Cautare: 490 rezultate dupa tagul "copilarie"

Totul pentru dragoste! Navi, crescută și terorizată de mamă și părinți. Tânăra a fugit de acasă la București cu iubitul: Am dormit în Cișmigiu două săptămâni”

acum 2 ore

Navi a avut o copilărie nefericită. Aceasta a fost terorizată și abuzată de mamă și bunici și a fost nevoită să fugă de acasa. Aceasta a ajuns la București unde a locuit cu iubitul ei, dar cei doi s-au desparțit și ea a ajuns să doarmă pe unde a putut.

Totul pentru dragoste! Gabi Preda este un adevărat iubitor de animale. Tânărul are 46 de câini

acum 10 zile

Gabriel Octavian Preda s-a născut în Pitești și a avut o copilărie de poveste. Acesta nu a avut animale de companie când era mic, iar la vârsta maturității a început să îngrijască animale de companie.

Cosmin Achim scrie istorie în fotbal: "Idolul meu în copilărie era Gheorghe Hagi"

acum 11 zile

Celeberul fotbalist Cosmin Achim a ajuns să scrie istorie în fotbal! Drumul nu a fost uşor, mai ales că l-a avut antrenor pe "regele" fotbalului românesc, Gheorghe Hagi. A muncit foarte mult ca să ajungă unde este acum.

Gabriela Cristea, despre copilărie și părinți: „Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu”

acum 14 zile

Gabriela Cristea, interviu emoţionant despre părinţi şi copilărie! Cu lacrimi în ochi, celebra prezentatoare a vorbit despre unul dintre cele mai sensibile subiecte pentru ea!

Viață tumultoasă. Carmen: "Îmi doream că fiul meu să aibă un tată"

acum 15 zile

Carmen a trăit o copilărie dificilă, părinții ei s-au despariti când era foarte mică. Ulterior, mama ei s-a recăsătorit. Pentru Carmen, asta a insemanat să îndure un tată vitreg abuziv fizic și un tată natural care nu a vrut să știe niciodată despre existența ei.

Doi peștișori, animăluțele de companie ale Lidiei Buble în copilărie

acum 25 zile

În copilărie, Lidia Buble își dorea foarte mult un animal de companie. Părinții nu erau de acord cu acest aspect, dar artista și-a cumpărat doi pestișori. Din păcate, cântăreața le-a făcut baie cu detergent de vase și au murit.

Flavia Mihășan, amintiri din copilărie: ”Nu aveam timp să mă joc. Trist”

acum 25 zile

Flavia Mihășan vorbește la Neatza despre copilăria ei. ”Nu aveam timp să mă joc. Trist”, a spus dansatoarea de la Neatza.

Răzvan, despre copilăria lui Dani: "Zici că făceai reclamă la necaz!"

acum 37 zile

Dani a avut parte de o copilărie frumoasă, dar, în același timp, și grea. Colegul său, Răzvan, face glume la adresa lui de fiecare dată când are ocazia.

Strategia din copilărie a lui Florin Ristei, de pe ringul de dans, atunci vrea să se apropie de o fată: ”Mă punem într-un colț și mă făceam că...”

acum 38 zile

Iată strategia din copilărie a lui Florin Ristei, de pe ringul de dans, atunci vrea să se apropie de o fată. ”Mă punem într-un colț și mă făceam că...”, a spus artistul.

Cântăreața Cristina Spătar, amintiri din perioada sărbătorilor din copilărie

acum 49 zile

Cântăreața Cristina Spătar vorbește copilărie și sărbătorile din perioada copilărieie. Celebra artista are o afacere cu rochii de care este foarte mândră.

Totul pentru dragoste! Bunica Ioana, despre copilărie: "Tata, prizonier de război. Când s-a întors aveam șase ani. M-a luat acasă"

acum 52 zile

Ioana Antonescu, 73 de ani, voluntar într-un spital din București, a trăit alături de tatăl, mama, dar și mătușa ei.

Brigitte Năstase, dezvăluiri din copilărie: „Suntem trei surori, iar mamei nu i-a fost ușor să se sacrifice pentru noi”

acum 53 zile

Brigitte Năstase face dezvăluiri din copilărie. „Suntem trei surori, iar mameinu i-a fost ușor să se sacrifice pentru noi”, a declarat frumoasa brunetă.

Dan Petrescu, despre copilărie: „Când eram mic, rupeam gardul cu mingea”

acum 54 zile

Dan Petrescu a muncit de mic şi a ajuns unul dintre cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc! Antrenorul a dezvăluit care sunt cele mai mari regrete ale sale, dar şi cum a fost copilăria lui.

Anca Țurcașiu, dezvăluiri din casa ei de lux: „Visul meu a fost să fac teatru nu să cânt”

acum 55 zile

Anca Țurcașiu, dezvăluiri din casa ei de lux. Vedeta a povestit despre copilărie, iubiri trecătoare dar şi picanterii din viaţa de familie.

Mădălin Voicu, o viață cât lții în zece. Care sunt cele mai importante amintiri din copilărie

acum 59 zile

Mădălin Voicu are o viaţă de film. Artistul vorbește despre relații, povești de iubire şi copii. Cum a fost viaţa celebrului politician și muzician dar şi care sunt cele mai importante amintiri din copilărie.

Meghan Markle este dovada vie că visurile din copilărie pot deveni realitate

acum 60 zile

Un filmuleţ în care logodnica lui Harry se joacă de-a regina cu prietenii. pe când avea opt ani, face înconjurul lumii pe Internet. Ceilalţi copii o strigă "Înălţimea Voastră". iar ea le cere să îi pregătească meniul pentru o întâlnire cu oaspeţii din toată lumea. 26 de ani mai...

Meghan Markle, la Casa Regală din copilărie

acum 61 zile

Meghan Markle este dovada vie că visurile din copilărie pot deveni realitate. Într-un filmuleţ apărut în presa britanică, americanca, pe atunci în vârstă de opt ani, este surprinsă în timp ce se joacă cu prietenii. În joc ea este. Regină şi conduce un Regat, iar copiii o strigă...

Ștefan Bănică, interviu despre viața dincolo de scenă: ”Viața este scurtă! Trăiți cum vreți și cu cine vreți”

acum 61 zile

Ştefan Bănică, cel mai sincer interviu! Artistul şi-a adus aminte despre cele mai frumoase momente din copilărie. Asta nu este tot! Cântăreţul a vorbit şi despre relaţiie lui.

Totul pentru dragoste! Ana Novic, una dintre cele mai inventive și originare creatoare de modă din România, o copilărie plină de agresiuni fizice și verbale

acum 63 zile

Ana Novic a avut o copilărie foarte grea. Creatoarea de modă era agresată fizic, dar și verbal de tatăl ei. Cu toate aceste greutăți, tânăra a reușit să-și vadă visul cu ochii, acela de a ajunge designer.

George, despre copilărie, carieră și afacere

acum 67 zile

George vorbește despre copilărie. Artistul rememorează cele mai frumoase momente și vorbește despre carieră și afacerile sale.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV