Cautare: 178 rezultate dupa tagul "curatenie"

Ministerul Transporturilor visează vagoane curate ca lacrima

acum 19 zile

Ministerul Transporturilor visează vagoane curate ca lacrima, pe care inspectorii să le verifice cu şerveţelul alb. Cel puţin pe hârtie, într-un proiect, în care realitatea din trenurile mizere şi neîntreţinute de ani de zile este de-a dreptul uitată.

Ornela Pasăre face șmotru în direct! "Curățenia de Paște durează cam 24 de ore"

acum 19 zile

Mai sunt doar câteva zile până la Paşti, iar gospodinele sunt în toiul pregătirilor. Curăţenie, cumpărături, mâncare sunt atât de multe de făcut!

Rmânii sunt în toiul curăţeniei de Paște!

acum 20 zile

Mai sunt câteva zile până la Paşti, iar cei mai mulţi români sunt în toiul curăţeniei de sărbători! Însă dacă geamurile se şterg uşor, când vine vorba despre covoare, situaţia se complică. Dar aici intervin bărbaţii din familie, care preiau problema.

Curăţenie de Paşte cu ajutorul firmelor de profil

acum 21 zile

Sărbătorile înseamnă linişte, bucurie, preparate delicioase, dar - înainte de toate - curăţenie generală! Numai că românii au înţeles că nu mai e nevoie să muncească trei zile ca să aibă locuinţa curată.

Cu gândul la Paştele care se apropie, gospodinele au început deja curăţenia de primăvară

acum 38 zile

Gospodinele lustruiesc geamurile, scot praful din covoare şi spală perdelele. O muncă de cel puţin trei zile pentru cele care preferă să facă totul cu mâna lor. Sau un cost de câteva sute de lei pentru cei prea ocupaţi.

Cum să-ți transformi casa într-o locuință primitoare: 5 idei simple și creative

acum 44 zile

O locuință primitoare este practic suma mai multor detalii. Nu scăpa din vedere lucrurile cu adevărat importante, iar musafirii se vor simți la tine acasă mai bine ca nicăieri.

Curăţenie în casă, dar nu cu orice preţ. O spun medicii care avertizează că multe din produsele de curăţenie existente în magazine sunt toxice

acum 57 zile

Soluţiile pentru curăţenie ne lasă casa lună, dar ne pot trimite la spital. Conţin substanţe toxice chimice, iar un studiu recent arată că, odată inhalate, fac, de exemplu, ca plămânii unei menajere să devină la fel de încărcaţi ca cei ai unui fumător care consumă un pachet pe zi.

Când oraşul doarme, gunoierii muncesc!

acum 87 zile

Fără ei, străzile Capitalei ar arăta cu totul altfel. Am înota într-o mare de gunoaie şi am respira un aer toxic. Puţin ştiu, însă, că meseria lor nu este deloc una uşoară. În ciuda frigului, a ploii sau a programului dificil, mulţi spun că merită. Cel puţin. pentru a putea...

Cine n-are timp de cumpărături, sigur n-are timp nici de curăţenie

acum 123 zile

Aşa că românii ocupaţi apelează şi la firme specializate, care le curăţă locuinţele înainte de sărbători. Câteva sute de lei costă orele de muncă, dar nimeni nu se mai uită la bani în pragul Crăciunului. În această perioadă, profitul firmelor de curăţenie profesională s-a...

Florin către Diana: „Să vii să îmi faci curățenie acasă”

acum 159 zile

Florin Ristei și Diana Munteanu au început dimineața în forță. Prezentatorul îi propune colegei sale să vină și să-i facă curățenie acasă.

Produsele de curăţenie, adevărate bombe chimice

acum 168 zile

Fără să bănuim, în propriile case suntem expuşi unui pericol uriaş. Produsele de curăţenie sunt adevărate bombe chimice. Vaporii toxici inhalaţi ne expun la boli grave, chiar cancer, spun specialiştii. Oamenii de ştiinţă au analizat şi cum parchetul laminat, tacâmurile din...

Medicii sunt în alertă! Ultimele cercetări dovedesc, pentru prima oară, că sunt pacienţi care s-au îmbolnăvit din cauza produselor de curăţenie folosite în casă

acum 217 zile

Curăţenia ne poate duce aproape de boală. Este avertizarea specialiştilor, mai ales pentru gospodinele care fac să lucească totul cu multe. substanţe chimice. Folosirea dezinfectanților puternici ar putea crește riscul dezvoltării unor probleme la plămâni.

S-a făcut curăţenie generală în Galaţi. Dar asta într-un mod inedit!

acum 272 zile

Poliţiştii au pornit în căutarea celor care aruncă gunoaie pe străzi şi în locurile de agrement. Şi, la ceas de seară, au dat jos din maşini zeci de tineri pe care i-au pus să-şi strângă gunoiul făcut chiar de ei, cu mătura. Alţii, care lăsaseră mormane de coji de seminţe în...

Raluca de la Bambi, este osedată de curățenie!

acum 375 zile

Denisa e nemulţumită că sora ei o pune să poarte câte o pereche de papuci în fiecare parte a casei. Are papuci pentru living, pentru dormitor, pentru baie şi papuci de ieşit afara. E disperată că trebuie să schimbe atâta încălţăminte pentru că sora ei e obsedată de curăţenie.

Anastasia Lazariuc, Cenușăreasa din Basarabia, făcea curățenie în școală: "Mama a suferit foarte mult când tatăl meu a murit"

acum 376 zile

Anastasia Lazariuc, Cenușăreasa din Basarabia, cunoscuta cântăreață din generația de aur, făcea în școală ca să-și ajute mama cu bani.

Firmele de curățenie interioară au cele mai multe comenzi în perioada sărbătorilor

acum 377 zile

Toată lumea este la cumpărături, dar cineva trebuie să facă şi curăţenie în casă. Este şi motivul pentru care afacerile firmelor de profil înfloresc în preajma Paştelui. Cine nu are timp de o curăţenie ca la carte, va plăti câteva sute de lei şi va avea casa lună

Vâltoarea, secretul curățeniei în județul Mureș

acum 379 zile

Cu doar o săptămână înainte de Paşti, gospodinele sunt în febra curăţeniei de primăvară. Dacă doamnele de la oraş au ajutoare moderne sau angajează firme specializate, în satele de la munte, timpul pare că s-a oprit în loc

Emilia Ghinescu și Constantin Măgureanu, la munca de jos în casa murdară în care locuiește o familie cu patru copii!

acum 381 zile

Haine urât mirositoare, perne negre, pline de pete, lenjerii mizerabile și praf cât cuprinde. De asta au avut parte Emilia Ghinescu și Constantin Măgureanu în casa murdară în care locuiește o familie cu patru copii.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV