Cautare: 231 rezultate dupa tagul "culoare"

Philadelphia s-a transformat timp de o zi într-un oraş plin de culoare

acum 10 zile

O mie de lanterne au devenit accesorii obligatorii pentru bicicletele pentru două persoane, dedicate locuitorilor şi turiştilor din Philadelphia. Luminile, aflate în interiorul unor baloane de diferite forme, le-au reamintit oamenilor de perioada copilăriei. Evenimentul a fost organizat...

Smley News. Culoarea ochilor în Vaslui

acum 31 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News care culoarea predominantă a ochilor a cetățenilor din Vaslui.

Explicaţiile specialiştilor pentru culoarea deschisă a Mării Negre şi lipsa algelor

acum 81 zile

Nu mai e loc pe plajă din cauza algelor. Aşa sunau ştirile. de anul trecut de pe litoral. Acum însă, pare că natura a început să lucreze şi pentru turişti. Nici urmă de alge, şi parcă nici Marea Neagră nu mai e aşa de neagră.

Moda la Neversea: culoare, tatuaje, bijuterii

acum 101 zile

Culoarea e la modă la malul mării. În păr, pe haine, pe unghii şi chiar în cocktailuri. Ziua sau noaptea, pe scenă sau pe cer. În luminile artiştilor şi în obrajii tinerilor încinşi de alcool, dans şi libertate.

La 29 de ani, Martina Big şi-a schimbat culoare pielii: "În ianuarie eram albă"

acum 129 zile

Sânii ei cântăresc mai mult de 12 kilograme și dacă în urmă cu doar 6 luni avea pielea albă, acum o are precum ciocolata. neagră! Martina Big, modelul internațional cu cei mai mare sâni, a ajuns în România! Femeia care e cunoscută în întreaga lume are o poveste de viață de-a...

Albastrul, culoarea cheie a colecției Dior

acum 229 zile

Casa de modă franceză Dior şi-a lansat ultima colecţie la Muzeul Rodin din Paris. Albastrul este culoarea cheie a liniei vestimentare de toamnă-iarnă, pentru femei. Modelele au defilat pe podium în ţinute în stil navy, în diferite nuanţe.

Culoarea mov crește prețul cartofilor

acum 232 zile

Dacă îşi schimbă culoarea, cartofii nu mai sunt. mâncarea săracului. Tot mai mulţi agricultori, dar şi patroni de restaurante şi-au dat sema că profiturile de pe urma acestei legume pot fi uriaşe. Mai ales dacă are culoarea mov. Astfel, diferenţa de nuanţă îi aduce unui agricultor...

Lui Andrei şi Mădălin i-au ieşit peri albi!

acum 265 zile

Schimbare de look la "Mireasă pentrul fiul meu!" Andrei şi Mădălin şi-au vopsit părul!

Verdele este culoarea anului 2017

acum 289 zile

Anul nou nu poate începe dacă nu ştim care este culoarea lui 2017. După marsala care a făcut furori în 2015, roz quartz şi blue seren, culorile anului trecut, 2017 vine cu verdele kale sau greenery.

Experții de la institutul Pantone spun că "Greenery" este culoarea vitalității și energiei

acum 314 zile

Proaspătă şi cu multă personalitate, o nuanţă specială de verde a fost aleasă culoarea anului 2017. "Greenery" sau verde proaspăt, va invada cu siguranţă toate podiumurile de modă de la 1 ianuarie

"Orient Dream", o salată cu multă culoare pe bază de năut

acum 331 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi po salată cu multă culoare - "Orient Dream" - pe bază de năut!

SPECIAL! Chef Patrizia Paglieri, o explozie de culoare

acum 349 zile

Iar un italian veritabil, atunci când intră într-o cameră, pur şi simplu o umple. Iar cine s-a aflat vreodată în preajma chefului Patrizia Paglieri poate să confirme asta.

Delia și-a schimbat din nou LOOK-UL. Noua imagine i-a cucerit pe fani: "Ți-ai pus curcubeu în păr"

acum 356 zile

Adepta a transformarilor, Delia si-a surprins fanii cu o noua imagine.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV