Cautare: 20 rezultate dupa tagul "cultour"

Irina Margareta Nistor povestește cum a ajuns să traducă prima casetă, pe vremea comunismului

acum 2 zile

Considerată cea mai populară voce din perioada comunismului, Irina Margareta Nistor a povestit la emisiunea ”CulTOUR” cum a ajuns să dubleze filmele pe care românii le vedeau ”pe sub mână”, la aparatele video.

În comunism, Irina Margareta Nistor era cea mai cunoscută voce din România, după Nicolae Ceaușescu

acum 2 zile

Despre acea perioadă povestește și Irina Margareta Nistor, la ”CulTOUR”, emisiunea difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30, în reluare, de la 23.00.

Irina Margareta Nistor, totul despre pasiunea ei pentru filme la “CulTOUR”

acum 3 zile

Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Irina Margareta Nistor, astăzi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), în cadrul emisiunii “CulTOUR” de la Happy Channel.

Mihaela Ursuleasa, una dintre cele mai importante pianiste ale lumii, era numită ”Micul Mozart” la doar 12 ani

acum 3 zile

Cum a ajuns Mihaela să poarte pantofii unui conductor de tren la audiția ei din Viena, dar și alte amintiri frumoase despre pianistă, aflați din articol.

La ”CulTOUR”, despre pasiunile Reginei Maria: pictura, costumul popular românesc, scrisul și grădinile cu flori

acum 4 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30, putem afla care au fost hobby-urile celei mai iubite Regine a țării noastre. Istoricul Macrina Oproiu vorbește despre pasiunile Reginei.

„Regina Maria a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României”, spune Constantin Bălăceanu Stolnici la „CulTOUR”

acum 5 zile

Apreciatul academician Constantin Bălăceanu Stolnici, istoricul Macrina Oproiu, criticul de film Irina Margareta Nistor sunt cei care ne spun povestea vieții celei mai iubite dintre reginele României la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

Irina Margareta Nistor a mărturisit la ”CulTOUR” că voia să se facă... poștaș sau florăreasă

acum 6 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, vă prezentăm portretul Irinei Margareta Nistor. 61 de întrebări pentru apreciatul critic de film.

Medeea Marinescu, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”. Sâmbătă și duminică, la Happy

acum 9 zile

Sâmbătă și duminică, de la ora 17.30, Irina Margareta Nistor o are ca invitată la emisiunea ”CulTOUR” chiar pe Medeea Marinescu. În cele două zile, o veți descoperi pe actrița care a animat copilăria multor telespectatori cu rolul său din ”Maria Mirabela”.

VINERI, în emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, de la ora 17.30, Irina Margareta Nistor mărturisește: ”Sunt dictatoare!”

acum 10 zile

Invitata ediției de vineri, 14 septembrie, a emisiunii ”CulTOUR” este Irina Margareta Nistor. Vineri, de la ora 17.30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă așteaptă la Happy Channel să o cunoașteți pe Irina Margareta Nistor, cea din spatele ecranelor. ”...

Vlad, la ”CulTOUR”: ”Cel mai greu a fost faptul că nu am avut voie să spun că Ioan trăiește”

acum 10 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, actorii din serialul ”Fructul Oprit” au vorbit despre cel de-al doilea sezon al serialului realizat de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

Maia Morgenstern și-ar fi dorit să devină balerină. Cine și de ce nu a lăsat-o să își împlinească visul?

acum 11 zile

În clipul de mai jos, vă invităm să o descoperți pe Maia Morgenstern, într-un interviu de excepție, acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Carmen Tănase, despre actorie: "Este o meserie de renunțări. În afară de Tudor, mare șmecherie nu am făcut în viața mea"

acum 11 zile

Dacă în viața de zi cu zi este ”dezordonată”, atunci când este în cabina sa, în spatele scenei și a platoului de filmare, Carmen Tănase mărturisește, la emisiunea ”CulTOUR”, că nu lasă lucrurile la întâmplare.

Carmen Tănase, interviu sincer: "Nu am vrut să mă fac actriță, ci inginer"

acum 11 zile

“A fost pur și simplu o întâmplare. Eu nu voiam să mă fac actriță, eu voiam să mă fac inginer zootehnist sau medic veterinar”, a mărturisit Carmen Tănase în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel.

Actorii din ”Fructul Oprit” își dau întâlnire la Happy Channel, la ”CulTOUR”

acum 12 zile

Ediția de miercuri, 12 septembrie, a emisiunii ”CulTOUR” îi aduce în fața telespectatorilor postului Happy Channel pe actorii din serialul ”Fructul Oprit” (difuzat miercurea, de la ora 20.00, la Antena1).

Maia Morgenstern, emoționată de scrisoarea fiului ei pentru Moș Crăciun. Copilul cerea Moșului să îi aducă fericire mamei lui

acum 12 zile

Seria celor 61 de întrebări pentru marea actriță Maia Morgenstern continuă. După ce a mărturisit că îi place foarte mult cum este viața sa acum, Maia Morgenstern continuă seria mărturisirilor, la emisiunea ”CulTOUR”, la Happy Channel.

Maia Morgenstern, interviu de excepție, la ”CulTOUR”: "Îmi place cum arată viața mea acum, în clipa asta"

acum 12 zile

Maia Morgenstern, una dintre puținele actrițe din România care a lucrat alături de nume mari din cinematografia mondială, a acordat un interviu de excepție emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30. Ea a acceptat să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii.

Ce este iubirea? Irina Margareta Nistor și actorii din serialul ”Fructul Oprit” răspund

acum 12 zile

Irina margareta Nistor și actorii din serialul „Fructul Oprit” au acceptat provocarea lansată de Cirss și Vlad la ”CulTOUR”, emisiune difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Carmen Tănase la Happy Channel: ”Mi-am dedicat absolut toată viața profesiei”

acum 12 zile

Pe actrița și femeia Carmen Tănase o veți descoperi marți, 11 septembrie, de la ora 17.30, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată la postul Happy Channel.

INTERVIU în exclusivitate, la Happy Channel, cu îndrăgita actriță. Maia Morgenstern, la “CulTOUR”: “Mi-ar fi plăcut să fiu balerină”

acum 13 zile

Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, deschide seria interviurilor oferite de “CulTOUR”, emisiunea de la Happy Channel, telespectatorilor săi. Lucruri neștiute din viața îndrăgitei actrițe ies la iveală în cadrul ediției care se va...

După anunțarea noii emisiuni, ”CulTOUR”, Vlad Gherman a răspuns fanilor la întrebarea ”Cum vă puteți împărți...”

acum 16 zile

Din 10 septembrie, Criss, Vlad și Irina Margareta Nistor revin la Happy Channel cu o nouă emisiune: ”CulTOUR”, ce va fi difuzată ZILNIC, de la ora 17.30. Vestea i-a bucurat pe fani, iar mesajele de felicitări nu au întârziat să apară.