Cautare: 103 rezultate dupa tagul "decoratiuni"

Arta decoraţiunilor din hârtie câştigă tot mai mult teren şi în România

acum 2 zile

Tehnica a fost creată şi perfecţionată de călugăriţele din Franţa şi Italia. Acum a ajuns şi la Oradea, acolo unde două profesoare şi soţii de preot creează adevărate capodoperă din hârtie răsucită.

Sfaturi pentru o nuntă de vis fără prea multe cheltuieli: ”Anul acesta se poartă nonculorile”

acum 118 zile

Specialistul oferă sfaturi și sugestii cu privire la decorațiunile pentru nuntă. Expertul vorbește despre ce se poartă, dar și cum se poate face nunta perfectă.

Agresa minori în timpul liber, iar la serviciu poliţistul pedofil primea medalii din partea preşedintelui României

acum 132 zile

Şocant este acum nu doar că nu a fost descoperit atunci de colegii lui din Poliţia Română, ba chiar ei l-au propus spre decorare, în 2012. Agentul arestat acum pentru mai multe fapte de agresiune sexuală a primit de la preşedintele Traian Băsescu medalia "Bărbăţie şi credinţă".

Când ai imaginaţie şi răbdare, orice obiect poate deveni decoraţiune pentru pomul de Crăciun!

acum 153 zile

Cel puţin pentru elevii unei şcoli din judeţul Mureş, care au participat la concursul "Cel mai frumos brad". Copiii au folosit de toate, de la paste, la CD-uri şi la beţişoare pentru urechi.

Cu ce decorațiuni de lux și-a împodobit Oana Zăvoranu casa

acum 153 zile

Oana Zăvoranu şi-a decorat casa de Crăciun. Probabil este una dintre cele mai împodobite case, dar bineînţeles cu mult gust. Nici în filme nu ne este dat să vedem foarte des aşa ceva.

Muzeul Decoraţiunilor de Crăciun din Polonia

acum 155 zile

Spiritul Crăciunului a cuprins lumea întreagă, însă - într-un muzeu din Polonia - atmosfera sărbătorilor de iarnă se menţine tot anul! Şi asta pentru că este un muzeu al decoraţiunilor de Crăciun. Locul este adorat de cei mici, mai ales că au prilejul să-şi confecţioneze singuri...

În preajma sărbătorilor de iarnă, New York-ul se transformă într-un oraş de poveste

acum 156 zile

În fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă, New York-ul se transformă într-un oraş de poveste. Vitrinele marilor magazine sunt împodobite cu decoraţiuni spectaculoase care amplifică magia sărbătorilor.

Decorațiunile care îți aduc noroc în casă: ”Nu asezați masa și bradul în partea de sud a casei”

acum 161 zile

Diana Roman vorbește despre decoratiunile de Crăciun feng-shui. Specialistul sugereză aranjarea decorațiunilor în zonele corecte feng-shui.

Minodora s-a pregătit de sărbători. Artista are o vilă desprinsă din povești

acum 165 zile

Se apropie sărbătorile, iar vedetele se pregătesc din plin. Celebritățile noastre s-au apucat să-și decoreze casele, printre ele numărându-se și Minodora.

Capitala a îmbrăcat haine de sărbătoare. Târgul de Crăciun s-a deschis în București

acum 173 zile

Târgul de Crăciun din București a devenit o tradiție a Capitalei, ce deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă. Până pe 27 decembrie, bucureştenii sunt aşteptaţi să se delecteze cu delicii culinare din bucătăria autohtonă şi să se bucure de spectacolele artistice, de...

Naty și Bote fac un om de zăpadă din pahare. Învață să îți faci singur decorațiunile pentru Crăciun!

acum 176 zile

Matinalii s-au hotărât să facă ceva nou și ușor pentru sărbătorile de iarnă. Aceștia vor face un om de zăpadă din pahare. Învață să îți faci singur decorațiunile pentru Crăciun!

Fă-ți cel mai trăsnit brad de Crăciun! Folosește umerașe, bilețele de hârtie sau ghivece

acum 176 zile

Vrei un brad care sa ii uimeasca pe toti? Iată cateva sugestii.

Melanie Trump a redecorat Casa Albă

acum 177 zile

Pregătirile pentru sărbători sunt în toi la Casa Albă. Prima doamnă a Americii s-a ocupat de tot, în cel mai mic detaliu: a făcut deja bradul şi a împodobit locuinţa prezidenţială cu milioane de beculeţe.

Primăria Ploieşti a plătit 37 de mii de lei, pentru câteva poze cu efect 3D şi nişte boxe montate pe stâlpi

acum 178 zile

Primăria Ploieşti şi-a propus ca, de Crăciun, oraşul să fie decorat ca niciodată! Aşa că edilii sunt dispuşi să plătească 37 de mii de lei, pentru câteva poze cu efect 3D, pentru nişte boxe montate pe stâlpi, plus câteva personaje din desene animate. Deocamdată rămâne un...

Decorațiuni în formă de lenjerie intimă, în centrul orașului Filiași

acum 181 zile

Decoraţiunile de Crăciun montate în centrul oraşului Filiaşi împart locuitorii în două tabere! Unii leşină de râs ori de câte ori le văd, în timp ce alţii se enervează cumplit, pentru că le consideră bani daţi degeaba

Designerii Dolce și Gabanna au inaugurat decorațiunile de Crăciun de la Harrods

acum 202 zile

Londra a intrat deja în febra sărbătorilor de iarnă. La magazinul Harrods, faimosul duo de designeri vestimentari Dolce e Gabana a aprins luminiţele de Crăciun, în cadrul unui eveniment de poveste.

Brigitte Năstase, zeci de mii de euro pe decorațiuni

acum 280 zile

Brigitte Năstase nu s-a uitat la bani absolut deloc atunci când şi-a amenajat apartamentul! Frumoasa brunetă a dat cateva zeci de mii de euro bune! Acum se poate bucura în fiecare weekend de relaxare, dar şi de faptul că nu mai este nevoie să plătească hoteluri de cinci stele.

E agitaţie mare în cofetării. În toate laboratoarele se frământă, se însiropează şi se fac decoraţiuni pentru torturi

acum 413 zile

Cum se apropie sărbătorile de Paşte şi timpul este preţios pentru majoritatea gospodinelor, cofetarii abia mai fac faţă comenzilor venite din partea clienţilor.

Ornamentele din magazine sunt prea scumpe? Cum să faci acasă decoraţiuni de Crăciun

acum 522 zile

Dacă decoraţiunile de Crăciun din magazine nu sunt pe gustul tău sau ţi se par prea scumpe, încearcă să le faci acasă. Vezi aici cum!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV