Cautare: 240 rezultate dupa tagul "culoare"

Carnavalul de la Rio a umplut capitala Braziliei de culoare și mulți turiști

acum 61 zile

Carnavalul de la Rio a început, iar capitala Brazilei este neîncăpătoare pentru turiști.Milioane de persoane deghizate dansează și se distrează la faimoasa petrecere.

Luna va fi mai mare decât de obicei

acum 81 zile

Mai mult, însă, de atât, va avea culoare sângerie. Două fenomene astronomice rare, luna albastră şi o eclipsă totală se suprapun astăzi, iar rezultatul va fi unul spectaculos pentru privitori. Fenomenul va putea fi văzut şi din România

A fost aleasă culoarea anului viitor. După ce verdele crud a marcat 2017, în 2018 moda va arăta cu totul diferit

acum 135 zile

Ultra violet este culoarea anului 2018. Institutul Pantone a făcut astăzi marele anunţ şi a provocat un entuziasm uriaş în lumea modei. Considerată originală și complexă, culoarea care va marca anul viitor poate fi folosită atât independent, cât şi în combinaţie cu nuanţe...

Culoarea mașinii îți influențează starea de spirit: „Roșu arată un caracter vulcanic”

acum 179 zile

Gena Rusu, Consultant Feng Shui, ne spune cum trebuie să ne alegem mașina în funcție de culoare. Aceasta ne poate influența starea de spirit.

Movul, culoarea câștigătoarea din sezonul trecut, rămâne tot la Cătălin Scărlătescu: "Sunt încrezător că voi câștiga"

acum 180 zile

Chefii au ales culorile echipelor din acest sezon Chefi la cuțite! Cătălin Scărlătescu rămâne cu mov, culoarea câștigătoare de anul trecut. Juratul este încrezător că va căștiga și de data aceasta.

Philadelphia s-a transformat timp de o zi într-un oraş plin de culoare

acum 195 zile

O mie de lanterne au devenit accesorii obligatorii pentru bicicletele pentru două persoane, dedicate locuitorilor şi turiştilor din Philadelphia. Luminile, aflate în interiorul unor baloane de diferite forme, le-au reamintit oamenilor de perioada copilăriei. Evenimentul a fost organizat...

Smley News. Culoarea ochilor în Vaslui

acum 216 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News care culoarea predominantă a ochilor a cetățenilor din Vaslui.

Explicaţiile specialiştilor pentru culoarea deschisă a Mării Negre şi lipsa algelor

acum 266 zile

Nu mai e loc pe plajă din cauza algelor. Aşa sunau ştirile. de anul trecut de pe litoral. Acum însă, pare că natura a început să lucreze şi pentru turişti. Nici urmă de alge, şi parcă nici Marea Neagră nu mai e aşa de neagră.

Moda la Neversea: culoare, tatuaje, bijuterii

acum 286 zile

Culoarea e la modă la malul mării. În păr, pe haine, pe unghii şi chiar în cocktailuri. Ziua sau noaptea, pe scenă sau pe cer. În luminile artiştilor şi în obrajii tinerilor încinşi de alcool, dans şi libertate.

La 29 de ani, Martina Big şi-a schimbat culoare pielii: "În ianuarie eram albă"

acum 314 zile

Sânii ei cântăresc mai mult de 12 kilograme și dacă în urmă cu doar 6 luni avea pielea albă, acum o are precum ciocolata. neagră! Martina Big, modelul internațional cu cei mai mare sâni, a ajuns în România! Femeia care e cunoscută în întreaga lume are o poveste de viață de-a...

Albastrul, culoarea cheie a colecției Dior

acum 414 zile

Casa de modă franceză Dior şi-a lansat ultima colecţie la Muzeul Rodin din Paris. Albastrul este culoarea cheie a liniei vestimentare de toamnă-iarnă, pentru femei. Modelele au defilat pe podium în ţinute în stil navy, în diferite nuanţe.

Culoarea mov crește prețul cartofilor

acum 417 zile

Dacă îşi schimbă culoarea, cartofii nu mai sunt. mâncarea săracului. Tot mai mulţi agricultori, dar şi patroni de restaurante şi-au dat sema că profiturile de pe urma acestei legume pot fi uriaşe. Mai ales dacă are culoarea mov. Astfel, diferenţa de nuanţă îi aduce unui agricultor...

Lui Andrei şi Mădălin i-au ieşit peri albi!

acum 450 zile

Schimbare de look la "Mireasă pentrul fiul meu!" Andrei şi Mădălin şi-au vopsit părul!

Verdele este culoarea anului 2017

acum 474 zile

Anul nou nu poate începe dacă nu ştim care este culoarea lui 2017. După marsala care a făcut furori în 2015, roz quartz şi blue seren, culorile anului trecut, 2017 vine cu verdele kale sau greenery.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV