Cautare: 465 rezultate dupa tagul "copilarie"

Seeya și sora ei, în patoul matinalilor. Cum era artista în copilărie

acum 55 minute

Seeya și sora ei au venit în patoul matinalilor pentru a ne împărtăși amintiri din copilăria lor. „Mi-am spart nasul din cauza surorii mele”, a declarat Seeya.

Acum este o artistă celebră dar nimeni nu știe nimeni cu arăta înainte. Imagini cu Jo în copilărie

acum 5 zile

Acum este o artistă celebră şi face show atunci când urcă pe scenă, dar este greu de recunoscut faţă de cum era în copilărie. S-a schimbat extrem de mult, în bine!

Israela, moarte învăluită în mister! Povestea de viață neștiută a afaceristei

acum 6 zile

Povestea de viaţă neştiută a Israelei! A pornit de jos şi a ajuns să cunoscă câte puţin din fiecare. Cea care a învăţat-o cum să lupte pentru fericire a fost copilăria!

Oana Roman și mama ei, interviu la dublu: „Am avut o copilărie frumoasă pentru că am crescut la țară”

acum 7 zile

Oana Roman şi mama ei, interviu la dublu. Poveşti pe care nu credeam că le vom afla vreodată despre celebra familie. Mioara Roman, la un an şi jumătate de la ultima apariţie publică.

Mama lui Florin Ristei, despre copilăria artistului: "Niciodată nu îmi ieșea din cuvânt, acum îl laud, dar așa era"

acum 9 zile

Surpriză imensă pentru Florin Ristei! Mama lui a primit vizita colegilor de la Prietenii de la 11. Când era copil, artistul era foarte ascultător, niciodată nu îi ieșea din cuvânt mamei sale.

”Noi ne-am bucurat de o copilărie adevărată”! Mama lui Ionuț Ungureanu (Provincialii): ”Îmi ajut copilul cu mult drag”

acum 9 zile

Mama lui Ionuț Ungureanu (Provincialii) a vorbit la Neatza despre fiul ei. ”Îmi ajut copilul cu mult drag”, a spus aceasta.

Dani Oțil, la un pas de moarte, în copilărie: ”Îmi spărsesem capul, trebuia să fiu cusut. Mă ștergeam ba de lacrimi, ba de sânge”

acum 9 zile

Dani Oțil, la un pas de moarte, în copilărie. ”Îmi spărsesem capul de trebuia să fiu cusut. Mă ștergeam ba de lacrimi, ba de sânge”, a spus acesta.

Feli, moment emoționant. Vedeta și-a adus aminte de copilărie

acum 9 zile

Feli știe să recite poezie. Nu numai că ştie să recite, dar transmite şi foarte multă emoţie.

Copilărie distrusă de tatăl vitreg. Loredana Latiș: ”Am cerut să fie anchetat. Mama a împiedicat începerea cercetării!”

acum 9 zile

Loredana Latiș și sora ai au avut o copilărie distrusă de tatăl vitreg. ”Am cerut să fie anchetat. Mama a împiedicat începerea cercetării!”, a spus aceasta.

Copilărie blestemată! Loredana Latiș: ”Ne-a pus la dispoziția lui. Abuzurile au fost de sute de ori pâna la vârsta de 15 - 16 ani”

acum 9 zile

Loredana Latiș este antreprenor pentru o viață împlinită și fericită, așa cum singură se declară. Dacă ne-am raporta la prezent, am putea crede că ea a trăit până acum o viață fericită, însă nu a fost deloc așa.

”Această poză să fie arsă!” Cum arătau Răzvan și Dani în copilărie, la 14 ani!: ”Cureaua era o mușama impecabilă, blugi prespălați, încălțări de spital”

acum 10 zile

Iatî cum arătau Răzvan și Dani în copilărie, la 14 ani!. ”Cureaua era o mușama impecabilă, blugi prespălați, încălțări de spital”, spune nostalgic Răzvan.

Bătaia cu cornete, jocul copilăriei, reeditat în platoul "Prietenii de la 11"

acum 11 zile

Joaca cu cornete, cel mai distractic joc al copilăriei. Florin Ristei, Diana Munteanu, dar și Sore, Nico și Adina Buzatu trebuie să spargă niște baloane cu ajutorul cornetelor.

Costin, fiul fostei glorii a Rapidului, Nicolae Manea, vine la Guess My Age alături prietenul său din copilărie!

acum 15 zile

Cei doi prieteni trebuie să ghicească vârsta a 7 femei, într-o ediţie specială de Mărţişor. Miza este uriaşă. 100.000 de lei, bani pe care Costin speră să-i câştige, ca să poată deschide o Academie de Fotbal în memoria tatălui său.

"Totul pentru dragoste" - Copilăria lui Irinel, marcată de un tată extrem de violent! "Luam bătaie de la tatăl meu după un ritual!"

acum 17 zile

Copilăria lui Irinel a fost marcată de un tată extrem de violent! Acesta povesteşte că era bătut cu cureaua după un anumit ritual, chiar sub ochii mamei sale!

Philipp Plein, marele vis din copilărie. Cum arată apartamentul din New York al miliardarului

acum 19 zile

Imagini spectaculoase din apartamentul celui mai controversat miliardar. Philipp Plein și-a îndeplinit marele vis din copilărie.

Mirabela Dauer: "În liceu au vrut să mă exmatriculeze că mergeam să cânt!"

acum 23 zile

Mirabela susţine că a rămas în continuare o rebelă şi a povestit mai multe episoade amuzante din adolescenţă!

Florentin Petre, cât de greu este drumul spre succes: „Mi-am sacrificat copilăria”

acum 30 zile

Florentin Petre, fostul căpitan al echipei Dinamo, a povestit despre cea mai grea perioadă din viața sa. „Pornind de la vârsta de 6-7 ani cu gândul că vreau să ajung un mare fotbalist mi-am sacrificat copilărie, mi-am sacrificat părinți, viață, prieteni ca să pot ajunge la nivelul...

Copilărie cu gust de abuzuri!? Oamenii din jurul ei au tratat-o ca pe un obiect: ”La zece ani, bunicul m-a dezbrăcat de pantaloni și...”

acum 30 zile

Ar fi fost abuzată, încă de la 7 ani, de femeia care a crescut-o. 3 ani mai târziu, bunicul vitreg ar fi pus și el mâna pe trupul său. Iar la 14 ani, a mai avut un incident cu tatăl vitreg. Acum, la 19 ani, Georgiana Zamfir are răni în suflet, amintiri negre din copilărie și. cam...

Flora Năstase. pe marginea prăpastiei. Înșelată și furată, a ajuns la limită

acum 35 zile

Vedeta vorbește despre copilaria ei. Aceasta vorbește despre felul în care a ajuns să trăiască într-un palat, dar să nu-și permită mâncare

Îți mai vine să crezi?! Dani: ”Pe vremea mea, toată copilăria trebuia să te îmbraci de la frații tăi sau verișori” Răzvan: ”Eu eram cel mare. Purtam de la tata!”

acum 37 zile

Îți mai vine să crezi?! Răzvan și Dani vorbesc despre perioada copilăriei lor, când hainele le primeai de la un frate mai mare sau de la o rudă. ”Pe vremea mea, toată copilăria trebuia să te îmbraci de la frații tăi sau verișori”, a spus Dani.

1
2
3
4
5
»