Cautare: 56 rezultate dupa tagul "cultour"

Mihai "Bubu" Cernea: ”Aș vrea să învăț să pilotez avioane”

acum 5 ore

Mihai "Bubu" Cernea, fostul coleg din LaLa Band cu Criss și Vlad, pe care l-ați putut urmări și la Happy Channel în serialul ”O grămadă de caramele”, realizat de Ruxandra Ion, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Anca Androne a povestit, la Happy Channel, cum a ajuns să filmeze în junglă: ”Au găsit, într-un obiect de recuzită, un păianjen ucigaș”

acum 23 ore

Anca Androne, invitata Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, a povestit despre cel mai recent proiect al său cinematografic. Este vorba despre un film, realizat în luna mai, pentru care a mers să filmeze tocmai în... junglă. ” Un regizor neamț a...

Carmen Tănase, la “CulTOUR”: “Întotdeauna când citeam, vedeam ce citesc, d-aia m-am și făcut actriță”

acum 5 zile

Carmen Tănase și Petru Păun au vorbit, la Happy Channel, despre importanța cititului.

Aurelian Temișan nu se ferește să recunoască: a plâns la film

acum 7 zile

Da, și bărbații plâng la filme. Aurelian Temișan este unul dintre ei și nu se ferește să recunoască acest lucru. Invitat la emisiunea ”CulTOUR” , difuzată zilnic de postul de televizziune Happy Channel, artistul a mărturisit că ultimul film la care a...

Aurelian Temișan caută răspuns la întrebarea ”Cei dagi, care ne-au plecat, își dau seama cât de mult ne lipsesc?”

acum 8 zile

Întrebat care este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat luna aceasta, Temi a oferit un răspuns emoționant.

Ăsta da curaj! Iată ce și-ar dori Michaela Prosan să facă!

acum 9 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, a prins-o pe Michaela Prosan într-o pauză de filmare și a luat-o la întrebări. 61 de întrebări, conform tradiției emsiunii difuzate zilnic la Happy, de la ora 17.30

Interviu de excepție cu Aylin Cadîr, la emisiunea „CulTOUR”: ”Nu aș putea trăi fără copiii mei”

acum 16 zile

Aylin Cadîr a acceptat invitația echipei Happy Channel de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Despre umor și comedie, de vorbă cu Mihai Bobonete și Radu Gabriel, la Happy Channel: ”Suntem un popor care râde foarte mult”

acum 19 zile

Echipa Happy Channel a fost prezentă la festivalul filmelor de comedie și i-a luat la întrebări pe unii dintre cei mai apreciați actori și regizori care aduc zâmbetul pe buzele publicului.

Adriana Trandafir, moment de sinceritate la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu aș mai face aceeași meserie”

acum 20 zile

Vă invităm să urmăriți interviul de mai jos cu marea actriță Adriana Trandafir.

La ce film să mergi? Încearcă „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, „A Star Is Born” sau „Coborâm la prima”

acum 20 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă trei filme ce rulează în cinematografe, pe care nu trebuie să le ratați. „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, „A Star Is Born” și „Coborâm la prima”.

"Terapie în trei", rețeta ce poate salva o căsnicie. Cum așa? Aflați la ”CulTOUR”

acum 21 zile

”TERAPIE ÎN TREI", o comedie ce poate fi văzută la Teatrul Roșu. Despre acest spectacol, au vorbit, la emisiunea ”CulTOUR”, cei trei protagoniști: Maria Radu, Luminița Bucur și Oleg Apostol.

”Viața nu are roată de rezervă” spune, Adriana Trandafir, la emisiunea ”CulTOUR”. De ce? Află în ediția de astăzi a emisiunii

acum 21 zile

 Ediția de astăzi, 24 octombrie, a emisiunii ”CulTOUR” vă invită să o cunoașteți pe îndrăgita actriță Adriana Trandafir, așa cum este ea, dincolo de camerele de filmare. 61 de întrebări și tot atâtea răspunsuri, azi, de la 17.30 (în...

Sore a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Sunt o mamă relaxată și, totodată, mă panichez”

acum 22 zile

Actriță și cântăreață, Sore a fost invitata emisiunii CulTOUR, difuzată zilnic de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00), la Happy Channel. Fosta colegă de trupă cu Criss și Vlad, în vremea LaLa Band, Sore a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii.

Ioan Andrei Ionescu și Irina Margareta Nistor, în dialog despre ”Fals tratat de mântuire a sufletului”

acum 23 zile

Ioan Andrei Ionescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Mihaela Sava, aka ”Prăjiturela”, prezintă ”desertul de panică”

acum 23 zile

Mihaela Sava, alias ”Prăjiturela” este invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”. După ce ne-a încântat și ne-a făcut poftă cu preparatele pe care le-a făcut, sezonul trecut, la rubrica ”Don Apetit”, Mihaela revine la CulTOUR să ne răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzate de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

61 de întrebări pentru Petru Păun, alias Alex, din “Fructul Oprit”: ”Nu aș înșela niciodată”

acum 27 zile

Petru Păun, cel care îl interpretează pe Alex, în serialul “Fructul Oprit”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări.

Interviu în exclusivitate cu actorul Florin Zamfirescu: "Am multe amintiri, dar am învățat să nu trăiesc din ele"

acum 28 zile

 Actorul Florin Zamfirescu își deschide sufletul și își povestește viața la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Întrebat care este cea mai frumoasă amintire a sa, Florin Zamfirescu...

Florin Zamfirescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Puține lucruri mă fac fericit”

acum 28 zile

Seria celor 61 de întrebări pentru actorul Florin Zamfirescu se încheie cu acest clip. Invitat în emisiunea „CulTOUR”, Florin Zamfirescu ne-a dezvăluit că a învățat să  nu trăiască din amintiri , că visul său cel mai mare este să...

Interviu cu Florin Zamfirescu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Am vrut să fiu comentator de fotbal”

acum 29 zile

” De când am ieșit la pensie, am rămas șocat! Am descoperit că am un program mai lent. Am cursuri la facultate, am spectacole, am filmări, dar, mai rar. În orice caz, acum mă întreabă ”Poți în data de...?”. Ceea ce nu se întâmpla...

Actorul Radu Gabriel s-a simțit ca în tabără la festivalul Film 4 Fun, din Sinaia

acum 42 zile

Festivalul filmelor de comedie, Film 4 Fun, și-a închis porțile, după trei zile de bună dispoziție. Echipa Happy Channel a fost la Sinaia, acolo unde a avut loc evenimentul, și a aflat de la participanți cum s-a văzut acest festival.

1
2
3