Cautare: 118 rezultate dupa tagul "cosmetice"

Vica Blochina își dezvăluie secretele: „Cosmeticele mi le fac singură”

acum 49 zile

Vica Blochina ne vorbeşte despre trucurile ei: ce face ea pentru a arăta aşa de bine! Şi, credeţi-mă, nu este uşor. deloc! Iar asta nu este tot. Pentru că petrece foarte mult timp cu Daniela Crudu, Vica ne-a oferit câteva detalii picante despre relaţia Cruduţei cu bărbatul din viaţa ei.

Produsele cosmetice ar putea deveni simţitor mai scumpe

acum 84 zile

Produsele cosmetice ar putea deveni simţitor mai scumpe din cauză că niciun fard, ruj, rimel, dermatograf sau cremă nu vor mai fi testate pe animale. Acest lucru nu se mai întâmplă în Europa de cinci ani, însă la această decizie se va alinia toată lumea.

Cel mai Don Juan dintre fotbalişti şi cea mai iubăreaţă dintre cosmeticiene s-au împăcat

acum 108 zile

Telenovela a ajuns la a 5-a serie! Cel mai Don Juan dintre fotbalişti şi cea mai iubăreaţă dintre cosmeticiene s-au împăcat, după ce ea l-a tradus cu un italian şi a fugit cu un român în America, iar el a făcut-o de ruşine pe internet.

Victoria Beckham a dezvăluit că foloseşte zilnic produse cosmetice în valoare de 1.400 de euro

acum 131 zile

Vedeta a dezvăluit, pentru o publicaţie online, secretele care o ajută să îşi păstreze frumuseţea. Fosta membră a trupei Spice Girls foloseşte produse de îngrijire a pielii în valoare de 735 de euro şi machiaj, de 415 euro. În ceea ce priveşte părul, Victoria plăteşte în jur de...

Casa Poporului, scena unui eveniment zgomotos organizat de o companie de cosmetice

acum 247 zile

A fost petrecere mare în Parlamentul României. O companie de cosmetice şi-a lansat produsele chiar în Casa Poporului, printr-un eveniment răsunător. Deranjat de hărmălaie, senatorul USR, Vlad Alexandrescu, a filmat scenele care au deranjat tot Parlamentul.

Cosmeticele cotrafăcute se vând pe tarabe fără certificat de conformitate

acum 309 zile

O fetiţă şi-a pierdut vederea, după ce a folosit un tuş de ochi, iar drama ei se poate repeta oricând. Produsele cosmetice vândute la tarabele din România sunt adevărate bombe cu ceas.

Doamnele şi domnişoarele vor avea o grijă în minus! Câţiva cercetători au inventat un ruj unic în ţară

acum 426 zile

Doamnele şi domnişoarele vor avea o grijă în minus! Câţiva cercetători de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca au inventat un ruj unic în ţară. Produsul este foarte, foarte util, pentru că hidratează buzele şi e natural. Dar mai are un...

S-a dat startul Black Friday! Află care sunt cele mai importante magazine online participante

acum 550 zile

Ziua mult asteptata de toti romanii a sosit! In mod oficial s-a dat startul Blak Friday 2016. Iata cele mai importante magazine online care vin cu cele mai ofertante reduceri

Transformă-te câte puțin în fiecare zi! Care sunt principalele ȘASE cosmetice, pentru un MACHIAJ DE BAZĂ

acum 612 zile

Exista sase produse pe care trebuie sa le ai mereu in geanta, pentru ca ele sunt baza tuturor machiajelor, fie ele mai simple sau mai complicate

Produsele cosmetice ascund pericole

acum 635 zile

Piaţa cosmeticelor este plină de produse promovate, fiecare dintre ele, drept soluţia miraculoasă pentru orice problemă. Un specialist ne poate ajuta să alegem produsul potrivit în funcţie de nevoia noastră.

Şi cosmeticele expiră: regula pe care trebuie să o respecţi atunci când faci curat în port-fard

acum 665 zile

Ori de câte ori vă cumpăraţi un produs de styling sau machiaj, verificaţi termenul inscripţionat pe ambalaj. Este la fel ca termenul de valabilitate al alimentelor, care nu trebuie ignorat pentru a nu avea probleme de sănătate.

Special! Machiajul perfect pentru pielea bronzată

acum 675 zile

O piele bronzată poate fi scoasă în evidenţă mult mai bine atunci când avem un machiaj pe măsură. Este foarte important este să alegem acele produse cosmetice care să se potrivescă tenului colorat. Dar, pentru ca machiajul să stea, trebuie să avem grijă la modul în care ne expunem...

Special! Cosmeticele nu distrug pielea, ci o demachiere defectoasă

acum 759 zile

Orice articol despre întreţinerea tenului citeşti, este imposibil să nu remarci faptul că - aproape de fiecare dată - ţi se dau aproape aceleaşi sfaturi.

Românii vor bio şi în produsele cosmetice sau în vopseaua de păr

acum 771 zile

Românii nu vor să mai audă de E-uri nici măcar în produsele cosmetice sau în vopseaua de păr. S-au săturat de tot ceea ce înseamnă chimicale.

Special! Cosmetice preparate în bucătărie

acum 840 zile

Vreţi un ruj într-o anumită nuanţă, dar - oricâte magazine aţi colindat - nu aţi găsit în niciunul dintre ele un ruj mov intens, dar care să şi reziste ore în şir. Nicio problemă. Puteţi să vi-l confecţionaţi singure, mai ales dacă sunteţi adeptele cosmeticelor pe bază de...

Celulele canceroase par să conțină acest ingredient! Îl regăsim în numeroase cosmetice!

acum 855 zile

Un nou studiu a detectat prezența parabenilor în 99 la sută dintre cazurile de țesut canceros testat. Studiul a examinat 40 de femeie, care erau în plin tratament împotriva cancerului. În 60 la sută dintre cazuri, cinci dintre tipurile de parabeni erau prezente

Patru hoţi au spart un magazin de cosmetice din centrul Constanţei

acum 861 zile

Jaf de proporţii la un magazin de cosmetice şi parfumuri din centrul Constanţei.În doar două minute, patru hoţi au intrat şi au golit rafturile, apoi s-au făcut nevăzuţi.Proprietara magazinului spune că au furat marfă în valoare 100.000 de lei.

Special! Medicul și cosmeticele handmade

acum 861 zile

Într-o gospodărie obişnuită, bucătăria este spaţiul destinat preparării mâncării. Dar Reluca Hera i-a găsit o altă întrebuinţare. Găteşte produse cosmetice din amestecuri naturale, care provin doar din agricultură BIO.

Bucură-te de un machiaj perfect, de VARĂ! Vei face furori la piscină!

acum 1027 zile

Vara ne prmite realizarea unor machiaje extravagante care nu se potrivesc deloc pielii bronzate

1
2
3
4
5
»

Observator.TV