propriul gen"

acum 20 zile

Alexa Valianatos, românul care s-a transformat în femeie, își spune povestea la Agenția Vip. Tânărul are doi copii cu fosta soție, iar de opt luni a ales să devină femeie.

Feli vorbește despre sechelele copilăriei: „Dumnezeu le-a așsezat pe toate”

acum 20 zile

Feli face dezvăluiri incredibile. Artista s-a luptat cu sărăcia şi nu îi este ruşine să recunoască. Aceste lucruri i-au marcat copilăria artistei.

Problemele au transformat-o pe Andreea Raicu „Eu mă iubesc așa cum sunt”

acum 21 zile

Andreea Raicu vorbeşte despre traumele copilăriei, despre relaţiile toxice, dar si despre modul în care reuşit să treacă peste toate momentele grele.

Celebrul artist Ticy, martor la bătăile crunte primite de mama lui:"Mi-au lipsit foarte mult părinții"

acum 22 zile

Celebrul artist Ticy a avut o copilărie foarte grea. Mama sa lua bătaie foarte des de la tată, dar chiar și așa, în momentul când părinții s-au separat, le-a dus dorul foarte mult.

Manuela, amintiri terifiante din copilărie: ”Tata m-a bătut până mi-a spart capul în trei locuri!”

acum 22 zile

Manuela povesteşte cu groază despre imaginile terifiante pe care a fost nevoită să le vadă în copilărie. Mai mult, fata se întreabă mereu ce soartă ar fi avut, dacă nu fi fost salvată de către autorităţi. Asta pentru că știe prea bine că două dintre surioarele ei ar fi murit...

Andreea Raicu, despre traumele copilăriei: "De foarte multe ori noi femeile ajugem să ne blamăm"

acum 22 zile

Traumele din copilărie i-au schimbat viaţa! Andreea Raicu vorbeşte pe şleau despre relaţii toxice şi despre momentele care au marcat-o. Cum a ajuns vedeta să nu se mai iubească.ne spune chiar ea.

Copilărie în Ferentari. Mama și fata de șapte ani, prizonierele drogurilor. Mama: ”La zece ani, am fost violată de opt bărbați!”

acum 22 zile

S-a drogat prima dată. la 10 ani și tot atunci a fost violată de. 8 bărbați. A dormit prin canale, a fost bătută și înșelată de nenumărare ori și sunt zile în care nu are ce mânca! Însă, pentru fiica ei, găsește puterea să lupte! Este drama Cristinei. O tânără mamă de 30...

Rică Răducan povestește despre traumele copilăriei. „Prima școală a mea zidăria a fost”

acum 27 zile

Rică Răducan povestește despre cât de grea a fost copilăria lui. „Am fost amarat rau ca am avut 2 mame si doi tati. Eu m-am nascut la Vladeni. La 5 ani tata a plecat, s-a insurat la Bucuresti. Poate acesta a fost si norocul meu. Eu eram ultimul copil. Am fost 4 baieti.”

Andreea Raicu, urmărită toată viaţa de traumele copilăriei

acum 31 zile

Andreea Raicu vorbeşte despre traumele copilăriei care au urmărit-o toată viaţa. Vedeta a povestit, cu lux de amănunte, cum a reuşit să le depăşească dar şi ce a afectat-o cel mai mult!

Dani Oțil, amintiri din copilărie: "Eu am fost crescut de o bonă unguroaică"

acum 41 zile

Dani Oțil povestește câteva din multele sale amintiri din vremea copilăriei. Prezentatorul a avut ca bonă o unguroaică pentru că părintii erau foarte ocupați cu serviciul.

Cum arăta Dorina Popa din copilărie: ”Eram cel mai slab din curtea școlii. Mi se spunea I.T., pentru că aveam capul mai mare decât corpul!”

acum 46 zile

Iată câteva poze cu Dorina Popa din copilărie. ”Eram cel mai slab din curtea școlii. Mi se spunea I.T., pentru că aveam capul mai mare decât corpul!”, explică amuzat artistul.

Aminturi din copilărie. Dorian Popa: ”Uite așa tăvăleam balega prin praf. Le făceam ca niște chiftele. Nu se mancau, dar le ordonau frumos”

acum 46 zile

Aminturi din copilărie cu Dorian Popa. Iată ce făcea îndrăgitul solist pe ulițele satului.

Imagini cu Theo Rose, din copilărie. Iată cum arata și canta solista în copilărie

acum 46 zile

Imagini cu Theo Rose de acum nouă ani. Iată cum arata și canta solista în copilărie.

Viaţa secretă a lui Michael Jackson

acum 49 zile

A avut o copilărie îngrozitoare, în care a fost abuzat, iar norocul nu prea a fost de partea lui nici în viaţa sentimentală. Totuşi, a reuşit să cucerească zeci de milioane de oameni şi să rămână în topuri patru decenii, chiar şi după moarte!

A avut o copilărie grea, dar a reuşit să se ridice. Ce a fost şi ce a ajuns Irina Rimes

acum 54 zile

Nu toate vedetele au avut o copilărie de vis sau au arătat întotdeauna spectaculos. Este şi cazul unei celebre cântăreţe ale cărei hit-uri sunt fredonate de toată lumea, dar a cărei poveste nu este cunoscută!

Connect R, relaţie foarte apropiată de mama sa: "Când era mic, voia să se facă preot!"

acum 57 zile

Mama lui Connect R este foarte mândră de fiul său şi spune asta ori de câte ori are ocazia. A făcut multe sacrificii pentru ca băiatul său să devină artistul de astăzi. Cu o copilărie nu tocmai roz, Connect-r are o relaţie specială cu cea care i-a dat viaţă.

Andreea Raicu pregătește o ciocolată de casă ca în copilărie

acum 65 zile

Bucătăria i se potrivește de minune! Andreea Raicu pregătește o ciocolată de casă ca în copilărie

1
2
3
4
5
»

Observator.TV