Cautare: 7 rezultate dupa tagul "corpul"

Corpul copilului atacat de aligator, în Florida, a fost găsit de către polițiști

acum 733 zile

Deznodământ tragic, dar previzibil, în cazul copilului de doi ani înhăţat de un crocodil pe plaja unui hotel din complexul Disney Florida. După 24 de ore de căutări, poliţiştii au găsit trupul băiatului. Zeci de oameni au fost mobilizaţi pentru a-l căuta.

Adriana Bahmuţeanu, mândră de corpul ei

acum 1027 zile

Prezentatoarea tv a publicat pe contul personal de Facebook mai multe fotografii în care apare în costum de baie, acoperită de namol.

Special! Excesele deteriorează corpul

acum 1260 zile

Cântarul nu e cel mai bun prieten al românilor, mai ales după ce trec sărbătorile de iarnă! Nu pentru că am fi un popor de mâncăcioşi, doar că preparatele noastre tradiţionale sunt departe de a putea fi considerate dietetice sau măcar sănătoase.

Special! Emoţiile ne influenţează corpul

acum 1618 zile

Cercetătorii finlandezi au început lin, cu un studiu despre emoţii. Mai precis, despre modul în care oamenii resimt emoţiile în cel mai fizic mod cu putinţă.

Corpul ii amorteste din ce in ce mai mult, in fiecare zi

acum 1792 zile

Acasa ii au pe mami si pe tati. La gradinita o au pe miss Iulia. Un al doilea parinte care le ghideaza primii pasi in viata. Acum a venit momentul ca ei sa ofere acest ajutor.

Corpul nostru ne vorbeste!

acum 2589 zile

Poate parea o afirmatie ciudata insa, zilnic primim mesaje de la organismul nostru, tot ce trebuie sa facem este sa stim sa le "citim". Caderea parului, cresterea in greutate, eruptiile cutanate, indigestiile, toate acestea sunt doar cateva dintre semnele prin care organismul ne semnaleaza ca...

Observator.TV