Cautare: 77 rezultate dupa tagul "decembrie"

DOAR JOI și VINERI emisiunea ”Happy Night” se va difuza mai devreme de miezul nopții

acum 294 zile

Dragi happy-telespectatori, în următoarele două zile, în programul Happy Channel vor fi câteva schimbări. Joi, 28 decembrie, și vineri, 29 decembrie, emisiunea ”Happy Night” NU  se va mai difuza la miezul nopții, așa cum a fost de la începerea...

Horoscopul zilei 26 Decembrie 2017. Gemenii sunt așteptați de cei dragi acasă

acum 295 zile

Berbec: Ambiție, inspirație, gânduri mari pentru cei care așteaptă începutul anului viitor pentru a reveni în activitate. Zile neașteptat de pline pentru cei care, prin natura funcției sau a meseriei, se află în fața unui public, prestează un serviciu social, au un exemplu sau un...

Horoscopul zilei 25 Decembrie 2017. Berbecii traversează o perioadă încărcată

acum 296 zile

Berbec: Este o perioada a anului încărcată pentru voi și veți caută să faceți slalom între petrecerea din familie și invitații de la oameni cu care va vedeți rar, mai ales la momente importante. O supriză pentru voi în ceea ce privește un cadou, ceva cu o semnificație specială.

Horoscopul zilei 24 Decembrie 2017. Racii își vor scoate pereche în lume

acum 297 zile

Berbec: Posibil să va aduceți aminte în ultimul moment de o persoană sau de un cadou pe care nu va lasă inima să nu îl luați și, pentru această, apelați la fondul de rezervă. Va prinde bine o excursie prin împrejurimi că să respirați aer curat și să va puneți ordine în gânduri.

Horoscopul zilei 22 Decembrie 2017. Leii primesc vești bune de la cei dragi

acum 299 zile

Berbec: Se naște o dorința, un vis, abia așteptați să începeți un proiect, să dați viață unei idei. Și totuși, ar fi bine să cumpăniti, să acordați atenție sugestiilor pe care le primiți, chiar dacă până la urmă voi sunteți aceia care faceți alegerile și luați deciziile.

Horoscopul zilei 21 Decembrie 2017. Gemenii traversează o perioadă dificilă

acum 300 zile

Berbec: Ar putea apărea o suma cu care să achitați o rată sau o restanță fără să mai apelați la fondul de rezervă. Încep să devină reale mare parte dintre promisiunile care vi s-au făcut ori din planurile voastre recente.

Horoscopul zilei 20 Decembrie 2017. Berbecii fac schimbări importante

acum 301 zile

Berbec: Semne bune că încep schimbări importante pentru voi: veți află poate chiar din gură șefului despre planurile cu bătaie mai lungă pe care le are în ceea ce va privește, stabiliți ziua și locul unei negocieri cu un potențial client important, aflați ecourile unei inițiative...

Horoscopul Zilei, 15 decembrie 2017. Este posibil să aveți îndoieli în privința propriilor sentimente

acum 306 zile

Berbec. Puteți să aveți pierderi financiare din cauza unei afaceri care nu a dat rezultatele așteptate. Relațiile cu partenerii de afaceri ar putea fi tensionate din cauza comunicării.

Horoscopul Zilei, 14 decembrie 2017. Balanțele își asumă prea multe responsabilități

acum 307 zile

Berbec. În prima parte a zilei sunteți inspirați și aveți idei ingenioase. Ați putea să demarați un proiect nou pe care îl pregătiți de ceva timp.

Horoscopul Zilei, 13 Decembrie 2017. Taurii sunt nervoși

acum 308 zile

Berbec. S-ar putea să fiți mult mai sensibil și să nu vă simțiți în formă. Evitați deciziile importante și nu faceți planuri de viitor.

Horoscopul zilei 10 Decembrie 2017. Leii vor investii într-un hobby

acum 311 zile

Berbec: Se poate să va mai informați ori să va luați niște precauții înainte de a va lansa într-un proiect ambițios, că să puteți fi apoi siguri de reușită. Va țin atenția trează jurnale de călătorii, documentare legate de aventuri și expediții, de evenimente istorice.

Vreme frumoasă pentru luna lui decembrie. Maximele ajung până la 13°C

acum 312 zile

Astăzi vă aduc veşti bune de la vreme. Avem temperaturi prea frumoase şi calde pentru luna decembrie. Se anunţă o zi mai veselă faţă de cele de săptămâna trecută. Vor fi 13 grade în termometre ziua şi în jur de 4 grade noaptea. În Capitală avem soare cu dinţi, iar la munte este...

Horoscopul zilei 9 Decembrie 2017. Peştii vor lua o decizie privind căsătoria

acum 312 zile

Berbec: Inspirație de moment și poate dați curs invitației unor prieteni să porniți la drum și să le călcați pragul ați avea și surpriză unor lucruri nebănuite pe care le aflați legate de istoria sau de geografia locurilor respective

Horoscopul zilei 7 Decembrie 2017. Gemenii primesc felicitări neașteptate

acum 314 zile

Berbec: Sunteți gata de acțiune, de distracție, dar și de provocări profesionale, de aventură. Inspirația de moment va poate duce pe un drum diferit față de cel stabilit printr-un plan anterior, pe care îl veți lasă drept varianta de rezervă.

Gradele au făcut un pact cu decembrie. Maximele ajung până la 11°C

acum 314 zile

A început numărătoarea inversă până la prima zăpadă zdravănă din acest an. Din fericire, pentru astăzi nu avem nicio avertizare meteorologică. Maximele se încadrează între 8 şi 11 grade, iar minimele între 4 şi 6 grade.

Invitație la film. Pe 8 decembrie va avea loc premiera comediei românești "Ghinionistul"

acum 315 zile

"Ghinionistul" este o comedie autentic românească, iar premiera va avea loc pe 8 decembrie.

Alina Pușcaș și soțul ei, escapadă în Austria. Vedeta este pasionată de ski

acum 318 zile

Alina Pușcaș și soțul ei îşi petrec mini-vacanţa de 1 Decembrie în Elveţia! Cei doi soţi şi-au lăsat copiii acasă şi au plecat singurei câteva zile să se relaxeze peste hotare într-un loc special pentru ei!

1
2
3
4

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv