Cautare: 1698 rezultate dupa tagul "cuplu"

Totul pentru dragoste! Mihaela și Cătălin Fundament, un cuplu din familii de muzicieni

acum 1 zile

Cei doi provin din familii de muzicieni. Tânăra l-a văzut pe acesta la televizor. Cei doi s-au îndrăgostit, iar acum formează un cuplu.

Totul pentru dragoste! Roxana și Paul, despre viața de familie și cuplu

acum 1 zile

Paul vorbește despre legătura pe care o are cu Roxana. Acesta declară că nu a crezut niciodată ca ei doi vor ajunge să formeze o familie.

Cel mai bun prieten al Biancăi Drăgușanu face declarații. Ce s-a întâmplat între vedetă și soț

acum 1 zile

Prietenul cel mai bun al Biancăi a vorbit despre ce se întâmplă între blondă şi Victor.

De ce s-a rupt căsnicia Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav! Semnele despărțirii au apărut cu mult timp înainte să facă anunțul.

acum 1 zile

Semnele despățirii dintre Victor Slav și Bianca Dragușanu erau vizibile de ceva timp, dar anunțul oficial a fost șocant pentru fanii cuplului.

Totul pentru dragoste! Roxana Iliescu, 3 copii cu 3 tați: ”A fost dragoste la prima vedere”

acum 1 zile

Roxana Iliescu a avut numeroase relații, dar acestea nu au avut un final fericit. Femeia are 3 copii, dar toți cei trei au tați diferiți, provenind din relații diferite.

Totul pentru dragoste! Roxana și Paul, o poveste de dragoste deosebită

acum 1 zile

Roxana a avut numeroase relații, dar acestea s-au terminat urât pentru ea, iar copiii ei au suferit cel mai mult. Ea l-a întâlnit pe Paul și au devenit o familie.

Gina, către Malone: "Suntem primul cuplu de lesbiene căsătorite cu acte în România"

acum 2 zile

Gina și Malone, primul cuplu de femei căsătorite cu acte în România.

Malone și Gina, ceartă în cuplu: "Mi-a zis doctorul să iau două pastile pe zi, nu pe seară"

acum 2 zile

Malone și Gina au parte de o ceartă în cuplu, dar lămuresc foarte repede situația.

Totul pentru dragoste! Crenguța și Iustin: ”Pe soțul meu l-am întâlnit când eram studentă”

acum 4 zile

În perioada studenției, Crenguța își trăia cu bucurie pasiunea pentru imagine și filmări. Cu ocazia unor filmări, îl întâlnește pe Iustin

Sunt sau nu probleme între Lora și Ionuț Ghenu? Cum o răsfață pe iubită

acum 6 zile

Vedem acum şi cum îşi petrece timpul un cuplu celebru din showbiz. Aau apărut sau nu problemele între Lora şi Ionuţ Ghenu?

”Flavia, nu te mai strâmba!” Dani, despre viața în cuplu: ”Am încercat o conviețuire, mai mult forțată, cu o prietenă... Nu a avut unde să stea”

acum 6 zile

Dani vorbește la Neatza despre viața în cuplu, din experiența lui. ”Am încercat o conviețuire, mai mult forțată, cu o prietenă... Nu a avut unde să stea”, a spus acesta.

Totul pentru dragoste! Diana și Ion, o familie deși nu sunt căsătoriți religios

acum 7 zile

Diana și Ion formează o familie alături de copiii lor, dar nu sunt căsătoriți religios. Cei doi vorbesc despre motivul pentru care nu s-au căsătorit religios.

Totul pentru dragoste! Ion Simion, despre relația cu Diana: ”Am vrut să am o familie”

acum 7 zile

Ion Simion, soțul Dianei, vorbește despre clipa în care a decis că aceasta este sufletul ei pereche.Acesta vorbește despre ce înseamnă, în viziunea lui, sufletul pereche.

Totul pentru dragoste! Diana și Ion, împreuna împotriva dorinței părinților

acum 7 zile

Diana și Ion formează un cuplu, dar tatăl tinerei nu a fost de acord cu relația dintre cei doi deoarece Ion era subalternul său.

Totul pentru dragoste! Diana și Ion, de la colegi de muncă la cuplu

acum 7 zile

Ionuț și Diana s-au cunoscut la locul de muncă, iar tatăl tinerei nu a fost de acord cu relația celor doi. Aceștia formează acum o familie fericită.

Totul pentru dragoste! Georgiana și Rareș, un cuplu perfect: ”De când era în clasa a noua îi povesteam despre căsătorie”

acum 7 zile

Georgiana și Rareș vorbesc despre relația dintre ei. Cei doi s-au îndrăgostit, dar nu au format un cuplu până la maturitate.

Totul pentru dragoste! Georgiana și Rareș, o atracție magnetică

acum 7 zile

Georgiana și Rareș s-au cunoscut în liceu, ea era clasa a 9-a, iar el era clasa a 12-a. Între cei doi s-a format o legătură imediat. Cei doi au păstrat legătura până după terminarea liceului, iar acum sunt un cuplu fericit

Alex Velea și Antonia, unul dintre cele mai bogate cupluri

acum 9 zile

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai bogate cupluri din showbiz. Curg ofertele pentru cei doi artiști și fac bani pe bandă rulantă.

Mihaela Rădulescu şi Felix, cel mai ciudat cuplu

acum 18 zile

Diva de la Monaco a povestit cum trăiesc împreună, dar separat, cum a cucerit-o faimosul paraşutist şi ce a schimbat Mihaela în viaţa ei pentru a putea fi cu el.

Un bărbat de 57 de ani dintr-o localitate din Bacău şi-a găsit sfârşitul într-un mod extrem de violent

acum 20 zile

A fost ucis cu mai multe lovituri de topor, iar principala suspectă este fosta soţie a unui amic de pahar. Vecinii spun că între victimă şi presupusa criminală ar fi fost o idilă, dar şi că înainte de crima violentă, cei doi foşti soţi s-ar fi bătut în casa victimei. Femeia, care...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV