Cautare: 61 rezultate dupa tagul "corect"

Bună dimineața, sănătate! Cum alergăm corect, dar și care sunt beneficiile acestui sport

acum 10 zile

Bună dimineața, sănătate! Simona Dragomir ne spune cum alergăm corect, dar și care sunt beneficiile acestui sport.

Învață cum sa faci corect cumpărăturile! „Trebuie să citiți cu atenție eticheta”

acum 156 zile

Învață cum să faci cumpărături, ieftine şi simple, dar mai ales care nu îngraşă! Specialistul îţi spune tot ceea ce trebuie să ştii.

Cum se prepară corect ceaiul. Procesul infuziei este explicat de un expert

acum 232 zile

Virgil Mănescu, expert consultant în etichetă și protocol, a explicat la Neatza cum se prepară corect ceaiul.

Top 15 tipuri de profesori - Profesorul corect

acum 238 zile

Toate categoriile de profesori sunt strânse într-un top de zile mari. De la profesoara sexy şi profesorul manelist până la profesorul ameninţător şi profesoara apetisantă.

Smiley News. Cum să găteşti corect oul pe capacul de canal!

acum 342 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani un nou clip inedit.

Lecţia de prim-ajutor. Cum se fac corect manevrele de resuscitare

acum 416 zile

Vasile Grosoșiu, de la Asociația Salvatorilor Voluntari, a venit la 2k1 pentru a exemplifica manevrele de resuscitare.

Cum să alegem corect fructele și legumele

acum 455 zile

Dacă vrei să te bucuri de cele mai bune fructe şi legume, este foarte important să ştii să le cumperi. Iată câteva criterii care te ajută să le alegi pe cele mai proaspete şi mai bune.

Cum se tratează corect cearcănele

acum 482 zile

Multe femei se luptă cu cearcănele şi ar face orice pentru a scăpa de ele. Tot mai multe persoane se plâng de această problemă şi uneori nici machiajul nu ajută. Un lucru e cert: cearcănele sunt un semn al suferinţei organismului şi nu trebuie neapărat asociate cu oboseala.

Slăbitul corect se face cu cinci specialiști

acum 485 zile

Nouă din zece femei visează să fie mai slabe. Dar o simplă dietă nu mai e demult suficientă. De cinci specialişti e nevoie în lupta pentru o siluetă de vis. Cinci medici diferiţi, de la endocrinolog, la psiholog, au făcut echipă ca să împlinească visul doamnelor.

Cătălin Botezatu, sfaturi de modă

acum 497 zile

Cătălin Botezatu le explică tuturor celor prezenți la ”Te pui cu blondele” cum se asortează corect o ținută.

Polei pe șosele. Cum să conduci corect

acum 529 zile

Codul trece, iar zăpada se transformă, de multe ori, într-un strat sănătos de gheaţă pe asfalt. O frână mai hotărâtă se poate transforma astfel uşor într-o tragedie. Însă, dacă respectaţi câteva reguli simple în trafic, iarna nu mai pare chiar atât de grea.

Gabi Szabo, lecția unei campioane. Cum se alergă corect

acum 676 zile

Un campion rămâne campion şi după ce se retrage. Gabi Szabo a părăsit oficial competiţiile sportive acum 10 ani, dar nu şi sportul. În fiecare zi încă mai aleargă kilometri buni. Nu pentru competiţii, ci pentru sănătate. Cum se aleargă corect ne-a învăţat şi pe noi.

VIDEO: Ţi-ai prins părul în coadă GREŞIT toată viaţa! Iată cum se face de fapt

acum 796 zile

Deşi poate părea de crezut, ţi-ai prins greşit părul toată viaţa! Când faci o coadă de cal, una dintre cele mai mari greşeli este felul în care îţi pieptăni părul şi poziţia în care îţi capul atunci când strângi părul în coadă.

Ai făcut-o greșit până azi! Cum să te speli CORECT pe mâini: tehnica durează câteva SECUNDE și te scapă definitiv de BACTERII

acum 799 zile

Faci parte dintre cei care au impresia că oricât de des s-ar spăla pe mâini, tot nu reușesc să extermine bacteriile și virușii ce le amenință sănătatea? Dacă da, află că, în loc să arunci banii pe diverse produse antibacteriene, tot ce trebuie să faci este să înveți să te speli corect pe mâini.

VIDEO: Ai folosit GREŞIT plasturii până acum! Acesta este modul corect de a-i aplica

acum 800 zile

Probabil crezi că aplicarea unui plasture nu are niciun secret pentru tine, însă materialul video de mai sus te va convinge că ai procedat greşit până acum. Şi asta pentru că nu ai ţinut cont de cum îţi este influenţată mobilitatea atunci când îţi bandajezi degetul.

Bună dimineaţa, sănătate! Beneficiile postului ținut corect

acum 820 zile

Pe lângă purificarea spirituală trebuie să ne gândim ce însemnă și dacă sănătatea ne permite să ținem tot postul. Iată ce reprezintă postul pentru organism și cum ar trebui ținut.

1
2
3
4

Observator.TV