Cautare: 387 rezultate dupa tagul "cupluri"

O decizie istorică schimbă statutul cuplurilor homosexuale! Un român a câştigat dreptul de şedere în ţară pentru soţul lui american

acum 12 zile

Decizie istorică pentru cuplurile homosexuale din România! Curtea Europeană de Justiţie obligă statele membre să îi ofere drept de şedere soţului de acelaşi sex, chiar dacă ţările respective nu recunosc căsătoriile gay. Decizia vine după aproape 6 ani de când un român le-a cerut...

Cele mai frumoase cupluri celebre din România

acum 19 zile

Adi Sînă și Anca Serea, Ionuț Ghenu și Lora, Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt printre cele mai frumoase cupluri celebre din România.

Lora și Ionuț Ghenu, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc: "M-am trezit într-o zi cucerită"

acum 19 zile

Ionuț Ghenu și Lora recunosc că au și probleme, dar când sunt doar ei doi, uită de ele și se bucură de viață.

Carmen Harra vorbește despre motivele trădărilor în cuplu. Ce cupluri celebre urmează să se despartă

acum 30 zile

Carmen Harra ne vorbește despre motivele trădărilor în cuplu și ceea ce declanșează tot mai des divorțurile. Ceea ce trebuie să facem ca să ne păstrăm o căsnicie fericită, dar şi ce cupluri celebre îşi vor spune adio în perioada următoare, vedem chiar acum!

Totul pentru dragoste! Aurelian Temișan și Monica Davidescu, unul dintre cele mai frumoase cupluri ale showbiz-ului românesc

acum 48 zile

Aurelian Temișan și Monica Davidescu, unul dintre cuplurile showbiz-ului românesc ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Povestea lor de iubire a început în fața publicului. Aurelian cânta într-un spectacol pe care Monica îl prezenta.

Cupluri noi la malul mării! Loredana Chivu a petrecut pe Litoral cu fostul iubit al Danielei Crudu

acum 49 zile

Toată crema showbiz-ului românesc a fost prezentă la petrecerile de pe litoral, aşa că nu putea lipsi nici Loredana Chivu. Surprinzător este faptul că vedeta a uitat complet de fostul şi a petrecut toată noaptea în braţele altui bărbat!

Formează cupluri de vis pe marile ecrane, dar în realitate sunt prieteni

acum 60 zile

Pe marile ecrane formează un cuplu de vis! Dar în viaţa reală, sunt cel mult prieteni foarte buni. Asta deşi fanii au sperat ca faimoasele cupluri din filmele romantice să fie împreună şi în realitate.

40 de cupluri au participat la campionatul de cărat soția, în Dorking, Marea Britanie

acum 69 zile

40 de cupluri şi-au testat încrederea, dar şi "anduranţa" relaţiei, într-un concurs de. cărat nevasta. Cursa, organizată în Marea Britanie, are loc pe un traseu de 380 de metri, presărat cu obstacole, 15 metri de escaladă, dar şi o zonă în care participanţii au fost stropiţi cu...

Ce trebuie să facem pentru a avea o nuntă perfectă: ”Anul acesta se merge pe alb”

acum 84 zile

Multe cupluri vor să îşi unească destinele anul acesta, iar ca nunta să iasă perfectă au nevoie de o locaţie de vis. Nicuşor Stan a dezvăluit ce tendinţe se poartă anul acesta, dar şi cât trebuie să scoatem din buzunar pentru marele eveniment.

Cuplurile care au dificultăţi în conceperea copiilor ar putea primi ajutor financiar şi de la primăria Capitalei

acum 87 zile

Edilul-şef al Bucureştiului vrea să aloce bani din bugetul instituţiei pentru fertilizarea in vitro. Procedura este gratuită din 2017, dar fondurile guvernamentale nu sunt suficiente decât pentru o singură încercare pentru fiecare familie.

Asigurarea echilibrului între carieră și familie, o problemă tot mai mare pentru cuplurile din România

acum 102 zile

Încă de mici, copii trebuie însă educați în ideea de a vedea că mama este și femeie.

Cuplurile și baia romantică - Dan Badea

acum 105 zile

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA" de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor", creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Super show în Gara de Nord! Cuplurile cu imaginație au fost premiate

acum 122 zile

A fost super show aseară în Gara de Nord! De Valentine's Day, colegii de la Răi da Buni au sărbătorit iubirea pe peron. Cuplurile care şi-a dovedit dragostea în cele mai inedite feluri au fost premiate în direct.

Cununie civilă de proporţii într-un oraş din Filipine

acum 124 zile

În prag de Valentine's Day, peste 160 de cupluri au spus "Da" în faţa stării civile în cadrul ceremoniei. Ziua Îndrăgostiţilor nu a fost singurul motiv pentru care mirii au ales această dată. Oficierea căsătoriei a fost. gratuită.

Luminița și Dorian Popa, Lora și Ionuț Ghenu, cele două cupluri care se vor duela în lupta pentru câștigarea amuletei de o mie de euro

acum 124 zile

Luminița și Dorian Popa, Lora și Ionuț Ghenu se vor lupta să câștige amuleta de o mie de euro. Cele două cupluri au ajuns primele la Gina cu ingredientele de pe listă.

Cele șapte cupluri trebuie să-i cumpere cadou Ginei în valoare de doi euro

acum 125 zile

Cuplurile primesc altă misiune de la Gina. De data aceasta, vedetele trebuie să-i cumpere un cadou în valoare de 2 euro.

Lora și Ionuț Ghenu, Daniela Crudu și Vica Blochina, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cuplurile care se întrec să câștige amuleta

acum 125 zile

Lora și Ionuț Ghenu, Daniela Crudu și Vica Blochina, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au ajuns primii la destinație, astfel au șansa să câștige amuleta în valoare de 500 de euro.

Șapte cupluri de vedete iau startul în aventura vieții lor! Asia Express, cel mai dur show de televiziune

acum 125 zile

Vietnamul este prima destinație a celor 7 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge aproape 5000 de kilometri pe teritoriul unui continent necunoscut, cu doar un singur euro pe zi.

Cele mai cunoscute cupluri din showbiz

acum 126 zile

Pentru că se apropie Valentine's Day şi iubirea pluteşte în aer, iată un top al celor mai frumoase cupluri de la Hollywood şi nu numai!

Cele mai ciudate cupluri de la Hollywood

acum 140 zile

Stereotiourile nu mai sunt la modă! Diferenţele ne umanizează şi ne fac mai interesanţi. O demonstrează şi cuplurile de la Hollywood care au ales să-şi asume dragostea indiferent de diferenţe.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV