Cautare: 245 rezultate dupa tagul "culoare"

Labirint de lumină și culoare! Luminariul de la Sibiu a fost văzut de trei milioane de oameni din 40 de țări

acum 3 zile

Mii de oameni care au ajuns la Festivalul de Teatru din Sibiu au avut parte de o surpriză: i-a întâmpinat un imens castel gonflabil. Curioşii au descoperit imediat un labirint plin de lumini şi de culori, care a călătorit în peste 40 de ţări.

Vara aceasta vine şi cu tendinţe noi legate de culoarea părului

acum 7 zile

Trebuie să renunţaţi la tot ce ştiaţi până acum despre nuanţele care se poartă, spun specialiştii. Pentru a fi în ton cu ultimele noutăţi, am stat de vorbă cu stilistul Adrian Perjovschy, care ne învaţă cum să ne păstrăm părul frumos, dar şi sănătos în această vară.

Râul Ialomiţa a devenit albastru

acum 13 zile

Râul Ialomiţa a devenit albastru, în dreptul comunei dâmboviţene Aninoasa, din cauza unei posibile poluări! Apele Române au declanşat o anchetă, după ce imaginile cu apa colorată au devenit virale pe Internet.

Spectacol de culoare și de miresme la Arad

acum 14 zile

Explozie de culoare şi de miresme la Arad! Festivalul Trandafirilor a îmbiat simţurile a sute de vizitatori care au admirat florile aduse din toate colţurile lumii. Unii oaspeţi nu s-au mulţumit doar să le privească. Au vrut să aibă măcar o parte din frumuseţea grădinii şi acasă.

Carnavalul de la Rio a umplut capitala Braziliei de culoare și mulți turiști

acum 118 zile

Carnavalul de la Rio a început, iar capitala Brazilei este neîncăpătoare pentru turiști.Milioane de persoane deghizate dansează și se distrează la faimoasa petrecere.

Luna va fi mai mare decât de obicei

acum 137 zile

Mai mult, însă, de atât, va avea culoare sângerie. Două fenomene astronomice rare, luna albastră şi o eclipsă totală se suprapun astăzi, iar rezultatul va fi unul spectaculos pentru privitori. Fenomenul va putea fi văzut şi din România

A fost aleasă culoarea anului viitor. După ce verdele crud a marcat 2017, în 2018 moda va arăta cu totul diferit

acum 191 zile

Ultra violet este culoarea anului 2018. Institutul Pantone a făcut astăzi marele anunţ şi a provocat un entuziasm uriaş în lumea modei. Considerată originală și complexă, culoarea care va marca anul viitor poate fi folosită atât independent, cât şi în combinaţie cu nuanţe...

Culoarea mașinii îți influențează starea de spirit: „Roșu arată un caracter vulcanic”

acum 236 zile

Gena Rusu, Consultant Feng Shui, ne spune cum trebuie să ne alegem mașina în funcție de culoare. Aceasta ne poate influența starea de spirit.

Movul, culoarea câștigătoarea din sezonul trecut, rămâne tot la Cătălin Scărlătescu: "Sunt încrezător că voi câștiga"

acum 236 zile

Chefii au ales culorile echipelor din acest sezon Chefi la cuțite! Cătălin Scărlătescu rămâne cu mov, culoarea câștigătoare de anul trecut. Juratul este încrezător că va căștiga și de data aceasta.

Philadelphia s-a transformat timp de o zi într-un oraş plin de culoare

acum 252 zile

O mie de lanterne au devenit accesorii obligatorii pentru bicicletele pentru două persoane, dedicate locuitorilor şi turiştilor din Philadelphia. Luminile, aflate în interiorul unor baloane de diferite forme, le-au reamintit oamenilor de perioada copilăriei. Evenimentul a fost organizat...

Smley News. Culoarea ochilor în Vaslui

acum 273 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News care culoarea predominantă a ochilor a cetățenilor din Vaslui.

Explicaţiile specialiştilor pentru culoarea deschisă a Mării Negre şi lipsa algelor

acum 322 zile

Nu mai e loc pe plajă din cauza algelor. Aşa sunau ştirile. de anul trecut de pe litoral. Acum însă, pare că natura a început să lucreze şi pentru turişti. Nici urmă de alge, şi parcă nici Marea Neagră nu mai e aşa de neagră.

Moda la Neversea: culoare, tatuaje, bijuterii

acum 343 zile

Culoarea e la modă la malul mării. În păr, pe haine, pe unghii şi chiar în cocktailuri. Ziua sau noaptea, pe scenă sau pe cer. În luminile artiştilor şi în obrajii tinerilor încinşi de alcool, dans şi libertate.

La 29 de ani, Martina Big şi-a schimbat culoare pielii: "În ianuarie eram albă"

acum 370 zile

Sânii ei cântăresc mai mult de 12 kilograme și dacă în urmă cu doar 6 luni avea pielea albă, acum o are precum ciocolata. neagră! Martina Big, modelul internațional cu cei mai mare sâni, a ajuns în România! Femeia care e cunoscută în întreaga lume are o poveste de viață de-a...

Albastrul, culoarea cheie a colecției Dior

acum 471 zile

Casa de modă franceză Dior şi-a lansat ultima colecţie la Muzeul Rodin din Paris. Albastrul este culoarea cheie a liniei vestimentare de toamnă-iarnă, pentru femei. Modelele au defilat pe podium în ţinute în stil navy, în diferite nuanţe.

Culoarea mov crește prețul cartofilor

acum 473 zile

Dacă îşi schimbă culoarea, cartofii nu mai sunt. mâncarea săracului. Tot mai mulţi agricultori, dar şi patroni de restaurante şi-au dat sema că profiturile de pe urma acestei legume pot fi uriaşe. Mai ales dacă are culoarea mov. Astfel, diferenţa de nuanţă îi aduce unui agricultor...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV