Cautare: 369 rezultate dupa tagul "cupluri"

Super show în Gara de Nord! Cuplurile cu imaginație au fost premiate

acum 2 zile

A fost super show aseară în Gara de Nord! De Valentine's Day, colegii de la Răi da Buni au sărbătorit iubirea pe peron. Cuplurile care şi-a dovedit dragostea în cele mai inedite feluri au fost premiate în direct.

Cununie civilă de proporţii într-un oraş din Filipine

acum 4 zile

În prag de Valentine's Day, peste 160 de cupluri au spus "Da" în faţa stării civile în cadrul ceremoniei. Ziua Îndrăgostiţilor nu a fost singurul motiv pentru care mirii au ales această dată. Oficierea căsătoriei a fost. gratuită.

Luminița și Dorian Popa, Lora și Ionuț Ghenu, cele două cupluri care se vor duela în lupta pentru câștigarea amuletei de o mie de euro

acum 4 zile

Luminița și Dorian Popa, Lora și Ionuț Ghenu se vor lupta să câștige amuleta de o mie de euro. Cele două cupluri au ajuns primele la Gina cu ingredientele de pe listă.

Cele șapte cupluri trebuie să-i cumpere cadou Ginei în valoare de doi euro

acum 5 zile

Cuplurile primesc altă misiune de la Gina. De data aceasta, vedetele trebuie să-i cumpere un cadou în valoare de 2 euro.

Lora și Ionuț Ghenu, Daniela Crudu și Vica Blochina, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cuplurile care se întrec să câștige amuleta

acum 5 zile

Lora și Ionuț Ghenu, Daniela Crudu și Vica Blochina, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au ajuns primii la destinație, astfel au șansa să câștige amuleta în valoare de 500 de euro.

Șapte cupluri de vedete iau startul în aventura vieții lor! Asia Express, cel mai dur show de televiziune

acum 5 zile

Vietnamul este prima destinație a celor 7 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge aproape 5000 de kilometri pe teritoriul unui continent necunoscut, cu doar un singur euro pe zi.

Cele mai cunoscute cupluri din showbiz

acum 5 zile

Pentru că se apropie Valentine's Day şi iubirea pluteşte în aer, iată un top al celor mai frumoase cupluri de la Hollywood şi nu numai!

Cele mai ciudate cupluri de la Hollywood

acum 19 zile

Stereotiourile nu mai sunt la modă! Diferenţele ne umanizează şi ne fac mai interesanţi. O demonstrează şi cuplurile de la Hollywood care au ales să-şi asume dragostea indiferent de diferenţe.

Cel mai așteptat eveniment al anului. Intră și votează pe antenastars.ro

acum 38 zile

Cele mai îndrăgite cupluri din România se duelează la Antena Stars! Şi în acest an, decernăm premiile showbiz-ului românesc. Cei mai cunoscuţi cântăreţi, actori, sportivi, bloggeri, cu toţii vor fi prezenţi la Gala Stars Awards.

Cele mai romantice cupluri la început de 2018

acum 44 zile

Anul 2018 pare a fi anul cuplurilor romantice. Milionarii României au început deja întrecerea în vacanţe care mai de care mai luxoase şi cadouri scumpe pentru iubitele lor. Care sunt cuplurile care se bat pentru titlul de cel mai romantic cuplu al anului

Ce cupluri și-ar putea spune „Pa, pa” în 2018

acum 46 zile

Se pare că anul 2018 nu va fi bogat doar în nunţi.ci şi în despărţiri! Cupluri celebre de peste hotare şi-ar putea spune adio în anul care tocmai a început! Problemele cu care se confruntă în relaţiile lor par că vor duce inevitabil la separare!

Sărbătoare mare în Sri Lanka! 50 de cupluri din China şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de amploare

acum 61 zile

Îmbrăcate în ţinute tradiţionale chinezeşti, dar şi în rochii specifice culturii din Sri Lanka, miresele au atras toate privirile. Nici accesoriile spectaculoase, precum diademele sau colierele imense nu au lipsit din ţinutele doamnelor.

Ani la rând au adus zâmbetul pe fețele românilor. Destinul i-a despărțit

acum 63 zile

Ani la rând au adus zâmbetul pe fețele românilor! Au fost iubiți și apreciați de mii de oameni, dar destinul i-a despărțit! Lucrurile nespuse până acum despre cele mai adorate cupluri de scenă din România, chiar acum.

Previziunile lui Marian Golea te lasă fără cuvinte: „Cuplurile care sunt sudate acum se vor destrăma”

acum 67 zile

Marian Golea, invitat în emisiunea Răi da buni, vorbește despre anul 2018. Previziunile lui te lasă fără cuvinte. „Va urma un an în care mulți vor rămâne fără loc de muncă”

Femeile vs. bărbații, la prima întâlnire. Cristina Ich are ceva de spus despre asta

acum 68 zile

E o întrebare care macină multe cupluri. Cine plăteşte nota de plată la prima întâlnire, bărbatul sau femeia? Cristina Ich a avut câteva lucruri de spus, legate de această temă

Jurnal de călătorie Asia Express! Cele șapte cupluri, pregătite să participe la cel mai dur show

acum 93 zile

Cele șapte cupluri, care vor participa la Asia Express, s-au îmbarcat în avion și au plecat spre locația unde vor fi nevoite să supraviețuiască. Vedetele nu știu ce le așteaptă, astfel sunt foarte entuziasmate de călătoria ce urmează.

Şapte cupluri de vedete sunt pregătite pentru cea mai periculoasă aventură a vieţii lor!

acum 94 zile

Spaimă, adrenalină, dar şi multe ace! Cu asta au început cele şapte cupluri de vedete care vor pleca într-o aventură incredibilă în Asia, unde, în buzunare, nu vor avea mai mult de un dolar pe zi! Miza însă e mare: 30 000 de euro.

Astrele predispun la împăcarea cuplurilor

acum 105 zile

Berbecii iau parte la o discuție în urma căreia își vor lămuri calea de urmat sau să își formeze un punct de vedere justificat.

Se iubesc, dar dragostea lor trebuie să depășească un mare obstacol

acum 112 zile

Să ai o relație de dragoste fără certuri atunci când ești persoană publică, cam rar îți e dat să vezi. Ce povești de iubire au fost puse la grea încercare?

Sunt frumoși, celebri și admirați de mii de oamneni. Cele mai elegante cupluri de la Hollywood

acum 119 zile

Ele sunt cele mai cunoscute cupluri din showbiz, sunt impreună de mult timp și formează unele din cele mai faimoase cupluri din lume.

1
2
3
4
5
»