Cautare: 57 rezultate dupa tagul "cos"

O casă din Șotriile a fost cuprinsă de flăcări din cauza unui coș de fum defect

acum 11 zile

În prag de iarnă, o familie din Prahova a rămas fără acoperiş deasupra capului, după ce un incendiu de proporţii le-a distrus casa! Flăcările au izbucnit la mandarsă şi în doar câteva clipe s-au întins pe mai bine de 200 de metri pătraţi.Pompierii au intervenit de urgenţă cu...

Pariu între Florin Ristei şi Diana Munteanu! Cine nu nimereşte coşul mănâncă o lămâie cu tot cu coajă

acum 185 zile

Florin Ristei şi Diana Munteanu şi-au achiziţionat în platou un coş de baschet. În urma pariului dintre cei doi prezetatori, Florin Ristei este nevoit să mănânce o lămâie cu tot cu coajă.

Scandal în platoul Acces Direct! Fiica își acuză mama că și-a ucis bebelușul: "Am văzut copilul mort într-un coș cu rufe murdare"

acum 199 zile

Fiica, Adriana, o acuză pe cea care i-a dat naștere că și-a ucis bebelușul că l-a aruncat în hazna. Cristina, mama care acuză că doi dintre copiii ei au o relație amoroasă, dezminte cuvintele fostului soț și ale fiicei.

Delia, supărată nevoie mare: ”Cum să îți apară un coș înainte de filmări?”

acum 209 zile

Delia pregăteste un nou videoclip, insa, un ”incident” i-a tulburat linistea.

Cum să îți faci un coșuleț pentru depozitare din... ziare și reviste. Nici nu zici că este din hârtie la cât de frumos arată!

acum 213 zile

Un cos in plus in casa e mereu binevenit. Intotdeauna se gaseste ceva de pus in el.

Coșul de cumpărături inteligent

acum 232 zile

Tehnologie de ultimă oră într-un supermarket din Japonia! Dacă până acum oamenii erau nevoiţi să aştepte la casă de marcat pentru a-şi plăti produsele achiziţionate, acum, cumpărătorii îşi pot scana singuri alimentele dinainte să le bage în coş.

Românii petrec în medie trei ore la o sesiune de cumpărături

acum 266 zile

Nu se grăbesc pentru că sunt mereu în căutarea celor mai bune preţuri. Pentru un coş de cumpărturi ieftin, în drumurile lor, o oprire e neapărat şi în pieţe. De altfel, fructele şi legumele ieftine sunt cele mai căutate.

Andreea Raicu plină de bube în public

acum 306 zile

Andreea Raicu a ieșit cu o prietenă la o prăjitură, dar tenul sau și așa cu destule probleme, i-a mai jucat o festă! A ieșit în public cu mult fond de ten pentru a acoperi coșul de pe frunte

Coş imens de fum al CET Oradea, dărâmat printr-o explozie controlată

acum 324 zile

S-a cutremurat pământul, ieri, la Oradea. Un coş imens de fum de la CET a fost dărâmat printr-o explozie controlată. De la zeci de metri distanţă, curioşii au asistat la dărâmarea coşului de fum, înalt de 162 de metri. În doar câteva secunde, într-un nor uriaş de praf,...

Adina Halas vine cu ponturi utile şi avantajoase!

acum 332 zile

Adina Halas a venit în platoul "Necenzurat" şi a povestit despre reţete naturale pentru frumuseţe pe care le face singură acasă şi le recomandă prietenilor ei pe contul ei de socializare. Adina a pregătit în direct o mască de faţă cu avocado care este potrivită pentru toate tipurile...

Expoziţie de coşuri de gunoi, în Constanţa

acum 348 zile

Uneori, trebuie să mergi sute de metri ca să găseşti un coş de gunoi! Alteori, găseşti 24 în acelaşi loc. Cel puţin aşa se întâmplă la Constanţa, unde - în zona gării - este o adevărată expoziţie de coşuri de gunoi. Au culori şi modele diferite, iar cel mai frumos şi mai...

Nu-l arunca la coș! Iată un truc GENIAL prin care poți refolosi lipstick-ul preferat

acum 555 zile

Ți s-a întâmplat vreodată ca, din greșală, rujul favorit să se rupă atunci când îl desfaci? Dacă da, nu trebuie nici să plânigi, nici să-l înlocuiești cu altul!

Antonia a renunțat la haine. Le-a aruncat la coș!

acum 561 zile

Antonia s-a confruntat cu o provocare mai putin obișnuită, a fost nevoită să arunce haine la coș.

Bancul zilei. Un domn se uită în coșul unei doamne și spune - Divorțată, 2 copii, salariu minim ...

acum 605 zile

Răzvan Simion a prezentat, în stilul lui caracteristic, bancul în care personajul principal este o doamna aflată la cumpărături.

Delia şi Doru Todoruţ s-au întrecut în aruncatul pantofilor la coş

acum 640 zile

Invitaţi în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Delia şi Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, s-au întrecut în concursul de aruncat pantofi la coş.

Un mort și un rănit în incendiu. Focul a izbucnit din cauza coşului de fum neizolat

acum 648 zile

O bătrână din Buzău a murit, iar ginerele ei se zbate între viaţă şi moarte, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări. Bărbatul a încercat să o salveze pe femeie, dar s-a prăbuşit din cauza fumului dens şi înecăcios.

Flavia şi Amalia vs. trupa Haiducii, în concursul de adunat rufe cu coşul pe cap!

acum 659 zile

Flavia şi Amalia i-au înfruntat pe băieţii din trupa Haiducii în provocarea coşului de rufe.

Cătălin Oprişan vs. Dani Oţil, în concursul de selectat rufe!

acum 661 zile

Cătălin Oprişan şi Dani Oţil s-au întrecut la Neatza în concursul de adunat cât mai multe rufe într-un coş pus pe cap.

VIDEO: A băgat dropsurile la cuptor. Ce a ieşit? UIMITOR

acum 715 zile

O tânără din SUA a găsit o metodă ingenioasă de a folosi clasicele dropsuri: le-a transformat în nişte coşuleţe adorabile.

1
2
3

Observator.TV